Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kegel egzersizini internetten araştırabilirsin, burdada yazıyordu. vajinadaki kaslarını tanıyıp kontrol etmeni sağlıyor. zeytinyağı sürdüm hop olacak diye bir şey değil tabiki kafanda da evet yapacağım ben bunu demen lazım ve adım adım ilerleyin. acıyacak duygusu olduğundan kendini veremiyorsun ve ıslanmadığı için daha zor olmasın diye zeytinyağı. kolaylık olsun diye. ama bir yere geldiğinde duvar oluyor ya hani orda iş sana düşüyor. ordaki kasları gevşetmen lazım. o da senin beyninde olacağını düşünmenle ve oraya hakimiyetinle alakalı. mesela ben eşim rahatla, gevşet demeden gevşetemiyordum nedense :) o dediğinde sakinleyip derin nefes alıp ordaki kası gevşetiyordum.

Bide kızlar ilaç ismi söylemek yasakmı bilmiyorum ama emla krem var işe yarıyormu bilginiz varmı.egzersizlere baslıycam ozaman İnşallah basarırım dua edin bana
cnm sen bilirsin ama ben krem kullanma derim,çünkü onunla alışınca devam edersin gibi geliyo ben o yüzden kullanmadım zaten ama senin bileceğin iş tabi..o kadar da bi acı yok adet sancısı çektiysen bu ağrı etkilemez o kadar.sen başarıcağına inan egzersizlere nefesle ve kegelle başla olur zaten..bu arada en yakın yardımcıları zeytinyağı ve eldiveni unutmaa..yenenlerden hiç bi farkın yok sende yaparsın en kısa zamanda istediklerini sormaktan da çekinme..inan zor deil ben 1,5 yılıma yanıyorum..allah yardımcın olsun cnm..

Bi sey soracam hani adet sancisi demisin ya. Bu iliski acisini bi kere mi cekeceksin yoksa her seferinde oluyor mu? Ben bi kere girdim yani tam birlesme denmez ama zar olayini hallettim ama birlesme olmuyor yani 2 cm girince aaaa uuuu vay vuy hopa adami havaya atmisim.

kasıldığın için vaji içi tahriş olmuş olabilir canım hiç korkma hiç bişe olmaz,nefes egzersizlerine bi göz atmanı öneririm
Cok sagolun ama o günden sonra ilişkiye giremedim çünkü hala az da olsa kanamam geliyor. Doktora gittim gebelik testi istedi ve rahim duvarin kalinlasmis ben gibi bir sey görünüyor dedi. Anlamadım bir de doktora kendimi cok kasiyorum cok zorlaniyorum ve aci çekiyorum dedim. Zamanla vajina genisleyecek alisacak dedi. Esiniz kayganlaştırıcıli prezervatif kullansin dedi. Var mi bundan kullanan?

Can
Cani Sen hamile olabilirsin bence arkadaslarim da oyle oldu. Kalinlasma zaten onun belirtisi. Test sonucun cikmadimi.

NE MUTLU SANA BENDE 1.5 YILDIR EVLİYİM FAKAT YENEMİYORUM BİR TURLU NAPACAM BİLMİYORUM ACİL YARDIM

BENCEDE CEKEN BİLİR BEN İM GİBİ MESELA

NASIL YAPTIN YAAA BANA OZELDEN YAZSANA BENDE BUGUN ASIYIM ARTIK OLMAZ MI

AMıN CANIM AMıNNNNNN DARISI OLMAYANLARA .:) ARKADASLAR XYLOCAıNE SPREYLE BASARDIM SıZDE DENEYıN HıSSETMıOSUNUZ BıLEkaydirigubbakcemile3
NE KADAR PEKİ
ORAYI UYUSTURUYORMU PEKİ HİSSETMİYOSUN YAZARMISIN BANA HER ECZ. DEN ALABİLİR MİYİM MALİYETİ NE KADAR

tabi ki alışana kadar azıcık oluyo ama bir kere olunca diğerleri daha kolay oluyo..sen kasmışsın bence o kadar acıdığına göre..yavaş yavaş yapmaya çalış nefes al ver gerektiğinde bekle ıkın o zaman kalmıyo o sancı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…