- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.721
yalnız değilsin canım ben de sırf bu işten kaçmak için geriye kalan bütün işlerimi halletmişimdir sanki çok önemliymiş gibi.. asıl hayatımızdaki sorun bu korkuyu yenmek ama biz temizlik misafir gibi saçma sapan şeylerle hem eşimizi hem kendimizi üzüyoruz . 1 ay sonra bu illetten kurtulmak için bütün gücümü kullanacağım bu bir savaş biz yeneceğiz :))Ya elalem iki ara bi dere nasil yapio bn anlamıyorum ki .anlik zevk nasil oluyo hic yasamadigim icin
Tek detayci ben miyim yok terliyim yok carsafi sermemistim (yatak kirlenmesin diye iki kat daha carsaf seriyorum) soyle boyle derken hic yapmiyoruz kardes kardes yatiyoruz nolcak böyle yaaa
Canim ben cok fazla eksersiz yapmadim yani esimle hep deneme yaptim penis le yani...ama son zamanlarda serce parmak ile yaptimsonra orta parmak ilk basim felan cok dondu hatta midem kalkti ama simdi %80 giris yapabiliyor esim.Canım peki sende m8 egzersizle yendin.
Canim ben cok fazla eksersiz yapmadim yani esimle hep deneme yaptim penis le yani...ama son zamanlarda serce parmak ile yaptimsonra orta parmak ilk basim felan cok dondu hatta midem kalkti ama simdi %80 giris yapabiliyor esim.
Ya elalem iki ara bi dere nasil yapio bn anlamıyorum ki .anlik zevk nasil oluyo hic yasamadigim icin
Tek detayci ben miyim yok terliyim yok carsafi sermemistim (yatak kirlenmesin diye iki kat daha carsaf seriyorum) soyle boyle derken hic yapmiyoruz kardes kardes yatiyoruz nolcak böyle yaaa
Bence hepimizde boyle bi takinti var. Mesela Ben sivilce bile sikamam canim acur diye.Bosver heryer kirlensin Birak daginik kalsin:)))Ben de çok takıntılıymışım, bu sıkıntı Başıma gelince daha iyi anladım, pislik, dağınıklık beni deli ediyor, bir de belki de olay tam sonuçlanmadığı için boşuna her yer, her şey kirleniyor, duşa girmem gerekiyor diye hayıflanıyorum, ah bir olsa vala razıyım dağınıklığa
Canim yaaa bunu sakin yapma ya carsaf olayini. Benim esim biz iliskiye girmeden bebkllerin altini degistirmek icin bi sey sererler ya inun gibi atletini hop seriyordu. Ben acaip soguyodum Geriliyodum. gecen aylarda yatak basimizda bu ana ozel carsaf vardi . Ben attim onu. Ya bu tarz seyler bizi yoruyor yapmamaliyiz......Ya elalem iki ara bi dere nasil yapio bn anlamıyorum ki .anlik zevk nasil oluyo hic yasamadigim icin
okadar yoruldum kii açıkçası tekrar tekrar denemeye ne benim gücüm, ne eşimin sabrı kaldı..tedavi olamayacam sanki, boyle hissediyorum..ama netten arastrdım bu rahatsızlığı olanlara asılama yöntemiyle hamile kalabiliyomussun..32 yasındayım buarada.2.5 senelik evliyim.doktora gittim ama alttan muayene olamadım tabi.ama ultrasonda sıkıntı yok dedi doktor.yumurtalıklarım fln normal ddi.eşimin okadaar psk baskısı varki dayanamıyorum artık.beni çok sevmesine rağmen o da çevredeki baskılara boyun eğip, bana baskı yapıyor.yoruldum, tukendim.cevremdekilerin ıkıncı ucuncu cocukalrı varken ben halaaa...off allahım yardım et nolur..dilimde duadan baska bişi yokCanım ya Rabbim yardimci olsun benim hiç bilgim yok ama gel beraber yenmeye çalışalım istersen. Yazın kaç ki yada kaç yıllık evlisin. Hic kadın doğuma gittin mi bi sıkıntı gördüm normal yollardan gebe kalman için.
