- 30 Kasım 2014
- 357
- 198
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.661
Bunu yasayan herkese cok dua ediyorum.benim yasadigim mutlulugu herkes yasasin Istiyorum.cunku birbucuk sene kendimi cok yiprattim.cocugu olanlara oylece bakiyordum.herkese acaba onlarda yasadilar mi diye bakiyodum.sabir ve azimle bunu atlatirsin insallah.Aynı şey bizde de söz konusu ynlış yer. Ne olur dua et canım ya.
Inşallah canım inşallah yaşamayana çok kolay geliyor. Biliyorum bi basarsam gerisi gelecek ama hayırlısıBunu yasayan herkese cok dua ediyorum.benim yasadigim mutlulugu herkes yasasin Istiyorum.cunku birbucuk sene kendimi cok yiprattim.cocugu olanlara oylece bakiyordum.herkese acaba onlarda yasadilar mi diye bakiyodum.sabir ve azimle bunu atlatirsin insallah.
Hadi bakalimm guzel haberlerini bekliyoruz.Inşallah canım inşallah yaşamayana çok kolay geliyor. Biliyorum bi basarsam gerisi gelecek ama hayırlısı
BENDE VAJİYİM SANKİ BANADA EŞİM YANLIŞ YERİ ZORLUYOR GİBİ GELİYOR O BASTIRDIGI YER KAPALICanim hic merak etme Iki parmagi yapiyorsan eger.aparata gecmeden once tek parmak yap sonra iki sonra da aparat.egzersizlerine hep bu sekilde basla.aparatini da cok inceden hafif kalina dogru hazirla.bekide rimel kalin gelmis olabilir.daha inceden basla canim.zamanla asama asama kalinlastir.birde girdirirken buyuk tuvaletini yapar gibi ikin ve hemen girecek goreceksin.aparati biraz beklet.esini de motive et canim.bana yardimci ol de en kalin aparati aliyodum.uc parmak bile yapiyodum ama esle yapamiyodum.snladim ki esimin sabirsizligi etkiliyor beni.iyice tembihledim esimi alta gectim.kaygsnlik olduktan sonra once parmagimla denedim sonra p...koydum ve bastir dedim hooop p...kayboldu.esinin tavri cok onemli canim.belki inanmiycksin sma ilk aylarda esim yanlis yerldri zorluyormus meger:))
Ya biraz ayıp olacak ama bunu esimizz nasıl kontrol edecek ki yani... bu p. Yolunu bulması gerekmiyor mu ya.ay ne zormuş millet zevk alıyor biz 20 bilinmeyenli denklem gibi çözmeye çalışıyoruz. ...BENDE VAJİYİM SANKİ BANADA EŞİM YANLIŞ YERİ ZORLUYOR GİBİ GELİYOR O BASTIRDIGI YER KAPALI
Ya biraz ayıp olacak ama bunu esimizz nasıl kontrol edecek ki yani... bu p. Yolunu bulması gerekmiyor mu ya.ay ne zormuş millet zevk alıyor biz 20 bilinmeyenli denklem gibi çözmeye çalışıyoruz. ...
Canım çok tşkler arada böyle gir bizlere umut ol.sabah sabah moralimi birazcık da olsa 6 etine getirdin allah razı olsun
Cnm ben de okdr uzun sure tutamiyorum en fazla 3 5 dakika ama olacak kesinlikle kararli olmaliyiz cunku fitrat olarak zaten ona göre yaratılmış o bolge sadece beynimixi hazırlayacağız inşallahBen de 2 parmaktayim egzersizlErle ilgili bir kitabım var yaklaşık 10 15 dakika içeride tutmanın faydası var kaslar alıssın diye ben de daha o kadar tutamıyorum hatta 2 boğum tam alabilmiş değilim dün akşam eşim deneyelim dedi egzersiz yapmaya başladım 2 parmak acıyınca vazgeçtik üzülüyorum
Cnm bnde senin gibiydim iki gun once ordan ileri itemiyordum ama emin ol orayi geçince arkasi bosluk orda bekle nefes al rahatla ve devam et ama cikarma sadece bekle ozmn oluyoEvet nefs aldıkça açılıyorama 2 boğum a geçemediğim sanki tıkanıyor gitmiyor
Ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallahBiz yendik çok şükür :))) 10.01.2015 de başardım . Ilk eşim gördü kanımı ve ağlamaya başladı sonra ben inanamadım çünkü hiç acımadı acıyan yerde durduk nefes aldım ve kocaman ıkındım bide emla krem sürdük sıvıyag kullandık . Hiç acı yok inanın ben yendiğime inanamıyorum çünkü büyük bi an gibi bekledim o anı çok basit oldu hala inanamıyorum :)))) yani alışamadım :) Rabbim hepinizin yardımcısı olsun :) erteleyip daralcağınıza hemen başlayın fazla geç kalmayın . Rabbim demek ki benim günümü 10 ocağa yazmış ol dedi ve oldu :)
Darisi basimizaaa tebrikler cnmBiz yendik çok şükür :))) 10.01.2015 de başardım . Ilk eşim gördü kanımı ve ağlamaya başladı sonra ben inanamadım çünkü hiç acımadı acıyan yerde durduk nefes aldım ve kocaman ıkındım bide emla krem sürdük sıvıyag kullandık . Hiç acı yok inanın ben yendiğime inanamıyorum çünkü büyük bi an gibi bekledim o anı çok basit oldu hala inanamıyorum :)))) yani alışamadım :) Rabbim hepinizin yardımcısı olsun :) erteleyip daralcağınıza hemen başlayın fazla geç kalmayın . Rabbim demek ki benim günümü 10 ocağa yazmış ol dedi ve oldu :)
Ne çok inşallah demişimAmin canim bizde nasip olur inşallah. Tebrikler arkadaşım sonu da güzel olsun insallah.
Peki ne kadarlık evlisin. Nasıl yendin egzersizle miBiz yendik çok şükür :))) 10.01.2015 de başardım . Ilk eşim gördü kanımı ve ağlamaya başladı sonra ben inanamadım çünkü hiç acımadı acıyan yerde durduk nefes aldım ve kocaman ıkındım bide emla krem sürdük sıvıyag kullandık . Hiç acı yok inanın ben yendiğime inanamıyorum çünkü büyük bi an gibi bekledim o anı çok basit oldu hala inanamıyorum :)))) yani alışamadım :) Rabbim hepinizin yardımcısı olsun :) erteleyip daralcağınıza hemen başlayın fazla geç kalmayın . Rabbim demek ki benim günümü 10 ocağa yazmış ol dedi ve oldu :)
http://www.drulusoy.com/ilk-cinsel-iliski-nasil-yapilir.html linkteki yazıyi okuyun bence güzel olmus...bende psikiyatrist randevu aldım bakalım 15 Gün sonraya randevu verdi.[/
İnşallah faydasını görürsün ve deneyimlerini bizimle paylaşırsın arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?