- 14 Ocak 2015
- 3
- 1
- 88
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.801
cnm sen bilirsin ama ben krem kullanma derim,çünkü onunla alışınca devam edersin gibi geliyo ben o yüzden kullanmadım zaten ama senin bileceğin iş tabi..o kadar da bi acı yok adet sancısı çektiysen bu ağrı etkilemez o kadar.sen başarıcağına inan egzersizlere nefesle ve kegelle başla olur zaten..bu arada en yakın yardımcıları zeytinyağı ve eldiveni unutmaa..yenenlerden hiç bi farkın yok sende yaparsın en kısa zamanda istediklerini sormaktan da çekinme..inan zor deil ben 1,5 yılıma yanıyorum..allah yardımcın olsun cnm..Bide kızlar ilaç ismi söylemek yasakmı bilmiyorum ama emla krem var işe yarıyormu bilginiz varmı.egzersizlere baslıycam ozaman İnşallah basarırım dua edin bana
Bi sey soracam hani adet sancisi demisin ya. Bu iliski acisini bi kere mi cekeceksin yoksa her seferinde oluyor mu? Ben bi kere girdim yani tam birlesme denmez ama zar olayini hallettim ama birlesme olmuyor yani 2 cm girince aaaa uuuu vay vuy hopa adami havaya atmisim.cnm sen bilirsin ama ben krem kullanma derim,çünkü onunla alışınca devam edersin gibi geliyo ben o yüzden kullanmadım zaten ama senin bileceğin iş tabi..o kadar da bi acı yok adet sancısı çektiysen bu ağrı etkilemez o kadar.sen başarıcağına inan egzersizlere nefesle ve kegelle başla olur zaten..bu arada en yakın yardımcıları zeytinyağı ve eldiveni unutmaa..yenenlerden hiç bi farkın yok sende yaparsın en kısa zamanda istediklerini sormaktan da çekinme..inan zor deil ben 1,5 yılıma yanıyorum..allah yardımcın olsun cnm..
Ah bacum beni.oyle korkuttular ora yara olcak kopacak.hastanelik.olunuyor.diye.diye.bu hale geldikeve
evett zannediyorum ki orda yırtılcak bişeyy var sanki girince çok canım yanıcak gibi üstüne oturamıycakmısım gibi hissediyorum
Cok sagolun ama o günden sonra ilişkiye giremedim çünkü hala az da olsa kanamam geliyor. Doktora gittim gebelik testi istedi ve rahim duvarin kalinlasmis ben gibi bir sey görünüyor dedi. Anlamadımkasıldığın için vaji içi tahriş olmuş olabilir canım hiç korkma hiç bişe olmaz,nefes egzersizlerine bi göz atmanı öneririm
Cani Sen hamile olabilirsin bence arkadaslarim da oyle oldu. Kalinlasma zaten onun belirtisi. Test sonucun cikmadimi.Cok sagolun ama o günden sonra ilişkiye giremedim çünkü hala az da olsa kanamam geliyor. Doktora gittim gebelik testi istedi ve rahim duvarin kalinlasmis ben gibi bir sey görünüyor dedi. Anlamadımbir de doktora kendimi cok kasiyorum cok zorlaniyorum ve aci çekiyorum dedim. Zamanla vajina genisleyecek alisacak dedi. Esiniz kayganlaştırıcıli prezervatif kullansin dedi. Var mi bundan kullanan?
yarin çıkacak ama sanmıyorum cunku adet oldum 20 gun once hem rahat bir şekilde ilişkiye giremiyoruz kiCan
Cani Sen hamile olabilirsin bence arkadaslarim da oyle oldu. Kalinlasma zaten onun belirtisi. Test sonucun cikmadimi.
