- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.361
Maşallah siz cozmussunuz es denemesini yapmadiniz mitek parmak ve 2 parmak yapabiliyoruz biz eşim yapıyor yani bana
Çok tesekkurler inanin yardımcı olacak bu mesajiiz bizlere ☺merhabalar,yardımcı olmayı o kadar isterdimki ama ne yazıkki bu yolda herkesin yolu aslında çok benzemesine rağmen bir o kadarda farklı.
2,5 senelik evliyim. Tam 1,5 sene vajinismusla uğraştım.herkesin yaşadığı sıkıntılar,üzüntüler,uykusuz geceler,kendini eksik yarım hissetmeler...
şu anda 32 yaşındayım bu arada. 2014 şubat ayında artık bu işe bir son vermem gerektiğini kafama koydum. zaten devamlı okuyor araştırıyordum,hatta bu iş hiç ama hiç aklımdan çıkmıyordu.çünkü eşim bu konuda o kadar anlayışlıydıki ona senin yüzünden olmuyor falan diyordum. her neyse önce bir dr.a gittim.kadım doğum uzmanı.ben sanıyorum bende bir durum var yani fizyolojik bir bozukluk falan.neyse muayene olabildim. kadın dr. küçük parmağı ile muayene etti.bu sedyeye oturmak bile böyle bir durumda çok büyük başarı kolaylıkla aşabilirsiniz dedi.neyse ben heveslendim tabi.sonra burayı okurken işte zeytinyağı falan duydum.aklımın bir köşesine yazdım tabii.neyse bu arada tabii annelik hormonları çalışıyor aslında en büyük etken sanırım anne olmak istememdi.bu çok açık ve net.yani bu isteğe karşı gelememem.
1 hafta falan geçti ben bu işi tek başıma çözemeyeceğimi anladım ve ankarada bu konuyla ilgili dr.lardan birine gittim.gerçekten 2-3 seansta işi çözenlerden,hatta yurtdışından hastaları vardı. görüşmeye gittim oturduk konuştuk ve tedavi sonucu 3000 tl gibi bir ücret alacağını söyledi.tabiii ne yalan söliym o anda şimşekler çaktı beynimde.çıktım.hava soğuk beni kendime getirdi. D&R a gittim psikolog Cem KEÇECİ'nin bu konuda güzel bir kitabı var adı Bir Kaçınma ve Erteleme Hastalığı Olan Vajinismus`un Üstesinden Gelmek . aldım okumaya başladım.ama sindire sindire. sonra işte eşimle parmak egzersizine başladık ilişki sırasında o sürüyor parmağına zeytinyağına işte ben kasmadan ilerlemeye çalışıyor falan.2-3 günde bir deniyoruz.ben kesinlikle elimi süremiyorum sadece işte lavabodayken idrarımı yaparken kaslarımı kontrol etmek için tut bırak yapıyorum falan.en sonunda p......s denemesine geçtik,ben yumdum gözlerimi dişimi sıktım,oldu bitti,minnacık bir kan geldi o da tahrişten tabii.acı yok denecek kadar azdı ve de tabiki kendimi kastığım içindi.ağladım çok ağladım.hiç korunmadım tabi.ama şimdi bebek için tüp bebek tedavisi görüyorum.daha fazla gecikseydim bu sağlık sorunumunda farkında olmayacaktım
sizleri çok çok iyi anlıyorum,Allah herbirinizin yardımcısı olsun.
kayganlaştırıcı kullanın tavsiyemdir hissetmezsiniz bile sonra yavaş yavaş onuda bırakırsınız emin olun.
Maşallah siz cozmussunuz es denemesini yapmadiniz mi
Giriş tamam sonrasımı yok. İçindeyken şarkı soylemeyi denedinmi hic ?yarıdan fazlasını alamıyorum eş denemesinde
hayır denemedim tam ortadayken bir acıhissediyorum baskı hissediyorum ve duvar var gibi bastırıyoruz girmiyorGiriş tamam sonrasımı yok. İçindeyken şarkı soylemeyi denedinmi hic ?
