Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çook eskilerde baby oil kullanmıştım, vajinismus değildim ama ozaman ihtiyaç duydum, ama bana göre en iyisi jel kullanmak..

Anestol yanma yapıyor evet, anestolün erkek içinde geciktirme özelliği var diye duymuştum..

Bende erken boşalma sorunu olan bir arkadaşımdan duymuştum anestolü eşiyle ilgili bahsetmişti, işe yaradımı tam hatırmalamıyorum..

Açıkçası ben yaşadığımı söyleyemem, baby oili başka bir amaçla kullanmıştım, vajinismus değildim ben..

Tırnak konusunda haklısınız aslında ama tırnaklarda kısa ise bence çıplak el daha uygun, benim görüşüm..

Canım iki parmağı tek eldivene geçirince orası çok aciyor genislemiyor ama o eti iki parmagimin arasına alınca aci yok. Kızlık zari olabilirmi o incecik et acaba
Bendede vardı ortada ayıran bi et ve orası egzersiz yapınca sanırım parçalandı yok olduu ama acıtmadı hiçç

ayy herkes diyor yok çok acıyor yok 3 4 gün yürüyemezsin valla korkuyorum abla ya 23 yaşındayım erkek arkadaşım da evlenelim diyip duruyor sırf bu yüzden erteliyorum desem yeridir
bence hiç bu yüzden mutluluğunu erteleme derim :) evlilik her şeyyle güzel bişey bnce :) hem bak şimdiden böle bi hastalıktan habernn olmasıda güzel bişey en azından başına geldiğinde bi an önce çözüm bulursun ben bi sene sonra keşfettim bu sayfayı iyileşcm ama inş bende daha 23 yaşındayım ve geçen sene evlendim iyiki de erken evlenöşm yoksa geç evlensem bu sorun çözülene kadar yaşım dahada ilerlyckti en azndan şimdi çözüm için ve bebek için daha vaktmz var diye düşünyrum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…