Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak anlattığının aynısını ben de yaşadım benim de öyle oldu. yarıya kadar girmişti ama ileri gitmiyodu bişeye takılı gibi oluyo ama ilerleyen zamanda biraz daha yavaş yavaş itti eşim bi bakmışız hepsi girmiş. böyle birdenbire kan da gelmiyo leke şeklinde adetin ilk başlangıcı gibi. yani doğru yoldasınız

ayy inşallah yaa

off benimde yarıya kadar oluyor gerisi gelmiyor birtürlü ertesi gün tekrar deneriz diyorum ertesi gece hiç giriş bile olmuyo kafayı yememek elde değil

Arkadaşlar 10 gündür hemen hemen hergün üç parmağın ikinci boğumuna kadar egzersiz yapyom ama vajnanın dış kısmının çk gerildiğini farkdyrum perine kısmı çk gerlyo itemyrum daha fazla çatlıyo hatta orası biraz çünkü lavaboda sızlıyo başınıza geldi mi hiç iç kısımdaki o yanma falan geçti artık ama bu geçmiyo bazen elimle dışını gerdirip açıyorum ama p.. Gireblck kadar esneyip açılmıyo

KizlAr bsy sorcam
ayyyy inş bende yenerim aynı şey bende de oluyo biyerde takılıyo ileelemiyo sanki

Canım merhaba çok kasiyosun kendini demek ki yapma öyle sadece biraz giriste baskı oluyo ondan sonrası derya deniz yani

merhaba canım haklısın zaten kendimi kasmaktan ertesi gün bacaklarım et kesiği gibi oluyo işte elimde değil ah bir elimde olsa işte beynim benden bağımsız çalışıyo

sana öyle geliyodur ama aslında öyle değil. ben şimdi inanamıyorum nasıl içime giriyo diye

merhaba canım haklısın zaten kendimi kasmaktan ertesi gün bacaklarım et kesiği gibi oluyo işte elimde değil ah bir elimde olsa işte beynim benden bağımsız çalışıyo
Sakinles canım bisey yok yat evde rahatça yavaş yavaş egzersiz yap bol bebek yagi sur birazda varsa krem surebilirsin spreyi bulamadin galiba ben bulamamistim

ne güzel ya.. bizede dua et inşallah bizde yenelim.. Ayrıca hangi pozisyonla yendin ?
Her zaman duamdasınız hep dua ediyorum Allahım kimseyi bu dert ile sınamasın sizi temin ederim düşündüğümüz gibi değil öyle büyük Acılar yok ben yatak ucunda Yatıp ayaklarımı açıp eşimin beline sararak denedim birkaç gün öyle yendim akşamda oldu inşallah bende Devamını getiririm

aynı zaman da şunu da söyleyim iç tarafta acışma yanma oluyo bir de en dış tarafta da oluyo böyle kızarma hafif şişlik demek ki orası da biraz açılıyo

Orda duvar var gibi geliyo dimi aslında yok pipoya eğilim ver biraz öok rahat girecek bak dene olacak

Beninde öyle tam bastırdığında acı oluyo ama zamanla geçer inşallah bi cesaret olacak inşallah hergün yapmaya çalış ben öyle yapacam

geçen bi yerde okudum bebek yağı zarar verebiliyomuş, mümkünse su bazlı kayganlaştırıcı kullanın diyolar
Ben tükürükle yapıyorum hiç zararını da görmedim evet iğrenç geliyo biraz insana ama aşana kadar yapacam sonuçta evliliğinden Kıymetli değil ver burda ki herkezden Allah razı olsun her daim yanımızda oldunuz fikir verdiniz burdaki arkadaşların verdiği cesaret olmasa bitmiştim Allah ne muradınız varsa versin

stresten alıntı bile yapamaz oldum
Stres yapma çok kolay çok sadece cesaret topla öyle bi gecede olmadı benimde önce ucu girdi sonra sanki duvar var gibi geldi kaç gün umutsuz oldum sonra arkadaşlar popoya eğilim ver duvar yok dedi öyle deneyim dedim ve baktım ki evet aslında bomboş orası pozisyonu iyi ayarla mutlaka yapacaksın ben ki oraya bakanazdım bile 4,5 senedir Evliyim yaptıysam mutlaka yaparsın benden ne eksiğin var sadece dene yapacaksın eminim buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…