Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşinizin sıkıntı ettiğini zaten düşünmemiştim. Karşılıklı anlayış ve sevgiyle yoluna girecek her şey. Vücudunuzu tanıyın, egzersizleri yapın. Bol bol öpüşün koklaşın :) Zaten gerisi kendiliğinden olacak. Sevgiyle kalın..

haklısınız..

Yenen arkadaslarrr yardimm ben 1 defa yapabildim hatta buraya yazmistim o gun bol zeytinyagli egzersiz girise az anestol krem ardindan aparat sonra.esimle deneyip yapmistim ve cok sevinmistim...
Ama sonrasinda olmadi canim yandi illa bu asamalari yapipmi deniycez herseferinde

Kızlar ben salı gün kurtuldum sanırım bu illetten :):) :)
eşim birgün önce bana artık 1,5 yıl olcak biraz çaba sarfet lütfen dedi.ilk defa böyle birşey söylemişti çok ağrıma gitti.
sabah ondan özür diledim ve o gün sabahtan yapıcam diye kafama koydum kayganlaştırıcı kullandık ve oldu ama kafama sadece olacak diye yerleştirdım hatta eşim içimde boşaldı biraz ayıp ama öyle oldu dün birdaha denedik şimdilik sorun yok gözüküyor kızlar :) ALLAHIM herkese yardımcı olsun

gözün aydın canım ayrıca yaptıgın birşey var mı pozisyon nasıldı?

ne kadarlık evlisiniz. bende nedense bu aralar çözecekmişim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…