Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende bu sorunla uğraşıyorum tam birleşme olmadı ama regl günümde geçti bana hamilelik bu durumda olmaz gibi geliyor ama sürtünme yoluyla ilişkilerde azda olsa ihtimal varmış
Zeynom yanlis hatirliyor olabilirim ama sana mi demisti doktor rahim kalinlasmasi var diye tahlil vereckti o arkadas sen isen cikti mi tahlil sonucun

Aynen
Aynen bende hissediyorum çıkarken benim tüm boşalma baki içine oluyo dışarda hiç bişi olmuyo 4 senelik Evliyim ancak bu kadar yapar hale geldim ve eşim çocuk diye tutturdu yaşında 35 bişi diyemiyorum

bende bu sorunla uğraşıyorum tam birleşme olmadı ama regl günümde geçti bana hamilelik bu durumda olmaz gibi geliyor ama sürtünme yoluyla ilişkilerde azda olsa ihtimal varmış
Olurmuş diye okudum bende yumurtlama Gününe denk gelince sonuçta içine boşalıyor bir damla sperm bile yetermiş inşallah olur

Ya
inşallah Allahım hepimize nasip etsin inşallah bilmiyorum umutlandım yıllar sonra ilk defa bu tarz ilişki kurabildik ve Yarısı hemen hemen girdi araştırdığım kadarı ile olur ama bilmiyorum yinede

Gecen ay bana da soyledi doktor rahim kalinlasmasi gibi bisey.hamile olabilirsin dedi.adetim de gecmisti ama hamile degilmisim.psikolojik herhalde iyice hamile moduna girmistim.hepimiz icin hayirlisi olur insallah.
Hepimize nasip olsun inşallah 4 senelik Evliyim ve yetti artık bi yenebilsem şu illeti

Kızlar arada girip bakiyorum yenenler guzel haberler var mi diye simdilik yok sanirim insallah en kisa surede yenersiniz yazarsnz buraya yendim cok sukurler hamileyimler güzel haberler duyariz insallah. :)

Olurmuş diye okudum bende yumurtlama Gününe denk gelince sonuçta içine boşalıyor bir damla sperm bile yetermiş inşallah olur
aslında yumurtlama döneminde oldu ama hepsi vajiyi yenme çalışmalarından ibaretti yani içime boşalma gibi bir durum olmadı pazartesine kadar adet olamazsam test yaptırıcam

Bayadir giremedim buraya bnde degisen bise yok hala erteleme yani artik omru billah zevk olmatacak gibi geliyor kac gundur denemedik ya o yorgun oldu ya ben mesgul :/ bu aksam denemeyi planlıyorum artik parmak fln sıkıldım bunaldim olacaksa oksun istiyorum aglasamda zirlasmda bitsin bu cile yaaa Allahim du muvarek gun hatrina yaaa cuma vakti dua ettim bu hastaliktsn kurtulmamiz icin Allahim kabul eylesin sizde eksik etmeyin olur mu belki birimiz Rabbimin hosuna giden birsey yapmisizdir da belki kabul olunur .

Canım çok zor değil inan bana. Bende 9 ay çektim bu çileyi ama bitti şimdi hamileyim bi ay içinde yavrumu kucaklıycam inşaAllah.. Bol jel üstte olmak ve kararlı olmayı tavsiye ediyorum sana. Ön sevişme uzun olsun ve kendin isteyerek yap eşin zorlamasın. Başarıcam de kendine seslide söyleyebilirsin. Herşy beyinde bitiyo. İstediğin zaman olacak. Bu senin bedenin. İstiyorum dersen yaparsın canım. Ne kadar süredir uğraşıyorsun bilmiyorum ama bi terapist den destek alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…