- 31 Temmuz 2011
- 3.038
- 9.306
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.001
Allah inşallah kucağına almayı da nasip ederKizlarrr mujdeeeebende hamisim cok sukur , vajiyi bu ay yndim uc kez icime bosaldi hmn hamile klmisim , Guzell Allahimmm insallah su cuma gecesi hurmetine burda ne kdr ynemeyn vrsa once ynmyi sonra szdee hmile klmyi nasip etsn , burda yzilnlri okuyrk yndim herksten Allah raziii olsun binlerce kezz sizlerede cok duaedyrm , duanin gucuuunden daha buyuk bisey yok bn cok dua ettim nmzlrmda Allahi! Cesaret ver ddim agrmi acmi szmi alll ddimmm yrdim etti bnlrce skur.. Calisin egzrsz ypin bn 3 ay egzrsz ypip yndm pes etmdm , agldgmda oldu. Yapamicm dyip, inanin oluomus.. Tevekkul teslimiyet egzersiz le ,
Tebrik ederim inşallah darısı bizeKizlarrr mujdeeeebende hamisim cok sukur , vajiyi bu ay yndim uc kez icime bosaldi hmn hamile klmisim , Guzell Allahimmm insallah su cuma gecesi hurmetine burda ne kdr ynemeyn vrsa once ynmyi sonra szdee hmile klmyi nasip etsn , burda yzilnlri okuyrk yndim herksten Allah raziii olsun binlerce kezz sizlerede cok duaedyrm , duanin gucuuunden daha buyuk bisey yok bn cok dua ettim nmzlrmda Allahi! Cesaret ver ddim agrmi acmi szmi alll ddimmm yrdim etti bnlrce skur.. Calisin egzrsz ypin bn 3 ay egzrsz ypip yndm pes etmdm , agldgmda oldu. Yapamicm dyip, inanin oluomus.. Tevekkul teslimiyet egzersiz le ,
spermin dışarı akması normal. vajinanın girişi asidik, sperm bazik yapıda olduğu için hemen girişte spermin %80 gibi bir kısmı ölüyor zaten o yüzden ne kadar ileri boşalırsa eşiniz şansınız daha çok artar. birde vücudunuzu kontrol edin. akıntınızın rengi görünüşü çok önemli ve iki adet döneminizin ortasında şansınız daha yüksek. eşiniz boşaldıktan sonra bir süre sırt üstü yada yan yatın zaten ayağı kalkdıktan bir süre sonra sperm geri geliyor. gerisi artık Allahın takdiri.Ya arkadaslar bende %80 giris yapiyorum bendede sperm disari cikiyor cikmamasi ici ayaklarinizi hava dikin ve hemen kalkmayin
Tesekurler aydinlatdigin icin.spermin dışarı akması normal. vajinanın girişi asidik, sperm bazik yapıda olduğu için hemen girişte spermin %80 gibi bir kısmı ölüyor zaten o yüzden ne kadar ileri boşalırsa eşiniz şansınız daha çok artar. birde vücudunuzu kontrol edin. akıntınızın rengi görünüşü çok önemli ve iki adet döneminizin ortasında şansınız daha yüksek. eşiniz boşaldıktan sonra bir süre sırt üstü yada yan yatın zaten ayağı kalkdıktan bir süre sonra sperm geri geliyor. gerisi artık Allahın takdiri.
Teşekkür ederizspermin dışarı akması normal. vajinanın girişi asidik, sperm bazik yapıda olduğu için hemen girişte spermin %80 gibi bir kısmı ölüyor zaten o yüzden ne kadar ileri boşalırsa eşiniz şansınız daha çok artar. birde vücudunuzu kontrol edin. akıntınızın rengi görünüşü çok önemli ve iki adet döneminizin ortasında şansınız daha yüksek. eşiniz boşaldıktan sonra bir süre sırt üstü yada yan yatın zaten ayağı kalkdıktan bir süre sonra sperm geri geliyor. gerisi artık Allahın takdiri.
