- 9 Ocak 2015
- 208
- 54
- 38
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.281
Kopardin beni ufff gulsem mi aglasam mi bilemedimParmaksiz egzersizim
Zeytinyagsiz gecem olmadi
denemedigim pozisyon
cekmedigim aci kalmadi
Mus musum dostlarim musmusum mus musss
Anestol yanma yapıyor evet, anestolün erkek içinde geciktirme özelliği var diye duymuştum..
Bende erken boşalma sorunu olan bir arkadaşımdan duymuştum anestolü eşiyle ilgili bahsetmişti, işe yaradımı tam hatırmalamıyorum..
Açıkçası ben yaşadığımı söyleyemem, baby oili başka bir amaçla kullanmıştım, vajinismus değildim ben..
bende öyle bişey olmadı eldivenle mi deniyosunKızlar cvp verinin
Rahat mi bilme ama ciplak el de tirnak faln tahrisedebilir.Eldiven kullanmak ne kadar doğru ki? Çıplak el daha rahat değil mi?
ay canım onu bnde kullandım yakmasından ve kasıntıısndan kurtulamadım fenakızlar 2 kere anestol kullandım çok yakıyor ya kullanmıca bir daha
Canım iki parmağı tek eldivene geçirince orası çok aciyor genislemiyor ama o eti iki parmagimin arasına alınca aci yok. Kızlık zari olabilirmi o incecik et acababende öyle bişey olmadı eldivenle mi deniyosun
Bendede vardı ortada ayıran bi et ve orası egzersiz yapınca sanırım parçalandı yok olduu ama acıtmadı hiççCanım iki parmağı tek eldivene geçirince orası çok aciyor genislemiyor ama o eti iki parmagimin arasına alınca aci yok. Kızlık zari olabilirmi o incecik et acaba
Kadın doğuma gdeyimde bir danisayim ben en iyisi canm bakınca iki delik var gibi gorunurmuydu peki ?Bendede vardı ortada ayıran bi et ve orası egzersiz yapınca sanırım parçalandı yok olduu ama acıtmadı hiçç
bence hiç bu yüzden mutluluğunu erteleme derim :) evlilik her şeyyle güzel bişey bnce :) hem bak şimdiden böle bi hastalıktan habernn olmasıda güzel bişey en azından başına geldiğinde bi an önce çözüm bulursun ben bi sene sonra keşfettim bu sayfayıayy herkes diyor yok çok acıyor yok 3 4 gün yürüyemezsin valla korkuyorum abla ya 23 yaşındayım erkek arkadaşım da evlenelim diyip duruyor sırf bu yüzden erteliyorum desem yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?