Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[QUOiyi E="Sabrili Kadrili, post: 39020610, member: 650428"]
ayıp olacak ama kadın altta olunca öylemi olsun yani rahatmı oluo
Cok Iyi oldu canim.bahsettigim pozisyon tam olarak bu:)[/QUOTE]
ayyy hayırlısıyla bi kurtulsak
bide eşim bu pozisyonda bana yanaşınca sanki birden girecekmiş gibi çok korkuom

bende kadındoğuma gittim bir sıkıntın yok darlık yada kızlıgında kalınlık filan yok dedi saglıklısın dedi ben pozisyonda mı yanlışlık acaba
acı olması normal aslında sonuçta şimdiye kadar dışarıdan hiçbirşey girmedi zorlanmadı o yüzden vücut alışık değil anlık bir acı oluyor. o kısmı geçtikten sonra hiçbirşey hissetmiyorsun zaten. vajinanın içinde sinir yok bundan dolayı acı hissi diye birşey söz konusu olamaz. zaten ilişkiye girmeye başladıktan bir süre sonra vücut alışıyor tam ıslanma olunca anlamıyorsun bile.

gözün aydın darısı diğer kızların başına inşallah. 1 kere yaptıysan devamı gelir bende aynı korkuyu yaşamıştım bir daha yapabilirmiyim diye yapılıyor. titreme heyecan zamanla geçer önemli olan yapabilmişken bırakma gün aşırı yap kendine güvenin gelir hemde vücudun çabuk alışır.

Slm ahsengul ve bayankalamar çok teşekkür ederım cevap yazdığınız ıcınsanırım benım sorunum yeterınce gevseyememek Üstte de olsam orası acılmıo Sanko gırmıcek gıbı hıssedıorum.ınanın demekten yoruluyorum ama sonuç hep hüsran.sımdıde regl donemım araya gırdıbıde bu iş olmayınca kavga sebeplerı daha çabuk oluo

Dnz54 giriş olduysa devamı gelır yeterkı denemekten vazgeçme ben ilk yaptığımızda esımı kıpırdatmıyordum ve herdefasında yıne olacakmı dıye gerılıyordum 2ay gectı ve her denemem oldu ve suan cok cok kolaylaştı devam haydı kızlar olacak azîm ve başarı

A

Hadi inşallah canım ya evet yapacam bu gecede umarım yapabilirim

kızlar benım p.s girişi rahat oluyor ancak gitgelde kasılıyorum daha dogrusu korkuyorum sebebide ilk tedavı gittigimde doktorun kızlık zarın cok kalın ilişki ile yırtıllmazza gel demesi oldu.bu korkuyla son aşamada kasılıyorum sizce kızlık zarım yırtılmışmıdır yada kızlık zarı tam olarak nerde ben eşimin penisinın hepsini laıyosam kızlık zarını gecmiş olmuyormuyum.kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…