Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynı şey bizde de söz konusu ynlış yer. Ne olur dua et canım ya.
Bunu yasayan herkese cok dua ediyorum.benim yasadigim mutlulugu herkes yasasin Istiyorum.cunku birbucuk sene kendimi cok yiprattim.cocugu olanlara oylece bakiyordum.herkese acaba onlarda yasadilar mi diye bakiyodum.sabir ve azimle bunu atlatirsin insallah.

Inşallah canım inşallah yaşamayana çok kolay geliyor. Biliyorum bi basarsam gerisi gelecek ama hayırlısı

BENDE VAJİYİM SANKİ BANADA EŞİM YANLIŞ YERİ ZORLUYOR GİBİ GELİYOR O BASTIRDIGI YER KAPALI

BENDE VAJİYİM SANKİ BANADA EŞİM YANLIŞ YERİ ZORLUYOR GİBİ GELİYOR O BASTIRDIGI YER KAPALI
Ya biraz ayıp olacak ama bunu esimizz nasıl kontrol edecek ki yani... bu p. Yolunu bulması gerekmiyor mu ya.ay ne zormuş millet zevk alıyor biz 20 bilinmeyenli denklem gibi çözmeye çalışıyoruz. ...

Ya biraz ayıp olacak ama bunu esimizz nasıl kontrol edecek ki yani... bu p. Yolunu bulması gerekmiyor mu ya.ay ne zormuş millet zevk alıyor biz 20 bilinmeyenli denklem gibi çözmeye çalışıyoruz. ...

aynen öyle Valla bilmöiyorum biz dah yolunu bulamadık bulunca anlatırım

[QUOTEiki secene"__ATALANTE, post: 38815141, member: 584524"]BENDE VAJİYİM SANKİ BANADA EŞİM YANLIŞ YERİ ZORLUYOR GİBİ GELİYOR O BASTIRDIGI YER KAPALI [/QUOTE]
Canim Iki secenek var ya yanlis yeri zorluyor ya da kaslarini kastigin icin giris yapamiyor.aynada vajinana beraber bakin popoya yakin olan,ikindiginda acilan delik varya orasi iste.bizde ilk evlendigimizde esim resmen hem dik girmeye calisiyodu hem de ust kismi zorluyodu.egzersizlerden sonra ogrendik.kisacasi esimle beraber ogrendik.

Zaten tanimadigimiz bi bolge oldugu icin nasil girecegini de aklimiz almiyor.bence bunu yenmenin en onemli ve ilk basamagi korkmadan kendimizi incelemekkkk.kesfetmek.

Canım çok tşkler arada böyle gir bizlere umut ol.sabah sabah moralimi birazcık da olsa 6 etine getirdin allah razı olsun
Cnm ben de okdr uzun sure tutamiyorum en fazla 3 5 dakika ama olacak kesinlikle kararli olmaliyiz cunku fitrat olarak zaten ona göre yaratılmış o bolge sadece beynimixi hazırlayacağız inşallah

Biz yendik çok şükür :))) 10.01.2015 de başardım . Ilk eşim gördü kanımı ve ağlamaya başladı sonra ben inanamadım çünkü hiç acımadı acıyan yerde durduk nefes aldım ve kocaman ıkındım bide emla krem sürdük sıvıyag kullandık . Hiç acı yok inanın ben yendiğime inanamıyorum çünkü büyük bi an gibi bekledim o anı çok basit oldu hala inanamıyorum :)))) yani alışamadım :) Rabbim hepinizin yardımcısı olsun :) erteleyip daralcağınıza hemen başlayın fazla geç kalmayın . Rabbim demek ki benim günümü 10 ocağa yazmış ol dedi ve oldu :)

Ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallah

Darisi basimizaaa tebrikler cnm

Peki ne kadarlık evlisin. Nasıl yendin egzersizle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…