- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.481
Cok Iyi oldu canim.bahsettigim pozisyon tam olarak bu:)[/QUOTE][QUOiyi E="Sabrili Kadrili, post: 39020610, member: 650428"]ayıp olacak ama kadın altta olunca öylemi olsun yani rahatmı oluo
ayyy hayırlısıyla bi kurtulsakCok Iyi oldu canim.bahsettigim pozisyon tam olarak bu:)
Sağolasın canım âmin inşallah hep duamdasınız bende inşallah Devamını getiririmKizlar supersiniz resimli anlatima da basladik bu arada dnz54 tebrikler canim darisi bizlere.
Bnde bugun gleitgelen jel aldim inşallah ise yarar kullanan var mi hic bunu faydasini goren ?
Yazarim tabiki valla minicik tup 22 tlydi aldim yeterki yarasinilk duydum ben işe yararsa yaz lütfen..
Bnde bugun gleitgelen jel aldim inşallah ise yarar kullanan var mi hic bunu faydasini goren ?
Amannnn oda yikasin valla napim ben okdar cile cekiyom dimi amabende kullanıyorum parmak egzersizlerinde işime çok yaramıştı ama eş denemesinde denediğim zaman eşim yapış yapış olduğunu söylemişti
acı olması normal aslında sonuçta şimdiye kadar dışarıdan hiçbirşey girmedi zorlanmadı o yüzden vücut alışık değil anlık bir acı oluyor. o kısmı geçtikten sonra hiçbirşey hissetmiyorsun zaten. vajinanın içinde sinir yok bundan dolayı acı hissi diye birşey söz konusu olamaz. zaten ilişkiye girmeye başladıktan bir süre sonra vücut alışıyor tam ıslanma olunca anlamıyorsun bile.bende kadındoğuma gittim bir sıkıntın yok darlık yada kızlıgında kalınlık filan yok dedi saglıklısın dediben pozisyonda mı yanlışlık acaba
gözün aydın darısı diğer kızların başına inşallah. 1 kere yaptıysan devamı gelir bende aynı korkuyu yaşamıştım bir daha yapabilirmiyim diye yapılıyor. titreme heyecan zamanla geçer önemli olan yapabilmişken bırakma gün aşırı yap kendine güvenin gelir hemde vücudun çabuk alışır.Ben galiba yendim bu gece Birleşme oldu ama tabi ben kasıla kasıla başta bişi anlamadım hatta eşime yapmak istemiyorum dedim Ağladım bile sonra eşim lütfen diyince dayanamadım denedim ve oldu 4,5 senelik evliliğimde ilk kez bunu yaşadım tam anlamıyla aştığımı düşünmüyorum çünkü kendimi kastığım için olsa gerek bi acı var hissettiğim oda çok az bi acı ama Allah'ımın izniyle inşallah onuda aşacam arkadaşlar inanın ben parmağını bile oraya götüremeyen ben bunu yaptımsa yapamayacak insan yoktur yeryüzünde doğru pozisyonu bulun gerisi mutlaka geliyo umarım bundan sonra da takılmam akşam ki gibi devam eder çünkü kendimi kontrol etmeyi halen öğrenemedim titreme ve aşırı heyecan var umarım oda geçer
Ne güzel gözünaydın ınsaallah bızde yakın zamanda gırerızkas gevşetici işe yarıyor mu?
Denız24 yazacaktım pardon özür dılerımNe güzel gözünaydın ınsaallah bızde yakın zamanda gırerız
gözün aydın darısı diğer kızların başına inşallah. 1 kere yaptıysan devamı gelir bende aynı korkuyu yaşamıştım bir daha yapabilirmiyim diye yapılıyor. titreme heyecan zamanla geçer önemli olan yapabilmişken bırakma gün aşırı yap kendine güvenin gelir hemde vücudun çabuk alışır.[/QUOTE. Sağolasın canım benim umarım tüm Arkadaşlarım yener inşallah yapabilirim bakalım denicem bu gecede
Hadi inşallah canım ya evet yapacam bu gecede umarım yapabilirimDnz54 giriş olduysa devamı gelır yeterkı denemekten vazgeçme ben ilk yaptığımızda esımı kıpırdatmıyordum ve herdefasında yıne olacakmı dıye gerılıyordum 2ay gectı ve her denemem oldu ve suan cok cok kolaylaştı devam haydı kızlar olacak azîm ve başarı
inşallah dualarım hep sizinleDenız24 yazacaktım pardon özür dılerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?