- 10 Aralık 2014
- 138
- 80
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.941
.canim sen yeter ki inan yapacagina korkma eger stresli olursan yapamazsn korkacak hc bisey yok biz yendiysek sizlerde yenebilirsiniz bunu dusunun ve cesaretlen insallah kurtulursun.Bayadir giremedim burayabnde degisen bise yok hala erteleme yani artik omru billah zevk olmatacak gibi geliyor kac gundur denemedik ya o yorgun oldu ya ben mesgul :/ bu aksam denemeyi planlıyorum artik parmak fln sıkıldım bunaldim olacaksa oksun istiyorum aglasamda zirlasmda bitsin bu cile yaaa Allahim du muvarek gun hatrina yaaa cuma vakti dua ettim bu hastaliktsn kurtulmamiz icin Allahim kabul eylesin sizde eksik etmeyin olur mu belki birimiz Rabbimin hosuna giden birsey yapmisizdir da belki kabul olunur .
Temas etmesi bile hamilelik şüphesi için yetermiş diyorlar ben araştırdım biraz ama burda pek şans yok dendi içime kurt düştü inşallah hamileyimdir ve hepimiz istediğimize ulaşırız Rabbim hepimizn yardımcısı olsunaslında yumurtlama döneminde oldu ama hepsi vajiyi yenme çalışmalarından ibaretti yani içime boşalma gibi bir durum olmadı pazartesine kadar adet olamazsam test yaptırıcam
Bende hep dua ediyorum Rabbim hepimizi kurtarsın bu dertten ben 4 Yıldır çekiyorum bitsin artık bu çileBayadir giremedim burayabnde degisen bise yok hala erteleme yani artik omru billah zevk olmatacak gibi geliyor kac gundur denemedik ya o yorgun oldu ya ben mesgul :/ bu aksam denemeyi planlıyorum artik parmak fln sıkıldım bunaldim olacaksa oksun istiyorum aglasamda zirlasmda bitsin bu cile yaaa Allahim du muvarek gun hatrina yaaa cuma vakti dua ettim bu hastaliktsn kurtulmamiz icin Allahim kabul eylesin sizde eksik etmeyin olur mu belki birimiz Rabbimin hosuna giden birsey yapmisizdir da belki kabul olunur .
zaten bu hastalık erteleme hastalığı sakın erteleme dünya işi bitmez. önceliğini bu probleme ver bende bu problemi yaşadım Allaha şükür yendim. tedavi gördüm aparat kullandım okunmuş su tuz ne bulduysam içtim en sonunda kadın doğum dr gidip alttan muayene oldum kızlık bozuldu kanamam bittikten 3 gün sonra eşimle deneme yaptık tam bir birleşme oldu ve hiçbirşey hissetmedim eşime dedim 19 ay ben bundan mı korktum. sakın vazgeçme imkansız değil.Bayadir giremedim burayabnde degisen bise yok hala erteleme yani artik omru billah zevk olmatacak gibi geliyor kac gundur denemedik ya o yorgun oldu ya ben mesgul :/ bu aksam denemeyi planlıyorum artik parmak fln sıkıldım bunaldim olacaksa oksun istiyorum aglasamda zirlasmda bitsin bu cile yaaa Allahim du muvarek gun hatrina yaaa cuma vakti dua ettim bu hastaliktsn kurtulmamiz icin Allahim kabul eylesin sizde eksik etmeyin olur mu belki birimiz Rabbimin hosuna giden birsey yapmisizdir da belki kabul olunur .
aslında vajinismusu yendikten sonra bebek istiyordum ben bilmiyorum belkide bebek olduktan sonra kendiliğinden çözülür senin kaç gün geçti reglindenTemas etmesi bile hamilelik şüphesi için yetermiş diyorlar ben araştırdım biraz ama burda pek şans yok dendi içime kurt düştü inşallah hamileyimdir ve hepimiz istediğimize ulaşırız Rabbim hepimizn yardımcısı olsun
Dr a nasıl cesaret edip alttan muayene oldunuz ben o koltuğa bile oturamıyorum ama şimdi kendi kendime eşimle deneme yapıyorum iki günde bir hatta ucu Yarısı denilecek kadar girdi ama sonra inanılmaz acı oluyo tek isteğim bu derdi biran önce yenip evlat sahibi olmak iki gündür içime boşalıyor eşim yumurtalığa erişir mi gebe olur muyum tam Birleşme olmadan bilmiyorum ama Ümit işte Allah yardım etsin hepimizezaten bu hastalık erteleme hastalığı sakın erteleme dünya işi bitmez. önceliğini bu probleme ver bende bu problemi yaşadım Allaha şükür yendim. tedavi gördüm aparat kullandım okunmuş su tuz ne bulduysam içtim en sonunda kadın doğum dr gidip alttan muayene oldum kızlık bozuldu kanamam bittikten 3 gün sonra eşimle deneme yaptık tam bir birleşme oldu ve hiçbirşey hissetmedim eşime dedim 19 ay ben bundan mı korktum. sakın vazgeçme imkansız değil.
