- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.541
Yaparsın inşallah bu gece bence güzelce hazırlan eşin için. Güzel bi gece gecirmeyi hedefle. Görev gibi hissetme özelleştir canm.. Hadi bakalm. :)Ben çalışıyorum canım akşamda yorgundum uyumuşumdeneme yapamadım akşam artık bu geceye kaldı cesaretli hissediyorum kendimi inşallah gece gitmez bu cesaret bu arada hatırlayıp da sorduğun için çok Sağol arkadasım
Bebişde olur hiç merak etme ben hemen hamile kaldm ilk denemeden sonra..teşekkürler canım :)
ilk defa kendımı kadın hissettim biliyormusun ?
birde ALLAHIM bir bebiş nasip etse :) tamamdır
Canım bu pozisyonda bile olsanilk kendin ilerlet eşinde olmasn kontrol. Sen yönlendr eşini canm. Yoksa yine korkup kasılablrsn cnmayy inşallah bende yaparımbu bele dolama pozisyonunu bende denicem ama bacaklarım agrıyor benim yaa
Canım benim ya Allah razı olsun senden inşallah bakalım korkmaZsam tekrar yapacam bebeğim olsun istiyorum çok Buda beni gazladı biraz o hırsla yapıyorum korkunca aklıma bebek getiriyorum cesaret geliyo umarım aksilik çıkmazsa yapacamYaparsın inşallah bu gece bence güzelce hazırlan eşin için. Güzel bi gece gecirmeyi hedefle. Görev gibi hissetme özelleştir canm.. Hadi bakalm. :)
merhaba. Eşim bana karşı çok anlayışlıdır. Bu konuda asla beni üzmüyor. Ama ben kendi kendimi değersiz biri hiss ediyorum giderek.Sanki ona layik olduğu mutluluğu veremiyormuşum gibi geliyor bana. Her şey zoruma gidiyor. O bana bir gün olucak ben sana inanıyorumdiyor. Bu güne kadar bu konuda asla beni üzmedi.. Amaben yine de takıntı yapıyorum. Cevabınıziçinçok çok teşekkür ederim. İnşallah ben de bir gün buraya kızlar yendim yazarım:)Bu akşam fena takıldım buraya. Her neyse..Jel, sperm kalitesini düşürür ama öldürmez. Islanma problemi yaşıyor musunuz? Eğer ön sevişmeyi uzun tutmazsanız yeteri kadar ıslanamazsınız. O zaman jel kullansanız bile bedeniniz ilişkiye girmeye hazır olmadığından kasılabilirsiniz. Tabii ki her anatomi farklı. Size tavsiyem, jeli yardımcı olarak kullanın. Ön sevişmeyi uzun tutmanız, yani ıslanmanız, jele olan ihtiyacınızı da azaltacaktır.
Bu arada, ne kadar değerli olduğumuz, sahiplendiğiniz sorunlar ile ölçülemez ama sorunlarımız karşısında nasıl tavır alacağımız ile ölçülür. Evlenerek cinselliği öğrenmeye çalışan bir toplumun kadınlarıyız. Yani cinsellik kadınlar için tabu, ayıp ve tu kaka. Evleninceyse sihirli bir değnek ile kendi vücudumuzu tanımamızı ve ört bas edip düşünmeyi ayıp günah saydığımız cinselliğimizi keşfetmemiz bekleniyor. Ha bir de üstüne biz özürlü kusurlu ve de değersiz oluyoruz öyle mi?
Kendinizi sevin. Bu bir kusur değil. Vajinismusu kendi vücudunuzu keşfetmenize olanak sağlayacak bir fırsat olarak görün. Bir de lütfen eşlerinize cinselliğin sadece penetrasyondan ibaret olmadığını anlatın. Zaten sizler vajinismusu göğüsleyip öğrenip çözmeye çalışırken bana kalırsa eşlerinize kıyasla cinselliğin aslında ne demek olduğunu çok daha fazla keşfetmiş olacaksınız.
Bebişte olur sen bi alış belki de bugün bebişin ilk adımını atarsınız :) güzel düşün herşey güzel olsn.. Sen atlatmışsn zaten artık kabusun değil..Canım benim ya Allah razı olsun senden inşallah bakalım korkmaZsam tekrar yapacam bebeğim olsun istiyorum çok Buda beni gazladı biraz o hırsla yapıyorum korkunca aklıma bebek getiriyorum cesaret geliyo umarım aksilik çıkmazsa yapacam
merhaba. Eşim bana karşı çok anlayışlıdır. Bu konuda asla beni üzmüyor. Ama ben kendi kendimi değersiz biri hiss ediyorum giderek.Sanki ona layik olduğu mutluluğu veremiyormuşum gibi geliyor bana. Her şey zoruma gidiyor. O bana bir gün olucak ben sana inanıyorumdiyor. Bu güne kadar bu konuda asla beni üzmedi.. Amaben yine de takıntı yapıyorum. Cevabınıziçinçok çok teşekkür ederim. İnşallah ben de bir gün buraya kızlar yendim yazarım:)
İnşallahhhh Allahım nasip eder bu duyguyu çok Sağol arkadaşımBebişte olur sen bi alış belki de bugün bebişin ilk adımını atarsınız :) güzel düşün herşey güzel olsn.. Sen atlatmışsn zaten artık kabusun değil..
