Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mwrhabalar öncelikle seni tebrik ediyorum, ben de 7 aylık evliyim 1 ocakta vajinusmusu yenebildim sanırım:) ama olup plmadığını anlamadım ilk seferindw. İkinci seferinde ise derinlere heldikçe zonklama hissettim çok şükür hiç plmadı demiyorum şı an:) ama benim durumum da bira sıkıntılı: şöyle ki eşim başka şehirde öğretmen be başka şwhirde. Biraz da bu yüzden vajinusmus süreci uzadı. Haftada 1 ya da 2 kez göeüşebiliyoruz korkuyorum bi dahaki sfere yine vajinusmus tekrar edecek de ben yapamıcam diye. Bundan sonraki süreçte nasıl devam etmeliyim? Bizim ilişkimizin tam düzene girmesi için ancak eşimin geri dönemsi lazım. O da ancak bi sene sonra öylw hüzel mesajşar yazmışsın ki foruma bwlki bana cesaret verebeilirsin diye düşündüm, bu arada ben iki kez yaşadım ilişki ve zevk almadım biley anlamadım ikincisinde az cankm yandı zarım esnek çıktı gleitgelen jel kıllandım, egxersiz yapmadım ben hiç. Sadewce seröe parmahımı sokmuştum daha önce
r

Reactions: vop
ne güzel bakıyorum da 4 aylık, 9 aylık evliyim diyosunuz..ben 3 yılıma giricem hala bu durumdayım..eşimi kaybedicem die cook korkuyorum allahım sen yardım et..sizin yazdıklarınızı okurken bile bacaklarımın kasıldığını hissediyorum ben..nası bi rahatsızlık bu yaaa. pskiyatristimle seanslarımı pat die bişiey olmuyo diyerek bıraktım.yoksa dr um ıyıydıı..artık gidememde yine

canım yatak takıntısı bende de vardı egzersizlerimi tamamladıktan sonra eşli denemeyi yere bir çarşaf serdim üstüne de yıkayabileceğim bir battaniye serdim kirletme düşüncesini attım kafamdan yerde yaptık tabi sonuç mutluluk

canim moralini bozma lutfen oncelikle sunu soyliyeyim egzersiz yapabiliyosun bu en onemlisi cesaretin var demekki kafandan butun olumsuzluklari sil evet kolay degil biliyorum 3 yil az bi zamanda degil ama esini seviyosan bunu basarmak zorundasin asilama diyosun buda senin icin bi cozum degil ayrica asilamada zaten uyanik oluyosun vajinaya enjektor gibi bisey sokup yumurtaya spermi birakiyolar vajinal muayene olamiyosan buda senin icin zor olur ayrica olsa bile sonra yine vajiyle yasamak zorunda olacaksin yani bu bi cozum degil bence burayi takip et yapilanlari oku sana buyuk fayda saglayacaktir cunku zaten sen egzersiz yapabiliyosun benim bakmaya bile cesaretim yoktu inan durumum cok kotuydu hic bisey yapmadan doktora gittim eger sende kendine guvenemiyosan bosuna zamanini harcama direkt saygin micozkadiogluna git ben onun sayesinde kurtulanlardanim evet biraz pahali ama omrumu bunla gecirmektense gitmeyi tercih ettim ve kurtuldum cok sukur simdi bebek icin ugrasiyorum 6 ay oldu hamile kalamadim inan varya vajinismus bazi seylerin yaninda o kadar kucuk bi sorun kaliyo ki tabi bunu yendikten sonra anliyosun

Kızlar reglim bitti bugün parmağa devam edeyim dedim yapamadım. Rahat hissetmedim kendimi bıraktım es parmagiyla olmadı bi türlü yine umutsuzluğa kapildim (((

Tesekkur ederim arkadasim.eger bir defa olduysa gerisi de gelir merak etme.ben de Ilk oldugu gūn acaba gercekten oldu mu diye supheye kapilmistim.burdan da aslinda ne kadar agrisiz oldugunu anladim.ertesi gun acaba tekrar yapabilir miym derken daha kolay oldu.hatta elimle de kontrol ettim defalarca.emin oldum.cunku ilki olunca ve aci olmadigini deneyimleyince beyin kabulleniyorve cesaret gdliyor.senin ki de olmustur merak etme.olacak mi diye dusunmdartik cunku cok daha kolay olacak.:)))

Canim inan varyaben de aslinda burda yeni sayilirim.sadece burdan yazismayi biliuorum.ozeli kullnmayi bilmiyorum.gecen bi arkadas da yazacakti ama olmadi malesef.burdan da sorabilirsin canim.cok ozel degolse tabi

Kizlar gunaydin gecmis sayfalarda bir arkadasin yazdigini okudum. Bagirmak istiyorum herkes yensin bunu aci yok sadece basinc var yazmis. Ya bende yenmek istiyorum artik ya. anladim ki bunu halleden bir cok insan tekrar buraya yazmiyor. Insallah bizde yenelim lutfen allahim lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…