Canım yönünü değiştirin rahim duvarlarina carpiyorsunuz büyük ihtimal. Eğimi popoya doğru verin ve aci duyduğun da şarkı şöyle o sırada eşinden egimi Popoya doğru versin.hayır denemedim tam ortadayken bir acıhissediyorum baskı hissediyorum ve duvar var gibi bastırıyoruz girmiyor
ins bizde yeneriz canımmerhabalar,yardımcı olmayı o kadar isterdimki ama ne yazıkki bu yolda herkesin yolu aslında çok benzemesine rağmen bir o kadarda farklı.
2,5 senelik evliyim. Tam 1,5 sene vajinismusla uğraştım.herkesin yaşadığı sıkıntılar,üzüntüler,uykusuz geceler,kendini eksik yarım hissetmeler...
şu anda 32 yaşındayım bu arada. 2014 şubat ayında artık bu işe bir son vermem gerektiğini kafama koydum. zaten devamlı okuyor araştırıyordum,hatta bu iş hiç ama hiç aklımdan çıkmıyordu.çünkü eşim bu konuda o kadar anlayışlıydıki ona senin yüzünden olmuyor falan diyordum. her neyse önce bir dr.a gittim.kadım doğum uzmanı.ben sanıyorum bende bir durum var yani fizyolojik bir bozukluk falan.neyse muayene olabildim. kadın dr. küçük parmağı ile muayene etti.bu sedyeye oturmak bile böyle bir durumda çok büyük başarı kolaylıkla aşabilirsiniz dedi.neyse ben heveslendim tabi.sonra burayı okurken işte zeytinyağı falan duydum.aklımın bir köşesine yazdım tabii.neyse bu arada tabii annelik hormonları çalışıyor aslında en büyük etken sanırım anne olmak istememdi.bu çok açık ve net.yani bu isteğe karşı gelememem.
1 hafta falan geçti ben bu işi tek başıma çözemeyeceğimi anladım ve ankarada bu konuyla ilgili dr.lardan birine gittim.gerçekten 2-3 seansta işi çözenlerden,hatta yurtdışından hastaları vardı. görüşmeye gittim oturduk konuştuk ve tedavi sonucu 3000 tl gibi bir ücret alacağını söyledi.tabiii ne yalan söliym o anda şimşekler çaktı beynimde.çıktım.hava soğuk beni kendime getirdi. D&R a gittim psikolog Cem KEÇECİ'nin bu konuda güzel bir kitabı var adı Bir Kaçınma ve Erteleme Hastalığı Olan Vajinismus`un Üstesinden Gelmek . aldım okumaya başladım.ama sindire sindire. sonra işte eşimle parmak egzersizine başladık ilişki sırasında o sürüyor parmağına zeytinyağına işte ben kasmadan ilerlemeye çalışıyor falan.2-3 günde bir deniyoruz.ben kesinlikle elimi süremiyorum sadece işte lavabodayken idrarımı yaparken kaslarımı kontrol etmek için tut bırak yapıyorum falan.en sonunda p......s denemesine geçtik,ben yumdum gözlerimi dişimi sıktım,oldu bitti,minnacık bir kan geldi o da tahrişten tabii.acı yok denecek kadar azdı ve de tabiki kendimi kastığım içindi.ağladım çok ağladım.hiç korunmadım tabi.ama şimdi bebek için tüp bebek tedavisi görüyorum.daha fazla gecikseydim bu sağlık sorunumunda farkında olmayacaktım
kayganlaştırıcı kullanın tavsiyemdir hissetmezsiniz bile sonra yavaş yavaş onuda bırakırsınız emin olun.
