- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.521
Eşinizin sıkıntı ettiğini zaten düşünmemiştim. Karşılıklı anlayış ve sevgiyle yoluna girecek her şey. Vücudunuzu tanıyın, egzersizleri yapın. Bol bol öpüşün koklaşın :) Zaten gerisi kendiliğinden olacak. Sevgiyle kalın..Çok güzel yazmışsın teşekkürler. Bu arada benim eşim bu durumu sıkıntı etmiyor ama ben üzülüyorum. Gerçekten şimdiye kadar cinselliği pek düşünmemiştim zamanı gelince olur derdim. Ama tabii olmuyormuş. Çok üzücü
haklısınız..acı olması normal aslında sonuçta şimdiye kadar dışarıdan hiçbirşey girmedi zorlanmadı o yüzden vücut alışık değil anlık bir acı oluyor. o kısmı geçtikten sonra hiçbirşey hissetmiyorsun zaten. vajinanın içinde sinir yok bundan dolayı acı hissi diye birşey söz konusu olamaz. zaten ilişkiye girmeye başladıktan bir süre sonra vücut alışıyor tam ıslanma olunca anlamıyorsun bile.
AMİN AMIN CANIMMMM İNŞAALLAH BU MÜBAREK GÜNDE HERKES BU İLLET HASTALIGI YENER HERKESE HAYIRLI CUMALARHayirli cumalar arkadaslar.Rabbim bu mubarek gunun hurmetine tum sıkıntı larimizi bertaraf eylesin.
Kizlar ne durumdasiniz.egzersiz yapanlar.baslayamayanlar:)
Kızlar ben salı gün kurtuldum sanırım bu illetten :):) :)
eşim birgün önce bana artık 1,5 yıl olcak biraz çaba sarfet lütfen dedi.ilk defa böyle birşey söylemişti çok ağrıma gitti.
sabah ondan özür diledim ve o gün sabahtan yapıcam diye kafama koydum kayganlaştırıcı kullandık ve oldu ama kafama sadece olacak diye yerleştirdım hatta eşim içimde boşaldı biraz ayıp ama öyle oldudün birdaha denedik şimdilik sorun yok gözüküyor kızlar :) ALLAHIM herkese yardımcı olsun
Ben hala aynı durumdayım egzersiz falan yapamadım dokunamadım bileKizlar ne durumdasiniz.egzersiz yapanlar.baslayamayanlar:)
canım ben alttaydım eşim üsteydi o şekilde yaptık biz ayaklarımı beline doladım onun be ben kendim p... soktum .gözün aydın canım ayrıca yaptıgın birşey var mı pozisyon nasıldı?
Aminn inşallahAMİN AMIN CANIMMMM İNŞAALLAH BU MÜBAREK GÜNDE HERKES BU İLLET HASTALIGI YENER HERKESE HAYIRLI CUMALAR
he birde bi jel kullandım gritgelen sanırım canımcanım ben alttaydım eşim üsteydi o şekilde yaptık biz ayaklarımı beline doladım onun be ben kendim p... soktum .
ondan sonra ona bıraktım
Canım sen den güzel haber beklyrdk ne yaptn??Aminn inşallah
Gözün aydın arkadasm :)canım ben alttaydım eşim üsteydi o şekilde yaptık biz ayaklarımı beline doladım onun be ben kendim p... soktum .
ondan sonra ona bıraktım
teşekkürler canım :)Gözün aydın arkadasm :)
Ben çalışıyorum canım akşamda yorgundum uyumuşumCanım sen den güzel haber beklyrdk ne yaptn??
canım ben alttaydım eşim üsteydi o şekilde yaptık biz ayaklarımı beline doladım onun be ben kendim p... soktum .
ondan sonra ona bıraktım
Ben çalışıyorum canım akşamda yorgundum uyumuşumdeneme yapamadım akşam artık bu geceye kaldı cesaretli hissediyorum kendimi inşallah gece gitmez bu cesaret bu arada hatırlayıp da sorduğun için çok Sağol arkadasım
4,5 yıl canım bende tam yapalı iki gün oldu darısı inşallah sana hiç korkma cesaretin varsa mutlaka denene kadarlık evlisiniz. bende nedense bu aralar çözecekmişim gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?