- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.981
Benimde iki kez öyle oldu affedersin ama senin de ucumu girdi sadece benim öyle olduda inşallah bu beladan kurtulacam sizlerle birlikte yardım edin banaCanim ben deneme yaparken esim cok afedersin ama bosaldi icime ve ben ayaklatimi 20 dk hic kalmadan havaya dogru uzatmisdim ama sana tavsiyem once vajiden kurtul
Tebrikler canim...allah saglikla kucagina aldirsin.Kizlarrr mujdeeeebende hamisim cok sukur , vajiyi bu ay yndim uc kez icime bosaldi hmn hamile klmisim , Guzell Allahimmm insallah su cuma gecesi hurmetine burda ne kdr ynemeyn vrsa once ynmyi sonra szdee hmile klmyi nasip etsn , burda yzilnlri okuyrk yndim herksten Allah raziii olsun binlerce kezz sizlerede cok duaedyrm , duanin gucuuunden daha buyuk bisey yok bn cok dua ettim nmzlrmda Allahi! Cesaret ver ddim agrmi acmi szmi alll ddimmm yrdim etti bnlrce skur.. Calisin egzrsz ypin bn 3 ay egzrsz ypip yndm pes etmdm , agldgmda oldu. Yapamicm dyip, inanin oluomus.. Tevekkul teslimiyet egzersiz le ,
CANIM HAYIRLI OLSUN DARISI BIZE İNŞAALLAH O MUTLULUGU ALLAHIM BIZEDE YASADIR GURBAN OLDUĞUM ALLAHIMKizlarrr mujdeeeebende hamisim cok sukur , vajiyi bu ay yndim uc kez icime bosaldi hmn hamile klmisim , Guzell Allahimmm insallah su cuma gecesi hurmetine burda ne kdr ynemeyn vrsa once ynmyi sonra szdee hmile klmyi nasip etsn , burda yzilnlri okuyrk yndim herksten Allah raziii olsun binlerce kezz sizlerede cok duaedyrm , duanin gucuuunden daha buyuk bisey yok bn cok dua ettim nmzlrmda Allahi! Cesaret ver ddim agrmi acmi szmi alll ddimmm yrdim etti bnlrce skur.. Calisin egzrsz ypin bn 3 ay egzrsz ypip yndm pes etmdm , agldgmda oldu. Yapamicm dyip, inanin oluomus.. Tevekkul teslimiyet egzersiz le ,
Canim p...birazini aliyorsan egzersiz de yapabilirsin aslinda.parmak yapamiyorsan kulak copuyle baslayabilirsin.Benimde iki kez öyle oldu affedersin ama senin de ucumu girdi sadece benim öyle olduda inşallah bu beladan kurtulacam sizlerle birlikte yardım edin bana
evet var :) 2 parmakta takılıp kaldım ama eskisi gibi değil artık daha iyi yapabiliyorrumKizlar suanda egzersiz yapan var mi?
