- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.401
Canm eş denemesnde kontrol sende olsn sen üstte ol o zaman daha rahat olursn ben o sekilde yendm canmSim kızlar buradakı yazılar sayesınde çok şey ogrendım ve üye oldum,benım sorunum parmak Egz. Rahat yapıyorum fakat Eş denemesinde çok kasılıorum bunu nasıl yenebılırım?yardımcı olursanız sevınırım çok teşekkürler.
okey in var oda güzelKizlar bana da kayganlastirici jel onerinizi soyler misiniz gercekten ise yarıyor mu bunlar ? Bide bunu deniyeyim :/
kontrolü kendin al eşinin parmağnı sen tutup giriş yaptır birkaç denemeedn sonra alışp bırakacaksn zaten eşineSim kızlar buradakı yazılar sayesınde çok şey ogrendım ve üye oldum,benım sorunum parmak Egz. Rahat yapıyorum fakat Eş denemesinde çok kasılıorum bunu nasıl yenebılırım?yardımcı olursanız sevınırım çok teşekkürler.
bencw bi an önce yenmeye bak yenmeden ve yenip iyice alışmadan hamilelk düşünme sıkıntı çekersnKızlar vajılıyken nasıl hamıle kalabılırım doğurganlık yaşım gecıo kalanlar yardımcı olabılır mı
Once egzersiz yapip korkunu yenmelisin beyninin buna alismasi lazim sonra esinle denemelisinBiz bu gune kdr hic bise kullanmadik is oraya gelince korkydan islaklik kalmıyor cok aciyo belkide buyuzden olabilir mi korkum
çok zor oldu çok canım yandı ama kurtuldumNasıl kurtuldun canım
Ben galiba yendim bu gece Birleşme oldu ama tabi ben kasıla kasıla başta bişi anlamadım hatta eşime yapmak istemiyorum dedim Ağladım bile sonra eşim lütfen diyince dayanamadım denedim ve oldu 4,5 senelik evliliğimde ilk kez bunu yaşadım tam anlamıyla aştığımı düşünmüyorum çünkü kendimi kastığım için olsa gerek bi acı var hissettiğim oda çok az bi acı ama Allah'ımın izniyle inşallah onuda aşacam arkadaşlar inanın ben parmağını bile oraya götüremeyen ben bunu yaptımsa yapamayacak insan yoktur yeryüzünde doğru pozisyonu bulun gerisi mutlaka geliyo umarım bundan sonra da takılmam akşam ki gibi devam eder çünkü kendimi kontrol etmeyi halen öğrenemedim titreme ve aşırı heyecan var umarım oda geçer
çok zor oldu çok canım yandı ama kurtuldumeczaneden kas gevşetici aldık kayganlaştırıcı jel aldık. yavaş yavaş ilişkiye girdik. üstte olunan pozisyonda yapmaya çalışın en azından canınız yanınca kontrol edebiliyosunuz.
inanın yaradı mı yaramadı mı bilmiyorum ilişkiye girmeden bir kaç saat önce alıyordum olur da bi faydası dokunur diyekas gevşetici işe yarıyor mu?
inanın yaradı mı yaramadı mı bilmiyorum ilişkiye girmeden bir kaç saat önce alıyordum olur da bi faydası dokunur diye
3 aylık evliyimismini hatırlamıyorum canınm eve gidince bakıp yazayım. ne kadar süredir evlisiniz?
daha yeniymişiniz siz de. inanın ben de çok korkuyordum asla yapamıcam sanıyodum ama şimdi o kadar rahatım ki şükür. burdan okuyodum hep. ama birden olup bitivermedi kaç kez yarı yamalak ilişkiye girdikten sonra kızlık tam olarak bozuldu. sakın korkmayın kendinize güvenin ama eşinizin tutumu da çok önemli tabi ki. ben ilk parmağımı soktuğumda o kadar şaşırdım ki içeride o kadar boşluk varmıymış diye3 aylık evliyim
daha yeniymişiniz siz de. inanın ben de çok korkuyordum asla yapamıcam sanıyodum ama şimdi o kadar rahatım ki şükür. burdan okuyodum hep. ama birden olup bitivermedi kaç kez yarı yamalak ilişkiye girdikten sonra kızlık tam olarak bozuldu. sakın korkmayın kendinize güvenin ama eşinizin tutumu da çok önemli tabi ki. ben ilk parmağımı soktuğumda o kadar şaşırdım ki içeride o kadar boşluk varmıymış diye
Aynı sorun bende de vardı. Yarıya kadar girince çok canım acıyordu sanki duvar vardı önünde o yüzden kadın doğum a muayene oldum belki yara veya kist vardır diye bazen öyle olabiliyormuş o yüzden ilk önce kadın doğum doktoru na muayene olmakta fayda var. Benim ki tamamen psikolojik di. O acı ilişkinin ilk zamanlarında hep oluyor ama hazırsan ve rahatsan çok anlık birşey zamanla vücut ilişkiye alışıyor o acı da kayboluyor.ben parmakta sıkıntı çekmiyorum ki eşim 2 parmagınıda sokuyor iç taraf boş biliyorum.. Fakat penisin yarısına yakın giriyor orada bir agrı var onu geçemiyoruz ayrıca benimde kızlıgım bozulmadı hala...
Aynı sorun bende de vardı. Yarıya kadar girince çok canım acıyordu sanki duvar vardı önünde o yüzden kadın doğum a muayene oldum belki yara veya kist vardır diye bazen öyle olabiliyormuş o yüzden ilk önce kadın doğum doktoru na muayene olmakta fayda var. Benim ki tamamen psikolojik di. O acı ilişkinin ilk zamanlarında hep oluyor ama hazırsan ve rahatsan çok anlık birşey zamanla vücut ilişkiye alışıyor o acı da kayboluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?