- 7 Ocak 2015
- 771
- 561
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.601
İki parmak egzersizini ilk yaptığınızda canınız yandı mi ben şimdi yapıyorum aciyor biraz geçecek mi zamanlaKozlar selam tekrar. İki parmak egzersizisini çok rahat yapiyorum penis boyutunda aparatta da silinti yok ama penis denemesine gecemiyorum denemeye nlbile cesaretin yok olmayacak yine uzulecez diye cok korkuyorummmmmm.
İnsallahSenin cok gecmis canimyap bi test beklemek cok zor benim bi gun gecti daha insaallah hamilesindir
Ewt bnmde yndi gciyor egzrszden sonra devm et esnioİki parmak egzersizini ilk yaptığınızda canınız yandı mi ben şimdi yapıyorum aciyor biraz geçecek mi zamanla
Kizlarrrr bi sorum var bugun iliskide rahmime degdi canm yndi , adet donemine yakin rahim asagi imiyor ya ondanmi kaynaklaniyor , basina gelen varmiSabrili canım merak ediyorum seni ne yaptın oleyyyyyyy diyelim mi...
P. Rahmemi degyr yniKizlarrrr bi sorum var bugun iliskide rahmime degdi canm yndi , adet donemine yakin rahim asagi imiyor ya ondanmi kaynaklaniyor , basina gelen varmi
P. Rahmemi degyr yni[/QUOTadet deilim ynls anlmyn
İns snde hmilsndrİnsallah
2parmağı rahat aldığımda ilişkiye hazır hissedeceğim kendimi ama iyice esnetmek lazım kendi canımı yakiyorum ama eşim yaparsa çok korkarım inşallah egzersizler iyi geçerEvet canim acayip yanma oluyordu ilk defa bugün olmadi. Kendimi rahat biraktim pskolojik olarak hazirladim. İnşallah es denemesinde de yaparim önemli olan o
Esinin parmaklariyla da sirasiyla calismanizda fayda var guven acisindan o zaman daha rahat olacagini dusunuyorum yolun sonuna gelmissin cesaretini topla ve yapKozlar selam tekrar. İki parmak egzersizisini çok rahat yapiyorum penis boyutunda aparatta da silinti yok ama penis denemesine gecemiyorum denemeye nlbile cesaretin yok olmayacak yine uzulecez diye cok korkuyorummmmmm.
Gececek canim yanma hissettigin yerde bekle on kere nefes al ver gectigini goreceksin sonrada devam et zamanla alisacaksin korkmaİki parmak egzersizini ilk yaptığında canınız yandı mi ben şimdi yapıyorum aciyor biraz geçecek mi zamanla
bazen vajnamı elimle gerdrip açıyom ama p.. gircek kadar esnemyo sanki illa orasının yırtılıp açılması gerekyo gibi gelyoTabiiki hyr esnio sdce
Hiç öyle düşünme kardeşim allah seni sınıyo olabilirm allah rızası için onlara kucak ac ve hiç dünyanın sonu gibi düşünme, eşin gözündeki ışıltıyı ona hissettir benceeşimin ailesi geliyo 1 ay bizde olacaklar tam da egzersizlere başlamıştım off offf içimde bi öküz oturuyor sanki şu 1 ay çabuk geçsin ve kurtulayım artık bu yükten ALLAH'IM GÜÇ VEEEEER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?