Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yanliz degilsin bacim bende yenemedim cesaretlendim ay basim geldim
Bende varım canım regli olmuştum ondan yazmadım hiç parmak egzersizi yapmadım yarın deneyeceğim hadi hayırlısı
Ikinizde ayni zamnda olmusunuz gelecek ay bu zamnlar insallah olmaz bu hastaligi yenmis hamile kadinlar olursunuz yani hep beraber insallah

bende hala yenemeyenlerdenim.Eşime çok kızıyorum şu aralar.bi gün gidip sekizde uyuyor,
bigün bire kadar oturuyor(benim uyuyakalacağımı biliyor.) bilmiyorum artık denemekten mi korkuyor yoksa istekmi azalıyor çözemiyorum

Merhabalar ben 7 aylık evliyim ve ilk gecemizi atlattiktan sonra vajinismus oldum ilk gecemizde düğünden 1 hafta sonra oldu. O zamandan beri yüzeysel olarak ilişki yaşadık. Parmak egzersizlerini yapıyorum ama düzenli olarak değil toplasanız ayda 3 kere anca yapıyordumdur. Serçe parmağı işaret ve orta parmakla sorunsuz olarak yapıyorum. Ama daha ilerisine gidemedim eşle denemeler çok başarısız ve bu ne kadar devam edecek bilmiyorum

Bnde 7 aylik evliyim ayni sorun maalesef ((

Biz De öyle, sürekli ertele ertele, egzersizi ertele, denemeyi ertele, hava soğuk ertele, yorgunum ertele, hastayım ertele, misafir gelcek, şuraya gidelim ertele, bazen diyorum ki keşke cinsellik diye bir şey olmasa artık sdc ben de değil eşim de erteliyor sanki
Ahhh ahhh nerde cnm yaaa moralim bozuluyo giremedim hala denemedik bugun su gun derken ne bilim yaaa (([/QUOTE

kizlar bisuredir yazamiyodum...egzersizi biraktik bizde iki parmaktaydim...esimin ailesi kalmaya gelmisti bize..oyle oldu..ya size bisey sorucam...benim yillardir reglim cok duzenlidir...gununde olur..7 gun surer..bu ay korkuttu beni..reglden bikac gun once pembemsi bi leke geldi sonra kesildi..sasirdim..bekledim iki gun bisey yok..sonra adetimin olmasi gereken gun baya koyu leke geldi..iyi dedim sukur...sonra o da kesildi..iki gundur bisey yok hamile olabilirsin dedi bikac arkadasim ama biz henuz bisey yapamadikki

İşten şimdi geldim aynı yerde sayıyorum yazacak birşeyim yok
Yok canım nerdeee , hastayım bide korkuyorum artık başarısızlıktan denemekten korkar oldum . dün yakın bi arkadaşımız bebek beklediğini söyledi oturdum ağladım, berbat durumdayım (

Ertelemeyin kizlar siz erteledikce esinizde de isteksizlik oluyor nasılsa yapamicaz diye düşünüyorlar bir an önce daha çok çalışın öyle saatlerce yapmaniza bile gerek yok hemen yapin işinize yine devam edin zaten maksat korkuyu yenmek orayi genisletmek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…