hiç egzersizi denemedin mi canım?okadar yoruldum kii açıkçası tekrar tekrar denemeye ne benim gücüm, ne eşimin sabrı kaldı..tedavi olamayacam sanki, boyle hissediyorum..ama netten arastrdım bu rahatsızlığı olanlara asılama yöntemiyle hamile kalabiliyomussun..32 yasındayım buarada.2.5 senelik evliyim.doktora gittim ama alttan muayene olamadım tabi.ama ultrasonda sıkıntı yok dedi doktor.yumurtalıklarım fln normal ddi.eşimin okadaar psk baskısı varki dayanamıyorum artık.beni çok sevmesine rağmen o da çevredeki baskılara boyun eğip, bana baskı yapıyor.yoruldum, tukendim.cevremdekilerin ıkıncı ucuncu cocukalrı varken ben halaaa...off allahım yardım et nolur..dilimde duadan baska bişi yok
dogru cnm aslında ama ıste bahane hep ay yeter kı olsun halledelım su sorunu temızlıgınden de gectım dagınıklıgında herseydenCanim yaaa bunu sakin yapma ya carsaf olayini. Benim esim biz iliskiye girmeden bebkllerin altini degistirmek icin bi sey sererler ya inun gibi atletini hop seriyordu. Ben acaip soguyodum Geriliyodum. gecen aylarda yatak basimizda bu ana ozel carsaf vardi . Ben attim onu. Ya bu tarz seyler bizi yoruyor yapmamaliyiz......
Allahım tez zamanda sizi de kurstarsı ınsallah bu dertten ne zaman gececek ınsallah bız de buraya yazarız gectı dıyeokadar yoruldum kii açıkçası tekrar tekrar denemeye ne benim gücüm, ne eşimin sabrı kaldı..tedavi olamayacam sanki, boyle hissediyorum..ama netten arastrdım bu rahatsızlığı olanlara asılama yöntemiyle hamile kalabiliyomussun..32 yasındayım buarada.2.5 senelik evliyim.doktora gittim ama alttan muayene olamadım tabi.ama ultrasonda sıkıntı yok dedi doktor.yumurtalıklarım fln normal ddi.eşimin okadaar psk baskısı varki dayanamıyorum artık.beni çok sevmesine rağmen o da çevredeki baskılara boyun eğip, bana baskı yapıyor.yoruldum, tukendim.cevremdekilerin ıkıncı ucuncu cocukalrı varken ben halaaa...off allahım yardım et nolur..dilimde duadan baska bişi yok
zeytınyagı ıle denedınız mı cnm ?Yine olmadi çok üzgünüm halbuki 2 parmak çok başarılıydı nerede hata yapıyorum
Evet hep kullanıyorum onu üstte ben olayı m daha kolay olur dedim sanki giris yok ya anlamıyorumzeytınyagı ıle denedınız mı cnm ?
canım oncelıkle sen kendın aynada kendını ınceledın mı ? yanı gırıs yerını kendın parmagınla bulup hazırlayabılırsınEvet hep kullanıyorum onu üstte ben olayı m daha kolay olur dedim sanki giris yok ya anlamıyorum
ARkadasim sana sunu diyebirimki hic aci yok yemin ederim.ben 3 yillik evliyim ve suan anliyorum evli oldugumu inana bana cehennemi yasadim vajiliyken hamile kaldim vebebegimi kaybettim acinin en dibini yasadim ve yurt disinda yasiyorum.hic korkma korkulucak hic bisey yok.ben esimle ilk denemedi o giris yaparken tek dedigim sey milyonlar yapiyor ve benim canim hic acimicak ve oyle oldu korkma hic korkmaBen de böyle yenmek istiyorum, eşim de... Ama her deneme hüsran, sana maşallah
cnm valla soylemesı ayıp ben ustte oldugumda kendım beceremıyorum sokmayı daha cok acıyo cesaret edemıyorum oyuzden altta oldugum pozısyonu tercıh edıyorum cunku esım daha kolay buluyor . belının altına ıkı tane kalın yuun yastık koy sılıkon olmasın sert olsun yanı bu sayede popon bıraz yukarı kalkık durur ve daha kolay gelırEvet girişi parmağımla buluyorum oraya koyuyorum p. yi yağ olduğu için mi yoksa delik ufak olduğu için mi bilmiyorum kayıyor sağa sola tam denk gelmiyor bu sefer baska yere baskı oluşuyor acıyor. bir kere girer gibi oldu bir yanma hissettim derin derin nefes alıp ikindim Yine girmedi şaştım kaldım ya pozisyon mu yanlış acaba eşim yukarda olsa canım yanar mi
Denedim tabi denemez miyiim..iki kere pskytrst tedavisini yari biraktimhiç egzersizi denemedin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?