Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Haklısın. Özür dilerim herkesten.kimse kimseyı dinlemesin ua.herkesin yapısı farklı duyabileceği acı sevıyesi aynı değil.baana da doğum zor dediler sezeryan ıle doğdum,belki onlara zor olan bana kolay gelebilirdi,bunu sonradan anladım

kızlarrrrr ben tam 1,5 yıl cektim bu hastalıgı inanınki ben anlamadım bile oldugunu ne bir acı ne bir kanama ne bir yırtılma sadece rahat bırakın orası sonu olmayan kocaman bir tünel bebek cıkıyor ordan düşünün bende ilk yarım yarım basladım parmak egzersizi hic yapmadım ilk denemelerde prezervatif kullandım sanki ufaltıo daraltıo gibi geldi penisi sonrasında devam ve esimin altta benim üstte oldugum pozisyona gecmeye basladım yavas yavas ve sonuc yendim üstte oldugunuz pozisyonda kontrol sizde oluyor istediginiz kadar alıp durabiliyosunuz bence onu denemelisiniz altta calısıp yolu actıktan sonra ucunu yani alabildikten sonra sizin üstte oldugunuz pozisyonda devam edin düşünün ben bozuldugumu anlamadım bile doktra gitti jinekoklog muayene icin doktor dedi ve jinekolog muayene oldum bagıra bagıra ama acı yok psikoljij bagırdım ve doktor o aleti sokunca dedim tmm hepsi girer artık eve gittim denedim ve mutlu sonnnn :)bu lanet hastalıgı cekmeyen bilemez insan psikolojisi alt üstü oluyor eksik hissediosun kendini evlendigine pişman oluosun vs vs evliigignin en güzel zamanları oluyor sana kabus ertelemeyin bende cok erteledim ha bugün ha yarın kesim yapıcam olucak vs die die sonunda artık burayı okuya okuya gaza geldim denemelere daha cok basladım ama dedigim gibi parmak yapmadım ben hic normal yolla astım ama parmakta işe yarıyor cok basaran var o sekilde...yardımcı olmak isterim sormak istediigniz soru oldugunda...sevgiler ii sanslar biz cok güclüyüz ve asılacak kadının asamadıgı ne var bu dünyada diorummm nett:)

kızlarrrrr ben tam 1,5 yıl cektim bu hastalıgı inanınki ben anlamadım bile oldugunu ne bir acı ne bir kanama ne bir yırtılma sadece rahat bırakın orası sonu olmayan kocaman bir tünel bebek cıkıyor ordan düşünün bende ilk yarım yarım basladım parmak egzersizi hic yapmadım ilk denemelerde prezervatif kullandım sanki ufaltıo daraltıo gibi geldi penisi sonrasında devam ve esimin altta benim üstte oldugum pozisyona gecmeye basladım yavas yavas ve sonuc yendim üstte oldugunuz pozisyonda kontrol sizde oluyor istediginiz kadar alıp durabiliyosunuz bence onu denemelisiniz altta calısıp yolu actıktan sonra ucunu yani alabildikten sonra sizin üstte oldugunuz pozisyonda devam edin düşünün ben bozuldugumu anlamadım bile doktra gitti jinekoklog muayene icin doktor dedi ve jinekolog muayene oldum bagıra bagıra ama acı yok psikoljij bagırdım ve doktor o aleti sokunca dedim tmm hepsi girer artık eve gittim denedim ve mutlu sonnnn :)bu lanet hastalıgı cekmeyen bilemez insan psikolojisi alt üstü oluyor eksik hissediosun kendini evlendigine pişman oluosun vs vs evliigignin en güzel zamanları oluyor sana kabus ertelemeyin bende cok erteledim ha bugün ha yarın kesim yapıcam olucak vs die die sonunda artık burayı okuya okuya gaza geldim denemelere daha cok basladım ama dedigim gibi parmak yapmadım ben hic normal yolla astım ama parmakta işe yarıyor cok basaran var o sekilde...yardımcı olmak isterim sormak istediigniz soru oldugunda...sevgiler ii sanslar biz cok güclüyüz ve asılacak kadının asamadıgı ne var bu dünyada diorummm nett:)

