Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aparatida dumdz deil popoyadgru it dzlrini kir ayaklrni esinin bline doluoms gbi dsun , ac bcklrno iyce
Tamam canım da olmuyor. Ben su an işyerinde yim dediklerini aksama yapa ağın ama ben aparat diye rimeli mi kullanıyorum silindir şeklinde bu da zorluyor olabilir mi acaba. Ya bide eşim ben eve gidince anlıyor öyle şeyler yaptığımı çok kızıyor görsen gizli gizli 5 dak yapıyorum yada o uyuyor ben öyle yapıyorum. Midesini bulandiriyormus bu tarz seyler

Bnu yprkn dua oku zatn dua rahtltio oda yvsca grio sncta bnu zvk icn ypmioorz Rabbimmm bliyor yrdm istyrz o an bnu ynmk icnnnnn snde sokrkn oku cnm ins fydasni grrsunnnn

Mrb arkadasim.ben de kalem kullandim egzersizlerde.kaleme kagit havlu sarip strecliyordjm sonrada prezervatife geciriyodum.cunku kalemin seryligi hosuma gitmiyordu.esin konusunda da erkekler de bizim gibi ilk defa duyduklari icin biraz tepkili olabiliyolar.ben egzersiz yaparken esim ilk basta yanimdan kacardi sonra gozlerini kisarak bakti sonrasinda da kendisi yardim etti bana.ama ben burayi okuttum esime egzersizin normal oldugunu anlayinca kendi diyodu hadi rgzersiz yapalim diye.kendileri giremiyolarya aparatin girmesini kabullenemiyolar herhalde:))

Belki de canım ya . Bilmiyorum ama hani hasta olursun ilaç alırsın gece diye beklersin. Herşey bende bitiyor biliyorum. Ama artık esimde suçlamalarına başladım çok açık olacak ama eşim ilişki sırasında 4. 5. Seferde girmeye çalışıyor. Ya diyorum orası açıldıktan yavaş yavaş gir yokkkk ...(((

Anlamiolr hpsi ayniii merk etme ,

Ve her namazdzn sonra çok dua ettim.vop arkadasimin dsdigine katiliyorum.cok sukur yendim.1.5 senenin kabusu bitti.
Canım şu an Diyanet sayfası açık fetih süresi okudum. Ismi azam okuyorum bu 3. Günüm ....namaz sonrası dua tabiki ediyorum öyle işte sadati kiram in isimlerini okuyorum fatiha okuyorum. Hayirlisi artık. ..

Bnada senn ne ypiorsn diye kpiyi crpmsti
Ya gerçekten mi... Bunlar hep böyle benim ki normalde de aşırı stresli iyice psikolojisi bozuldu. Düşün ki biri demişki ilk boşalma sonra 2 kez ilişkiye girersen kız çocuğun olur erkek çocuğu istiyormuş paşam. Sanki ilkini yapabiliyorum suz gibi direk banyoya gidiyor:)

betul61 .!.:
Canım şu an Diyanet sayfası açık fetih süresi okudum. Ismi azam okuyorum bu 3. Günüm ....namaz sonrası dua tabiki ediyorum öyle işte sadati kiram in isimlerini okuyorum fatiha okuyorum. Hayirlisi artık. ..
Canim hic merak etme Iki parmagi yapiyorsan eger.aparata gecmeden once tek parmak yap sonra iki sonra da aparat.egzersizlerine hep bu sekilde basla.aparatini da cok inceden hafif kalina dogru hazirla.bekide rimel kalin gelmis olabilir.daha inceden basla canim.zamanla asama asama kalinlastir.birde girdirirken buyuk tuvaletini yapar gibi ikin ve hemen girecek goreceksin.aparati biraz beklet.esini de motive et canim.bana yardimci ol de en kalin aparati aliyodum.uc parmak bile yapiyodum ama esle yapamiyodum.snladim ki esimin sabirsizligi etkiliyor beni.iyice tembihledim esimi alta gectim.kaygsnlik olduktan sonra once parmagimla denedim sonra p...koydum ve bastir dedim hooop p...kayboldu.esinin tavri cok onemli canim.belki inanmiycksin sma ilk aylarda esim yanlis yerldri zorluyormus meger:))

Aynı şey bizde de söz konusu yanlış yer. Ne olur dua et canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…