- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.741
Evet tabii yaptim, bebeyagiyla yaptim..doktorun tum dediklerini yaptim,acma kapama,aynada inceleme,kademe kademe tek bogum ikinvi bogum,iki parmakla acma hareketleri..nezamnki esli odevlere geldi..ben geriye dondum yine.esimle olmuyo ya of.iste onun icin bu asilama yontemini arastiriyorum simdi.vajili olanlarada oluyomus asilama.gebe kalabiliyomusuz.cok pahali da degiil..biktim artik.sanirim yolun sonuna geldim.esimede yazik.ona dahada kahroluyorumAllahım tez zamanda sizi de kurstarsı ınsallah bu dertten ne zaman gececek ınsallah bız de buraya yazarız gectı dıye
sizin ne derece de acaba hıc mı olmuyor egzersız yada zeytınyagı denemesı yaptınız mı ?
cnm bnm arkadasım da 4 aylık evlı vaji oldugu halde hamıle suan azcık gırdıgı esnada esı bosalmıs ve hemen cocukları oldu suan hamıle dogru duzgun gırmemıstı bıle dıyor . umutsuzluga kapılma sen oncelık olarak vajı yı yenmeye bak yanı nasılsa asılama yaparım dıyıp ertelersen degısen bıse olmaz kı yenılmıs olursunEvet tabii yaptim, bebeyagiyla yaptim..doktorun tum dediklerini yaptim,acma kapama,aynada inceleme,kademe kademe tek bogum ikinvi bogum,iki parmakla acma hareketleri..nezamnki esli odevlere geldi..ben geriye dondum yine.esimle olmuyo ya of.iste onun icin bu asilama yontemini arastiriyorum simdi.vajili olanlarada oluyomus asilama.gebe kalabiliyomusuz.cok pahali da degiil..biktim artik.sanirim yolun sonuna geldim.esimede yazik.ona dahada kahroluyorum
Cnm bnde yarisini alabiliyorum ama acidan baska buse hissetmiyorum simdi burdan ogrendiklerimle denicem bklm nolcak hizli gitgel acitir diye düşünüyorum en azndan bnde oyle oluyoYa kızlar ben yarısından biraz fazlasını alabiliyorum birazda eşim hızlı git gel yapıyo acaba ondan mı canım acıyo
arkadaşlar merabalar,
ben yaklaşık 3 yıldır evliyim ve bu illeti çözdüm çokşkür.
Birsürü doktora gitiim, genelde egzersiz veriyorlar ve bizler de işimize geldiği gibi istediğimiz gibi yapıyoruz.Evlilik terapistleri tutupta ne kadar uygulama yapabilir ki.Buı yüzden iyice araştuırma yaptım ve birgün karşıma Yeşim hanım çıktı.Jinekolog olduğu için, sıcak, sempatik, içten olduğu için zor bir hasta olmama rağmen 3 seansta hallettik işi.Ben yendim kızlar darısı size.
Yine olmadi çok üzgünüm halbuki 2 parmak çok başarılıydı nerede hata yapıyorum
Bende asla uste yapamiyorum. Esim daha rahat girmeye calisiyor. Kizlar esletimiz cok tcrbsz ondan oluyor bu. Ama bence asiri kayganlik iyi bir sey olmuyor.bende yastik koyuyorum daha rahat pozisuona hazirliyor.cnm valla soylemesı ayıp ben ustte oldugumda kendım beceremıyorum sokmayı daha cok acıyo cesaret edemıyorum oyuzden altta oldugum pozısyonu tercıh edıyorum cunku esım daha kolay buluyor . belının altına ıkı tane kalın yuun yastık koy sılıkon olmasın sert olsun yanı bu sayede popon bıraz yukarı kalkık durur ve daha kolay gelır
Sanki kendileri bakacak bebek olsa. Ama kimse konduramaz canim boyle bi seyi cunku millet bu isi yapmak icin sabirsizlaniyor. Arkadasim nisanli evlenince ohhhh ne guEl giyecegim saten geceliklerimi sevdigim yanimda daha me olsun diyo. Biz pofuduk pijamalarla pisi pisine aksam olmasin diyoruz.Of ki of ne bu illet bi hastalikbide herkes bebek soruyor ya
Ay güldürdün beni ya o kadar haklısın ki bu aralar çok kararlıyım kızlar her türlü pozisyonu deneyeceğim artık bunaldim ya 2 aylık evliyim Ben dayanamıyorum diğerleri neyapsın Allahım hepimize yardim etsinSanki kendileri bakacak bebek olsa. Ama kimse konduramaz canim boyle bi seyi cunku millet bu isi yapmak icin sabirsizlaniyor. Arkadasim nisanli evlenince ohhhh ne guEl giyecegim saten geceliklerimi sevdigim yanimda daha me olsun diyo. Biz pofuduk pijamalarla pisi pisine aksam olmasin diyoruz.