Dogru diyorsun biz herseyi ywneriz allahin izniyle bende yapacam.bende yenecegim bu pis musmusu

ayyy bu millet zaten yokmu her boka burnunu sokarlar düşünmezlerki bu genc kız bekar kız korkar etkilenir hep bunlardan bu hallede geldik zaten bizimde komsu vardı annemin arkadası ilk gece yırtılmıs yaparken hastaneye kaldıırlmıs dikiş atılmıs vs vs yalan dolan seyler işte asla böle birsey yok aslaa bende anlamadım bile kan bile gelmedi bende doktora gittim doktor dedi %80 kadında olur kanama oda az bişey %20 de olmaz biz demek o guruptayız cnm

Evet canim.o yuzden kimseyi dinlememek lazim.cok sukur ki atlattik bunu.ay ne guzel bebegin mi var.ben de bir ay oldu yeneli bebek Istiyorum.hayirlisi olsun insallah.

Kizlwr benim sikintim bacakalrimi acamamk yani misyoner pozisyonunu yapamiyorum yataga yatip yapabiliyorum ya canim da acimiyor aslinda. Ama bacaklarimi actimmi tir tir titriyor. Esimde uzuluyor bir kac arkadas uste ol dedi ama onu yapamadim.

Canim tebriklerrr:)))

Kizlwr benim sikintim bacakalrimi acamamk yani misyoner pozisyonunu yapamiyorum yataga yatip yapabiliyorum ya canim da acimiyor aslinda. Ama bacaklarimi actimmi tir tir titriyor. Esimde uzuluyor bir kac arkadas uste ol dedi ama onu yapamadim.
bacaklarını esinin beline dola canım ilk giriş olduktan sonra ilerlemesi daha rahat olucaktır. deneye deneye

Canim duz bir sekilde yatip bacagimi acabiliyorum amilis dizlerimi kiraamiyorum. Ya soyle soyleyeyim yatagim karyola tipi bacaklarimi asagi dogru salip yatak ucunda falan rahatca yapmaya basladik ama misyoner pozisyonu yapamiyorum.
Biz yerde denemistik canim pattaniye serdim ve popomun altina da yastik koymustum bide oyle dene.tam Iliski oluyor mu

Betűl sanaydi mesaj
Canim ben iki parmagimi alabiliyorum 3 patmak bir bogumu biraz geciyorum ama aparat sokamiyorum rimelimi sardim strecledim prezarvatif takiyorum disina ama aparat cok sert geliyor yani p. Daha kivrak daha yumusak oluyor diye dusunuyorum. Bu arada bende kizlik zari falan olayini halletyik zaten o cok asagida oldugundan sikinti yasamdim. Bu arada sacma sapan zar olayi acaip acisiz anlamiyosun bile sadece sivilce siksan daha faxla kanar kizlar.

Biz yerde denemistik canim pattaniye serdim ve popomun altina da yastik koymustum bide oyle dene.tam Iliski oluyor mu
Eminim cok komik olacak ama ben anlamiyorum onu yani soyleki iliski sirasindaki o kasilma bir anlik o noktayi gecince ben ic8mde bir sey hissetmiyorum. Yine sacmaladim galiba ama oyle.

Eminim cok komik olacak ama ben anlamiyorum onu yani soyleki iliski sirasindaki o kasilma bir anlik o noktayi gecince ben ic8mde bir sey hissetmiyorum. Yine sacmaladim galiba ama oyle.
Bende de oyle:)) ben de icimde oldugunu hissetmiyorum ancak elimle kontrol ediyorum ki p...yok yani icinde.sadece gristeki kasinti va birazcik o ksdar.saniyelik bisey.demek ki kisiden kisiye degisiyor ben de ustte hic yapamadim.biraz daha alismamiz gerek belki de pozisyon degistirmek icin.

Ya bakalim ben burada 1 haftada ilerledim simdi en azindan kasmiyorum yada bacaklarimi acmak icin caba gosteriyorum insallah sonu guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…