Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaparsın inşallah bu gece bence güzelce hazırlan eşin için. Güzel bi gece gecirmeyi hedefle. Görev gibi hissetme özelleştir canm.. Hadi bakalm. :)

Yaparsın inşallah bu gece bence güzelce hazırlan eşin için. Güzel bi gece gecirmeyi hedefle. Görev gibi hissetme özelleştir canm.. Hadi bakalm. :)
Canım benim ya Allah razı olsun senden inşallah bakalım korkmaZsam tekrar yapacam bebeğim olsun istiyorum çok Buda beni gazladı biraz o hırsla yapıyorum korkunca aklıma bebek getiriyorum cesaret geliyo umarım aksilik çıkmazsa yapacam

merhaba. Eşim bana karşı çok anlayışlıdır. Bu konuda asla beni üzmüyor. Ama ben kendi kendimi değersiz biri hiss ediyorum giderek.Sanki ona layik olduğu mutluluğu veremiyormuşum gibi geliyor bana. Her şey zoruma gidiyor. O bana bir gün olucak ben sana inanıyorumdiyor. Bu güne kadar bu konuda asla beni üzmedi.. Amaben yine de takıntı yapıyorum. Cevabınıziçinçok çok teşekkür ederim. İnşallah ben de bir gün buraya kızlar yendim yazarım:)

Bebişte olur sen bi alış belki de bugün bebişin ilk adımını atarsınız :) güzel düşün herşey güzel olsn.. Sen atlatmışsn zaten artık kabusun değil..

AYNI DUYGULARI PAYLAŞIYORUZ

Eşinizin sevgisi ve desteği ile inanın bu sorun hallolacak. Ama takıntı yapmayın, bir hedef haline getirmeyin. Eşinizi ne kadar sevdiğinizi ve onunla bir olmayı ne kadar istediğinizi düşünün. Kırmızı noktalı olmak gerekirse, sevişin. Sevişmekten kastım penetrasyon değil. Öpüşmek koklaşmak ve ön sevişmeyi uzun tutmak. İnanın gerisi gelecek. Çeşitli egzersizler var eminim biliyorsunuzdur. Bir de aynayla vajinanızı inceleyin. Yeneceksiniz eminim:)

SLM BENDE 1.5 YILDIR EVLİYİM BENDE PARMAK EGZERSİZİ YAPAMIYORUM NE YAMAM GEREKİR BİLMİYORUM BANA YARDIMCI OLURSA COK SEVİNİRİM

SLM BENDE 1.5 YILDIR EVLİYİM BENDE PARMAK EGZERSİZİ YAPAMIYORUM NE YAMAM GEREKİR BİLMİYORUM BANA YARDIMCI OLURSA COK SEVİNİRİM
Çift terapisi alabilirsiniz. Eğer eşiniz gitmeyi kabul etmezse de siz gidebilirsiniz. Uzman birinin danışmanlığında kendinizi daha fazla yıpratmadan tedavi olursunuz.

Azönce denedik yine olmadı.yarısı giriyor ama devamı gelmiyor çok ama çok ağrıyor.ağrıması normal olmadığı için eşime devam etmemesini söylüyorum.Allahım hepimize yardım etsin,kolaylık versin.

kızlar, kayganlaştırıcı olarak glait jeli mi ok isimli kayganlaştiricimi kullansam hangisi daha iyi ? bu gun ok kayganlaştırıcısı da gördüm. hangisinin iyiolduğu konusunda kararsızkaldım.bir size sorayım sonra tam eminlikle gidib alayım dedim

Bn gleitgelen aldim ama daha kullanmadim sinyc alursam yazarim buraya

Merhabalar,ben de 5 aylık evliyim ve malesef biz de yapamıyoruz.Evlenmeden önce çok korkuyordum ama yine de yaparım herhalde diye düşünüp büyütmemiştim.Ancak evlendik şu zaman oldu hala yapamıyorum.Uzn zamandır buradan takip ediyorum yazılanları.Ben de yazmak,dertleşmek istedimKendimi çok eksik ve yetersiz görüyorum bu meseleden dolayı.Nasıl baş edeceğimi de bilemiyorum.Parmak egzersizi vs yapmak da itici geliyor.aynanın karşısına geçiyorum,zor geliyor bırakıyorum.Açıkcası biz ilk 2 ay toplasam 10 kere ciddi anlamda denedik.Onda da sadece başı giriyor sonrası sanki boşluk değil gibi ilerlemiyor.Geri kalan aylarda da hiç denemedik .Eşime de bana da artık zor geliyor sanki erteliyoruz,yorgun geliyoruz işten ikimiz de.Bunu bahane edip kolay yoldan yapıp bitiriyoruz.Sanırım buna da alışılıyor zamanla.Bu psikolji bana ağır geliyor sanırım,en ufak şeyler aramızda çok sorun oluyor ben inanılmaz tepkiler verebiliyorum.Kendimi tanıyamıyorum.Tamamen buna bağlıyorum.Bunu yenenlerle görüşüp deneyimlerini paylaşmak çok isterim.Teşekkürler şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…