Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy canım benim ya inşallah bir an önce yeneceksin inşallah bir an önce bebişini kucağına alırsın

Ben evlenmeden korkardm ama tabi ki bu kadar ilerliyecegini de hcc aklima gelmezdi. :)
Bosver bunlari sen dusunme hc de korkulacak birsey degilmis bende yeni yendim ve o kadar basit biseymis ki bumuymus dedim. :)
Hc bunun icin evliligi erteleme. :)

Ben evlenmeden korkardm ama tabi ki bu kadar ilerliyecegini de hcc aklima gelmezdi. :)
Bosver bunlari sen dusunme hc de korkulacak birsey degilmis bende yeni yendim ve o kadar basit biseymis ki bumuymus dedim. :)
Hc bunun icin evliligi erteleme. :)

çok teşekkür ederim çok mutlu oldum yenmenize :)

Kızlar es parmagiyla yaptım.simdi kendi iki parmagima geçtim :) doktor çok iyisiniz ışığı gördünüz artık dedi :) yalnız 15 tatile giriyorum şimdi esimden ayrı kalcaz doktor sen devam et dedi ama evde nasıl yapcam bilmiyorum

ben eşimin işi dolayısıyla genellikle tek başıma egzersiz yaptım. kendini şartlandırma tek başına da gayet rahat yapabilirsin. ben hep mumla çalıştım. hiç kendi parmağımı sokmadım eşim arada bir kendi parmağını sokup genişletme yapardı o kadar. inşallah kısa sürede yenersin.

arkadaşlar ben yeni üyeyim 2 yıllık evliyim bende de vajinüsmüs var bi kere psikiyatriye gittim yenmeye çalışırken hamile kaldım ne de olsa doğumdan sonra olur diye hamileyim diye bi daha gitmedim doktora zaten fazla bişey de öğrenemedim ve sorun hala devam ediyo normal doğum yaparkende kötüydüm 24 saat doğumda kaldım kızım bi yaşını dolduracak ve ben hala aynıyım bana akıl fikir verecek olanlar var mı? kurtulmak istiyorum bu hastalıktan...

imkanın ve vaktin varsa vajinismus tedavisi için için bir psikolaga gitmende fayda var. istanbulda çok iyi ücretsiz merkezler var bu problem için. eğer cesaretin varsa burada da herkes çeşitli yöntemler yazıyor onları da kendin uygulayabilirsin. inşallah kısa sürede bu sorundan kurtulursun.

Yok esimden ayrı yapmam sıkıntı değil ailemin yanında olucam yalnız kalıp yapmam sıkıntı

Yok esimden ayrı yapmam sıkıntı değil ailemin yanında olucam yalnız kalıp yapmam sıkıntı
tedavim bitinceye kadar yatılı misafir gelmesi veya yatılı misafirliğe gitmem yasaktı zaten annemlerde sorunumuzu biliyordu o yüzden çok rahat ettim egzersiz konusunda. anneme egzersiz yapacağımı söylüyordum kimse rahatsız etmiyordu beni. ailenizin haberi yoksa çok zor bir durum bence bilmiyorlarsa söylemelisiniz ben 6 ay sonra söyledim ve çok rahat ettim. inanılmaz bir şekilde destek oldular maddi manevi. hatta ilk doktora gitmem annemin zorlamasıyla oldu.

doktora gitme imkanım yok malesef :-( inşallah

doktora gitme imkanım yok malesef :-( inşallah
kegel egzersizleriyle hemen başla mesela her yerde rahatlıkla yapabilirsin. sonra kendi vücudu ayna karşısında tanı dokun. zaten normal doğum yaptım demişsin kızlık zarın yok olmadığı için kan görmek gibi bir korkunda olmasın. biraz egzersiz biraz güvenle kısa sürede çözersin inşallah sorununu. korkacak birşey yok çok hafif bir acı oluyor o da hemen geçiyor hele birde kendini rahat bırakırsan onu bile hissetmezsin.

Bu ücretsiz yerler nereler acaba ozelden yazabilir misiniz ben sordum tek seans 400 tl dedi bi yer cok pahali bnm icin

benim çevremdeki birçok arkadaşım ve akrabam biliyordu zaten söyledim ve çok rahatladım. herkes destek oldu benim için dr araştırdılar hatta ilk gittiğim psikolog arkadaşımın dr nun tavsiyesi sayesinde oldu. ücretsiz tedavi olabileceğimi bilmiyordum. cetad ve cised gibi derneklerin varlığından haberdar oldum. annem dr gitmem konusunda çok destek oldu. ayrıca bu sorunumu dile getirince çevremde bu sorunu yaşayan birçok kişi olduğunu öğrendim. insanlar sorunlarını malesef saklıyor saklamak zorunda bırakılıyor daha doğrusu.

Bu ücretsiz yerler nereler acaba ozelden yazabilir misiniz ben sordum tek seans 400 tl dedi bi yer cok pahali bnm icin
cinsel işlev bozuklukları merkezleri var. ben cerrahpaşa da gittim. üroloji servisinin içerisinde yer alıyor. düşüncesine bile dayanamazken gördüğüm tedavi sonucu 3 ay sonucunda kalın mumu sorunsuz bir şekilde sokabiliyordum. sadece vajinismus tedavisi olmuyorsun aynı zamanda evliliğin ile ilgili sorunların da konuşuluyor eşinle yüzleşiyorsun nedeni inceleniyor.

Canım sen p...s basını alabilyosan devamı da gelir inşallah. Parmak egzersizi yapamıyrsan dilatörle denemeni tavsiye ederm canm. Ayrıca bebeyağı kullanablrsn. Birde ıkınman lazım zaten ıkındığında kendiliğinden girecektr p....s le denesen bile.. Merak etme atlatrsn bende birbuçuk senelik evliydm asla yapamam derdm ama oldu.. Elimden geldiği kadar yardmcı olmaya calsrm canm

Gameking sen ne kadarlık evlisn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…