- 31 Temmuz 2011
- 3.038
- 9.306
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.321
tam 2,5 sene oldu evleneliGameking sen ne kadarlık evlisn?
Hmm negüzel. Mevlam bebeğinide sağlıklı kucagına almayı nasip etsn canım. :)tam 2,5 sene oldu evleneli
inşallah canım az kaldı artık bebeğime kavuşmama. rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahHmm negüzel. Mevlam bebeğinide sağlıklı kucagına almayı nasip etsn canım. :)
Evet benm daha var.. Ama bu vajinismus devresnden sonra büyük bir mucize yani... Mevlam hiçkimseyi düşürmsn bu derde... Sağlıklı bebişlet versn isteyen herkese de...inşallah canım az kaldı artık bebeğime kavuşmama. rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
uzun süre çok sıkıntılar üzüntüler çektim bu dert yüzünden asla yapamam gibi geliyordu defalarca umudumu yitirdim en sonunda başardım hiçbirşey hissetmedim bile rabbim o kadar sıkıntıdan sonra bebeğimi hemen nasip etti. bütün yaşadığım o kötü günleri uykusuz geceleri bir anda unuttum. Allah herkese kolaylık versin kimseye yaşatmasın.Evet benm daha var.. Ama bu vajinismus devresnden sonra büyük bir mucize yani... Mevlam hiçkimseyi düşürmsn bu derde... Sağlıklı bebişlet versn isteyen herkese de...
Amin canim ya. Aynı şeyleri bende yaşadm. Anlyrm seniuzun süre çok sıkıntılar üzüntüler çektim bu dert yüzünden asla yapamam gibi geliyordu defalarca umudumu yitirdim en sonunda başardım hiçbirşey hissetmedim bile rabbim o kadar sıkıntıdan sonra bebeğimi hemen nasip etti. bütün yaşadığım o kötü günleri uykusuz geceleri bir anda unuttum. Allah herkese kolaylık versin kimseye yaşatmasın.
doğumdan korkmuyorum açıkcası çatı muayenesinden daha çok korkuyorum ve yarın çatı muayenesi olacağım doktor ona göre karar verecek doğum şekline.Amin canim ya. Aynı şeyleri bende yaşadm. Anlyrm senipeki doğumdan korkyomsn??? Çatı muayenesi oldn mu?
Ay canım benım hakkında hayrlısı olsn.. Korkma O da gececek. Sen daha zorunu atlattın bu ne ki.. Hersey geciyo işte.doğumdan korkmuyorum açıkcası çatı muayenesinden daha çok korkuyorum ve yarın çatı muayenesi olacağım doktor ona göre karar verecek doğum şekline.
Amin canım inşallahAy canım benım hakkında hayrlısı olsn.. Korkma O da gececek. Sen daha zorunu atlattın bu ne ki.. Hersey geciyo işte.
İnşallah canım benm. Ben şimdiden doğumdan tırsıyrm,Amin canım inşallah
Çatı muayenesi nasıl oluyor? Acı verici bişeymi?doğumdan korkmuyorum açıkcası çatı muayenesinden daha çok korkuyorum ve yarın çatı muayenesi olacağım doktor ona göre karar verecek doğum şekline.
