Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bacaklarini acabiliyormusun misyoner pozisuonunda o olmazsa iliski olmazmis oyle diyolar...

Bacaklarini acabiliyormusun misyoner pozisuonunda o olmazsa iliski olmazmis oyle diyolar...
Evet misyoner pozsynda yendim ve hep oyle yspyim digerlerini yapamiyorum.ama diger pozisyonlarda yapan cok.illaki misyonr olacak diye bi kural yok.sen sadece o anda p....elinle kontrol et.girdiyse skntı yok bence.

Evet misyoner pozsynda yendim ve hep oyle yspyim digerlerini yapamiyorum.ama diger pozisyonlarda yapan cok.illaki misyonr olacak diye bi kural yok.sen sadece o anda p....elinle kontrol et.girdiyse skntı yok bence.
Arkadaşım öyle daha mı iyi alabiliyosun. Yani kasma olmuyormu rica etsem biraz ayrıntılı anlatabilir misin bende ilerledim şimdi regl girdi araya inşallah bitiminde devam edicez bi yasrıklı pozisyon bide bunu denemek istiyorum nasip olursa.

Canim.ben alttaydim kayganlastirici surdum.ama baslamadan once egzersiz yaptim.esim ustumdeydi ama henuz girmemisti o opusmeye odaklandi ben o esnada vajina girisini parmagimla kontrol ettim p... yerlestrdm.ikindim esim itti ama yavas yavas.cok kuvvetli ikindim girdirene kadar p....birakmadim saga sola kayiyor tabi ama pes etmeyin.icimden de bismillah cektim.biraz girdi sonra elimi cektim.bacaklarimi esimin beline doladim.boylece hem popom havaya kalkti biraz hem de p.... cikmasi engellendi bende esimi skı skı sardim esim yavas yavas gitgel yapti.icimde bosalirken de hafif bi gidiklanma hissettim.ilkinde biraz yanma ve kasma lldu ama kayda deger degil.zamanla gecti.baska sorun olursa yanitlarim.

Sagolasın arkadaşım inşallah başarırım.

Ev
Biraz acik oldu ama:)
Cok guzel oldu cokkkkk

Bencede oyle bir hastaya bi doktor bakar burada bizim bir suru doktorumuz var. Insallah bizde yeneriz biz de yardim ederiz insanlara...

Bencede oyle bir hastaya bi doktor bakar burada bizim bir suru doktorumuz var. Insallah bizde yeneriz biz de yardim ederiz insanlara...
Kızlar merhabalar uzun zamandır takipteyim ama yazamadım bi türlü sizlere bişi sormak istiyorum 2 gün önce eşimle deneme yaptık ve ucu hatta bira daha fazlası girdi ama sonrasında çok acı oldu devam edemedik her neyse bu Sırada eşim içime boşaldı ve 10 saniye sonra içimden spermler çıktı sizce böyle durumda hamile olunur mu lütfen yardım

Canim ben senin dedigin bu durumu hep yasiyorum ama ben gic hamile kalmadim ama kismet insallah olursun....

Canim ben senin dedigin bu durumu hep yasiyorum ama ben gic hamile kalmadim ama kismet insallah olursun....
İçine mi boşalıyor yani seninde ikidir denedik içime boşaldı hatta ben ıkınınca resmen bebekler kusar ya onun gibi hepsi içimden çıktı spermlerin bu şekilde hamilelik olma mı offfff eşim bebek istiyo çok yoruldum artık (((

Evet canim aynen oyle oluyor. Hatta bi kac sayfa once yazmisdim iliski yasyanlarda hepsi 8cerimi giryor diye. Cunku icinden ciktigi gibi o esnada vaji etrafinda da bayagi oluyordu. esim dusa girp ciktiginda bile ikindigimda goruyordu .hatta brn o durumda bosalirken hani kulagina su kacarda su cikarken bisey hissedersin ya onu hissediyorum. Ama ben tam birlesme yapamiyorum canim galiba beni ornek alma tcrbli arkadaslar yardimci olur sana.

Canim burda sayfalari takip ederken gormustum.cok kisi bu sekilde hamile kalmis.yani hamile kalma Ihtimalin var ama tam iliski kadar yuksek degil tabi.biz dd istiyoruz ama nasip olmadi henuz.ama once yenmeyi kafana koy bence.benim de esim cok istiyor.hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…