Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim parmak egzersuzleri bize oraya bir sey girebilme mantigini kavratacak yani parmak egzersizi tam manasiyle yapsak bile kafamizda yenmeliyiz bence. Ya bende okudugum vaji sitelerine goree soyluyorum yalnisda yonlendirmek iistemem.
Canim.1 ay erteleyince cesaretlendim.buseferde aybasim.gelmisti yapsam.cesaretlenirimde es denemesi beni heyacanlandiriyor

İnşallah camını inşallah 2 parmak yapıyorum ama eş denemesi başarısız maalesef ama inanıyorum olacak Allahın izniyle
İNŞALLAH CANIMMM YA BENDEDE ES DENEMESI DE HEYCANLANDIRIYOR BUTUN YAPACAKLARIMI UNUTUYORUM BI YENSEK HEP BERABER YENDIKKKKK.DESEK BEBISLERIMIZ OLSA ( AMİN AMİN AMIN AMIN )

Arkadaşlar lütfen lütfen korkmayin valla da billa da korkacak hc bisey yok sizi nasil rahatlatabilirim nasil yardimci olabilirim bilmiyorum ama nolur umudunuzu yitirmeyin ki ben bunu yaptiysam herkes yapabilir ben tamam olsun istiyordum diyodum ama acikcasi oraya biseyin girmesi dusuncesi beni cok rahatsz ediyodu hem olsun istiyodum hemde boyle kalaym istiyodum kadin olmayi istemiyodum sanki ben bacaklarimi bile acamazdm yapan insanlari gorunce helede ilk gun evlenenleri gorunce bakiyodum bunlar nasil boyle duruyo diye saniyorum sanki oturamiyacaklar mutlaka aci vardir yuzlerinden belli olacak ve sanki oldugunda orda koca bi acilma olup rahatsz edicek gibi sacma sapan seyler bunlarda hep herseyi yanlis bildigimizdenmis bilseydim eger zamanim bosuna gitmezdi..

Size diyecegim su ki bugun oncelikle kafanizi rahatlatn burda anlatilanlari yenenleri dusunun aksam guzel bi dus alin sonra esinizle guzel vakit gecirin is oraya gelince bi kereliginede olsa rahat birakin kendinizi acin bacaklarnzi olacaksa olsun artik diyin once bi parmagnzi sokun esinizde yapsn emin olun daha cesaret gelecektir ilk asama icin z.yagi surun ben altya iken daha rahattm bilmiyorum siz nasil tercih edersiniz alttayken esiniz yavassa girsin emin olun acimiyacak ama ikinin benim icin en iyi kilit nokta buydu ikindikca acildi ve cidden o kadar basitmiski hc ama hc hissetmedim inanmadm ve benim kanamam olmadi zarim esnekmis ben saniyodum ki oluk oluk kan gelicek. :)yani siradan bisey dusunun ki gunluk yasamimiz da neler yapiyosak yeme icme nebilim mesela adet oluyoruz ilk oldugumzda itici gelirdi istemezdk ama alistk olmasi gereken bisey yani artik, ben ona benzetiyorum bu da onun gibi basit siradan olmasi gereken bisey bilmem anlatabildim mi :)

Bence de çok nazlıyız. Benim de canım çok tatlıdır bir de titizim eşimiz de tecrübesiz. Bütün bunlar vajinismus u ortaya çıkarıyor

QUOTE="mancoo, post: 38861752, member: 644170"]Arkadaşlar lütfen lütfen korkmayin valla da billa da korkacak hc bisey yok sizi nasil rahatlatabilirim nasil yardimci olabilirim bilmiyorum ama nolur umudunuzu yitirmeyin ki ben bunu yaptiysam herkes yapabilir ben tamam olsun istiyordum diyodum ama acikcasi oraya biseyin girmesi dusuncesi beni cok rahatsz ediyodu hem olsun istiyodum hemde boyle kalaym istiyodum kadin olmayi istemiyodum sanki ben bacaklarimi bile acamazdm yapan insanlari gorunce helede ilk gun evlenenleri gorunce bakiyodum bunlar nasil boyle duruyo diye saniyorum sanki oturamiyacaklar mutlaka aci vardir yuzlerinden belli olacak ve sanki oldugunda orda koca bi acilma olup rahatsz edicek gibi sacma sapan seyler bunlarda hep herseyi yanlis bildigimizdenmis bilseydim eger zamanim bosuna gitmezdi..[/QUOTE]
Canim supersin ya boyle seyler yazdiginizda bizlere isik oluyosunuz umut oluyosunuz. Allah razi olsun hemde binlerce kez...

Canim supersin ya boyle seyler yazdiginizda bizlere isik oluyosunuz umut oluyosunuz. Allah razi olsun hemde binlerce kez...[/QUOTE]

Çünkü bende böyle yendim yenenlerin yazdiklari destekleri sayesinde hemde 3 gümde bende yenip koseye cekilmek istemedim cunku yenenlerin destekleri olmasa zor burda yenemeyenler anlatir ben yapamadm digeri bende boyle boyle oldu diye iyice bogulup gidersiniz ama bunu basaranlarda yazsa moral olur uzun zamandr kimseyi goreniyorum.

