Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım nasıl kaldın peki ayıp oluyor belki sorum ama lütfen anlatır mısın eşim çok ısrarcı ne olursa olsun hamile kalmak istiyorum

cinsel işlev bozukluğu merkezine gittim en son kalın muma kadar geldim ama bir türlü birleşme olmuyordu. sürekli acı oluyordu. kadın doğum doktoruna gittim alttan muayene ile bakalım dedi müsade etmedim. genel anestezi altında istersen muayene yapalım dedi kabul ettim. anestezi altında tam bir muayene oldum. kaşık ve prof sokulduğu için kızlık zarım yırtılmış hemen. kanamam bittikten sonra 2 gün mum denemesi yaptım eşim hadi deneyelim dedi ve tamamen oldu.

Büyük cesaret ama olmuş sonunda tebrik ederim darısı başımıza

ben de senin gibiyim henüz hiç bir gelişme yok.ne güzel bazı arkadaşlar biraz da olsa alabiliyorlar ben hiç !! hatta deneme bile yok.eşimle aram da kötü hiçbir şey yapmak istemiyorum egzersiz bilee..
seni çok iyi Anlıyorum eşimle bu yüzden az kavga etmedik benim eşimde denemeden kaçtı kaç kez zar zor ikna edip p...s ucunu alıyorum korkma ben alıyorsam herkeZ yapar ama devamı aaa yok can acısı yanma offffofff

insan çaresiz olunca herşeyi deniyor. keşke herkes gibi normal olsaydı ama bizim de böyle olması gerekiyormuş. vajinismusu yeneli nerdeyse 1 sene olacak darısı bu problemi yaşayanların başına.
4 buçuk yıl oldu umarım ne şekilde olursa olsun geçer yaşadığımı anlarım herşey boş bi nefes alıyorum herşey tatsız bu illet Yüzünden

seni çok iyi Anlıyorum eşimle bu yüzden az kavga etmedik benim eşimde denemeden kaçtı kaç kez zar zor ikna edip p...s ucunu alıyorum korkma ben alıyorsam herkeZ yapar ama devamı aaa yok can acısı yanma offffofff
eşimle bu yüzden kavga etmiyoruz aslında ama denemek istediğimde tamam diyor sonra egzersiz yapayım filan diyorum sıkılıyor hemen olsun bitsin istiyor.sanıyor ki girer girmez zevkten öleceğiz ya.ben arada gevşemek için duruyorum filan suratı değişiyor benim de moralim bozuluyor yapamıyorum bir şey

4 buçuk yıl oldu umarım ne şekilde olursa olsun geçer yaşadığımı anlarım herşey boş bi nefes alıyorum herşey tatsız bu illet Yüzünden
3 yıllık evli bir arkadaşımda bu sorunu yaşıyordu biraz destek biraz kendine güvenle 15 günde kendi kendine yendi. olmayacak birşey değil. ben bugünlerin hayalini bile kuramıyordum. rüyamda bile birlikte olamıyordum. bari bebek olsa diye düşündüm ama bu seferde daha kötü olacaktı. daha eşimle beraber olamazken dr muayene nasıl olacaktım. Allaha şükür hamilelikde fazla problem yaşamadım ama bazı durumlar için alttan muayene olmak şart. o yüzden ilk önce bu sorunu yenin gerisi kendiliğinden geliyor.

Canim 3 hafta onceye kadar bende yasiyodum bu sorunu. Sonra esime burada yazilanlari okudum. Tv izlerken bile sesli.sesli okudum. Baktim anlayisli davraniyor. Ben hala yenemesim ama 10 gunde yol katettim. Esimde 1.2. 3 hop girecek diye davraniyordu. Bide biz 100 keredir yapamiuoruz. Onlarda bir kere yapamayabilir. Bence esinin sevdigi yemekleri yap hassas oldugu sana kizdigi seyleri yapmamaya calis gun icerisinde

Herkes bebek sorup duruyo eşim artık sabırsız ve eskisi gibi anlayışlı değil ben Çaresiz bi bebek belki bu durumumu Düzeltir bi mucize olur bebeğin hatırına katlanırım muayeneye ama bu durumda olur mu işte onu bilmiyorum

