Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Psikolojim bozuldu gecen gece denedik okdr acidi ki simdi denemeye korkuyorum biz o isi ilk gece hallettik ama bin bir aci ile ama tam burlesme olmuyor yok gitmiyo ileri sanki cok üzülüyorum eksik hissediyorum ((

ablalarım çok özür dileyerek birşey soracağım çünkü nedense ben bu rahatsızlıktan çok korkuyorum bekarım . ve sorum şu bekarken sizde böyle birşey olacağı belirtileri var mıydı acaba ? yani bu rahatsızlığınız olduğunu evlenince mi gördünüz yoksa bir belirti falan var mıydı ne bileyim herhangi bir neden ? çok özür diliyorum sadece sormak istedim merakımı affedin çünkü neden se ben çok korkuyorum ya bende de varsa diye .

şahsen bende hiç yoktu çk büyük bi heycnla beklydum ilk geceyi :) ama hiç umuduğm gibi olmadı umarım böle bişey yaşamzsn cnm :) sen hiç korkutma kendni bizmki biraz psikoljk etrafndaki kötü ilk gece anılarnı falnda hiç dinleme tamamen rahat olmkla alakalı :)

Canim sen.bu sayfaya girmedin dusun unut sen oyle her koca kadinlarin.sozlerinede inanma ilk gece hikayelerini ALLAHIM DUSMANIMIN BASINA VERMESIN CIK.BU SAYFADAN.

ayy herkes diyor yok çok acıyor yok 3 4 gün yürüyemezsin valla korkuyorum abla ya 23 yaşındayım erkek arkadaşım da evlenelim diyip duruyor sırf bu yüzden erteliyorum desem yeridir

Malesef millet olaraak bu konuları hiç konuşmamak ve ayiplamaktn çıkıyor bence. Yani herkesle konuşulur demiyorum ama en azından insanin en yakını olan kişi annesi yani düğünden önce fln konuşmalı bence kızıyla. Hiç bisi bilmeden ve kötü hikayeleri de dinleyerek gerdek gecesinde resmen sudan çıkmış balığa dönüyoruz şahsen ben ole olmuştum. Halbuki hiç bole bi korkum yoktu. Sen içini ferah tut ve ar kafandan bu düşünceleri ınş sende olmaz bole bisi

Ben o spreyi kullandim cok yakti bidaha kullanamadim anestolda ayni sekilde yakti parmak egzersizi yapamiyorum defalarca denedim cesaretim yok es denemesi yapiuorum her deneme olumsuz 1.5 yil oldu evleneli daha ne kadar surer bilmiyorum YENEN ARKADASLAR GERCEKTEN KORKTUGUMUZ KADAR VARMI Bunlari bunu yasayan birinin ağzından duymak o kadar onemli ki yenenlerin hikayelerini okuyup telefonuma kaydediyorum es denemesine geçmeden once okuyorum bir cesaret gelir diye malesef her deneme olumsuz p...n 1cm asamasina gelebildim daha fazlasi yok zeytinyağı ile deniyorum

Cnm bende iki senelik evliyim ve dün başardım astım bu sorunu ck şükür ve bende egzersiz yapamayanlardandim. Yapanlara da hep imrenmisimdir ama hiç cesaret edemedim ona. Dün artik kendi kendime yeter dedim bu iş bugün bitecek. Herkes yapiyo zevk alıyor benim neyim eksik dedim ve benim 2.5 aylık bi bebeğim var. Ondan da utandım gerçekten bebeğimZ bile oldu ben hala aynı yerdeyim dedim kendi kendime eşimin mutuzlugunu ve artık malesef eskisi gibi benle ilgilenmediğini gordum. Ve nihayet kafamda bitirdim bu konuyu. Eşimin de desteğiyle dün başardık tam olarak hatta zevk bile aldım bu bana çok uzaktı gerçekten hiç bi zaman herkes gibi olamicagimi düşünüyordum ama.olmayan bisi yok. Darısı başına inşallah

Canım bişi soracam bebek vajili iken mi oldu bende çook bebek ieriyorum ve tam Birleşme yaşamıyorum hoş Yarısı alalı da bir hafta oldu p... Yarısı girince hamile olunur mu bunu çok merak ediyorum

Canım bişi soracam bebek vajili iken mi oldu bende çook bebek ieriyorum ve tam Birleşme yaşamıyorum hoş Yarısı alalı da bir hafta oldu p... Yarısı girince hamile olunur mu bunu çok merak ediyorum
Evet cnm o zmn oldu. Ben tam birleşme olduğunu bile sanmıyorum hamile kaldigimda çünkü adet günüm geciktiginde aklımın ucundan bile geçmemişti hamile olabileceğim o kdr uzaktı bana yani. Rabbim isteyen herkese versin ınş

TaMAM canım öyle denicem sizde de böyle acı ya da darmis ilerlemicekmis gibi oldu mu bnde mi gariplik var
Tabi ki oldu kaslar parmaklarımı öyle sıkıyorDur ki bastırınca acı çekiyordum ama geçiyor acıyan yerde bekle seni rahatsız eden herhangi bir durum olduğunda ileri gitmeye çalışma gevşemeye çalış

Çok Sağol canım benim aminnnn çok istiyorum bende

Parmaksiz egzersizim
Zeytinyagsiz gecem olmadi
denemedigim pozisyon
cekmedigim aci kalmadi
Mus musum dostlarim musmusum mus musss
hahaha betül alemsin:)
zeytinyağı mesela bana hiç iyi gelmedi okeyin jelleri var oınu denesene ve bence asıl sorun sen ay ben hepsini nasıl alıcam diye odaklanıyorsun halbuki yavas yavas denesen daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…