yeneceksiniz Allah ın izniyle.valla yalan yok o anne olma isteği o roketliyor insanı.çok zor bir süreç biliyorum,yaşamayan bilemez,anlayamaz.ins bizde yeneriz canım
Parmaksiz egzersizim
Zeytinyagsiz gecem olmadi
denemedigim pozisyon
cekmedigim aci kalmadi
Mus musum dostlarim musmusum mus musss
kitabın siparişini verdim bende faydalı dimi burarada darısı bize inşallah bizde yenebilirizmerhabalar,yardımcı olmayı o kadar isterdimki ama ne yazıkki bu yolda herkesin yolu aslında çok benzemesine rağmen bir o kadarda farklı.
ayyyyyy aynen ya ANNE olmak istiomGeçen gün yarısına kadar girmişti iki gün ara verdim şimdi hiç cesaretim yok napacam ben bilmem bu akşam yine deneme yapacaz herkezin zevk aldığı şey bana işkence bıktım artık kendimden yaaa kabus gibi bişi bu resmen bitsin Artık bende anne olayım bende kadın olabileyim artık
Sırf hamile olmak için yarısına kadar yaptım geçen gün boşalmada oldu ama bi halta yaramaz ki tam Birleşme olmadan Çaresiz bi dert bu sanki ayyy delircem hep bilinç Altımda bu var hamile olanlara bile gıcık gıcık bakıyorum psikolojim bozuldu ben benlikten çıktım artıkayyyyyy aynen ya ANNE olmak istiom
bende aynı senin gibiyim bide oturup ağlıomSırf hamile olmak için yarısına kadar yaptım geçen gün boşalmada oldu ama bi halta yaramaz ki tam Birleşme olmadan Çaresiz bi dert bu sanki ayyy delircem hep bilinç Altımda bu var hamile olanlara bile gıcık gıcık bakıyorum psikolojim bozuldu ben benlikten çıktım artık
inşallah inşallah...ben kitabın faydalı olduğunu düşünüyorum cesaret ötesi bir güç verdi bana,altını çize çize okudum,bazı yerlerini birkaç kere.hatta bunu yendikten sonra Cem Bey'e mesaj yoluyla ulaştım ve beni çok takdir etti.insanın telkin yoluyla kendi kendine aşmanıza çok sevindim diye yazmış.Allah ın izniyle sizde aşacaksınız.ben dr. ilede çözebilirdim bu durumu, ama gerçekten çok pahalı geldi bana.çok iyi bir dr. olmasına rağmen. o yüzden kendim çabaladım.kitabın siparişini verdim bende faydalı dimi burarada darısı bize inşallah bizde yenebiliriz
Canim ÇOK ŞÜKÜR BEN YENDIMMMBana ozelden yazan arkadaşlar naptiniz bakalım ben buradayım unutmayın
Hadi inşallah artık çünkü gerçekten bıktım bende çok araştırdım o kitabı ve okumak istiyoruminşallah inşallah...ben kitabın faydalı olduğunu düşünüyorum cesaret ötesi bir güç verdi bana,altını çize çize okudum,bazı yerlerini birkaç kere.hatta bunu yendikten sonra Cem Bey'e mesaj yoluyla ulaştım ve beni çok takdir etti.insanın telkin yoluyla kendi kendine aşmanıza çok sevindim diye yazmış.Allah ın izniyle sizde aşacaksınız.ben dr. ilede çözebilirdim bu durumu, ama gerçekten çok pahalı geldi bana.çok iyi bir dr. olmasına rağmen. o yüzden kendim çabaladım.
Hic ara vermeden her gun deneyin bu surecte canim ayrica cem kece'nin kitabi gercekten okunmasi gereken bir kitapGeçen gün yarısına kadar girmişti iki gün ara verdim şimdi hiç cesaretim yok napacam ben bilmem bu akşam yine deneme yapacaz herkezin zevk aldığı şey bana işkence bıktım artık kendimden yaaa kabus gibi bişi bu resmen bitsin Artık bende anne olayım bende kadın olabileyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?