- 25 Ekim 2014
- 287
- 277
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.761
Canim.1 ay erteleyince cesaretlendim.buseferde aybasim.gelmisti yapsam.cesaretlenirimde es denemesi beni heyacanlandiriyorCanim parmak egzersuzleri bize oraya bir sey girebilme mantigini kavratacak yani parmak egzersizi tam manasiyle yapsak bile kafamizda yenmeliyiz bence. Ya bende okudugum vaji sitelerine goree soyluyorum yalnisda yonlendirmek iistemem.
İNŞALLAH CANIMMM YA BENDEDE ES DENEMESI DE HEYCANLANDIRIYOR BUTUN YAPACAKLARIMI UNUTUYORUM BI YENSEK HEP BERABER YENDIKKKKK.DESEK BEBISLERIMIZ OLSA ( AMİN AMİN AMIN AMIN )İnşallah camını inşallah 2 parmak yapıyorum ama eş denemesi başarısız maalesef ama inanıyorum olacak Allahın izniyle
Amin canım inşallahİNŞALLAH CANIMMM YA BENDEDE ES DENEMESI DE HEYCANLANDIRIYOR BUTUN YAPACAKLARIMI UNUTUYORUM BI YENSEK HEP BERABER YENDIKKKKK.DESEK BEBISLERIMIZ OLSA ( AMİN AMİN AMIN AMIN )
Bence de çok nazlıyız. Benim de canım çok tatlıdır bir de titizim eşimiz de tecrübesiz. Bütün bunlar vajinismus u ortaya çıkarıyorCani
Canim yun yastik varsa ki onu kullan tam belinin altina popya dogru. Bu beni psikolojik olarak hazirliyor. Mesela ben ilk kadin doguma gittim alttan muayene edeck yattigim yerden bacaklarimi catala koydum ben bi agladim bi agladim anlatamam tabi doktorda bakamadi. Sonra medikal parkda doktora gittim yatiyosun ayaklarini havaya kaldirmadan yatak ucunda ayaklarini koyacagin yer var doktor senin altina geciyor ben o zaman actim. Doktor bana hep sey dedi nefes al ver 15 e kadar say ve biteecek dedi ve hep popomu kaldirdigimda indir dedi. Bacaklatini rahat birak dedigi an yavas yavas girdi. Yani niye yazdim bunu doktor ve teknolojisi onemli cunku biz guzcsuz ve teslimiyetimiz hem allaha hem esimize karsi az. Bide ben eminim buraya yazan herkesin cani cok tatli iki is yapinca yorulan nazli uyuz kizlardaniz...
Teşekkür ederiz canım inşallah biz de atlatırızBurda bu yazilanlari bu caresizligi gorunce kendimi goruyorum cok sinirim bozuluyo bunun icin boyle basit bisey icin bu insanlarin kendini uzmesine yipraasina dayanamiyorumo yuzden yazmak istedim.
Canim supersin ya boyle seyler yazdiginizda bizlere isik oluyosunuz umut oluyosunuz. Allah razi olsun hemde binlerce kez...[/QUOTE]QUOTE="mancoo, post: 38861752, member: 644170"]Arkadaşlar lütfen lütfen korkmayin valla da billa da korkacak hc bisey yok sizi nasil rahatlatabilirim nasil yardimci olabilirim bilmiyorum ama nolur umudunuzu yitirmeyin ki ben bunu yaptiysam herkes yapabilir ben tamam olsun istiyordum diyodum ama acikcasi oraya biseyin girmesi dusuncesi beni cok rahatsz ediyodu hem olsun istiyodum hemde boyle kalaym istiyodum kadin olmayi istemiyodum sanki ben bacaklarimi bile acamazdm yapan insanlari gorunce helede ilk gun evlenenleri gorunce bakiyodum bunlar nasil boyle duruyo diye saniyorum sanki oturamiyacaklar mutlaka aci vardir yuzlerinden belli olacak ve sanki oldugunda orda koca bi acilma olup rahatsz edicek gibi sacma sapan seyler bunlarda hep herseyi yanlis bildigimizdenmis bilseydim eger zamanim bosuna gitmezdi..
Canim supersin ya boyle seyler yazdiginizda bizlere isik oluyosunuz umut oluyosunuz. Allah razi olsun hemde binlerce kez...
Sorulariniz olursa her zaman cevaplarim.ama lutfen artik olumsuzlugu bir kenara birakin.kendinizi yipratmaktan baska bi ise yaramaz.ben burayi okurken bazen sadece basari hikayelerini okurdum.tabi diger durumlari da ojuyunca insan yalniz olmadigink snlayip rahatliyor.
Canim hosgeldin aramiza.zaten bunu yasamamizdaki neden korkularimiz.eger peniste rahatsan daha kolay yenersin.kayganlastirici kullaniyor musunkızlarrrr aranıza yeni katıldım 10 evliyim banada yardım edin
uzun zamandır Takip ediyorum burayı ancak üye olup yazabildimm kendi parmagımı sokamıyorum.ama eşimin pnste çok rahatım girse girecek ama kendimi kasıyorum bacaklarımı kapatıyorumm acıycak diye korkuyorum.beni zamanında cok korkuttular tavana kan sıçrıyacak vspsikoljm bzuldu aslında canım kıymetli değildir pek ama korkuyorummm
Canim egzersiz yapabiliyor musunEvet bende öyle oldum yalnız değilmişim dedim ve çook rahatladım.kendimi yıpratıyorum artık her gece olmadıgında eşime sarılıp aglıyorum niye olmuyo diye..denemeye devam edicem kararlıyım bu defa ama kolay olması için ne yapmam gerekiyo çok arastırdım aslında ama sizin söylemenizle daha motive olurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?