Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kozlar selam tekrar. İki parmak egzersizisini çok rahat yapiyorum penis boyutunda aparatta da silinti yok ama penis denemesine gecemiyorum denemeye nlbile cesaretin yok olmayacak yine uzulecez diye cok korkuyorummmmmm.

Kozlar selam tekrar. İki parmak egzersizisini çok rahat yapiyorum penis boyutunda aparatta da silinti yok ama penis denemesine gecemiyorum denemeye nlbile cesaretin yok olmayacak yine uzulecez diye cok korkuyorummmmmm.
İki parmak egzersizini ilk yaptığınızda canınız yandı mi ben şimdi yapıyorum aciyor biraz geçecek mi zamanla

Evet canim acayip yanma oluyordu ilk defa bugün olmadi. Kendimi rahat biraktim pskolojik olarak hazirladim. İnşallah es denemesinde de yaparim önemli olan o

Evet canim acayip yanma oluyordu ilk defa bugün olmadi. Kendimi rahat biraktim pskolojik olarak hazirladim. İnşallah es denemesinde de yaparim önemli olan o
2parmağı rahat aldığımda ilişkiye hazır hissedeceğim kendimi ama iyice esnetmek lazım kendi canımı yakiyorum ama eşim yaparsa çok korkarım inşallah egzersizler iyi geçer

Kizlaaarrrr ay cok mutluyum iki parmak rgzersizine gectigimi soylemistim ama bir bogum olarak yapabiliyordum simdi zeytinyagi ile iki parmagi yapabildim . Zeytinyagi gerçekten kayganlastiriyo evet zor giriyor aciyo ama olduuu :) acidiginda hemen çekiyordum ama cesaretimi topladim ve yaptim acidiginda cikarmayin oylece bekleyinbiraz sonra kasilma geciyo ve ozmn biraz daha ileri sokabiliyorsunuz . Tabi hala p icin cesaretim yok ama olsun azar azar :) birde egzersiz yaparken kac dakika yapiyorsunuz ve gitgel yapabiliyor musunuz egzersiz sirasinda cunku onada cesaretim yok acikcasi suan

Esinin parmaklariyla da sirasiyla calismanizda fayda var guven acisindan o zaman daha rahat olacagini dusunuyorum yolun sonuna gelmissin cesaretini topla ve yap

eşimin ailesi geliyo 1 ay bizde olacaklar tam da egzersizlere başlamıştım off offf içimde bi öküz oturuyor sanki şu 1 ay çabuk geçsin ve kurtulayım artık bu yükten ALLAH'IM GÜÇ VEEEEER
Hiç öyle düşünme kardeşim allah seni sınıyo olabilirm allah rızası için onlara kucak ac ve hiç dünyanın sonu gibi düşünme, eşin gözündeki ışıltıyı ona hissettir bence banyoya girmeden önce aynayla yine yaparsın rabbim belkide sendeki istegi hevesi görmek istiyordur ona el acıp dua etmen rabbimin hosuna gidiyodr canım bakısacını simdiden degistirmende fayda yüreğini beynini psikolojini güzel tutmaya calıs faydası olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…