- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.621
Evet öylece bekleyeceksin ve yanması geciyor tebrik ederm cok büyük yol basarmıssn işte penis denemeside böyle bişey azıcık yanma oluyo bekliyosun sonra tekrar devam ediyosun birbakmıssın basarmıssın.. Sende basaracaksın inanıyorum.. Sana tavsiyem egzersiZlerini arttır sonuca cabuk gelmen için, eşinde egzersiz uygulasın dısarıdan bir uyarıcıya tepkin nasıl hem onu görmüs olursun dahada güvenin gelir.. EgzersiZ+zeytinyagı ile yendim bendeKizlaaarrrr ay cok mutluyum iki parmak rgzersizine gectigimi soylemistim ama bir bogum olarak yapabiliyordum simdi zeytinyagi ile iki parmagi yapabildim . Zeytinyagi gerçekten kayganlastiriyo evet zor giriyor aciyo ama olduuu :) acidiginda hemen çekiyordum ama cesaretimi topladim ve yaptim acidiginda cikarmayin oylece bekleyinbiraz sonra kasilma geciyo ve ozmn biraz daha ileri sokabiliyorsunuz . Tabi hala p icin cesaretim yok ama olsun azar azar :) birde egzersiz yaparken kac dakika yapiyorsunuz ve gitgel yapabiliyor musunuz egzersiz sirasinda cunku onada cesaretim yok acikcasi suan
Canım çok tşkler arada böyle gir bizlere umut ol.sabah sabah moralimi birazcık da olsa 6 etine getirdin allah razı olsunkızlar merhabalar çk uzun zamandır girmiyordm eskilerden kimler var bilmiyorum ama şöyle baktım yeni kişiler katılmış ben tam 1 yıl önce yendim burada bu topikte ve şuan 3 aylık bebeğim var size destek ve moral vermeye geldim kesinlikle bırakmayın bu illetin en büyük düşmanı sürekli istekli olup inatla denemek korkacak kasacak hiç bişey yok diyeceğim ama diyecekseniz ki o zaman niye kasıyoruz neden olmuyor olmamasınnı tek sebebi inanaın BEYİN tamamen PSİKOLOJİK inatla sarılın egzersizlere sakın bırakmayın ben günde sabah akşam yarımşar saat çalışıyordm ve kendime bi arkadaş bulmuştm buradan onunla birbirimizi motive ederek egzersiz yapıyrdk ve sonuç 2 haftaya kalmadı yendik şimdi oda hamile bu arada zeytinyağı ile deneme yapanları okudum kızlar vajina çok hassas bi bölge ben tavsiye etmiyrm ilerde mantar yapabiliyor zeytinyağ yerine bu işler için üretilmiş olan kayganlaştırıcı veya bebek yağı kullanın daha iyi olur
Betul 61 srmk istdgn bse vrsa yrdmc olblrmRabbim insallah seninde yardimcin olsun
Canım bizi yalnız bırakmayın şu an için yeter.ve dua edin allah razı olsun. Bu durumu atlattın halde bizi yalnız bırak miyorsunuz çok sağol. ...Betul 61 srmk istdgn bse vrsa yrdmc olblrm
Ben de 2 parmaktayim egzersizlErle ilgili bir kitabım var yaklaşık 10 15 dakika içeride tutmanın faydası var kaslar alıssın diye ben de daha o kadar tutamıyorum hatta 2 boğum tam alabilmiş değilim dün akşam eşim deneyelim dedi egzersiz yapmaya başladım 2 parmak acıyınca vazgeçtik üzülüyorumKizlaaarrrr ay cok mutluyum iki parmak rgzersizine gectigimi soylemistim ama bir bogum olarak yapabiliyordum simdi zeytinyagi ile iki parmagi yapabildim . Zeytinyagi gerçekten kayganlastiriyo evet zor giriyor aciyo ama olduuu :) acidiginda hemen çekiyordum ama cesaretimi topladim ve yaptim acidiginda cikarmayin oylece bekleyinbiraz sonra kasilma geciyo ve ozmn biraz daha ileri sokabiliyorsunuz . Tabi hala p icin cesaretim yok ama olsun azar azar :) birde egzersiz yaparken kac dakika yapiyorsunuz ve gitgel yapabiliyor musunuz egzersiz sirasinda cunku onada cesaretim yok acikcasi suan
Evet nefs aldıkça açılıyorama 2 boğum a geçemediğim sanki tıkanıyor gitmiyorGececek canim yanma hissettigin yerde bekle on kere nefes al ver gectigini goreceksin sonrada devam et zamanla alisacaksin korkma
iki parmağı halletmeden sakın ha ilişkiş denemesine geçme şuan daha çok erken ..Ben de 2 parmaktayim egzersizlErle ilgili bir kitabım var yaklaşık 10 15 dakika içeride tutmanın faydası var kaslar alıssın diye ben de daha o kadar tutamıyorum hatta 2 boğum tam alabilmiş değilim dün akşam eşim deneyelim dedi egzersiz yapmaya başladım 2 parmak acıyınca vazgeçtik üzülüyorum
Canim basta oyle oluor cgmz yasadik, iki prmk zamnla esnyrek iceri grio inn denedkce bir prmk kdr raht grioms bmuyms dcksin sadece zamn ve sabr istyr dyan olck,Evet nefs aldıkça açılıyorama 2 boğum a geçemediğim sanki tıkanıyor gitmiyor
ben yendim çok şükür ..Serca parmagimi sokabiliyorum iki parmak biraz acitiyor cok korkuyorum deneyemiyorum oyuzden direk zeytinyagi ile denicez ben daha dun kesfettim bu bolumu oku oku gozum agridi okuduklarimi da unuttum . Siz ne seviyedesiniz ben ne yapmam gerektigini de bilmiyorum acikcasi doktora gittim bn herhangi bi problem yok dedi kendi kendime halletcem ama 7 ay oldu erteleye erteleye
Vop egzersiz yapip hemen mi ilişkiye giriyorsunuz. Ben 2 parmak yapıyorum ama aparatla başarısızim bir bogum bile girmiyorİki prmktan soktuktn snra icinde mkas gbi prmklrini acmyi dne gnslesn esnesn bn ole yptm hmn p, aldim nasl grdi anlmdm ble
Aprttn once yp bn ilskdn oncble onc prmk skuomBide şunu merak ediyorum. Aparat a geçtim diye tek parmak 2 parmak yapmıyorum. Onlarda her seferinde yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?