Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yalnız değilsin canım ben de sırf bu işten kaçmak için geriye kalan bütün işlerimi halletmişimdir sanki çok önemliymiş gibi.. asıl hayatımızdaki sorun bu korkuyu yenmek ama biz temizlik misafir gibi saçma sapan şeylerle hem eşimizi hem kendimizi üzüyoruz . 1 ay sonra bu illetten kurtulmak için bütün gücümü kullanacağım bu bir savaş biz yeneceğiz :))

Ben de çok takıntılıymışım, bu sıkıntı Başıma gelince daha iyi anladım, pislik, dağınıklık beni deli ediyor, bir de belki de olay tam sonuçlanmadığı için boşuna her yer, her şey kirleniyor, duşa girmem gerekiyor diye hayıflanıyorum, ah bir olsa vala razıyım dağınıklığa

Bence hepimizde boyle bi takinti var. Mesela Ben sivilce bile sikamam canim acur diye.Bosver heryer kirlensin Birak daginik kalsin:)))

Canim yaaa bunu sakin yapma ya carsaf olayini. Benim esim biz iliskiye girmeden bebkllerin altini degistirmek icin bi sey sererler ya inun gibi atletini hop seriyordu. Ben acaip soguyodum Geriliyodum. gecen aylarda yatak basimizda bu ana ozel carsaf vardi . Ben attim onu. Ya bu tarz seyler bizi yoruyor yapmamaliyiz......

okadar yoruldum kii açıkçası tekrar tekrar denemeye ne benim gücüm, ne eşimin sabrı kaldı..tedavi olamayacam sanki, boyle hissediyorum..ama netten arastrdım bu rahatsızlığı olanlara asılama yöntemiyle hamile kalabiliyomussun..32 yasındayım buarada.2.5 senelik evliyim.doktora gittim ama alttan muayene olamadım tabi.ama ultrasonda sıkıntı yok dedi doktor.yumurtalıklarım fln normal ddi.eşimin okadaar psk baskısı varki dayanamıyorum artık.beni çok sevmesine rağmen o da çevredeki baskılara boyun eğip, bana baskı yapıyor.yoruldum, tukendim.cevremdekilerin ıkıncı ucuncu cocukalrı varken ben halaaa...off allahım yardım et nolur..dilimde duadan baska bişi yok

hiç egzersizi denemedin mi canım?

dogru cnm aslında ama ıste bahane hep ay yeter kı olsun halledelım su sorunu temızlıgınden de gectım dagınıklıgında herseyden

Allahım tez zamanda sizi de kurstarsı ınsallah bu dertten ne zaman gececek ınsallah bız de buraya yazarız gectı dıye
sizin ne derece de acaba hıc mı olmuyor egzersız yada zeytınyagı denemesı yaptınız mı ?

Evet hep kullanıyorum onu üstte ben olayı m daha kolay olur dedim sanki giris yok ya anlamıyorum
canım oncelıkle sen kendın aynada kendını ınceledın mı ? yanı gırıs yerını kendın parmagınla bulup hazırlayabılırsın
yada ıkındıgında acılan yer gırıs yerı zaten ve pozısyon da onemlı yanı dık oturmamamn gerek hafıf belın egımlı olmalı
sen nerde takıldıgını soyle yardımcı olalım hep bırlıkte bıldıgımız kadar bende bırsey yapabıldıgımden degıl de gatim ettım ılk sayfaları :)

Ben de böyle yenmek istiyorum, eşim de... Ama her deneme hüsran, sana maşallah
ARkadasim sana sunu diyebirimki hic aci yok yemin ederim.ben 3 yillik evliyim ve suan anliyorum evli oldugumu inana bana cehennemi yasadim vajiliyken hamile kaldim vebebegimi kaybettim acinin en dibini yasadim ve yurt disinda yasiyorum.hic korkma korkulucak hic bisey yok.ben esimle ilk denemedi o giris yaparken tek dedigim sey milyonlar yapiyor ve benim canim hic acimicak ve oyle oldu korkma hic korkma

Evet girişi parmağımla buluyorum oraya koyuyorum p. yi yağ olduğu için mi yoksa delik ufak olduğu için mi bilmiyorum kayıyor sağa sola tam denk gelmiyor bu sefer baska yere baskı oluşuyor acıyor. bir kere girer gibi oldu bir yanma hissettim derin derin nefes alıp ikindim Yine girmedi şaştım kaldım ya pozisyon mu yanlış acaba eşim yukarda olsa canım yanar mi

cnm valla soylemesı ayıp ben ustte oldugumda kendım beceremıyorum sokmayı daha cok acıyo cesaret edemıyorum oyuzden altta oldugum pozısyonu tercıh edıyorum cunku esım daha kolay buluyor . belının altına ıkı tane kalın yuun yastık koy sılıkon olmasın sert olsun yanı bu sayede popon bıraz yukarı kalkık durur ve daha kolay gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…