Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet öylece bekleyeceksin ve yanması geciyor tebrik ederm cok büyük yol basarmıssn işte penis denemeside böyle bişey azıcık yanma oluyo bekliyosun sonra tekrar devam ediyosun birbakmıssın basarmıssın.. Sende basaracaksın inanıyorum.. Sana tavsiyem egzersiZlerini arttır sonuca cabuk gelmen için, eşinde egzersiz uygulasın dısarıdan bir uyarıcıya tepkin nasıl hem onu görmüs olursun dahada güvenin gelir.. EgzersiZ+zeytinyagı ile yendim bende allah yardımcınız olsun canım

kızlar merhabalar çk uzun zamandır girmiyordm eskilerden kimler var bilmiyorum ama şöyle baktım yeni kişiler katılmış ben tam 1 yıl önce yendim burada bu topikte ve şuan 3 aylık bebeğim var size destek ve moral vermeye geldim kesinlikle bırakmayın bu illetin en büyük düşmanı sürekli istekli olup inatla denemek korkacak kasacak hiç bişey yok diyeceğim ama diyecekseniz ki o zaman niye kasıyoruz neden olmuyor olmamasınnı tek sebebi inanaın BEYİN tamamen PSİKOLOJİK inatla sarılın egzersizlere sakın bırakmayın ben günde sabah akşam yarımşar saat çalışıyordm ve kendime bi arkadaş bulmuştm buradan onunla birbirimizi motive ederek egzersiz yapıyrdk ve sonuç 2 haftaya kalmadı yendik şimdi oda hamile bu arada zeytinyağı ile deneme yapanları okudum kızlar vajina çok hassas bi bölge ben tavsiye etmiyrm ilerde mantar yapabiliyor zeytinyağ yerine bu işler için üretilmiş olan kayganlaştırıcı veya bebek yağı kullanın daha iyi olur

Canım çok tşkler arada böyle gir bizlere umut ol.sabah sabah moralimi birazcık da olsa 6 etine getirdin allah razı olsun

Ben de 2 parmaktayim egzersizlErle ilgili bir kitabım var yaklaşık 10 15 dakika içeride tutmanın faydası var kaslar alıssın diye ben de daha o kadar tutamıyorum hatta 2 boğum tam alabilmiş değilim dün akşam eşim deneyelim dedi egzersiz yapmaya başladım 2 parmak acıyınca vazgeçtik üzülüyorum

iki parmağı halletmeden sakın ha ilişkiş denemesine geçme şuan daha çok erken ..
rahatlamaya çalış 2 parmakta, derin nefes al ver sık-bırak yap..

Reactions: vop
ben yendim çok şükür ..
1,5 yıllık evliyim bende..
bak her gün mutlaka kegel ve parmak egzersizini yap sakın ihmal etme üstüne düşersen 2 haftaya kalmaz yenersin..

Canm bn iki prmk sktuktn snra kndime p. Kdr aprt ypip dbnekdr icime soktm nfes alip vrip sabrla yvascaaa snrabna cesaret gldi iki prmk skup esnetip p. Sktum grdi

Canm bn iki prmk sktuktn snra kndime p. Kdr aprt ypip dbnekdr icime soktm nfes alip vrip sabrla yvascaaa snrabna cesaret gldi iki prmk skup esnetip p. Sktum grdi

Aparatida dumdz deil popoyadgru it dzlrini kir ayaklrni esinin bline doluoms gbi dsun , ac bcklrno iyce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…