Bu ara bnde braktim esimde cocuk istiyo olck diyoruz ama yapmiyoruz ki olsun leylekler mi getirecek sankiKızlar dua edin benim için lütfen. Hep erteliyorum ne egzersiz yapabiliyorum ne de p...denemesi. Ne yapacağım bilmiyorum
Tebrik ederim bigün bende yendim derim inşallahhhhhhKızlarr benim kabusum bugün sabah bittii çoook şükürrr 2 ay uğraştım ve burda yazılanlar ve bana özelden yardımcı olan arkadaş sayesinde yendimm inşaallahh sizde tez zamanda yenersiniz hiç pes etmeyinn nolurr
ben bebek için kendimi hiç hazır hissetmiyorum ya vajinismusu yendikten sonra istiyordum.doktora gidip nasıl muayene olucam bunlar kafamı yiyip bitiriyor bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama bugün eczaneden test alıcam :) haberi veririm sizlere :)Zeyno git test yaptır ya ben dayanamıyorum sen nasıl dayanıyosun merak etmiyor musun ya.
benimde regl günüm 2 gün kadar geçti eşim içime boşalmıyordu zaten tam birleşme olmadı bu durumda hamile kalmışmıyımdır? ben bu illetten kurtulduktan sonra bebek istiyorumCanim
Arkadaslar bende vajili iken hamile kalanlardanim bende tam birlesme olmuyordu ama esim icime bosaldiginda hamile kaldim ama bebegimi kaybettim dusuk uaptim o yuzde vajiyi yendikden sonra hamilelik planlari yapmanizi tavsiye ediyorum cunki allahim kimseye yasatmasin dusuk yaparken psikoloji denen bisey kalmiyor.
Serapppp senle aynı durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum, eşimle de aram kötü başka nedenlerden bu ara, bu Sefer iyice soğuyorum cinsellikten...Kızlar dua edin benim için lütfen. Hep erteliyorum ne egzersiz yapabiliyorum ne de p...denemesi. Ne yapacağım bilmiyorum
Tebrikler darısı bizeKızlarr benim kabusum bugün sabah bittii çoook şükürrr 2 ay uğraştım ve burda yazılanlar ve bana özelden yardımcı olan arkadaş sayesinde yendimm inşaallahh sizde tez zamanda yenersiniz hiç pes etmeyinn nolurr
Serapppp senle aynı durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum, eşimle de aram kötü başka nedenlerden bu ara, bu Sefer iyice soğuyorum cinsellikten...
HAYIRLI OLSUN NASIL YENDIN CANIM EGZERSIZLEMIKızlarr benim kabusum bugün sabah bittii çoook şükürrr 2 ay uğraştım ve burda yazılanlar ve bana özelden yardımcı olan arkadaş sayesinde yendimm inşaallahh sizde tez zamanda yenersiniz hiç pes etmeyinn nolurr
Icine bosalma yoksa hamile kalmassin diye tahmin ediyorum regl in belki hava degisimi yada stresden gecikmis olabilir zaman zaman banada oluyorbenimde regl günüm 2 gün kadar geçti eşim içime boşalmıyordu zaten tam birleşme olmadı bu durumda hamile kalmışmıyımdır? ben bu illetten kurtulduktan sonra bebek istiyorum
Maşallah sana canım benim haydigozun aydin allah anne olmayi nasip etsin isteyen herkese de tabiKızlarr benim kabusum bugün sabah bittii çoook şükürrr 2 ay uğraştım ve burda yazılanlar ve bana özelden yardımcı olan arkadaş sayesinde yendimm inşaallahh sizde tez zamanda yenersiniz hiç pes etmeyinn nolurr
banada önce öyle geldi ama regl adına hiçbir belirti yokIcine bosalma yoksa hamile kalmassin diye tahmin ediyorum regl in belki hava degisimi yada stresden gecikmis olabilir zaman zaman banada oluyor
AMİN AMİNMaşallah sana canım benim haydigozun aydin allah anne olmayi nasip etsin isteyen herkese de tabi
Tebrik ederim cnm darisi bize artik ne guzel yaxiosunuz ya bitti diye insallah bu kadar kolaydirKızlarr benim kabusum bugün sabah bittii çoook şükürrr 2 ay uğraştım ve burda yazılanlar ve bana özelden yardımcı olan arkadaş sayesinde yendimm inşaallahh sizde tez zamanda yenersiniz hiç pes etmeyinn nolurr
Evet kalinabiliyor diye duymusdum.canim allah verdiyse yapicak bisey yok en kesin olani idrardan test yap 2 gun gectiyse cikar sonuvbanada önce öyle geldi ama regl adına hiçbir belirti yokbirde boşalma öncesi gelen saydam sıvıdan hamile kalınabiliyormu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?