- 30 Kasım 2014
- 357
- 198
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.841
Canim.ilk iliskimizde ben alttaydim.baslamadan once aparatla denedim.iyice sh bazli kayganlastiriciyla kayganlastirdim.once p....yerlestirdim kuvvetlice ikindim.benim talimatimla esim bastirdi ve biraz girdi.geri cekmeden elimi ordan cektim.bacaklarimi esimin beline doladim.bunun cok faydasini gordum.hani arkadaslar biryere takildiklarini soyledilerya ben bu pozisyonda hic takilma falan yasamadim.bacaklari esin beline dolama konusu cok faydali bence.cunku boylece popon havaya kalkmis oluyor.Tamam canım.aslında ilk deneyimde hangi pozisyonu kullandığını soracaktım
bir sprey varmış uyuşturuyomuş bunu denedin mi bilgin var mıCanim.ilk iliskimizde ben alttaydim.baslamadan once aparatla denedim.iyice sh bazli kayganlastiriciyla kayganlastirdim.once p....yerlestirdim kuvvetlice ikindim.benim talimatimla esim bastirdi ve biraz girdi.geri cekmeden elimi ordan cektim.bacaklarimi esimin beline doladim.bunun cok faydasini gordum.hani arkadaslar biryere takildiklarini soyledilerya ben bu pozisyonda hic takilma falan yasamadim.bacaklari esin beline dolama konusu cok faydali bence.cunku boylece popon havaya kalkmis oluyor.
ben de 1 sene bu illetle uğraştım ki beni korkutan olmamıştı tamamen benim psikolojimden kaynaklandı size şu kadarını söyleleyim elinizi kesseniz yanlışlıkla daha çok acıyor ve bunca zaman boşa gitmiş ikimizde yıprandık benden hiç kan gelmedi bileAy sorma canım ya matkap girecek çok acıycak kan sıçrycak falan düğün günü vazgeccektim az daha.ilk geceden korkuyoruz böyleleri yüzünden.biliyorum hiç bişey hissetmycem ama ah bi girse Allahtn eşim anlayıslıı
canım madem ecz.de calışıyosun bana da bi laç önerirmisin ozelime at olurmu bide xylocaine diye bir sprey varmış sen ce bu nasıl içeriğini biliyomusun acilll yazarsan sevinirimizmit 82 arkadaşım hap igne ne verdi acaba ben ecz.de çalışıyorum merak ettim kasgevşetici falan mı?
lütfen ama lütfen bana yazarmısın nasıl bi r srey buAMıN CANIM AMıNNNNNN DARISI OLMAYANLARA .:) ARKADASLAR XYLOCAıNE SPREYLE BASARDIM SıZDE DENEYıN HıSSETMıOSUNUZ BıLEkaydirigubbakcemile3
Ben bu spreyi lazer agdada kullaniyorum Sogukluk hissi veriyor. Degdigi an buz gibi oluyor. Benim evimde var ama ben kullanmiyorum.lütfen ama lütfen bana yazarmısın nasıl bi r srey bu
cnm bu kadar ümitsiz olma bende 1,5 yıl sonra başardım..yapacağına inan önce psikolojik olarak inan yapabilrim de sonra gerisi gelir lütfen bunu yapma gerçekten üzülüyorum çünkü çözümü zor deil..bende ağlardım olmaz derdim ayrılmayı bile düşündüm eşimden ama bir anda cesaretle oldu şükürler olsun..şimdi bebek için uğraşıyorum..inan hayal deil yada laf olsun diye anlatmıyorum burada bu kadar insan yanında bunu unutma..ne zaman istersen destek olurum..ne güzel bakıyorum da 4 aylık, 9 aylık evliyim diyosunuz..ben 3 yılıma giricemhala bu durumdayım..eşimi kaybedicem die cook korkuyorum allahım sen yardım et..sizin yazdıklarınızı okurken bile bacaklarımın kasıldığını hissediyorum ben..nası bi rahatsızlık bu yaaa. pskiyatristimle seanslarımı pat die bişiey olmuyo diyerek bıraktım.yoksa dr um ıyıydıı..artık gidememde yine
Supersin deniz asya bir kac yuz onceki sayfalardaki msjini okuyodum simdi sende bir kac ay once yendin galiba yapariz demi bizimde esimiz biz mutlu oluruz demi. Allah sanada bize saglukli cocuklar versin insallahcnm bu kadar ümitsiz olma bende 1,5 yıl sonra başardım..yapacağına inan önce psikolojik olarak inan yapabilrim de sonra gerisi gelir lütfen bunu yapma gerçekten üzülüyorum çünkü çözümü zor deil..bende ağlardım olmaz derdim ayrılmayı bile düşündüm eşimden ama bir anda cesaretle oldu şükürler olsun..şimdi bebek için uğraşıyorum..inan hayal deil yada laf olsun diye anlatmıyorum burada bu kadar insan yanında bunu unutma..ne zaman istersen destek olurum..
