Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burada okadar kişi doktora gitmeden başarmışki inşallah bizde başarırız.Seninde hiç gerek kalmaz.ama çare olacaksa iyi gelecekse doktor,egzersizler ne gerekiyorsa yapmak lazım tabi.bende bir ay süre verdim kendime başaramassak doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak

Canım çok tşkler arada böyle gir bizlere umut ol.sabah sabah moralimi birazcık da olsa 6 etine getirdin allah razı olsun
inanın moral bozacak hiç bişey yok ben 1 yıla yakın uğraştm bu illetle ama hiç bir zaman ne umudumu kaybettim nede moralimi bozdum her yapamayışımda dahada hırslandm kafaya koydm yeneceğim dedim ve her egzersizde kendime bi ödül verdim böylelikle dahada hırslandm ve keyiflide hale geldi tavsiye ederim çok istediğiniz bişeyi ödül olarak koyun ve ilerleme kaydettiğiniz her an için onu kendinize alın daha motive oluyor insan

kızlar size önerim bide üşenmeyin her egzersiz öncesi mutlaka bi sıcak duş alın saçlarınızı yıkamassnz da olur vücuduza özellkle belden aşağnıza bo lbol sıcak su tutun arkasına çıkıp egzesiz yapın daha kolay yaptığınızı göreceksinz

Aaa gerçekten mi mantıklı aslında. Salamar ben oraya bir şeyin girmesinden huzursuz değilim aslında benim sıkıntım hani herkes diyor ya hooop diye gidecek diye ben ondan korkuyorum yani öyle gitmesin istiyorum kontrollü gitsin istiyorum çok mu şey istiyorum.

canm öyle istemenin sebebi de hala aklında küçük korkular olması işte sanki hoop diye gidince yolunda gitmeyen birşey olacakmş gibi düşünüyor zihnin ilk başlarda banada oluyordu öyle ama inan kendini bırak rahat ol kasma hiç hooop diyede giriverr anlamazsn bileorayı karanlık koridor gibi düşün bomboş bi alan yani penis girdikten sonra etrafa çarpabileceği takılacağı hiç bişey yok

Sırf doktora gitmemek ıcın azmettım ve başardım

Canım senın kontrolünde gırıyor korkma yavas yavas yapın nefes ikinma ve kegel cok ıse yarıyor ucu gıtdıkten sonra nefes. Alıp Verín esınız kıpırdamadan beklesın ve rahatlayınca ıkının esınız ılerlesın

En bstaaa bnd ole ddM YVAS FLN .. BNCE Akisina birak ,cnku hmn grip ilerldgi zmn hcbsey anlmion super oluo

Canim azimet snde ypicksinnnnnnnnnn

Bence insan kendinin doktoru :) yaparsinz kizlar doktora gitmeden kendiniz yenin cidden doktorluk bisey yok bunu yenenler yapanlar varsa sizde yaparsnz daha fazla vakit kaybetmeyin olan zamana oluyor bosyere skmayin caninizi insallah hepiniz kurtulacaksnz o kadar icden soyliyorum ki bunu yasayan kimse kalmasin istiyorum bende yeni yendim çünkü bilirim olan sadece zamana oldu .
Ama önemli degil bitti ya darisi hepinize.

hanımlar bişi sormak istiyorum, belki gerilerde muhabbeti vardır ama bulamadım ben bu rahatsızlık varken aşılamayla hamile kalabiliyormussun..ıkı kere tedavisi yarıda kalmış, psk olarak çökmüş biri olarak soruyorum..lütfen bilgisi olan paylaşabilirmii ? biyolojık yaşım ilerliyooo, çok baskı var uzerimde..

Canım ya Rabbim yardimci olsun benim hiç bilgim yok ama gel beraber yenmeye çalışalım istersen. Yazın kaç ki yada kaç yıllık evlisin. Hic kadın doğuma gittin mi bi sıkıntı gördüm normal yollardan gebe kalman için.

Amin mrtsnm teşekkür ederiz.

Evet
Slm canim seni cok iyi anliyorum.Vacinamusu yasamis biri olarak yani halen devam ediyor ama%80 bitti bende kirtulmama cok az kaldi.Bundan yaklasik uc ay once hamile kalmisdim yalniz bebegimi kaybettim dusuk yaptim...yani vajinamus yasarken hamile kalmak mumkun.

Sorry par
Sorry ben asilama ile hamile kalmadim normal hamile kaldim ozur dilerim anlamamisim.

Canım peki sende m8 egzersizle yendin.

[QUOTEiki secene"__ATALANTE, post: 38815141, member: 584524"]BENDE VAJİYİM SANKİ BANADA EŞİM YANLIŞ YERİ ZORLUYOR GİBİ GELİYOR O BASTIRDIGI YER KAPALI
Canim Iki secenek var ya yanlis yeri zorluyor ya da kaslarini kastigin icin giris yapamiyor.aynada vajinana beraber bakin popoya yakin olan,ikindiginda acilan delik varya orasi iste.bizde ilk evlendigimizde esim resmen hem dik girmeye calisiyodu hem de ust kismi zorluyodu.egzersizlerden sonra ogrendik.kisacasi esimle beraber ogrendik.[/QUOTE]
Vay anasını neler varyaaacidden böyle sorunlar varmı yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…