- 10 Aralık 2014
- 138
- 80
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.781
kızlarrrr aranıza yeni katıldım 10 evliyim banada yardım edin
uzun zamandır Takip ediyorum burayı ancak üye olup yazabildimm kendi parmagımı sokamıyorum.ama eşimin pnste çok rahatım girse girecek ama kendimi kasıyorum bacaklarımı kapatıyorumm acıycak diye korkuyorum.beni zamanında cok korkuttular tavana kan sıçrıyacak vspsikoljm bzuldu aslında canım kıymetli değildir pek ama korkuyorummm
Canim hosgeldin aramiza.zaten bunu yasamamizdaki neden korkularimiz.eger peniste rahatsan daha kolay yenersin.kayganlastirici kullaniyor musun
Ah ahh bnde çok gecelik aldım ama giyemedimbikere giymek istedim onda da eşim boşver onu düşünecek durumda değiliz şunu cozmemiz lazım diye bi tepki verince bnde kaldırdım hepsini
Yok artik tavana kan sicriycak filan. :) ya bu millet ne kadar kb ama salaklar bunu korkutanlar icin diyorum yanlis anlamayin cunku hep bilincaltimiza yerlesiyo bende de bunlarin cok buyuk payi var yok cok aciyo yok soyle oluyo zaten korkuyorum bunlarda ustune eklenince diyorum ölecem heralde boyle sacna sapan anlatanlar korkakliklarm yuzunden 1,5 sene gitti aldirma sen hc zor degil hissetmiyosun bile emin ol.
Aman aman ne kani ne tavani yalan ya onlar. Ya bu insanlari varya topla tek yek yol saclarini al sana kan diye. Ya benimde isyerinde bi kadin var aha simdi yine karsimda oturuyor. Ben bekarken derdiki igneyi ye orana gor dunyayi. Bu insanlari yoksayacaksin oyle bi sey olsa allah bizi boyle yaratirmi. Afedersin dun bagsur icin fitil koyucam makata bi baktim girmiyor. Nasil kasmisim kendimi dedim ah betul ah bunca yildir ne cikti burdan:))) senin kafan yuzune orayi bile kastin. Anla yani nato mermer nato kafa.kızlarrrr aranıza yeni katıldım 10 evliyim banada yardım edin
uzun zamandır Takip ediyorum burayı ancak üye olup yazabildimm kendi parmagımı sokamıyorum.ama eşimin pnste çok rahatım girse girecek ama kendimi kasıyorum bacaklarımı kapatıyorumm acıycak diye korkuyorum.beni zamanında cok korkuttular tavana kan sıçrıyacak vspsikoljm bzuldu aslında canım kıymetli değildir pek ama korkuyorummm
Ay sorma canım ya matkap girecek çok acıycak kan sıçrycak falan düğün günü vazgeccektim az daha.ilk geceden korkuyoruz böyleleri yüzünden.biliyorum hiç bişey hissetmycem ama ah bi girse Allahtn eşim anlayıslıı
Benim eşim de öyle canım çok destek oluyo olacak moralini bozma diyo ama gecelik mevzusu faciaydiAslinda burda eslerin cok buyuk bi payi var benim esim Allah razi olsun birgun bile bisey demedi bana eger ters bi tepki verse beni kiracak seyler soylese heralde hayatta yamazdm ben diyodum artik olmaz yapamiycam kiziyodu sacmalama olacak diyodu bana.
Canim egzersiz yapabiliyor musun
Kasmamizin nedeni zaten yabanci biseyin girmesinden huylanmak.aynanin karsisina gec ve vajinani iyicd incele yavas yavas parmaklarini gezdir iyice alis canim.sonra da egzersizlere baslarsin.ben de ilk basladigimda huylandim ve kac defa yapmiycm dedim.o yuzden bes ay surdu zaten.hosbulduk canım.parmagımı sokamıyorum çok denedim ama huylanıyorum.pnste rahatım kendimi kasmasam girecek.kayganlastırıcı kullanmıyorum suanda bebe yagı kullanmaya basladık bi kaç yerde okudum bebe yagı aldım ama pek işe yaramıyor gibi.
Parmakla yapamiyorsan burdaki arkadaslarin yaptigi bibi dogumgunu mumlariyla yapabilirsin.yeterki basaricm de gerisi gelir.Kasmamizin nedeni zaten yabanci biseyin girmesinden huylanmak.aynanin karsisina gec ve vajinani iyicd incele yavas yavas parmaklarini gezdir iyice alis canim.sonra da egzersizlere baslarsin.ben de ilk basladigimda huylandim ve kac defa yapmiycm dedim.o yuzden bes ay surdu zaten.
"NAZLIMIZ, post: 38864377, member: 646506"]Bnm
Benim eşim de öyle canım çok destek oluyo olacak moralini bozma diyo ama gecelik mevzusu faciaydi
Aman aman ne kani ne tavani yalan ya onlar. Ya bu insanlari varya topla tek yek yol saclarini al sana kan diye. Ya benimde isyerinde bi kadin var aha simdi yine karsimda oturuyor. Ben bekarken derdiki igneyi ye orana gor dunyayi. Bu insanlari yoksayacaksin oyle bi sey olsa allah bizi boyle yaratirmi. Afedersin dun bagsur icin fitil koyucam makata bi baktim girmiyor. Nasil kasmisim kendimi dedim ah betul ah bunca yildir ne cikti burdan:))) senin kafan yuzune orayi bile kastin. Anla yani nato mermer nato kafa.
Bende varim hala.kurtulamadim.grip pesimi birakirsa biGaliba bi ben kaldim vajili musmuslu. Herkes halletti galiba sabrili nazli sevda kronik melankilover Hic sesleri cikmiyor....
Yok iliskiye girince orasi yara olacak kan cok.akip hastanelik olcak gibi.Ay sorma canım ya matkap girecek çok acıycak kan sıçrycak falan düğün günü vazgeccektim az daha.ilk geceden korkuyoruz böyleleri yüzünden.biliyorum hiç bişey hissetmycem ama ah bi girse Allahtn eşim anlayıslıı
evett zannediyorum ki orda yırtılcak bişeyy var sanki girince çok canım yanıcak gibi üstüne oturamıycakmısım gibi hissediyorumYok iliskiye girince orasi yara olacak kan cok.akip hastanelik olcak gibi.of of
Hic kullanmadim emlayi bilmiyorum.insallah kisa zamanda basaracaksin canim kolay gelsin sana.Bide kızlar ilaç ismi söylemek yasakmı bilmiyorum ama emla krem var işe yarıyormu bilginiz varmı.egzersizlere baslıycam ozaman İnşallah basarırım dua edin bana
uyusturuyo hissetmiyosun fln diye okumustum biyerde saol canm basarıcam inşHic kullanmadim emlayi bilmiyorum.insallah kisa zamanda basaracaksin canim kolay gelsin sana.
merhaba ben de 4,5 aylık evliyim. Biz de 2,5 ay sanırım vajinismusla uğraştık. Ben kendi parmağımı hiç sokamadım hala da sokamam. İlk önce burdaki okuduğum kegel egzersizi ve zeytinyağı daha sonra azar azar her denemede biraz daha dişimi sıkarak tamamen bu sorunu yendik. Eşinizin sizi rahatlatması çok önemli. Ben eşimin talimatlarıyla kendimi sıktığımın farkına varıp, gevşetiyordum. Şimdi yazanları çok iyi anlıyorum ama yapabilirsiniz, kendinize güvenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?