Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Insallah canim insallah...herkes oyle diyor krem kullanmayin diyor ama care ariyoryz iste.

ben çok denedim sadece bir defa bir boğum girmişti oda bir ay önce bir ara bıraktım sonra yine başladım ve yapamıyorum ancak vajinaya bakıyor inceliyor masaj yapıyorum ama içine giremiyorum

Kizlar yeminle midem bulandi ayrica komigime de gitti :) evli degilim ama burdaki cogu yaziyi okuyunca korktum ilk defa duydum boyle bir hastaligi umarim atlatirsiniz ne diyim

Arkadaşlar evlendiğin günden beri olmuyacak korkusundan hiç denemek bile istemiyordum eşim yaklaşıyordu ben uzaklaşıyordum sonra deneyelim dedik korkudan öle kaskatı oluyodum ki bacaklarım fln titriyodu birazı giriyodu ucu gibi ama korkudan çok acı hissediyodum sonra burayı okumaya başladım hemen parmak denemesine başladım 1 parmk 2 parmak 3 parmak hemen hallettim sonra aparata geçtim şu tahta havanlar varya onun ezmek için kullandığımız kısmına streç sardım biraz zorlandım ilk başta sonra zamanla peçete sara sara kalınlaştırdım çevresi 12-13 cm kadar olmuştu bu arada hiç eş denemesi yapmadık eşim olmucak diye hiç zorlamıyordu benim böle egzersiz yaptığımdAnda haberi yok uyuduğu zaman yada evde olmadığımda yaptım artık aparatı rahat almaya başlayınca hiç acımadan güven geldi ve bu sabah tamamen kurtuldum.İnşaallah sizde tez zamanda kurtulursunuz bence aparat ve egzersiz olmazsa olmaz tabi herkesin durumu bir olmayabilir.

Canim HAYIRLI OLSUN NE GUZEL.BU GUN YENEN YENENE UMARIM BIZDE.YENERIZ:)

Tebrik ederim cnm darisi bize artik ne guzel yaxiosunuz ya bitti diye insallah bu kadar kolaydir
İnanın kolay diyenlere inanmıyodum ama gerçekten kolaymış aparat daha sert diyenlere katılıyorum meğer p..s daha yumuşak acıtmıyor ama egzersizle uygun zamanı yakalayınca ben egzersiz olmasaydı yenemezdim Allah tecrübelerini paylaşan herkesden razı olsunn

[SOTE="misheale, post: 38926362, member: 612413"]Ben dalga gecme amacli demedim zaten aynen hatta bende bile olabilir bunu bilemem ama basima gelse ben oturur gulerdim cunku ciddi anlamda komik bir durum bana gore.[/QUOTE]

Saçmaliyosun farkındaysan. !

[SOTE="misheale, post: 38926362, member: 612413"]Ben dalga gecme amacli demedim zaten aynen hatta bende bile olabilir bunu bilemem ama basima gelse ben oturur gulerdim cunku ciddi anlamda komik bir durum bana gore.

Saçmaliyosun farkındaysan. ![/QUOTE]
Evet canim.sacmaliyor biz dertimizle ugrasiyoruz yazdigina bak.

İnsan başına gelmeyince anlamıyor. Ve bu duruma gülemiyorsun ağlıyorsun bendeki eksiklik ne diye. Psikolojik bir olay. Zaten derdimiz başımızdan aşkın bir de insanın sinirini bozuyorlar.

I
Kizlar yeminle midem bulandi ayrica komigime de gitti :) evli degilim ama burdaki cogu yaziyi okuyunca korktum ilk defa duydum boyle bir hastaligi umarim atlatirsiniz ne diyim

Merhaba, ben de evli degilim. Hatta burada isim ne onu da anlamis degilim. Ama senin verdigin tepki emin ol daha komik. Turkiye'de bircok kadin, bu hastalikla karsi karsiya. Ciddi derecede bi hastalik bu.

Cinselligi tabu yapmisiz cunku. Kaldi ki senin midem bulandi yorumun da bunun kaniti. Miden neyden bulandi acaba? Ayrica korktugunu da belirtmissin.

%80 ihtimalle, sende de evlenince cikma olasiligi yuksek olabilir. Ondan sonra buraya gelip, yardim istersin. cogu kadin daha vajinasinin yerini bilmiyor, seks denince "iyy midem bulandi" diyor, ondan sonra da boyle pis hastalikli bi psikolojiyle savasmaya giriyoruz kadinlar olarak.

Bizlerin sucu degil ama bu. Bizi, yetistirme stilinde hata vardi ebeveynlerimizin.

Lafin kisasi, "Gulme komsuna, gelir basina. "

nasıl yendin tatlım

Ben parmak egzersizini basladim ama 1 parmakdan ileriye gidemedim yapamadim oylece kaldim cok caresizdim sonra yine egzersiz yapmaya karar verdim sagolsun bir arkadas aparatini gonderdi onunla egzersiz yaptim hergun 4 boydu aparatim 3. Boyu rahat almaya basladigimda es denemesine gectim ve yendim cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…