- 7 Ocak 2015
- 771
- 561
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.041
Insallah canim insallah...herkes oyle diyor krem kullanmayin diyor ama care ariyoryz iste.Canim yaparken aci diye birsey yok ki acisini azaltsin sadece psikolojik olarak rahatlamasini saglamis o sekilde aci hissetmeyecegini dusunmustur krem kullanmayin canim bu esinizide olumsuz etkiler aci sizi hic birsey hissetmeyeceksiniz sadece hafif bir yanma o kadar egzersizlerinizi yspin kaslarinizi dogru kullanmayi ogrenin gerisi corap sokugu gibi gelecek hicccc korkmayin beyninizin oyununa kanmayin oraya birseylerin girebilecegi i egzersizlerle beyninize ogretin cekilsin arada mutlu gunlere merhaba deyin
Caresiz degilsiniz care sizsiniz sizin parmaklarinizda bu isin caresi ertelemeyin duzenli bir sekilde egzersizlerinizi yapin ve kurtulunInsallah canim insallah...herkes oyle diyor krem kullanmayin diyor ama care ariyoryz iste.
Ne komigine gitti acabaKizlar yeminle midem bulandi ayrica komigime de gitti :) evli degilim ama burdaki cogu yaziyi okuyunca korktum ilk defa duydum boyle bir hastaligi umarim atlatirsiniz ne diyim
Canim HAYIRLI OLSUN NE GUZEL.BU GUN YENEN YENENE UMARIM BIZDE.YENERIZ:)Arkadaşlar evlendiğin günden beri olmuyacak korkusundan hiç denemek bile istemiyordum eşim yaklaşıyordu ben uzaklaşıyordum sonra deneyelim dedik korkudan öle kaskatı oluyodum ki bacaklarım fln titriyodu birazı giriyodu ucu gibi ama korkudan çok acı hissediyodum sonra burayı okumaya başladım hemen parmak denemesine başladım 1 parmk 2 parmak 3 parmak hemen hallettim sonra aparata geçtim şu tahta havanlar varya onun ezmek için kullandığımız kısmına streç sardım biraz zorlandım ilk başta sonra zamanla peçete sara sara kalınlaştırdım çevresi 12-13 cm kadar olmuştu bu arada hiç eş denemesi yapmadık eşim olmucak diye hiç zorlamıyordu benim böle egzersiz yaptığımdAnda haberi yok uyuduğu zaman yada evde olmadığımda yaptım artık aparatı rahat almaya başlayınca hiç acımadan güven geldi ve bu sabah tamamen kurtuldum.İnşaallah sizde tez zamanda kurtulursunuz bence aparat ve egzersiz olmazsa olmaz tabi herkesin durumu bir olmayabilir.
İnanın kolay diyenlere inanmıyodum ama gerçekten kolaymış aparat daha sert diyenlere katılıyorum meğer p..s daha yumuşak acıtmıyor ama egzersizle uygun zamanı yakalayınca ben egzersiz olmasaydı yenemezdim Allah tecrübelerini paylaşan herkesden razı olsunnTebrik ederim cnm darisi bize artik ne guzel yaxiosunuz ya bitti diye insallah bu kadar kolaydir
Ne komigine gitti acaba
Aminnnn inşaallah gerçekten zevk bile aldım biliyomusunuz:) hepimiz aşabiliriz bu durumu sadece iyi bi öğrenci olup çalışmak lazımmCanim HAYIRLI OLSUN NE GUZEL.BU GUN YENEN YENENE UMARIM BIZDE.YENERIZ:)
Ortada komik.bisey yok.bu senin.basinada gelebilir ortada komik.bisey yokİliskiye girememis olmasi komigime gitti
Aminnnn inşaallah gerçekten zevk bile aldım biliyomusunuz:) hepimiz aşabiliriz bu durumu sadece iyi bi öğrenci olup çalışmak lazımm[/QUOT]
İNŞALLAH BIZDE YENERIZ :) BUGUN YENELERI GORUNCE UMUTLANDImiyice
Ortada komik.bisey yok.bu senin.basinada gelebilir ortada komik.bisey yok
[SOTE="misheale, post: 38926362, member: 612413"]Ben dalga gecme amacli demedim zaten aynen hatta bende bile olabilir bunu bilemem ama basima gelse ben oturur gulerdim cunku ciddi anlamda komik bir durum bana gore.
Kizlar yeminle midem bulandi ayrica komigime de gitti :) evli degilim ama burdaki cogu yaziyi okuyunca korktum ilk defa duydum boyle bir hastaligi umarim atlatirsiniz ne diyim
nasıl yendin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?