Aparat olarak ne kullanıyosun çevresi 10 cm demişsin çapı kaç bu aparatın acaba ya ben biraz garip hissettim sen bunu yazınca
çapını ölçmdmde 3 cm falndır mum aldım biraz alıştıkça etrafna kağıt havlu sarıp streçliyrum arkdş öle yazınca bende ölçtüm çevresini bi iple 10 cm çktı hayret ettim zaten ama 12 cm fln olması gerekyo sanrm arada dha bya fark var :) bunu yapyom ama o kadrı yapamam gbi gelyo :/

bende çok bebek istiyordum o yüzden elimden gelen her yolu denedim. önümüzdeki hafta çatı muayenesi olmam gerekiyor hala geriliyorum düşündükçe. bence ilk önce sorununu çözmelisin. bilmiyorum herhangi bir yardım alıyormusun veya hangi aşamadasın. bu sorunu çözen ücretsiz merkezler var ben cerrahpaşaya gitmiştim gerçekten çok faydası oldu.ödevlerimi düzenli yaptım kitabımı okudum. egzersizlerimi yaptım en sonda kadın doğumda bu işi bitirdik. 19 ay sonra herşey bitti.

Burda bi psikolog var ona gittim ve parmak egzersizi yapacaksın dedi yapamadım gittim bi daha Yap da yap e zaten yapamıyorum baktım olmuyo bıraktım daha sonra hiç yardım almadım eşim birkaçgün önce deneme yapalım mı dedi be bende tmm dedim p...s in ucunu hatta biraz daha fazlasını aldım ama ilerleyemedim canım çook yandı ve o anda içime boşaldı biraz açık yazıyorum belki ama yıllardır konuşamamaktan bu hale geldim durumum bu bu kadar p...s biraz alıyorum ama parmak yok dokunamıyorım bile senin bi tavsiyen var mı tavsiyelerde açığım Yaparım yeter ki kurtulayım he bide vajinismusun üstesinden gelmek diye bi kitap var onun da siparişini verdim bakalım hayırlısı inşallah

canım o kitabı ben de okudum egzersizler adım adım verilmiş her seans tek tek ayrıntılı anlatılıyor.o kitap sayesinde 2 parmak egzersizine kadar ilerledim amadaha ilerisi için çalışmadım eşli denemeler ama eşimingönlü yok orda kaldım yani.kitap sana yardımcı olacaktır özellikle gevşeme konusuunda

o kitabı okudum gerçekten faydalı. kegel egzersizleri yaptım, ayna karşısında dokunuyorsun kendine cinsel organını inceliyorsun. benim psikoloğum beni kulak çöpü ile başlattı. 1. kulak çöpünü almam 15 günümü aldı. daha sonra 2, 3, 4. kulak çöpüne kadar çıkıyorsun. kulak çöpünü prezervatif içine koyup su bazlı kayganlaştırıcı sürüyorsun. 4 kulak çöpünü ben birbirine bantlayıp öyle sokuyordum. daha sonra küçük doğum günü mumuna geçtim sonra mumlar kalınlaştı uzadı. evde kullandığımız beyaz mumlardan biraz daha kalın olanını sokup yarım saat kadar öyle bekliyordum. her akşam yapıyordum, günlük 10 kere kegel egzersizlerimi yapıyordum.

Canım nasıl kaldın peki ayıp oluyor belki sorum ama lütfen anlatır mısın eşim çok ısrarcı ne olursa olsun hamile kalmak istiyorum
Canim ben deneme yaparken esim cok afedersin ama bosaldi icime ve ben ayaklatimi 20 dk hic kalmadan havaya dogru uzatmisdim ama sana tavsiyem once vajiden kurtul

Kizlarrr mujdeeeebende hamisim cok sukur , vajiyi bu ay yndim uc kez icime bosaldi hmn hamile klmisim , Guzell Allahimmm insallah su cuma gecesi hurmetine burda ne kdr ynemeyn vrsa once ynmyi sonra szdee hmile klmyi nasip etsn , burda yzilnlri okuyrk yndim herksten Allah raziii olsun binlerce kezz sizlerede cok duaedyrm , duanin gucuuunden daha buyuk bisey yok bn cok dua ettim nmzlrmda Allahi! Cesaret ver ddim agrmi acmi szmi alll ddimmm yrdim etti bnlrce skur.. Calisin egzrsz ypin bn 3 ay egzrsz ypip yndm pes etmdm , agldgmda oldu. Yapamicm dyip, inanin oluomus.. Tevekkul teslimiyet egzersiz le ,

Bende okuyacağım o zaman Sağol canım

Hayirli olsun canim Saglikla kucagina alirsin insallah bebegini..

Mutlaka okuyacağım çook Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…