NE MUTLU SANA BENDE 1.5 YILDIR EVLİYİM FAKAT YENEMİYORUM BİR TURLU NAPACAM BİLMİYORUM ACİL YARDIMcanım bende 9 aylık evlıyım bende cok korkuyordum allahtan esım anlayıslı tam odaklanıyordum buyu bırden bozuluyordu yaklasık 2 gun basaramadım bu korkumu yenmeyı sonrası ıse sıtresten adet oldum ama buda bana zaman tanıdı acıkcasıkaydirigubbakcemile3 sonra dedımkı kendı kendıme rahat bırak kendını onun kollarında uc kafandan herseyı sıl ve ben bunu boylelıkle yendım sımdı cok mutluyum arkadaslar
4boyda bu aparatlar inceden kalina egzersiz yaparak oldu hic de bisey olmadi kizlik zari esnekti bilmiyorum yaniNASIL BİR APARAT KIZLIK ZARINA zarari olmuORMU
BEN ALDIM AMA KESİNLİKLE İŞE YARAMADI BENDE MAALESEFBide kızlar ilaç ismi söylemek yasakmı bilmiyorum ama emla krem var işe yarıyormu bilginiz varmı.egzersizlere baslıycam ozaman İnşallah basarırım dua edin bana
BENCEDE CEKEN BİLİR BEN İM GİBİ MESELAbelki 4 bin lira fazla maa iki kas gevşetici ile bu sorun çözülseydi insanalr buralara kadar yazılar yazıp çözüm bulmaya çalışmazlardı.ıstemsiz kasılmalrı engellemey ne merhemler ne haplar yardımcı olabilir. doktorlar bu konuda sana kasılmalrını kontrol etmeyi öğretiyor. iki kas gevşetici ile iş bitseydi ne bu hastalık ne e bunun tedsvisi yapan doktorlar olurdu bence ben bu hastalıktan kurtulmuş biri olrak arkadaşları çok iyi anlıyorum. öle hemen olup bitmiyor.... çeken bilir ....
NASIL YAPTIN YAAA BANA OZELDEN YAZSANA BENDE BUGUN ASIYIM ARTIK OLMAZ MIya canım neden kendin aşabileceğin bişi değil diyorsun.neden diş sıkmakla olmuyor diyorsun..kendi kendine aşan bir sürü insan var..sen bunu yapamadın diye herkes yapamayacak diye bişi yokki
bende yaşadım hemde aylarca,dişimide sıktım,eşimde zorladı,kendi kendime aştım ki benim canım tatlıdır..ben yapabilmişsem valla herkes yapar..benim olay anında dişlerim birbirine çarpıyordu korkudan..her tarafım kaskatı oluyordu..zamanla aşılıyor,aşılmayacak bir sorun değil
NASIL BAŞARDIN LUTFEN YARDIMMMMMMMMARKADASLAR DÜN GECE BENDE BASARDIM SORMAK İSTEYEN LER ÖZELİME ATSINLAR hihoyyyt
NASILLLLL LUTFENARKADASLAR DÜN GECE BENDE BASARDIM SORMAK İSTEYEN LER ÖZELİME ATSINLAR hihoyyyt
NE KADAR PEKİAMıN CANIM AMıNNNNNN DARISI OLMAYANLARA .:) ARKADASLAR XYLOCAıNE SPREYLE BASARDIM SıZDE DENEYıN HıSSETMıOSUNUZ BıLEkaydirigubbakcemile3
tabi ki alışana kadar azıcık oluyo ama bir kere olunca diğerleri daha kolay oluyo..sen kasmışsın bence o kadar acıdığına göre..yavaş yavaş yapmaya çalış nefes al ver gerektiğinde bekle ıkın o zaman kalmıyo o sancı..Bi sey soracam hani adet sancisi demisin ya. Bu iliski acisini bi kere mi cekeceksin yoksa her seferinde oluyor mu? Ben bi kere girdim yani tam birlesme denmez ama zar olayini hallettim ama birlesme olmuyor yani 2 cm girince aaaa uuuu vay vuy hopa adami havaya atmisim.
Ok arkadasım sagol....tabi ki alışana kadar azıcık oluyo ama bir kere olunca diğerleri daha kolay oluyo..sen kasmışsın bence o kadar acıdığına göre..yavaş yavaş yapmaya çalış nefes al ver gerektiğinde bekle ıkın o zaman kalmıyo o sancı..
rica ederim cnmOk arkadasım sagol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?