Canim regl donemi donusu boyle olmasi cok normal.ben de egzersiz yaparken yasiyordum bunu.kendini iyice hazirla.biraz daha dene olacak merak etmeKızlaregzersizarmak hepsini yapıyordum hatta gir çık da yapıyordum ama regl araya girince sogudum sanki parmağı zor girdiriyorum kasiliyorum icerde hiç oynatamiyorum es parmagiylada yapamadım hala doktor salı gününe kadar yapmamı istemişti ama olmuyor çok moralim bozuk(((( yardım lütfen
Canim evet benimde oyle ucu giriyordu ozaman suan cok sukur %80yapabiliyorum.kendine inan hic aci yok yemin edetim kendini birak ben ust pozizyonda yapamiyorum altta daha rahatim esinde anlayisli davranip yavas hareket ederse sende kendini rahat birakirsan hic bisey hissetmiyorsunBenimde iki kez öyle oldu affedersin ama senin de ucumu girdi sadece benim öyle olduda inşallah bu beladan kurtulacam sizlerle birlikte yardım edin bana
araya zaman girice öyle oluyor maalesef ama yenilme kendine bir kere yaptın yine yaparsın..Kızlar bir parmak hepsini yapıyordum hatta gir çık da yapıyordum ama regl araya girince sogudum sanki parmağı zor girdiriyorum kasiliyorum icerde hiç oynatamiyorum es parmagiylada yapamadım hala doktor salı gününe kadar yapmamı istemişti ama olmuyor çok moralim bozuk(((( yardım lütfen
Iki parmak yapiyorsan cok Iyi.takilip kalmak yok.artik kucuk aparatciklarini hazirlamaya basla bence:) buraya hangi asamada oldugunu yazmayi unutma ki arkadaslar da cesaretlensin:)evet var :) 2 parmakta takılıp kaldım ama eskisi gibi değil artık daha iyi yapabiliyorrum
Kizlarrr mujdeeeebende hamisim cok sukur , vajiyi bu ay yndim uc kez icime bosaldi hmn hamile klmisim , Guzell Allahimmm insallah su cuma gecesi hurmetine burda ne kdr ynemeyn vrsa once ynmyi sonra szdee hmile klmyi nasip etsn , burda yzilnlri okuyrk yndim herksten Allah raziii olsun binlerce kezz sizlerede cok duaedyrm , duanin gucuuunden daha buyuk bisey yok bn cok dua ettim nmzlrmda Allahi! Cesaret ver ddim agrmi acmi szmi alll ddimmm yrdim etti bnlrce skur.. Calisin egzrsz ypin bn 3 ay egzrsz ypip yndm pes etmdm , agldgmda oldu. Yapamicm dyip, inanin oluomus.. Tevekkul teslimiyet egzersiz le ,
Aynı bende Üstte yapamıyorum ayaklarımı yatak BAŞINDA omuzuna koyuyorum biraz p.. Giriyo parmak yerne böyle egzersiz yapıyorum kontrol de bende oluyo sağolsun eşim ben uğraştıkça anlayışlı uğraşmayınca kızıyorCanim evet benimde oyle ucu giriyordu ozaman suan cok sukur %80yapabiliyorum.kendine inan hic aci yok yemin edetim kendini birak ben ust pozizyonda yapamiyorum altta daha rahatim esinde anlayisli davranip yavas hareket ederse sende kendini rahat birakirsan hic bisey hissetmiyorsun
Canım benim çok soru sordum ama şimdi ucu girip boşalma olursa hamilelik oluyo mu ama sperm 10 saniye sonra çıkıyo içimden sorun olur muBenimde iki kez öyle oldu affedersin ama senin de ucumu girdi sadece benim öyle olduda inşallah bu beladan kurtulacam sizlerle birlikte yardım edin bana
Haaa bende yapıyorum 2 parmak yapiyorumevet var :) 2 parmakta takılıp kaldım ama eskisi gibi değil artık daha iyi yapabiliyorrum
Ya arkadaslar bende %80 giris yapiyorum bendede sperm disari cikiyor cikmamasi ici ayaklarinizi hava dikin ve hemen kalkmayinCanım benim çok soru sordum ama şimdi ucu girip boşalma olursa hamilelik oluyo mu ama sperm 10 saniye sonra çıkıyo içimden sorun olur mu
Yok canim istedigi sorabilirsin simdi bilemedim ama bendede sperm disa cikiyor tamam hepsi deil ama akinti gibi cikiyor tecrubeli arkadaslar bizi aydinlatirmisiniz lutfen...Canım benim çok soru sordum ama şimdi ucu girip boşalma olursa hamilelik oluyo mu ama sperm 10 saniye sonra çıkıyo içimden sorun olur mu
Çok sağolasın inan ki bi burda soruyorum yoksa bu konuyu kimseye anlatamıyorum aynen biri aydınlatsın lütfennnYok canim istedigi sorabilirsin simdi bilemedim ama bendede sperm disa cikiyor tamam hepsi deil ama akinti gibi cikiyor tecrubeli arkadaslar bizi aydinlatirmisiniz lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?