Arkadaşım yastığı nereye koyuyorsun.bende sonlardayım inşallah herşekle girdim bide obu deneyeyim.Bende asla uste yapamiyorum. Esim daha rahat girmeye calisiyor. Kizlar esletimiz cok tcrbsz ondan oluyor bu. Ama bence asiri kayganlik iyi bir sey olmuyor.bende yastik koyuyorum daha rahat pozisuona hazirliyor.
Kesinlikle katılıyorum.Çeyizimde bisürü gecelik aldık ama daha 1 kere giymedimSanki kendileri bakacak bebek olsa. Ama kimse konduramaz canim boyle bi seyi cunku millet bu isi yapmak icin sabirsizlaniyor. Arkadasim nisanli evlenince ohhhh ne guEl giyecegim saten geceliklerimi sevdigim yanimda daha me olsun diyo. Biz pofuduk pijamalarla pisi pisine aksam olmasin diyoruz.
Aynen ya ah canim benim.kaynanam.o gecenin ertesi gun.basimin etini yiyor bebek yapin.diye bakacagima degil.ya canim ah.ah bi.yenseydikkkkkSanki kendileri bakacak bebek olsa. Ama kimse konduramaz canim boyle bi seyi cunku millet bu isi yapmak icin sabirsizlaniyor. Arkadasim nisanli evlenince ohhhh ne guEl giyecegim saten geceliklerimi sevdigim yanimda daha me olsun diyo. Biz pofuduk pijamalarla pisi pisine aksam olmasin diyoruz.
Canim yun yastik varsa ki onu kullan tam belinin altina popya dogru. Bu beni psikolojik olarak hazirliyor. Mesela ben ilk kadin doguma gittim alttan muayene edeck yattigim yerden bacaklarimi catala koydum ben bi agladim bi agladim anlatamam tabi doktorda bakamadi. Sonra medikal parkda doktora gittim yatiyosun ayaklarini havaya kaldirmadan yatak ucunda ayaklarini koyacagin yer var doktor senin altina geciyor ben o zaman actim. Doktor bana hep sey dedi nefes al ver 15 e kadar say ve biteecek dedi ve hep popomu kaldirdigimda indir dedi. Bacaklatini rahat birak dedigi an yavas yavas girdi. Yani niye yazdim bunu doktor ve teknolojisi onemli cunku biz guzcsuz ve teslimiyetimiz hem allaha hem esimize karsi az. Bide ben eminim buraya yazan herkesin cani cok tatli iki is yapinca yorulan nazli uyuz kizlardaniz...Arkadaşım yastığı nereye koyuyorsun.bende sonlardayım inşallah herşekle girdim bide obu deneyeyim.
Aynen ya ah canim benim.kaynanam.o gecenin ertesi gun.basimin etini yiyor bebek yapin.diye bakacagima degil.ya canim ah.ah bi.yenseydikkkkk
canim 2 ay mi ne guzel erkenden karar vermisin savasmaya. Ben 11 ayima girecegim gerci 4 ay tedavi gordum o sirada basaramadim. Bence sen cok cabuk atlatacaksin bu durumu.Ay güldürdün beni ya o kadar haklısın ki bu aralar çok kararlıyım kızlar her türlü pozisyonu deneyeceğim artık bunaldim ya 2 aylık evliyim Ben dayanamıyorum diğerleri neyapsın Allahım hepimize yardim etsin
Canim parmak egzersuzleri bize oraya bir sey girebilme mantigini kavratacak yani parmak egzersizi tam manasiyle yapsak bile kafamizda yenmeliyiz bence. Ya bende okudugum vaji sitelerine goree soyluyorum yalnisda yonlendirmek iistemem.Kizlar bu.aksam.egzersizlere.baslicammm 3parmakta zorlanmistim umarim artik zorlanmamm ya es denemesindede korkuyorum offf ooooooofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?