- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.381
Evet canım ata vermeden bir hafta yaptım Bayağı bi Aşama göstermiştim ama şimdi yeniden zangır zangır titriyorum kitabı mutlaka okuyacağım Allah hepimize yardım etsinHic ara vermeden her gun deneyin bu surecte canim ayrica cem kece'nin kitabi gercekten okunmasi gereken bir kitap
Canım yarısına kadar alabildnse zaten yaparsn. Yaparken ıkın ve muhakkakkak kayganlaştırıcı kullan yada bebeyağı... Merak etme yaparsn. Ama ara verme muhakkak hergün dene..Geçen gün yarısına kadar girmişti iki gün ara verdim şimdi hiç cesaretim yok napacam ben bilmem bu akşam yine deneme yapacaz herkezin zevk aldığı şey bana işkence bıktım artık kendimden yaaa kabus gibi bişi bu resmen bitsin Artık bende anne olayım bende kadın olabileyim artık
çok sevindim ne mutlu darısı bizlereCanim ÇOK ŞÜKÜR BEN YENDIMMM
tmm bügünde deniyeceğim umarım yine olur yapabilirim canım benimCanım yarısına kadar alabildnse zaten yaparsn. Yaparken ıkın ve muhakkakkak kayganlaştırıcı kullan yada bebeyağı... Merak etme yaparsn. Ama ara verme muhakkak hergün dene..
Yaparsn sen üstte olursan daha rahat oluyo kontrol sende olur.. Hadi bakalm hayrlı haberlerni ver bize :)Tmm
tmm bügünde deniyeceğim umarım yine olur yapabilirim canım benim
Oleyyy sana çok sevindim hadi masallahCanim ÇOK ŞÜKÜR BEN YENDIMMM
İNŞALLAH BACIM HEPINIZ YENINNNNDUA EDIYORUM BACIMçok sevindim ne mutlu darısı bizlere
Sagolasin bacimmOleyyy sana çok sevindim hadi masallah
Yariya kadar yapmissin ya olmus canim zamanla hepside olacak merak etma artik korkacak birsey yok ki cesaretli ol bundan sobra korkacagin hic bir sey yok bir kere oldu ve gordun aci diye birsey yok sen her gun yapmaya devam et hangi pozisyonda rahatsan onunla yap bur sure canimEvet canım ata vermeden bir hafta yaptım Bayağı bi Aşama göstermiştim ama şimdi yeniden zangır zangır titriyorum kitabı mutlaka okuyacağım Allah hepimize yardım etsin
İnşallah veririm yapar yapmaz yazacamYaparsn sen üstte olursan daha rahat oluyo kontrol sende olur.. Hadi bakalm hayrlı haberlerni ver bize :)
tmm inşallah dua edin ne olurYariya kadar yapmissin ya olmus canim zamanla hepside olacak merak etma artik korkacak birsey yok ki cesaretli ol bundan sobra korkacagin hic bir sey yok bir kere oldu ve gordun aci diye birsey yok sen her gun yapmaya devam et hangi pozisyonda rahatsan onunla yap bur sure canim
cnm iki parmaktan sonra mı geçtin eş denemesine ben şuan üç parmağın ikinci boğumundayım ama hala eş denemesine geçmedim yaaa olmıyckmş gibi gelio hazırhissedemyrum kendmi bi türlüyarıdan fazlasını alamıyorum eş denemesinde
Sen yolun sonuna gelmissin canim insallah zamanla tamamida olucak bunu basarisizlik olarak gormeH
tmm inşallah dua edin ne olur
Egzersizler sirasinda mutlaka su bazli kayganlastirici jel kullanmalisin kuru kuruya olmaz eziyet olur ben fiesta su bazli kayganlastirici kullanmistim glietgelen diye bir marka duymustum o da iyiymisKizlar bana da kayganlastirici jel onerinizi soyler misiniz gercekten ise yarıyor mu bunlar ? Bide bunu deniyeyim :/
çatı muayenesi doğuma yakın dr un iki parmağını sokarak yaptığı muayene. muayene sonucuna göre açılma varmı kemik yapısı bebeğin normal doğmasına elverişlimi ona bakılıyor.Çatı muayenesi nasıl oluyor? Acı verici bişeymi?
ilk önce kadın doğum dr una gittim. vajinismus dereceme karar verdi dr krem ve sakinleştiri şurup verdi hiçbir faydasını görmedim. 6 ay sonra cerrahpaşadaki cinsel işlev bozuklukları merkezine gittim. ilk önce çeşitli ödevler yaptım. egzersizlerimi yerine getirdim. her hafta 1 saat terapi gördüm. 1 ay kadar sonra kulak çöpüyle denemelere başladım. ilk önce 1 kulak çöpü, tamamen rahat bir şekilde sokmaya başladıktan sonra 2. daha sonra 3 daha sonra 4 kulak çöpüne geçiyorsun. hepsi bittikten sonra doğumgünü mumuyla devam ediyorsun 1, 2, 3 mumdan sonra mumu kalınlaştırıyorsun daha sonra uzun ve kalın muma geçiyorsun. tabi sokarken prezervatif ve su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorsun. en son mumu rahatlıkla sokuyordum. fakat benim psikologmun tayini çıktı son aşamada kaldım daha sonra tekrar kadın doğuma gittim genel anestezi altında tam bir muayene oldum kızlık zarım bozuldu kanamam bittikten sonra kendime güven geldi 3 gün sonra eşimle tam bir birleşme oldu. geçen sene bu aylarda ben hala vajinismus problemi yaşıyordum 1 sene sonra bebeğimi kucağıma almak için gün sayıyorum. çok güzel günler sizi bekliyor. evliliğinizin en güzel yıllarını heba etmeyin. biraz sabır biraz güven biraz da çalışmayla halledilmeyecek birşey değil.nasıl yendiniz
Biz bu gune kdr hic bise kullanmadik is oraya gelince korkydan islaklik kalmıyor cok aciyo belkide buyuzden olabilir mi korkumEgzersizler sirasinda mutlaka su bazli kayganlastirici jel kullanmalisin kuru kuruya olmaz eziyet olur ben fiesta su bazli kayganlastirici kullanmistim glietgelen diye bir marka duymustum o da iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?