- 24 Aralık 2014
- 18
- 6
- 88
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.821
rSorulariniz olursa her zaman cevaplarim.ama lutfen artik olumsuzlugu bir kenara birakin.kendinizi yipratmaktan baska bi ise yaramaz.ben burayi okurken bazen sadece basari hikayelerini okurdum.tabi diger durumlari da ojuyunca insan yalniz olmadigink snlayip rahatliyor.
umutsuzolmaz sizemesaj atacaktım ama ayarlarınızdan kapalıymışHic kullanmadim emlayi bilmiyorum.insallah kisa zamanda basaracaksin canim kolay gelsin sana.
Ya elalem iki ara bi dere nasil yapio bn anlamıyorum ki .anlik zevk nasil oluyo hic yasamadigim icin
Tek detayci ben miyim yok terliyim yok carsafi sermemistim (yatak kirlenmesin diye iki kat daha carsaf seriyorum) soyle boyle derken hic yapmiyoruz kardes kardes yatiyoruz nolcak böyle yaaa
Bnde bilgi almak istiyorum sprey hakkında nasıl kullandinNE KADAR PEKİ
ORAYI UYUSTURUYORMU PEKİ HİSSETMİYOSUN YAZARMISIN BANA HER ECZ. DEN ALABİLİR MİYİM MALİYETİ NE KADAR
canim moralini bozma lutfen oncelikle sunu soyliyeyim egzersiz yapabiliyosun bu en onemlisi cesaretin var demekki kafandan butun olumsuzluklari sil evet kolay degil biliyorum 3 yil az bi zamanda degil ama esini seviyosan bunu basarmak zorundasin asilama diyosun buda senin icin bi cozum degil ayrica asilamada zaten uyanik oluyosun vajinaya enjektor gibi bisey sokup yumurtaya spermi birakiyolar vajinal muayene olamiyosan buda senin icin zor olur ayrica olsa bile sonra yine vajiyle yasamak zorunda olacaksin yani bu bi cozum degil bence burayi takip et yapilanlari oku sana buyuk fayda saglayacaktir cunku zaten sen egzersiz yapabiliyosun benim bakmaya bile cesaretim yoktu inan durumum cok kotuydu hic bisey yapmadan doktora gittim eger sende kendine guvenemiyosan bosuna zamanini harcama direkt saygin micozkadiogluna git ben onun sayesinde kurtulanlardanim evet biraz pahali ama omrumu bunla gecirmektense gitmeyi tercih ettim ve kurtuldum cok sukur simdi bebek icin ugrasiyorum 6 ay oldu hamile kalamadim inan varya vajinismus bazi seylerin yaninda o kadar kucuk bi sorun kaliyo ki tabi bunu yendikten sonra anliyosunne güzel bakıyorum da 4 aylık, 9 aylık evliyim diyosunuz..ben 3 yılıma giricemhala bu durumdayım..eşimi kaybedicem die cook korkuyorum allahım sen yardım et..sizin yazdıklarınızı okurken bile bacaklarımın kasıldığını hissediyorum ben..nası bi rahatsızlık bu yaaa. pskiyatristimle seanslarımı pat die bişiey olmuyo diyerek bıraktım.yoksa dr um ıyıydıı..artık gidememde yine
Canlar bn anestol sruorm uyustruo on nmra , emla hkknda blgi! Yok sadece anestolu vjina etrfina delige iyice srdrun noht tnesi kdr , sakin icine surmyn yakarBnde bilgi almak istiyorum sprey hakkında nasıl kullandin
İyice zytnyag ve kygnlstrci sur once sen sok snra esinDoktorum la salı günü goruscez o zamana kadar yapmamı istedi es parmagini ama olmuyor
Bydr yokKızlar reglim bitti bugün parmağa devam edeyim dedim yapamadım. Rahat hissetmedim kendimi bıraktım es parmagiyla olmadı bi türlü yine umutsuzluğa kapildim(((
Ondada kygnlstrci mdde vr ondn ama sole yp sn bu ddklerimle dne hmn alsrsan sdce przvtfle dne3Sadece prezervatif kullanmamı istiyor doktor ama
Tesekkur ederim arkadasim.eger bir defa olduysa gerisi de gelir merak etme.ben de Ilk oldugu gūn acaba gercekten oldu mu diye supheye kapilmistim.burdan da aslinda ne kadar agrisiz oldugunu anladim.ertesi gun acaba tekrar yapabilir miym derken daha kolay oldu.hatta elimle de kontrol ettim defalarca.emin oldum.cunku ilki olunca ve aci olmadigini deneyimleyince beyin kabulleniyorve cesaret gdliyor.senin ki de olmustur merak etme.olacak mi diye dusunmdartik cunku cok daha kolay olacak.:)))Mwrhabalar öncelikle seni tebrilk olk ediyorum, ben de 7 aylık evliyim 1 ocakta vajinusmusu yenebildim sanırım:) ama olup plmadığını anlamadım ilk seferindw. İkinci seferinde ise derinlere heldikçe zonklama hissettim çok şükür hiç plmadı demiyorum şı an:) ama benim durumum da bira sıkıntılı: şöyle ki eşim başka şehirde öğretmen be başka şwhirde. Biraz da bu yüzden vajinusmus süreci uzadı. Haftada 1 ya da 2 kez göeüşebiliyoruz korkuyorum bi dahaki sfere yine vajinusmus tekrar edecek de ben yapamıcam diye. Bundan sonraki süreçte nasıl devam etmeliyim? Bizim ilişkimizin tam düzene girmesi için ancak eşimin geri dönemsi lazım. O da ancak bi sene sonraöylw hüzel mesajşar yazmışsın ki foruma bwlki bana cesaret verebeilirsin diye düşündüm, bu arada ben iki kez yaşadım ilişki ve zevk almadım biley anlamadım ikincisinde az cankm yandı zarım esnek çıktı gleitgelen jel kıllandım, egxersiz yapmadım ben hiç. Sadewce seröe parmahımı sokmuştum daha önce
r
Kronik065 bu mesajim sanaydi:)Canim inan varyaben de aslinda burda yeni sayilirim.sadece burdan yazismayi biliuorum.ozeli kullnmayi bilmiyorum.gecen bi arkadas da yazacakti ama olmadi malesef.burdan da sorabilirsin canim.cok ozel degolse tabi
Tamam canım.aslında ilk deneyimde hangi pozisyonu kullandığını soracaktımKronik065 bu mesajim sanaydi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?