- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.341
uzun süre çok sıkıntılar üzüntüler çektim bu dert yüzünden asla yapamam gibi geliyordu defalarca umudumu yitirdim en sonunda başardım hiçbirşey hissetmedim bile rabbim o kadar sıkıntıdan sonra bebeğimi hemen nasip etti. bütün yaşadığım o kötü günleri uykusuz geceleri bir anda unuttum. Allah herkese kolaylık versin kimseye yaşatmasın.
Canm tek parmakla gitgel bile yapiyorum aci yok iki parmakta skintim var benim o zaman hissediyorumet mi vareşim parmagını soktugunda hiçç hissetmedim ben kendim yapamıyorum gerçi kendim soksam hissedermiyim ki
Canm tek parmakla gitgel bile yapiyorum aci yok iki parmakta skintim var benim o zaman hissediyorum
Bende katılıyorm aparatla ve eşle çalışmak daha etkili...Aslına bakarsanız eşinizin yapması daha mantıklı geliyor bana, mum ile de denenebilir ..
ne eti kızBencede dua edelim hemde cok edelim birbir8mize bide bu et mevzuuu beni gerdi...ben geri geri gitmeye basladim
Ya arjadaslar yazmis ya parmaklarim bi et parcasina giriyor iki ayri yer var falan kafamda hep o var yaaa offff darlandimm.ne eti kız
haaa ok o kızlık zarıdır bağzılarında kızlık zarı öyle oluo yaYa arjadaslar yazmis ya parmaklarim bi et parcasina giriyor iki ayri yer var falan kafamda hep o var yaaa offff darlandimm.
Bnde istanbuldayim da bana doktorunuzu da yazabilir misiniz ozelden cok soru soruyorum ama caresiz olunca ...benim çevremdeki birçok arkadaşım ve akrabam biliyordu zaten söyledim ve çok rahatladım. herkes destek oldu benim için dr araştırdılar hatta ilk gittiğim psikolog arkadaşımın dr nun tavsiyesi sayesinde oldu. ücretsiz tedavi olabileceğimi bilmiyordum. cetad ve cised gibi derneklerin varlığından haberdar oldum. annem dr gitmem konusunda çok destek oldu. ayrıca bu sorunumu dile getirince çevremde bu sorunu yaşayan birçok kişi olduğunu öğrendim. insanlar sorunlarını malesef saklıyor saklamak zorunda bırakılıyor daha doğrusu.
bilemiyorum bende öyle olmadıCanım iki parmağı tek eldivene geçirince orası çok aciyor genislemiyor ama o eti iki parmagimin arasına alınca aci yok. Kızlık zari olabilirmi o incecik et acaba
Nasıl kurtuldun canımevleneli 2 ay oldu şükür kurtuldum bu illetten
Canim bak korkularin ustune git.. bende oyleydim dokunmak diyorlar ya bakamiyodum. Benden sana tavsiye once afedersin tuvalette oturur gibi otur sonra ayna ile vajinana bak ve ikin kocaman bi dunya var orada. Ya ben boyle diyorum ama hala bende atlatamadim ama baslangic icin ideal bide nefes al ver. Ise yaraiyorYa biraz önce tamam dedim parmak egzersizi yapayım ama dokunamadım bile. Hiç yapamayacağım ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?