Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah inşallah kucağına almayı da nasip eder. hayırlı olsun bebişin darısı diğer vajilerin başına.

Tebrik ederim inşallah darısı bize

Ya arkadaslar bende %80 giris yapiyorum bendede sperm disari cikiyor cikmamasi ici ayaklarinizi hava dikin ve hemen kalkmayin
spermin dışarı akması normal. vajinanın girişi asidik, sperm bazik yapıda olduğu için hemen girişte spermin %80 gibi bir kısmı ölüyor zaten o yüzden ne kadar ileri boşalırsa eşiniz şansınız daha çok artar. birde vücudunuzu kontrol edin. akıntınızın rengi görünüşü çok önemli ve iki adet döneminizin ortasında şansınız daha yüksek. eşiniz boşaldıktan sonra bir süre sırt üstü yada yan yatın zaten ayağı kalkdıktan bir süre sonra sperm geri geliyor. gerisi artık Allahın takdiri.

T
Tesekurler aydinlatdigin icin.

Teşekkür ederiz

Zeyno git test yaptır ya ben dayanamıyorum sen nasıl dayanıyosun merak etmiyor musun ya.
ben bebek için kendimi hiç hazır hissetmiyorum ya vajinismusu yendikten sonra istiyordum.doktora gidip nasıl muayene olucam bunlar kafamı yiyip bitiriyor bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama bugün eczaneden test alıcam :) haberi veririm sizlere :)

benimde regl günüm 2 gün kadar geçti eşim içime boşalmıyordu zaten tam birleşme olmadı bu durumda hamile kalmışmıyımdır? ben bu illetten kurtulduktan sonra bebek istiyorum

Serapppp senle aynı durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum, eşimle de aram kötü başka nedenlerden bu ara, bu Sefer iyice soğuyorum cinsellikten...
HAYIRLI OLSUN NASIL YENDIN CANIM EGZERSIZLEMI

benimde regl günüm 2 gün kadar geçti eşim içime boşalmıyordu zaten tam birleşme olmadı bu durumda hamile kalmışmıyımdır? ben bu illetten kurtulduktan sonra bebek istiyorum
Icine bosalma yoksa hamile kalmassin diye tahmin ediyorum regl in belki hava degisimi yada stresden gecikmis olabilir zaman zaman banada oluyor

Maşallah sana canım benim haydigozun aydin allah anne olmayi nasip etsin isteyen herkese de tabi

Tebrik ederim cnm darisi bize artik ne guzel yaxiosunuz ya bitti diye insallah bu kadar kolaydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…