Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canm eş denemesnde kontrol sende olsn sen üstte ol o zaman daha rahat olursn ben o sekilde yendm canm

kontrolü kendin al eşinin parmağnı sen tutup giriş yaptır birkaç denemeedn sonra alışp bırakacaksn zaten eşine

kızlar biliysnz bu hastalık bi cinsellk tabusu hastalığı bu hastalığı rahat bi şeklde yenmede de cinselliğe bakış açısının değişmesi gerekiyor bunu içinde bir kaç kitap var bn egzersizler yaparken onlardan faydalanmştm sizeede yardmcı olur belki "düş sandığım türk kadınlarının cinellik fantezileri" gazeteci yasemin candemir in kitabı insann bakış açısıcı değiştririyr gerçekten öneririm

Ben galiba yendim bu gece Birleşme oldu ama tabi ben kasıla kasıla başta bişi anlamadım hatta eşime yapmak istemiyorum dedim Ağladım bile sonra eşim lütfen diyince dayanamadım denedim ve oldu 4,5 senelik evliliğimde ilk kez bunu yaşadım tam anlamıyla aştığımı düşünmüyorum çünkü kendimi kastığım için olsa gerek bi acı var hissettiğim oda çok az bi acı ama Allah'ımın izniyle inşallah onuda aşacam arkadaşlar inanın ben parmağını bile oraya götüremeyen ben bunu yaptımsa yapamayacak insan yoktur yeryüzünde doğru pozisyonu bulun gerisi mutlaka geliyo umarım bundan sonra da takılmam akşam ki gibi devam eder çünkü kendimi kontrol etmeyi halen öğrenemedim titreme ve aşırı heyecan var umarım oda geçer

ne güzel ya.. bizede dua et inşallah bizde yenelim.. Ayrıca hangi pozisyonla yendin ?

kas gevşetici işe yarıyor mu?

3 aylık evliyim
daha yeniymişiniz siz de. inanın ben de çok korkuyordum asla yapamıcam sanıyodum ama şimdi o kadar rahatım ki şükür. burdan okuyodum hep. ama birden olup bitivermedi kaç kez yarı yamalak ilişkiye girdikten sonra kızlık tam olarak bozuldu. sakın korkmayın kendinize güvenin ama eşinizin tutumu da çok önemli tabi ki. ben ilk parmağımı soktuğumda o kadar şaşırdım ki içeride o kadar boşluk varmıymış diye

bi de şunu söyleyim şimdi bile ilk girişte canım acıyo bu kişiden kişiye değişir belki ama hiç acı çekmeyeceksiniz diye bi şey yok kesinlikle. kendinizi zorlayın eminim üstesinden geleceksiniz.

ben parmakta sıkıntı çekmiyorum ki eşim 2 parmagınıda sokuyor iç taraf boş biliyorum.. Fakat penisin yarısına yakın giriyor orada bir agrı var onu geçemiyoruz ayrıca benimde kızlıgım bozulmadı hala...

Merhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız?bende sizin gibi buraya vajinusmus iletinden kurtulmak için girmiştim 3 yıllık evliyim ve 3 yıl sonunda vajinusmusu yendim burdaki kader gibi bir çok arkadaşımızın desteği ve önerileriyle...tam anlamıyla 2 aydır ilişkiye girebiliyorum şuanda zevk almıyorum ama eşimin mutluluğu beni mutlu ediyor şuanda bebek istiyorum...benim nasıl yendiğime gelince çok zor zamanlar atlattım çok zorlandım ağladım sinir krizleri geçirdim boşanmalara kadar gittim eşimi severek evlendim hemde çok severek bir çok şey atlattık bunu anlatamayacağımı düşündüm benden ayrılırsa daha mutlu olacağını düşündüm.. evet bu lanet olasıca hastalık çok kötü bir hastalıkmış gibi görünüyor aslında çok basit ama bize cahil insanların anlattıklarından yola çıkarak hayatımızı zorlaştıran bir hastalık...öncelikle arkadaşlar hayatınızda böyle abuk subuk insanlar varsa hayatınızdan çıkartın..hepsi yalan ikincisi ben hiç bi şekilde kayganlaştırıcı felan kullanmadım ilk zamanlar egzersziler yaptım bıraktım kitaplar aldım okudum hepsi elbetteki etkili oldu ama bence benim yaptığım hata hep erteledim bugün başım ağrıyo bugün misafir var bugün gezmeye gidelim bugün çok uykum var felan filan sonra kaçış olmadığını anladım ya kocamı kaybedecektim yada bunu yenecektim kocam bıkmaya başlamıştı artık kısacası arkadaşlar ERTELEMEYİNNNNNN haftada 3 kez deneyin bir gün boş bir gün dolu şeklinde güzel müziklere kıyafetlerede gerek yok zevk almaya bakın...ben şuanda bile zevk almıyorum istiyorum olmuyor kendinizi kasmadığınızda herşey bitecek lütfen hayatınızı kendinize ve eşinize zindan etmeyin sizleri çok seviyorum hiç kimseyi tanımıyorum belkide bir çoğumuzun burda olan hikayesi yalandır allah herkese bunu yenme gücü versin...sorcağınız bişey olursa bende yardımcı olurum nasıl anlattım bilmiyorum ama...

Aynı sorun bende de vardı. Yarıya kadar girince çok canım acıyordu sanki duvar vardı önünde o yüzden kadın doğum a muayene oldum belki yara veya kist vardır diye bazen öyle olabiliyormuş o yüzden ilk önce kadın doğum doktoru na muayene olmakta fayda var. Benim ki tamamen psikolojik di. O acı ilişkinin ilk zamanlarında hep oluyor ama hazırsan ve rahatsan çok anlık birşey zamanla vücut ilişkiye alışıyor o acı da kayboluyor.

bende kadındoğuma gittim bir sıkıntın yok darlık yada kızlıgında kalınlık filan yok dedi saglıklısın dedi ben pozisyonda mı yanlışlık acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…