Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım az kaldı artık bebeğime kavuşmama. rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Evet benm daha var.. Ama bu vajinismus devresnden sonra büyük bir mucize yani... Mevlam hiçkimseyi düşürmsn bu derde... Sağlıklı bebişlet versn isteyen herkese de...

Evet benm daha var.. Ama bu vajinismus devresnden sonra büyük bir mucize yani... Mevlam hiçkimseyi düşürmsn bu derde... Sağlıklı bebişlet versn isteyen herkese de...
uzun süre çok sıkıntılar üzüntüler çektim bu dert yüzünden asla yapamam gibi geliyordu defalarca umudumu yitirdim en sonunda başardım hiçbirşey hissetmedim bile rabbim o kadar sıkıntıdan sonra bebeğimi hemen nasip etti. bütün yaşadığım o kötü günleri uykusuz geceleri bir anda unuttum. Allah herkese kolaylık versin kimseye yaşatmasın.

Amin canim ya. Aynı şeyleri bende yaşadm. Anlyrm seni peki doğumdan korkyomsn??? Çatı muayenesi oldn mu?

P....n basini alamıyorum sadece ucuna alismaya çalışıyorum sanirim o icine bisey girme olayini asamiyorum hem olsun istiyorum is oraya gelince zannediyorum ki p.....s oraya girince sikiscak kalcak cok canim acicak falan sanıyorum egzersiz de yapamıyorum sanirim ben bu isin ustesinden gelemiycem aksamki denemede olumsuz artik doktora gitmeyi cok istiyorum onlarda parmak egzersizi veriyo yapamam bide fiyatlar cok ucuk 3-4 bin gibi istiyolar baska cozumu yokmu

canım internette sorun vardı giremiyordum kusura bakma ancak cvp yazıyorum.
sağolasın canım estağfurullah o senin yüreğinin büyüklüğü Allah razı olsun. canım o zaman benim hatammış senin peşini bırakmamalıydım=) o zaman bu defa kurtulmadan bırakmak yok. tebi faydam olmazsa başka arkadaş da yardımcı olur ama yeter ki yenmeden gitme nolursun.

Canm sen direk bu işi yapamzsn önce beynini bu düşüncelerden arındır. Merak etme orası şekilleniyo ve kesinlikle sıkışma orada kalma gibi bi ihtimal yok. Allah herseyi usulune göre yaratmış canm. Benm sana tavsiyem dilatörle calışman parmak egzersizi yapamam dersen. Ama basta oraya dokunmaya alışman lazım dokunmadan yapamazsn canm. Önce dokun ve buna kendini alıştr canm.

Cnm cok iyisin sen genelde yenenler cekiliyo bir tarafa sen hep burdasin bana da cok yardimci oldun gercekden ertelenecek bisey degilmis bunu yenince cok iyi anladim ve cok pismanim keske bu kadar ertelemeseydim
Allah razı olsun canım çok sağol. internete girebildiğimce inşallah yardımcı olucam hep. ama her zaman istediğimiz gibi olmuyor şartlar =( geçmişe hiç üzülme keşke ertelemesek ama insan yenmeden anlamıyor malesef,yendin ya şükürler olsun inşallah diğer arkadaşlarda biran önce kurtulur. bence evlilik öncesi evlilik başvurusu yapanlara zorunlu bir eğitim gibi birşey yapmalılar. o kadar çok arttı ki bu durum. yazık bu insanlara.

Burda olumlu yazan arkadsslarin yazilari surekli kaydedip okuyorum aci olmuycak diye fakat o an geldimi kendime engel olamıyorum ayna ve kegel egzersizi yapmaya çalışıyorum ama oraya bisey sokmaya geldiğinde elim ayagim titriyo off allah herkesi kurtarsin inşallah

Bende sen gibiydim canm. Burdan başarı öykülerini okur cesaretlenrdm ama hep sonu hüsran. Beynimiz kabul etmesi lazım canm bilinçaltımıza yerlesen seyi söküp atmamız lazım..

Canım iki parmağı tek eldivene geçirince orası çok aciyor genislemiyor ama o eti iki parmagimin arasına alınca aci yok. Kızlık zari olabilirmi o incecik et acaba

et mi var eşim parmagını soktugunda hiçç hissetmedim ben kendim yapamıyorum gerçi kendim soksam hissedermiyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…