- 20 Ekim 2014
- 437
- 244
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.441
Stres yapma çok kolay çok sadece cesaret topla öyle bi gecede olmadı benimde önce ucu girdi sonra sanki duvar var gibi geldi kaç gün umutsuz oldum sonra arkadaşlar popoya eğilim ver duvar yok dedi öyle deneyim dedim ve baktım ki evet aslında bomboş orası pozisyonu iyi ayarla mutlaka yapacaksın ben ki oraya bakanazdım bile 4,5 senedir Evliyim yaptıysam mutlaka yaparsın benden ne eksiğin var sadece dene yapacaksın eminim buna
Bende Öyleyim tam yenmişte sayılmam ama inşallah hepimiz kurtuluruzinşallah bizlerde başarırız burda her başarı yazısını okuduktan sonra cesaretlenip yapıyorum ama sonu fosssayy kendimle dalga geçer hale geldim ben en son denemede duvar yoktu aslında ben kendimi kastığım için ve içim gerildiği için ilerletmiyorum orda kalıyor yani nefes alıp vermeyi unutuyorum o derece kasıyorum kendimi
rabbim dualarını kabul etsin :) ve inşallah bu adetin son olurda hemen hamile kalırsınn... AMİİİNNN...Bunu yasarken ne buyuk derdim var derdim.ama simdi ne kadar da kdndimi bosu bosuna yipratmisim diyorum.simdi de bebek istiyorum kirk gun fslan oldu yeneli.bu ay bebek istiyoduk ama adet oldum.esim biraz uzuldu.hepimiz icin hayirlisi olur insallah. Sizler de bunu yeneceksiniz bir gun. Bunu hic unutmayin.sadece mutluligunuzu ertelemeyin.en son ailemin yanindayken vajiliydim.mutsuzdum.simdi yine ailemin yanina gitcem ama bu kez icim rahat olarak:)darisi sizlerin de basina.hep dua ediyorum.
cvppppppppppsorması ayıp popoya eğilme nası oluo ben hiç anlamadım
Canim.sozle anlatmak zor.kaderim diye bi arkadas varya burda.defalarca paylasmisti resmini.o resim tam da bu sorunun cevabi.onu bulabilirsen cok daha rahat olur senin icin.[/QUOTE]UOTE="Sabrili Kadrili, post: 39019707, member: 650428"]sorması ayıp popoya eğilme nası oluo ben hiç anlamadım
aynen bende kasıyorum kendimi dişlerim agrıyor..merhaba canım haklısın zaten kendimi kasmaktan ertesi gün bacaklarım et kesiği gibi oluyo işte elimde değil ah bir elimde olsa işte beynim benden bağımsız çalışıyo
Kolay oluyor mu bele bacakları dolayıncaHer zaman duamdasınız hep dua ediyorum Allahım kimseyi bu dert ile sınamasın sizi temin ederim düşündüğümüz gibi değil öyle büyük Acılar yok ben yatak ucunda Yatıp ayaklarımı açıp eşimin beline sararak denedim birkaç gün öyle yendim akşamda oldu inşallah bende Devamını getiririm
Orda duvar var gibi geliyo dimi aslında yok pipoya eğilim ver biraz öok rahat girecek bak dene olacak
Stres yapma çok kolay çok sadece cesaret topla öyle bi gecede olmadı benimde önce ucu girdi sonra sanki duvar var gibi geldi kaç gün umutsuz oldum sonra arkadaşlar popoya eğilim ver duvar yok dedi öyle deneyim dedim ve baktım ki evet aslında bomboş orası pozisyonu iyi ayarla mutlaka yapacaksın ben ki oraya bakanazdım bile 4,5 senedir Evliyim yaptıysam mutlaka yaparsın benden ne eksiğin var sadece dene yapacaksın eminim buna
Kizlar genel olarak yariya ksdar giriyor ama takiliyor denilmis.bu pozisyondan kaynaklaniyor.bunu yazmistim ama tekrar yazayim.ben alttayken ve bacaklarimi esimin beline dolayinca hic takilma falan olmuyor.bu pozisyonu mutlaka deneyin.ucu girince bitiyorkizlar yarida falan takilma yok.git gellerde de takilma olmuyor.girdigini bile anlamiyorsun boyle.o kadar kolay yani.birde yatakta olmuyorsa yerde deneyin hem yer degistirme de iyi gelebilir.ben dd yendim ama hala biraz kasiyorum.kasmama ragmen o takilmayi yasamiyorum.egzersizlerde de yasamadim.cunku popoya egimli yaptim hep.
sorması ayıp popoya eğilme nası oluo ben hiç anlamadım
Takılma denen şeyi çok yaşadım Dediğin gibi pozisyon yanlış olduğunda oluYırmuş o şimdi takılmayı aştım ama yinede kasıyorum kendimi sanırım yeni yendim diye inşallah düzelir oda bende hep dua ediyorumBunu yasarken ne buyuk derdim var derdim.ama simdi ne kadar da kdndimi bosu bosuna yipratmisim diyorum.simdi de bebek istiyorum kirk gun fslan oldu yeneli.bu ay bebek istiyoduk ama adet oldum.esim biraz uzuldu.hepimiz icin hayirlisi olur insallah. Sizler de bunu yeneceksiniz bir gun. Bunu hic unutmayin.sadece mutluligunuzu ertelemeyin.en son ailemin yanindayken vajiliydim.mutsuzdum.simdi yine ailemin yanina gitcem ama bu kez icim rahat olarak:)darisi sizlerin de basina.hep dua ediyorum.
haaa anladımm poponun ora dogruu okdirP...girdigi zaman dumduz ileriye dogru gitmez.yonu popoya dogru ilerler.
Aynen öyle bak p...Girdiği zaman ilk vajinaya popunu yere koy kaldırma kasıp kendini düz gitmiyo çünkü Oval orası düz sokup poponun o tarafa bastır acı falan yok sadece rahat ol gerisi gelecekhaaa anladımm poponun ora dogruu okdir
yani ilk vajina girişine girecek sonrada arkaya dogru
Canim buldun mu fotoyuhaaa anladımm poponun ora dogruu okdir
yani ilk vajina girişine girecek sonrada arkaya dogru
hmm okkAynen öyle bak p...Girdiği zaman ilk vajinaya popunu yere koy kaldırma kasıp kendini düz gitmiyo çünkü Oval orası düz sokup poponun o tarafa bastır acı falan yok sadece rahat ol gerisi gelecek
inşallah en kısa zamanda Bebeğin olur bende çok istiyorum umarım olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBunu yasarken ne buyuk derdim var derdim.ama simdi ne kadar da kdndimi bosu bosuna yipratmisim diyorum.simdi de bebek istiyorum kirk gun fslan oldu yeneli.bu ay bebek istiyoduk ama adet oldum.esim biraz uzuldu.hepimiz icin hayirlisi olur insallah. Sizler de bunu yeneceksiniz bir gun. Bunu hic unutmayin.sadece mutluligunuzu ertelemeyin.en son ailemin yanindayken vajiliydim.mutsuzdum.simdi yine ailemin yanina gitcem ama bu kez icim rahat olarak:)darisi sizlerin de basina.hep dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?