Eşinizin sevgisi ve desteği ile inanın bu sorun hallolacak. Ama takıntı yapmayın, bir hedef haline getirmeyin. Eşinizi ne kadar sevdiğinizi ve onunla bir olmayı ne kadar istediğinizi düşünün. Kırmızı noktalı olmak gerekirse, sevişin. Sevişmekten kastım penetrasyon değil. Öpüşmek koklaşmak ve ön sevişmeyi uzun tutmak. İnanın gerisi gelecek. Çeşitli egzersizler var eminim biliyorsunuzdur. Bir de aynayla vajinanızı inceleyin. Yeneceksiniz eminim:)merhaba. Eşim bana karşı çok anlayışlıdır. Bu konuda asla beni üzmüyor. Ama ben kendi kendimi değersiz biri hiss ediyorum giderek.Sanki ona layik olduğu mutluluğu veremiyormuşum gibi geliyor bana. Her şey zoruma gidiyor. O bana bir gün olucak ben sana inanıyorumdiyor. Bu güne kadar bu konuda asla beni üzmedi.. Amaben yine de takıntı yapıyorum. Cevabınıziçinçok çok teşekkür ederim. İnşallah ben de bir gün buraya kızlar yendim yazarım:)
Durma yok hadi bakalım hepiniz halledeceksiniz..
Ne durumdasın cnmİnşallah...
SLM BENDE 1.5 YILDIR EVLİYİM BENDE PARMAK EGZERSİZİ YAPAMIYORUM NE YAMAM GEREKİR BİLMİYORUM BANA YARDIMCI OLURSA COK SEVİNİRİMkızlarrrrr ben tam 1,5 yıl cektim bu hastalıgı inanınki ben anlamadım bile oldugunu ne bir acı ne bir kanama ne bir yırtılma sadece rahat bırakın orası sonu olmayan kocaman bir tünel bebek cıkıyor ordan düşünün bende ilk yarım yarım basladım parmak egzersizi hic yapmadım ilk denemelerde prezervatif kullandım sanki ufaltıo daraltıo gibi geldi penisi sonrasında devam ve esimin altta benim üstte oldugum pozisyona gecmeye basladım yavas yavas ve sonuc yendim üstte oldugunuz pozisyonda kontrol sizde oluyor istediginiz kadar alıp durabiliyosunuz bence onu denemelisiniz altta calısıp yolu actıktan sonra ucunu yani alabildikten sonra sizin üstte oldugunuz pozisyonda devam edin düşünün ben bozuldugumu anlamadım bile doktra gitti jinekoklog muayene icin doktor dedi ve jinekolog muayene oldum bagıra bagıra ama acı yok psikoljij bagırdım ve doktor o aleti sokunca dedim tmm hepsi girer artık eve gittim denedim ve mutlu sonnnn :)bu lanet hastalıgı cekmeyen bilemez insan psikolojisi alt üstü oluyor eksik hissediosun kendini evlendigine pişman oluosun vs vs evliigignin en güzel zamanları oluyor sana kabus ertelemeyin bende cok erteledim ha bugün ha yarın kesim yapıcam olucak vs die die sonunda artık burayı okuya okuya gaza geldim denemelere daha cok basladım ama dedigim gibi parmak yapmadım ben hic normal yolla astım ama parmakta işe yarıyor cok basaran var o sekilde...yardımcı olmak isterim sormak istediigniz soru oldugunda...sevgiler ii sanslar biz cok güclüyüz ve asılacak kadının asamadıgı ne var bu dünyada diorummm nett:)
Amin inşallah canmİnşallahhhh Allahım nasip eder bu duyguyu çok Sağol arkadaşım
Çift terapisi alabilirsiniz. Eğer eşiniz gitmeyi kabul etmezse de siz gidebilirsiniz. Uzman birinin danışmanlığında kendinizi daha fazla yıpratmadan tedavi olursunuz.SLM BENDE 1.5 YILDIR EVLİYİM BENDE PARMAK EGZERSİZİ YAPAMIYORUM NE YAMAM GEREKİR BİLMİYORUM BANA YARDIMCI OLURSA COK SEVİNİRİM
Bn gleitgelen aldim ama daha kullanmadim sinyc alursam yazarim burayakızlar, kayganlaştırıcı olarak glait jeli mi ok isimli kayganlaştiricimi kullansam hangisi daha iyi ? bu gun ok kayganlaştırıcısı da gördüm. hangisinin iyiolduğu konusunda kararsızkaldım.bir size sorayım sonra tam eminlikle gidib alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?