Bende aynen bu düşüncedeyim belki bebek olur bu dert ortadan kalkar ben iki gündür çalışıyorum olsun diye daha gün geçmediaslında vajinismusu yendikten sonra bebek istiyordum ben bilmiyorum belkide bebek olduktan sonra kendiliğinden çözülür senin kaç gün geçti reglinden
inşallah hamilesindir canım ben kendimden umutlu değilim pek gecikmeyi başka şeylere bağlıyorum umarım geüzel haberlerini alırız :)Bende aynen bu düşüncedeyim belki bebek olur bu dert ortadan kalkar ben iki gündür çalışıyorum olsun diye daha gün geçmedi
Zeyno git test yaptır ya ben dayanamıyorum sen nasıl dayanıyosun merak etmiyor musun ya.inşallah hamilesindir canım ben kendimden umutlu değilim pek gecikmeyi başka şeylere bağlıyorum umarım geüzel haberlerini alırız :)
Arkadaslar bende vajili iken hamile kalanlardanim bende tam birlesme olmuyordu ama esim icime bosaldiginda hamile kaldim ama bebegimi kaybettim dusuk uaptim o yuzde vajiyi yendikden sonra hamilelik planlari yapmanizi tavsiye ediyorum cunki allahim kimseye yasatmasin dusuk yaparken psikoloji denen bisey kalmiyor.Ya
inşallah Allahım hepimize nasip etsin inşallah bilmiyorum umutlandım yıllar sonra ilk defa bu tarz ilişki kurabildik ve Yarısı hemen hemen girdi araştırdığım kadarı ile olur ama bilmiyorum yinede
ben de senin gibiyim henüz hiç bir gelişme yok.ne güzel bazı arkadaşlar biraz da olsa alabiliyorlar ben hiç !! hatta deneme bile yok.eşimle aram da kötü hiçbir şey yapmak istemiyorum egzersiz bilee..Bayadir giremedim burayabnde degisen bise yok hala erteleme yani artik omru billah zevk olmatacak gibi geliyor kac gundur denemedik ya o yorgun oldu ya ben mesgul :/ bu aksam denemeyi planlıyorum artik parmak fln sıkıldım bunaldim olacaksa oksun istiyorum aglasamda zirlasmda bitsin bu cile yaaa Allahim du muvarek gun hatrina yaaa cuma vakti dua ettim bu hastaliktsn kurtulmamiz icin Allahim kabul eylesin sizde eksik etmeyin olur mu belki birimiz Rabbimin hosuna giden birsey yapmisizdir da belki kabul olunur .
Tebrikler canım doktorun kimdi yani özel bi doktor mu yoksa psikyatr falan mıydı. Tezzamnda evlat sahibi olmamız dileğiyle....sakin ertelemeyin arkadaslar gercekten bu kadarmiymis diyeceksiniz rahat olun kasmayin kendinizi korkulacak hic birsey yokbu hastaligi yendigimden beride evlat sahibi olmak istiyorum 6 aydir beklemedeyiz rabbim skintisi olan herkese yardim etsin insallaahh
En güzeli.. :)Biraz acik oldu ama:)
cnm aparatı ölçüyodm demşsn ya :) onu bugün bende yaptımda şu an tam 10 cm çevresi cnm biraz yandı ama çk mtlu oldum eşli denemeye geçmk için kaç cm aparatı yapabiliyo olmamz lazım benm tek sıkıntım düzenli çalışamyorumCanim benim ya űzme kendini.egzersiz yaptigini esinin bilmesi gerekmiyor.eger seni motive etmiyorsa soyleme.biran once basla canim.ayni saatte olmasina gerek yokki.farkli zamanlarda da yapabilirsin.hayatini zehir edecek kadar degecek bisey degil Inan yaa.gerekirse gunde iki uc saat calis vaktin varsa .ben bitiriyodum egzersizleri.herseyi yoplamisken hidslanip yeniden acip yapiyodum.cunku burda yenenler yendiyse ben de basaricam diyodum.belki abarttigimi dusuneceksin ama cetvelim var ve ip boyunu olcup aparatin cevresini vd boyunu bile olcuyodum:) burda yenen arkadaslardan en son aparat kalinligini cm olarak okumustum ve kdndimd hedef koymustum.o hedefe ulasinca da mutlu son geldi.gecdn sene resmen bunun yuzunden sinava calisamadim.bu sene de mahvolur diye korkuyodum ama sukur basardim.sen de hemen basla derim.
Aparat olarak ne kullanıyosun çevresi 10 cm demişsin çapı kaç bu aparatın acaba ya ben biraz garip hissettim sen bunu yazıncacnm aparatı ölçüyodm demşsn ya :) onu bugün bende yaptımda şu an tam 10 cm çevresi cnm biraz yandı ama çk mtlu oldum eşli denemeye geçmk için kaç cm aparatı yapabiliyo olmamz lazım benm tek sıkıntım düzenli çalışamyorumiki günde bir yapblrum sadece yarım saat kadar sanki vajnamın dış kısmı hala p.. gireblck kadar esnek gibi gelyo o perine kısmı illa yırtılck popoya doğru gibi hissedyrm çnkü acıyo ve elimle gerdirip açıyorum bazen o kadar açılmyo
AMİN İNŞAALLAHsakin ertelemeyin arkadaslar gercekten bu kadarmiymis diyeceksiniz rahat olun kasmayin kendinizi korkulacak hic birsey yokbu hastaligi yendigimden beride evlat sahibi olmak istiyorum 6 aydir beklemedeyiz rabbim skintisi olan herkese yardim etsin insallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?