Canim supersin ya boyle seyler yazdiginizda bizlere isik oluyosunuz umut oluyosunuz. Allah razi olsun hemde binlerce kez...

Çünkü bende böyle yendim yenenlerin yazdiklari destekleri sayesinde hemde 3 gümde bende yenip koseye cekilmek istemedim cunku yenenlerin destekleri olmasa zor burda yenemeyenler anlatir ben yapamadm digeri bende boyle boyle oldu diye iyice bogulup gidersiniz ama bunu basaranlarda yazsa moral olur uzun zamandr kimseyi goreniyorum.[/QUOTE]
Evet canim bana ozelden bi msj atiyolar yada buraya yazildigi zaman bize cok yardimci oluyor. Ben onlarida anliyorum insan birseyin ustesinden gelince o en kolay oluyor unutuyor yasadiklarini hayat telasiylada bizi yalniz birakiyolar. Belki de bircogu su an cocuk sshibi yada hamile vakitleri olmuyordur ne diyelim

Kizlarrr burayi yine olumsuzluk sarmis.neden geceliklerinizi giymiyorsunuz ki.ben de yasadim ayni durumlari.1.5 sene hem de.ama aldigim gecelikleri de giydim.hatta kendime yeni yeni geceliklerde aldim.cunku baktim ki esim de artim sanki hep boyle devam edecegiz moduna girdi.bu zamana kadar harama meyletmemis esimden bari guzel gorunmeyi esirgemeyeyim dedim.cunku bu onlarin hakki.illaki tam giris olmasina gerek yokki onlarin acisindan dusunun kizlar.bu durum birgun bitecek merak etmeyin canlarim.soylediklerinizin hepsini yasafim.benle aynizamanda evlenen arkadaslarimin cocugu oldu.kendimi hep eksik hissettim.ama hem esimin hdm de kendimin motivasyonu icin hic pesetmedim.simdi de gecmisi dusunup imtihan oldugunu soyliyorum.cok zor bi surec ama basarmak cok kolay inanin.ben bes ay egzersiz yaptim ve burayi hic birakmadim.basari hikayelerini surekli okudum.adimi da umutsuzolmaz koydum.simdi de esimle guluyoruz.diyoki iki sene nisanliyken bekledim evlenince dd 1.5 yil.sen de cok nazliymissin canim ya:)ben de diyorum ki eeee degerimi bilirsin artik beni kolay elde etmedin:)))) şaka bi tarafa son bir aydir iliskiye girebiliyotum.yani bir ay once ben de yasiyordum bunu ama simdi yasamiyorum.siz de yapabilirsiniz.

kızlarrrr aranıza yeni katıldım 10 evliyim banada yardım edin

uzun zamandır Takip ediyorum burayı ancak üye olup yazabildimm kendi parmagımı sokamıyorum.ama eşimin pnste çok rahatım girse girecek ama kendimi kasıyorum bacaklarımı kapatıyorumm acıycak diye korkuyorum.beni zamanında cok korkuttular tavana kan sıçrıyacak vs psikoljm bzuldu aslında canım kıymetli değildir pek ama korkuyorummm

Sorulariniz olursa her zaman cevaplarim.ama lutfen artik olumsuzlugu bir kenara birakin.kendinizi yipratmaktan baska bi ise yaramaz.ben burayi okurken bazen sadece basari hikayelerini okurdum.tabi diger durumlari da ojuyunca insan yalniz olmadigink snlayip rahatliyor.

Iki parmak yapip ta basaramiyorum diyen arkadaslara tavsiyem es parmagi vd aparat da denesinler.cunku parmak kendi organimiz oldugu icin yabanci sayilmaz:) yabanci biseyin girmesine kendimizi tam hazirlamak icin onlarin da yapilmasi iyi olur.tabi saddce parmakla yenenler de var.bu durum kisiden kisiye degisir ama ben aparattan sonra alabildim penisi.

Evet bende öyle oldum yalnız değilmişim dedim ve çook rahatladım.kendimi yıpratıyorum artık her gece olmadıgında eşime sarılıp aglıyorum niye olmuyo diye..denemeye devam edicem kararlıyım bu defa ama kolay olması için ne yapmam gerekiyo çok arastırdım aslında ama sizin söylemenizle daha motive olurumm

Canim hosgeldin aramiza.zaten bunu yasamamizdaki neden korkularimiz.eger peniste rahatsan daha kolay yenersin.kayganlastirici kullaniyor musun

Canim egzersiz yapabiliyor musun

Ah ahh bnde çok gecelik aldım ama giyemedim bikere giymek istedim onda da eşim boşver onu düşünecek durumda değiliz şunu cozmemiz lazım diye bi tepki verince bnde kaldırdım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…