Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hic ara vermeden her gun deneyin bu surecte canim ayrica cem kece'nin kitabi gercekten okunmasi gereken bir kitap
Evet canım ata vermeden bir hafta yaptım Bayağı bi Aşama göstermiştim ama şimdi yeniden zangır zangır titriyorum kitabı mutlaka okuyacağım Allah hepimize yardım etsin

Canım yarısına kadar alabildnse zaten yaparsn. Yaparken ıkın ve muhakkakkak kayganlaştırıcı kullan yada bebeyağı... Merak etme yaparsn. Ama ara verme muhakkak hergün dene..

Evet canım ata vermeden bir hafta yaptım Bayağı bi Aşama göstermiştim ama şimdi yeniden zangır zangır titriyorum kitabı mutlaka okuyacağım Allah hepimize yardım etsin
Yariya kadar yapmissin ya olmus canim zamanla hepside olacak merak etma artik korkacak birsey yok ki cesaretli ol bundan sobra korkacagin hic bir sey yok bir kere oldu ve gordun aci diye birsey yok sen her gun yapmaya devam et hangi pozisyonda rahatsan onunla yap bur sure canim

H
tmm inşallah dua edin ne olur

Sim kızlar buradakı yazılar sayesınde çok şey ogrendım ve üye oldum,benım sorunum parmak Egz. Rahat yapıyorum fakat Eş denemesinde çok kasılıorum bunu nasıl yenebılırım?yardımcı olursanız sevınırım çok teşekkürler.

Kızlar vajılıyken nasıl hamıle kalabılırım doğurganlık yaşım gecıo kalanlar yardımcı olabılır mı

Kizlar bana da kayganlastirici jel onerinizi soyler misiniz gercekten ise yarıyor mu bunlar ? Bide bunu deniyeyim :/
Egzersizler sirasinda mutlaka su bazli kayganlastirici jel kullanmalisin kuru kuruya olmaz eziyet olur ben fiesta su bazli kayganlastirici kullanmistim glietgelen diye bir marka duymustum o da iyiymis

ilk önce kadın doğum dr una gittim. vajinismus dereceme karar verdi dr krem ve sakinleştiri şurup verdi hiçbir faydasını görmedim. 6 ay sonra cerrahpaşadaki cinsel işlev bozuklukları merkezine gittim. ilk önce çeşitli ödevler yaptım. egzersizlerimi yerine getirdim. her hafta 1 saat terapi gördüm. 1 ay kadar sonra kulak çöpüyle denemelere başladım. ilk önce 1 kulak çöpü, tamamen rahat bir şekilde sokmaya başladıktan sonra 2. daha sonra 3 daha sonra 4 kulak çöpüne geçiyorsun. hepsi bittikten sonra doğumgünü mumuyla devam ediyorsun 1, 2, 3 mumdan sonra mumu kalınlaştırıyorsun daha sonra uzun ve kalın muma geçiyorsun. tabi sokarken prezervatif ve su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorsun. en son mumu rahatlıkla sokuyordum. fakat benim psikologmun tayini çıktı son aşamada kaldım daha sonra tekrar kadın doğuma gittim genel anestezi altında tam bir muayene oldum kızlık zarım bozuldu kanamam bittikten sonra kendime güven geldi 3 gün sonra eşimle tam bir birleşme oldu. geçen sene bu aylarda ben hala vajinismus problemi yaşıyordum 1 sene sonra bebeğimi kucağıma almak için gün sayıyorum. çok güzel günler sizi bekliyor. evliliğinizin en güzel yıllarını heba etmeyin. biraz sabır biraz güven biraz da çalışmayla halledilmeyecek birşey değil.

Egzersizler sirasinda mutlaka su bazli kayganlastirici jel kullanmalisin kuru kuruya olmaz eziyet olur ben fiesta su bazli kayganlastirici kullanmistim glietgelen diye bir marka duymustum o da iyiymis
Biz bu gune kdr hic bise kullanmadik is oraya gelince korkydan islaklik kalmıyor cok aciyo belkide buyuzden olabilir mi korkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…