Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım doktor ile ilgili bilgi verebilir misin? Adresi telefonu?

Kizlar doktorlara bosuna para vermeyin.Bende esime hep diyodum doktora gitcez.Doktor arastiriyodum.Esim cok guzel bisi dedi.Doktilor sayesinde yenersek basarilo olmus olmayiz.Ama bunu kendi basimiza yenersek gercekten biz basarmis oluruz desi.Ve olunca dedimki bumuymus.Bunda ne varmis.Sadece bilincaltimizi duzeltmeliyiz kolay bisey diye.Ve en onemliside dua etmek

Bide ben sonradan dedimki iyiki bu sıkintiyi yasamisim.Esimi cok daha iyi tanidim.Eger hemen yapsakdik bilemezdim esim cinselligemi banami daha cok onem veriyo.Bu sayede eslerinizin degerini daha iyi anliyosunuz. Ve eger vaji olmasaydik kesinlikle baska dertlerimiz olcakti.Hep sukredelim.ALLAH beterinden saklasin.Ve hepimizin yardimcisi olsun.Mumin her daim dua etmeli

Kızlar bir kaç ay ben de uğraşmıştım bu dertle hatta burda paylaşmıştım o zamanlar, burda bana yol gösterenlerin çok faydasını gördüm. Ben de sizlere yardım etmek isterim. Suan hala hiç acımıyor diyemem ama söylemesi ayıp zevk almaya çalıştığım zaman acının hiç önemi kalmıyor. Bu nedenle benim de tavsiyem şu yönde en rahat edeceğiniz pozisyonu bulun. Güzel bi kayganlaştırıcı kullanın. Bir de özgüveninizi azaltacak herseye son verin ne bileyim ağdanız vs.. tam olsun, eşinizden utanıyorsanız odanın ışığı az olsun. Ben adı geçince dahi bayılan ( gerçek manada ) bir insandım doktora dahi gitmeden kendi kendime çalışmalar yaparak yendim.

Peki nasil yendiniz

Ya ben nasik hamile kalcam:-(
Vajiyi yenerek

Bende 1 bucuk yildir bebek istyrm , en yakin arkdsm bebek istyrz diyince kfmdan asagi kynar sulr dokuldu , gayretettim , bnde istyrsam basarmlym dedm , basardimmm gerisi tevekkul, Rabbim vajinayi oraya uygun yaratmis once bunu dusun sonra ordn p. Daha buyuk bebek ciktigini , iliskiyle olcek olsaydik , dogum yapn herkes ölürdü, sabret cesaret e . Bk bn bsrdaysam snd yprsn , bn yapamm diym brydim, dua et calis gerisi tevekkul , bn zevk almmya raziyim , yterki esim mutlu olsun .. Cok sukur .. Binlerce sukur. Olsun , Rabbim sizede nasip etsin insallah , Rabbim okdr buyukki icten dua et

Ben burda yendim vajiyi gecen ay bu ay gun asiri iliskiye girdim dun hasta olmam gerekiodu olmadim ama olcak gibi hissediom dua edin kizlar ya hasta olmayayim ve bebis gelsin
İnsallah Rabbim hayirli evlat nasip etsin , bnimde adetim gcti test ypip uzlmk istemiorm bu sabh mgde! Bulndi basm dondu kasiklrim cok agrdi ama adet olmadim 15 gun gcti adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…