Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ay cnm bnm aminnn kotu dusunme hepimiz aynıyiz yencez insallah bak kac kisi yendim diye yaziyor guc kuvvet olcaz birbirimize
Amin canim inşallah zaten burası olmasa kafayı yiyeceğim. Ailemden çok uzagim gurbet gelin geldim. Etrafında anlatabilecegim kimse yok. Ablama dedim tel da anlamadı bile beni ne var yapamayacak dedi konuyu kapadı. ...

Amin canim inşallah zaten burası olmasa kafayı yiyeceğim. Ailemden çok uzagim gurbet gelin geldim. Etrafında anlatabilecegim kimse yok. Ablama dedim tel da anlamadı bile beni ne var yapamayacak dedi konuyu kapadı. ...
Bn artik kimseye soylemiyorum anlatmiyorum cunku daha cok moral bozuluyor burda dertlesmek daha guzel cunku herkes anliyo ne dedigimi

Canım uzakta olsan yakın da olsan anlatamıyorsun kimseye. Zaten yaşamayan anlayamaz. İnşallah Rabbim bir an önce kurtarır bizleri üzme kendini yalnız değilsin

Ve bence kesinlikle kimsye söylemeyin kardese anneye hele daha beter olur valla. :) burasi yeter. :) bu arada ben mrtsnm ismimi degistim. :)

Bn artik kimseye soylemiyorum anlatmiyorum cunku daha cok moral bozuluyor burda dertlesmek daha guzel cunku herkes anliyo ne dedigimi

EVET YAŞASIN KK ne kadar çok kişiye anlatırsak o kadar hesap vermemiz gereken,sürekli bizden haber bekleyen bir yük olur omuzumuzda. zaten vajinin en zor kısmıda kimseye anlatamamak ama iyiki burası var,burası sayesinde yalnız olmadığımızı,yaşadıklarımızı tek bizim yaşamadığımızı,aklımızdaki soruların cevaplarını,tanımadığımız bir sürü güzel insanın desteğini hissediyoruz..iyiki KK ve buradaki yardım melekleri var

İi geceler kıslaaar birkaç ayda bir buraya yazıp sonra kendi kendime tekrar egzersize başlayıp aynı yerde takılmktn yoruldum artık yenenleri çk tebrik ederimmmm gerçekten çk seviniyorum okudukça banada moral oluyo çünkü :) ama nerdeyse 1,5 yıl oluyo ve daha çk zaman geçmesinden çk korkuyorum iki parmak kalınlığında aparatı yapablydum ama biraz itince takılıyodu acıyodu sonra burda poponzu kaldırın demişti bi arkadaş çk işe yaradı gerçekten çk teşekkür ederim, ama şimdi üç parmağın ikinci boğumu kalınlığında aparatı denyorum giriyo ama hani vajnanın aşağıda birleştiği dış kısım var ya orası inanılmaz geriliyo ve çk acıyo ( eşimle denerkende hep dış kısmı çatlıyodu hemn acısına dayanamym bırakym hemn size de hiç öle oldu mu birisi bişey desin nolur artık ne uyku kaldı ne hayat sevinci tüketti bu hastalık beni

Son düzenleme:
arkadaşlar merabalar,
ben yaklaşık 3 yıldır evliyim ve bu illeti çözdüm çokşkür.
Birsürü doktora gitiim, genelde egzersiz veriyorlar ve bizler de işimize geldiği gibi istediğimiz gibi yapıyoruz.Evlilik terapistleri tutupta ne kadar uygulama yapabilir ki.Buı yüzden iyice araştuırma yaptım ve birgün karşıma Yeşim hanım çıktı.Jinekolog olduğu için, sıcak, sempatik, içten olduğu için zor bir hasta olmama rağmen 3 seansta hallettik işi.Ben yendim kızlar darısı size.

cnm yaaa onu geçenlerde giden var mı fln diye sordum ama ses çıkmdı ben uzaktayım biraz istanbla sen nerde oturysun ücreti nasıldı biraz bilgi verr msn tedavi nasıl oluyor egzerszi yine kendn mi yapyosn tedavi aşamasında

Canim bu col normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…