- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.581
Canım doktor ile ilgili bilgi verebilir misin? Adresi telefonu?arkadaşlar merabalar,
ben yaklaşık 3 yıldır evliyim ve bu illeti çözdüm çokşkür.
Birsürü doktora gitiim, genelde egzersiz veriyorlar ve bizler de işimize geldiği gibi istediğimiz gibi yapıyoruz.Evlilik terapistleri tutupta ne kadar uygulama yapabilir ki.Buı yüzden iyice araştuırma yaptım ve birgün karşıma Yeşim hanım çıktı.Jinekolog olduğu için, sıcak, sempatik, içten olduğu için zor bir hasta olmama rağmen 3 seansta hallettik işi.Ben yendim kızlar darısı size.
Peki nasil yendinizKızlar bir kaç ay ben de uğraşmıştım bu dertle hatta burda paylaşmıştım o zamanlar, burda bana yol gösterenlerin çok faydasını gördüm. Ben de sizlere yardım etmek isterim. Suan hala hiç acımıyor diyemem ama söylemesi ayıp zevk almaya çalıştığım zaman acının hiç önemi kalmıyor. Bu nedenle benim de tavsiyem şu yönde en rahat edeceğiniz pozisyonu bulun. Güzel bi kayganlaştırıcı kullanın. Bir de özgüveninizi azaltacak herseye son verin ne bileyim ağdanız vs.. tam olsun, eşinizden utanıyorsanız odanın ışığı az olsun. Ben adı geçince dahi bayılan ( gerçek manada ) bir insandım doktora dahi gitmeden kendi kendime çalışmalar yaparak yendim.
Nolcak peki yırtılck mı orası
Tabiiki hyr esnio sdceNolcak peki yırtılck mı orası
Canim doktrn verdgi egzerszle ewde ypcgn sey ayni sn kndi doktrn olmyi sec , bsarblrsin eqzrsz yprsanCanım doktor ile ilgili bilgi verebilir misin? Adresi telefonu?
Doktorum İst kadıköyde Jinekolog Dr Yeşim YerçokCanım doktor ile ilgili bilgi verebilir misin? Adresi telefonu?
Bide ben sonradan dedimki iyiki bu sıkintiyi yasamisim.Esimi cok daha iyi tanidim.Eger hemen yapsakdik bilemezdim esim cinselligemi banami daha cok onem veriyo.Bu sayede eslerinizin degerini daha iyi anliyosunuz. Ve eger vaji olmasaydik kesinlikle baska dertlerimiz olcakti.Hep sukredelim.ALLAH beterinden saklasin.Ve hepimizin yardimcisi olsun.Mumin her daim dua etmeli
Vajiyi yenerekYa ben nasik hamile kalcam:-(
Bende 1 bucuk yildir bebek istyrm , en yakin arkdsm bebek istyrz diyince kfmdan asagi kynar sulr dokuldu , gayretettim , bnde istyrsam basarmlym dedm , basardimmm gerisi tevekkul, Rabbim vajinayi oraya uygun yaratmis once bunu dusun sonra ordn p. Daha buyuk bebek ciktigini , iliskiyle olcek olsaydik , dogum yapn herkes ölürdü, sabret cesaret e . Bk bn bsrdaysam snd yprsn , bn yapamm diym brydim, dua et calis gerisi tevekkul , bn zevk almmya raziyim , yterki esim mutlu olsun .. Cok sukur .. Binlerce sukur. Olsun , Rabbim sizede nasip etsin insallah , Rabbim okdr buyukki icten dua etVajiyi yenerek
İnsallah Rabbim hayirli evlat nasip etsin , bnimde adetim gcti test ypip uzlmk istemiorm bu sabh mgde! Bulndi basm dondu kasiklrim cok agrdi ama adet olmadim 15 gun gcti adetimBen burda yendim vajiyi gecen ay bu ay gun asiri iliskiye girdim dun hasta olmam gerekiodu olmadim ama olcak gibi hissediom dua edin kizlar ya hasta olmayayim ve bebis gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?