- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.021
Benim de bu hafta çok yoğundu. Ara tatilde de ailelerimizin yanına gideceğiz onlarda kalacağız. Deneyemeyeceğiz yani. Hep bir şey çıkıyor erteliyorum. Eşim de erteliyor. Offf offfSerapppp senle aynı durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum, eşimle de aram kötü başka nedenlerden bu ara, bu Sefer iyice soğuyorum cinsellikten...
nasıl yendin tatlımYenersin ins benimde hic umudum yokdu cesaretim yokdu korkuyordum hep basaramam diye ama cok sukur kabus bitti
bana da yardım et ne olur bende .5 yıldır evliyim ama hala tık yok bende cok acıyacak diye diye erteledimkızlarrrrr ben tam 1,5 yıl cektim bu hastalıgı inanınki ben anlamadım bile oldugunu ne bir acı ne bir kanama ne bir yırtılma sadece rahat bırakın orası sonu olmayan kocaman bir tünel bebek cıkıyor ordan düşünün bende ilk yarım yarım basladım parmak egzersizi hic yapmadım ilk denemelerde prezervatif kullandım sanki ufaltıo daraltıo gibi geldi penisi sonrasında devam ve esimin altta benim üstte oldugum pozisyona gecmeye basladım yavas yavas ve sonuc yendim üstte oldugunuz pozisyonda kontrol sizde oluyor istediginiz kadar alıp durabiliyosunuz bence onu denemelisiniz altta calısıp yolu actıktan sonra ucunu yani alabildikten sonra sizin üstte oldugunuz pozisyonda devam edin düşünün ben bozuldugumu anlamadım bile doktra gitti jinekoklog muayene icin doktor dedi ve jinekolog muayene oldum bagıra bagıra ama acı yok psikoljij bagırdım ve doktor o aleti sokunca dedim tmm hepsi girer artık eve gittim denedim ve mutlu sonnnn :)bu lanet hastalıgı cekmeyen bilemez insan psikolojisi alt üstü oluyor eksik hissediosun kendini evlendigine pişman oluosun vs vs evliigignin en güzel zamanları oluyor sana kabus ertelemeyin bende cok erteledim ha bugün ha yarın kesim yapıcam olucak vs die die sonunda artık burayı okuya okuya gaza geldim denemelere daha cok basladım ama dedigim gibi parmak yapmadım ben hic normal yolla astım ama parmakta işe yarıyor cok basaran var o sekilde...yardımcı olmak isterim sormak istediigniz soru oldugunda...sevgiler ii sanslar biz cok güclüyüz ve asılacak kadının asamadıgı ne var bu dünyada diorummm nett:)
bıde ben varım canım haeln olmadı :/Galiba bi ben kaldim vajili musmuslu. Herkes halletti galiba sabrili nazli sevda kronik melankilover Hic sesleri cikmiyor....
Ah ah ne olacak bu.halimiz artik.hepimiz yenelim :' -(bıde ben varım canım haeln olmadı :/
Bende aynı Ağustos'ta 5 yıl olacak banada yardımbana da yardım et ne olur bende .5 yıldır evliyim ama hala tık yok bende cok acıyacak diye diye erteledim
ustte de denedim bir turlu girmedi sen nasıl yaptın ozelden acık yazarmısın
En son iki parmaga kadar aliyordun degil mi suan ki durumun nedirAh ah ne olacak bu.halimiz artik.hepimiz yenelim :' -(
Bende Varım yanlız değilsinizbıde ben varım canım haeln olmadı :/
Canım ikin iyice poponu kaldır aci mi hissediyosunKızlar akşam yine deneme yaptım olmuyo ucu giriyo evet içine boşalmada oluyo ama sonrası yok duvar sanki durmuyo bile içinde hemen kayıp çıkıyo ne var orda bilmiyorum neden girmiyor lütfen tecrübeli arkadaşlar yenen arkadaşlar yardım edin ömür boyu dua ederim size
Oraya dokunamoyorum bile egzersiz yapamam kiKızlar yardımcı olabilirim egzersizler için mutlaka egzersiz yapın ve bitmeden eş denemesi kesinlikle yapmayın
Kaldırıyorum yok Duvar var sanki yanma oluyo hemde çokCanım ikin iyice poponu kaldır aci mi hissediyosun
Tebrikler canim sende hallettin darisi bizeKizlarrr biraz önce denedik hemen yazmak istedim size. 1.5yillik evliyim esim ilk defa içeri bosalabildi. Bayadir egzersizlerle ugrsiyodum. Bugün anestol krem ve zeytinyagi sayesinde girebildi Esim. hic aci hissetmedim Hala inanamiyorum yaa. Ben hic zevk almadim ama olsun
Canim oldu yani HAYIRLI OLSUN DARISI BIZEKizlarrr biraz önce denedik hemen yazmak istedim size. 1.5yillik evliyim esim ilk defa içeri bosalabildi. Bayadir egzersizlerle ugrsiyodum. Bugün anestol krem ve zeytinyagi sayesinde girebildi Esim. hic aci hissetmedim Hala inanamiyorum yaa. Ben hic zevk almadim ama olsun
Anestol krem ne sagladi canim acini mi azaltti use yaradimi yaniKizlarrr biraz önce denedik hemen yazmak istedim size. 1.5yillik evliyim esim ilk defa içeri bosalabildi. Bayadir egzersizlerle ugrsiyodum. Bugün anestol krem ve zeytinyagi sayesinde girebildi Esim. hic aci hissetmedim Hala inanamiyorum yaa. Ben hic zevk almadim ama olsun
Canım tebrik ediyorum çok sevindim darısı başımıza inşallahKizlarrr biraz önce denedik hemen yazmak istedim size. 1.5yillik evliyim esim ilk defa içeri bosalabildi. Bayadir egzersizlerle ugrsiyodum. Bugün anestol krem ve zeytinyagi sayesinde girebildi Esim. hic aci hissetmedim Hala inanamiyorum yaa. Ben hic zevk almadim ama olsun
Tamamen mi girdi o Duvarı nasıl aştın benim de bira giriyo devamı yokKizlarrr biraz önce denedik hemen yazmak istedim size. 1.5yillik evliyim esim ilk defa içeri bosalabildi. Bayadir egzersizlerle ugrsiyodum. Bugün anestol krem ve zeytinyagi sayesinde girebildi Esim. hic aci hissetmedim Hala inanamiyorum yaa. Ben hic zevk almadim ama olsun
Canim yaparken aci diye birsey yok ki acisini azaltsin sadece psikolojik olarak rahatlamasini saglamis o sekilde aci hissetmeyecegini dusunmustur krem kullanmayin canim bu esinizide olumsuz etkiler aci sizi hic birsey hissetmeyeceksiniz sadece hafif bir yanma o kadar egzersizlerinizi yapin kaslarinizi dogru kullanmayi ogrenin gerisi corap sokugu gibi gelecek hicccc korkmayin beyninizin oyununa kanmayin oraya birseylerin girebilecegini egzersizlerle beyninize ogretin cekilsin aradan mutlu gunlere merhaba deyinAnestol krem ne sagladi canim acini mi azaltti use yaradimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?