Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eğitim cdsi ve kitabın faydası oldumu peki? birde ben egzersizlerde çok başarılı olamadım acaba o aparatları kullanabilirmiyim
Bende kitap yokdu cd de yokdu aparat vardi arkadas gondermisdi ben parmak egzersizinde zorlandim aparat cok iyi oldu

çok teşekkur ederim hanımlar destegınız ıçın..bu durumumuzu eşimle ıkımız dışında kimse bilmiyor.okadar mahrem bır konu ki anlatamıyorsun da..sizde yasadığınız için beni anladınız allah razı olsun inşallh..dua edin..tekrar egzersizlere başlayabilme fikri geldi bana..ama eşim aşılama için dr dan randevu all lutfen dediii..ona tekrar egzersıze baslayayım inş busefer olcak desem, olmıcak boşuna uğraşıyosun dicek..her deneme sonrası ağlama krizleri ve ucgun beşgun eşimle limonilik durumu yetti canıma rabbim biliyoooo...evliliğimden hiçbişey anlamadım hergun mu yapıorsunuz sizde bu egzersizleri ? benim doktorum hergun duzenlı aynı saatte demişti...bi de taaa en başından başlayayım değil mi, sıfırladım sistemi çunkuu..başa döndüm sanırım

Ben esimden gizli yapdim egzersizleri hergun degildi ama firsat buldugum anda hic ara vermemeye calisdim

Bu kadar umutsuz olma.istersen herşey olur. Ben 25 yaşındayım, ama ilk 2 sene bnde yapamadım eşimi kendime bile yaklaştıramadım,daha bırak gerısıni...
Ya boşancktım ya da adamı mutlu etmeyı bilecektım.o bana hiç baskı yapmadı sabırla bekledi.ben mucadele verdim. Tek farkım egzersiz fılan yapmadım.dırek eş denemesıne gextık Çnkü kendıme bı söz vermiştim yapcm dıye.ve yaptım da hemde ilk denememde hemen bı baktım içimde acı yok sızı yok.tek hatrladığm kocamın mutluluğu. Şimdi 2 aylık oğlumuz var. Ona ne versem az.sizde başarın azimli olun,bir bebek te sizin dunyanızı değişrsın

ayy gerçekten sizde iki sene mi yaşadınız bu durumuu..bende uc senelik evliyim ve bu durumdayım.ozaman gizli yapcam sanırım egzersizleriii allah bağışlasın evladınızı.maşallahh..dua ediniz lütfeeeenn.o kadaaaar ihtiyacım varkiiii...

Evet tam 2 sene.ilşkye girdiğim gece kanamm bıraz fazla oldu,gece acile gıttık kadın doğum a.dr bugün mü evlendınız dedı hayır dedık 2 yıl önce o da çok şaşırdı.üniversite hastanesıydı elimde ilk gece kızlık zarı aşırı yırtılması adı gecen imzalı bir belge bile var. Diyeceğim oki basardım.sizde başarın.bu illet coj kötüüüü.benim kabusum olmustu.

Hic mi.egzersiz.yapmadiniz yada.uyusturcu krem filandami kullanmadiniz

Ama sık deneme imkanın yok benim en fazla haftada bir. Eşim ve ben başka şehirlerdeyiz. Tekrar başa dönmek korkutuyo. Sık deneyemeyeceğimiz için alışamamaktan korkuyorum

Canim benim ya űzme kendini.egzersiz yaptigini esinin bilmesi gerekmiyor.eger seni motive etmiyorsa soyleme.biran once basla canim.ayni saatte olmasina gerek yokki.farkli zamanlarda da yapabilirsin.hayatini zehir edecek kadar degecek bisey degil Inan yaa.gerekirse gunde iki uc saat calis vaktin varsa .ben bitiriyodum egzersizleri.herseyi yoplamisken hidslanip yeniden acip yapiyodum.cunku burda yenenler yendiyse ben de basaricam diyodum.belki abarttigimi dusuneceksin ama cetvelim var ve ip boyunu olcup aparatin cevresini vd boyunu bile olcuyodum:) burda yenen arkadaslardan en son aparat kalinligini cm olarak okumustum ve kdndimd hedef koymustum.o hedefe ulasinca da mutlu son geldi.gecdn sene resmen bunun yuzunden sinava calisamadim.bu sene de mahvolur diye korkuyodum ama sukur basardim.sen de hemen basla derim.

Canim oncelikle gozun aydin yenmissin.egzersiz yapsaydin o kadar kanaman olmayabilirdi.ben Iliskiye girdigimde hic kanamam olmadi.zarim hala duruyor ve ne aci var ne de kan.doktorda soyledi zaten birakin su kizlik hikayelerini dedi.illa bozulacak duyd bi kural yok.ama keske burayya bu kadar acik yazmasaydin.zaten biz bu hale bunlari duydugumuz icin geldik.arkadaslarin motivasyonunu bozabilir.ben burayi takip ederken bi arkadast boyle seyler yazmisti inan varya zaten cesaretsizdim iyice moralim bozuldu.ve yine ertelememe neden oldu.bu hastaligin ozelligi zaten. o kadar iyi sey duyarsin bir tane olumsuzligu kafana takarsin.ben evlevmdn once olumlu konuan cok arkadasim oldu ama biri sagolsun dugun gecemde kendi hikayesini anlatti ve beni bu hale soktu.esim bile sasirdi nolmus sana dedi.onun esi anlayissizmis dedi.esim sagolsun beni hic incitmedi.bunlari kotu bi niyetle soylemiyorum inan.disatda cok duyuyoruz bari care aranan burda soylemeyelim.suan dogum hikayesini anlatanlari hemen susturuyorum.dinlemiyorum.birakta ben kendim yasayayim diyorum.cunku baskalarinin hikayesinde birbucuk yil yasadim.sevgiler canim:)

C
CaNim sana kwsinlikle katiliyorum baskalarinin hikasyesinibyasamak konusunda. Hep o uyuzlar bizi bu jale getirdi. Ben asacagim insallah bunu inaniyorum. Hayirli cumalar herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…