AMIN İNŞAALLAH HEPIMIZ YENERIZ VE BEBISLERIMIZ OLURSupersin deniz asya bir kac yuz onceki sayfalardaki msjini okuyodum simdi sende bir kac ay once yendin galiba yapariz demi bizimde esimiz biz mutlu oluruz demi. Allah sanada bize saglukli cocuklar versin insallah
amin cnmmmm:))evet cnm 29 aralıkta evliliğimn 1,5 yılının dolduğu gece:)hemde 6 gün bi kaç saat uğraştım..olmayacak bişey deil..olur cnm gerçekten olur biraz cesaret o kadarr..inş en kısa zamanda bu sorundan kurtulursunuz da bebiş konuşuruzz:)Supersin deniz asya bir kac yuz onceki sayfalardaki msjini okuyodum simdi sende bir kac ay once yendin galiba yapariz demi bizimde esimiz biz mutlu oluruz demi. Allah sanada bize saglukli cocuklar versin insallah
Kızlar reglim bitti bugün parmağa devam edeyim dedim yapamadım. Rahat hissetmedim kendimi bıraktım es parmagiyla olmadı bi türlü yine umutsuzluğa kapildim(((
Boy boy aparatı diyorsan kullananlar hep memnun kaldı canım zaten doktorlarda ondan verıyor ama evdede mumu kalınlastırarak yapabılırsın.vajinismus setini kullanıp yenebilen varmı? internetten biraz araştırdım kullanıp faydasını gören çok fazlaymış
evet aparatlı olan set almayı düşündüm bende bulunduğum yerde bu iş için doktor yok olsa bile 3 bin 4 bin gibi rakamlardan bahsediliyor son çare olarak bunu kullanıcamBoy boy aparatı diyorsan kullananlar hep memnun kaldı canım zaten doktorlarda ondan verıyor ama evdede mumu kalınlastırarak yapabılırsın.
Evet malesef çok pahalı doktorlar.azmettikten sonra yaparsın korkma hiçevet aparatlı olan set almayı düşündüm bende bulunduğum yerde bu iş için doktor yok olsa bile 3 bin 4 bin gibi rakamlardan bahsediliyor son çare olarak bunu kullanıcam
Ben kullandim emla bana bir etki yaratmadi ben uyusturacagina inanmadim galiba ondan olabilir ama bazi kullananlar memnun kaldigini uyusturdugunu soyluyorBide kızlar ilaç ismi söylemek yasakmı bilmiyorum ama emla krem var işe yarıyormu bilginiz varmı.egzersizlere baslıycam ozaman İnşallah basarırım dua edin bana
Ben kullandim cok sukur onunla yendim yoksa asla yenemezdim parmakda ilerleyemedim yapamadimvajinismus setini kullanıp yenebilen varmı? internetten biraz araştırdım kullanıp faydasını gören çok fazlaymış
Yagmur zerresi desteklerini bekliyoruzBoy boy aparatı diyorsan kullananlar hep memnun kaldı canım zaten doktorlarda ondan verıyor ama evdede mumu kalınlastırarak yapabılırsın.
eğitim cdsi ve kitabın faydası oldumu peki? birde ben egzersizlerde çok başarılı olamadım acaba o aparatları kullanabilirmiyimBen kullandim cok sukur onunla yendim yoksa asla yenemezdim parmakda ilerleyemedim yapamadim
İstediğin zaman özelden yaz canımYagmur zerresi desteklerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?