Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben yeneli kirk gun oldu kasilmalarim biraz da olsa var ama zamanla geciyor merak etme canim.

Insallah canim UOTE="dnz54, post: 39020247, member: 437585"]İ

inşallah en kısa zamanda Bebeğin olur bende çok istiyorum umarım olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE]
Insallah canim.Rabbim gonlumuze gore hayirlisini versin.

A
Benim esim de aceleciydi o yuzden heyecan yapiyodum ama esim de artik acele etmiyor.o konuda anlasinca yendim:))
aynen benim eşimde öyleydi ve Kontrolü artık bana Bıraktı artık kontrol bende ben sokup ben gir çık yapıyorum o yaparken heyecan yapıyo hızlı yapıyo ben daha o kadar alışkın değilim oda napsın 4,5yılın hevesi var Anlıyorum onuda inşallah tamamıyla aşarız

ayy ne kadar zor ya Ben 3 aylık evliyim. 2 parmaga kadar alıyorum içicine sme ama penisin yarısına yakın giriyor sonra yanma oluyor zorluyoruz girmiyor başka
Yarisina yakin giriyorya canim.ne guzel yarisini yenmissin.bol bol kayganlastirici sur.esine degilde parmaklarinla vajina Icine.yariya kadar girince biraz bekle.bacaklarini esinin beline dola popon havaya kalkmis oluyor.boylece p....istenilen yonu rahat bulmus oluyor ve takilmiyor.baslamadan once de iki parmak egzersizi yap ki daha rahat olursun.sen altta ol yani.bunu mutlaka bi dene.acele etmeden yavas yavas.giris baslayinca kuvvetlice ikinmayi unutma.

[QUOiyi E="Sabrili Kadrili, post: 39020610, member: 650428"]
ayıp olacak ama kadın altta olunca öylemi olsun yani rahatmı oluo[/QUOTE]
Cok Iyi oldu canim.bahsettigim pozisyon tam olarak bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…