Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Serapppp senle aynı durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum, eşimle de aram kötü başka nedenlerden bu ara, bu Sefer iyice soğuyorum cinsellikten...
Benim de bu hafta çok yoğundu. Ara tatilde de ailelerimizin yanına gideceğiz onlarda kalacağız. Deneyemeyeceğiz yani. Hep bir şey çıkıyor erteliyorum. Eşim de erteliyor. Offf offf

bana da yardım et ne olur bende .5 yıldır evliyim ama hala tık yok bende cok acıyacak diye diye erteledim
ustte de denedim bir turlu girmedi sen nasıl yaptın ozelden acık yazarmısın

Kızlar akşam yine deneme yaptım olmuyo ucu giriyo evet içine boşalmada oluyo ama sonrası yok duvar sanki durmuyo bile içinde hemen kayıp çıkıyo ne var orda bilmiyorum neden girmiyor lütfen tecrübeli arkadaşlar yenen arkadaşlar yardım edin ömür boyu dua ederim size

Canım ikin iyice poponu kaldır aci mi hissediyosun

Tebrikler canim sende hallettin darisi bize

Canim oldu yani HAYIRLI OLSUN DARISI BIZE

Anestol krem ne sagladi canim acini mi azaltti use yaradimi yani

Canım tebrik ediyorum çok sevindim darısı başımıza inşallah

Tamamen mi girdi o Duvarı nasıl aştın benim de bira giriyo devamı yok

Anestol krem ne sagladi canim acini mi azaltti use yaradimi yani
Canim yaparken aci diye birsey yok ki acisini azaltsin sadece psikolojik olarak rahatlamasini saglamis o sekilde aci hissetmeyecegini dusunmustur krem kullanmayin canim bu esinizide olumsuz etkiler aci sizi hic birsey hissetmeyeceksiniz sadece hafif bir yanma o kadar egzersizlerinizi yapin kaslarinizi dogru kullanmayi ogrenin gerisi corap sokugu gibi gelecek hicccc korkmayin beyninizin oyununa kanmayin oraya birseylerin girebilecegini egzersizlerle beyninize ogretin cekilsin aradan mutlu gunlere merhaba deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…