- 7 Ocak 2015
- 41
- 36
- 8
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.701
Galiba bi ben kaldim vajili musmuslu. Herkes halletti galiba sabrili nazli sevda kronik melankilover Hic sesleri cikmiyor....
Keske olmasan canim keske en yakin zamnda duzelsek. Evli mutlu cocuklu kadinlar olsak.Yok cnm bi sen kalmadın ben de sendenim
Yanliz degilsin bacim bende yenemedim cesaretlendim ay basim geldimGaliba bi ben kaldim vajili musmuslu. Herkes halletti galiba sabrili nazli sevda kronik melankilover Hic sesleri cikmiyor....
Yanliz degilsin bacim bende yenemedim cesaretlendim ay basim geldim
Ikinizde ayni zamnda olmusunuz gelecek ay bu zamnlar insallah olmaz bu hastaligi yenmis hamile kadinlar olursunuz yani hep beraber insallahBende varım canım regli olmuştum ondan yazmadım hiç parmak egzersizi yapmadım yarın deneyeceğim hadi hayırlısı
AMİN BACIM AMİN İNŞAALLAH HEPIMIZIN BEBISLERI OLUR :)Ikinizde ayni zamnda olmusunuz gelecek ay bu zamnlar insallah olmaz bu hastaligi yenmis hamile kadinlar olursunuz yani hep beraber insallah
Ahhh ahhh nerde cnm yaaa moralim bozuluyo giremedim hala denemedik bugun su gun derken ne bilim yaaaGaliba bi ben kaldim vajili musmuslu. Herkes halletti galiba sabrili nazli sevda kronik melankilover Hic sesleri cikmiyor....
Bnde 7 aylik evliyim ayni sorun maalesefMerhabalar ben 7 aylık evliyim ve ilk gecemizi atlattiktan sonra vajinismus oldum ilk gecemizde düğünden 1 hafta sonra oldu. O zamandan beri yüzeysel olarak ilişki yaşadık. Parmak egzersizlerini yapıyorum ama düzenli olarak değil toplasanız ayda 3 kere anca yapıyordumdur. Serçe parmağı işaret ve orta parmakla sorunsuz olarak yapıyorum. Ama daha ilerisine gidemedim eşle denemeler çok başarısız ve bu ne kadar devam edecek bilmiyorum
Ahhh ahhh nerde cnm yaaa moralim bozuluyo giremedim hala denemedik bugun su gun derken ne bilim yaaa(([/QUOTE
Peki ne kadarlık evlisin. Nasıl yendin egzersizle mi
İşten şimdi geldim aynı yerde sayıyorum yazacak birşeyim yokGaliba bi ben kaldim vajili musmuslu. Herkes halletti galiba sabrili nazli sevda kronik melankilover Hic sesleri cikmiyor....
Amin inşallah canım hayırlısıyla atlatalım bu durumuIkinizde ayni zamnda olmusunuz gelecek ay bu zamnlar insallah olmaz bu hastaligi yenmis hamile kadinlar olursunuz yani hep beraber insallah
Aynen canım bizimki de erteliyorBiz De öyle, sürekli ertele ertele, egzersizi ertele, denemeyi ertele, hava soğuk ertele, yorgunum ertele, hastayım ertele, misafir gelcek, şuraya gidelim ertele, bazen diyorum ki keşke cinsellik diye bir şey olmasa artık sdc ben de değil eşim de erteliyor sanki
Yok canım nerdeee , hastayım bide korkuyorum artık başarısızlıktan denemekten korkar oldum . dün yakın bi arkadaşımız bebek beklediğini söyledi oturdum ağladım, berbat durumdayımİşten şimdi geldim aynı yerde sayıyorum yazacak birşeyim yok
Aynı benim eşim kaciyo resmenbende hala yenemeyenlerdenim.Eşime çok kızıyorum şu aralar.bi gün gidip sekizde uyuyor,
bigün bire kadar oturuyor(benim uyuyakalacağımı biliyor.) bilmiyorum artık denemekten mi korkuyor yoksa istekmi azalıyor çözemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?