P....n basini alamıyorum sadece ucuna alismaya çalışıyorum sanirim o icine bisey girme olayini asamiyorum hem olsun istiyorum is oraya gelince zannediyorum ki p.....s oraya girince sikiscak kalcak cok canim acicak falan sanıyorum egzersiz de yapamıyorum sanirim ben bu isin ustesinden gelemiycem aksamki denemede olumsuz artik doktora gitmeyi cok istiyorum onlarda parmak egzersizi veriyo yapamam bide fiyatlar cok ucuk 3-4 bin gibi istiyolar baska cozumu yokmuCanım sen p...s basını alabilyosan devamı da gelir inşallah. Parmak egzersizi yapamıyrsan dilatörle denemeni tavsiye ederm canm. Ayrıca bebeyağı kullanablrsn. Birde ıkınman lazım zaten ıkındığında kendiliğinden girecektr p....s le denesen bile.. Merak etme atlatrsn bende birbuçuk senelik evliydm asla yapamam derdm ama oldu.. Elimden geldiği kadar yardmcı olmaya calsrm canm
canım internette sorun vardı giremiyordum kusura bakma ancak cvp yazıyorum.İnşallahhhhhh 2013 yılında yine buraya girmiştim belki çare bulurum diye o zaman da sen çıkmıştın karşıma bana anlatıyordun korkma diye Hatırlıyorum ama yapamamıştım hiç yapamam ben dedim içinden bununla yaşamalıyım galiba diye düşünmüştüm yıl oldu 2015 ve yine burdasın insanlara fikir verip derman olmaya çalışıyorsun kocaman Yürekli bir insansın bu kez denicem ve yapacam inşallah Allah razı olsun senden
Canm sen direk bu işi yapamzsn önce beynini bu düşüncelerden arındır. Merak etme orası şekilleniyo ve kesinlikle sıkışma orada kalma gibi bi ihtimal yok. Allah herseyi usulune göre yaratmış canm. Benm sana tavsiyem dilatörle calışman parmak egzersizi yapamam dersen. Ama basta oraya dokunmaya alışman lazım dokunmadan yapamazsn canm. Önce dokun ve buna kendini alıştr canm.P....n basini alamıyorum sadece ucuna alismaya çalışıyorum sanirim o icine bisey girme olayini asamiyorum hem olsun istiyorum is oraya gelince zannediyorum ki p.....s oraya girince sikiscak kalcak cok canim acicak falan sanıyorum egzersiz de yapamıyorum sanirim ben bu isin ustesinden gelemiycem aksamki denemede olumsuz artik doktora gitmeyi cok istiyorum onlarda parmak egzersizi veriyo yapamam bide fiyatlar cok ucuk 3-4 bin gibi istiyolar baska cozumu yokmu
Allah razı olsun canım çok sağol. internete girebildiğimce inşallah yardımcı olucam hep. ama her zaman istediğimiz gibi olmuyor şartlar =( geçmişe hiç üzülme keşke ertelemesek ama insan yenmeden anlamıyor malesef,yendin ya şükürler olsun inşallah diğer arkadaşlarda biran önce kurtulur. bence evlilik öncesi evlilik başvurusu yapanlara zorunlu bir eğitim gibi birşey yapmalılar. o kadar çok arttı ki bu durum. yazık bu insanlara.Cnm cok iyisin sen genelde yenenler cekiliyo bir tarafa sen hep burdasin bana da cok yardimci oldun gercekden ertelenecek bisey degilmis bunu yenince cok iyi anladim ve cok pismanim keske bu kadar ertelemeseydim
Canm alttan muayene oluyrsn çatı muayenesinde. Biz vajinismusu atlattımız için henüz ne tepki veririz bilemyrz sanrm yoksa acıyacak bişey yok cnm.Çatı muayenesi nasıl oluyor? Acı verici bişeymi?
Burda olumlu yazan arkadsslarin yazilari surekli kaydedip okuyorum aci olmuycak diye fakat o an geldimi kendime engel olamıyorum ayna ve kegel egzersizi yapmaya çalışıyorum ama oraya bisey sokmaya geldiğinde elim ayagim titriyo off allah herkesi kurtarsin inşallahCanm sen direk bu işi yapamzsn önce beynini bu düşüncelerden arındır. Merak etme orası şekilleniyo ve kesinlikle sıkışma orada kalma gibi bi ihtimal yok. Allah herseyi usulune göre yaratmış canm. Benm sana tavsiyem dilatörle calışman parmak egzersizi yapamam dersen. Ama basta oraya dokunmaya alışman lazım dokunmadan yapamazsn canm. Önce dokun ve buna kendini alıştr canm.
Bende sen gibiydim canm. Burdan başarı öykülerini okur cesaretlenrdm ama hep sonu hüsran. Beynimiz kabul etmesi lazım canm bilinçaltımıza yerlesen seyi söküp atmamız lazım..Burda olumlu yazan arkadsslarin yazilari surekli kaydedip okuyorum aci olmuycak diye fakat o an geldimi kendime engel olamıyorum ayna ve kegel egzersizi yapmaya çalışıyorum ama oraya bisey sokmaya geldiğinde elim ayagim titriyo off allah herkesi kurtarsin inşallah
Canım iki parmağı tek eldivene geçirince orası çok aciyor genislemiyor ama o eti iki parmagimin arasına alınca aci yok. Kızlık zari olabilirmi o incecik et acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?