- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.561
Hoşgeldin aramıza ben de 2 aylık evliyim egzersiz yapıyorum henüz.egzersizlere başladığımdan beri ciddi deneme yapmadık olmazsa egzersizleri de bırakabilirim diye.bu iş egzersiz yapmadan olmaz bence her adımda kendine daha çok güveniyorsun.her başardığım aşamada çocuklar gibi seviniyorum eşime de bunun bir tedavi süreci olduğunu iyi gittiğimi söylüyorum o da anlayışlı sağolsun.yani canım egzersiz yapmaya gayret et yağ ile çalış bazen olmuyor dersin üzülürsün bazen çok kolay olur sevinirsin ama emek ver uğraş mutlaka yol alıyorsun erteleme.Merhabalar,ben de 5 aylık evliyim ve malesef biz de yapamıyoruz.Evlenmeden önce çok korkuyordum ama yine de yaparım herhalde diye düşünüp büyütmemiştim.Ancak evlendik şu zaman oldu hala yapamıyorum.Uzn zamandır buradan takip ediyorum yazılanları.Ben de yazmak,dertleşmek istedimKendimi çok eksik ve yetersiz görüyorum bu meseleden dolayı.Nasıl baş edeceğimi de bilemiyorum.Parmak egzersizi vs yapmak da itici geliyor.aynanın karşısına geçiyorum,zor geliyor bırakıyorum.Açıkcası biz ilk 2 ay toplasam 10 kere ciddi anlamda denedik.Onda da sadece başı giriyor sonrası sanki boşluk değil gibi ilerlemiyor.Geri kalan aylarda da hiç denemedik .Eşime de bana da artık zor geliyor sanki erteliyoruz,yorgun geliyoruz işten ikimiz de.Bunu bahane edip kolay yoldan yapıp bitiriyoruz.Sanırım buna da alışılıyor zamanla.Bu psikolji bana ağır geliyor sanırım,en ufak şeyler aramızda çok sorun oluyor ben inanılmaz tepkiler verebiliyorum.Kendimi tanıyamıyorum.Tamamen buna bağlıyorum.Bunu yenenlerle görüşüp deneyimlerini paylaşmak çok isterim.Teşekkürler şimdiden...
ÜzülmeMerhabalar,ben de 5 aylık evliyim ve malesef biz de yapamıyoruz.Evlenmeden önce çok korkuyordum ama yine de yaparım herhalde diye düşünüp büyütmemiştim.Ancak evlendik şu zaman oldu hala yapamıyorum.Uzn zamandır buradan takip ediyorum yazılanları.Ben de yazmak,dertleşmek istedimKendimi çok eksik ve yetersiz görüyorum bu meseleden dolayı.Nasıl baş edeceğimi de bilemiyorum.Parmak egzersizi vs yapmak da itici geliyor.aynanın karşısına geçiyorum,zor geliyor bırakıyorum.Açıkcası biz ilk 2 ay toplasam 10 kere ciddi anlamda denedik.Onda da sadece başı giriyor sonrası sanki boşluk değil gibi ilerlemiyor.Geri kalan aylarda da hiç denemedik .Eşime de bana da artık zor geliyor sanki erteliyoruz,yorgun geliyoruz işten ikimiz de.Bunu bahane edip kolay yoldan yapıp bitiriyoruz.Sanırım buna da alışılıyor zamanla.Bu psikolji bana ağır geliyor sanırım,en ufak şeyler aramızda çok sorun oluyor ben inanılmaz tepkiler verebiliyorum.Kendimi tanıyamıyorum.Tamamen buna bağlıyorum.Bunu yenenlerle görüşüp deneyimlerini paylaşmak çok isterim.Teşekkürler şimdiden...
Ağrıması normaldir.neden normal olmasın.ben 2 senedır aktıfim cinsel hayatta ama halen ağrı oluyor. Daha doğrusu zevj dıyeyim ona.bısey hıssedılmezse ne anlamı kalır kı o işi yapmanın. Devamı gelır merak etme bası gırdi mi.Azönce denedik yine olmadı.yarısı giriyor ama devamı gelmiyor çok ama çok ağrıyor.ağrıması normal olmadığı için eşime devam etmemesini söylüyorum.Allahım hepimize yardım etsin,kolaylık versin.
Çok teşekkürler yorumlarınız için :)Hoşgeldin aramıza ben de 2 aylık evliyim egzersiz yapıyorum henüz.egzersizlere başladığımdan beri ciddi deneme yapmadık olmazsa egzersizleri de bırakabilirim diye.bu iş egzersiz yapmadan olmaz bence her adımda kendine daha çok güveniyorsun.her başardığım aşamada çocuklar gibi seviniyorum eşime de bunun bir tedavi süreci olduğunu iyi gittiğimi söylüyorum o da anlayışlı sağolsun.yani canım egzersiz yapmaya gayret et yağ ile çalış bazen olmuyor dersin üzülürsün bazen çok kolay olur sevinirsin ama emek ver uğraş mutlaka yol alıyorsun erteleme.
Evet cnm doğru söylüyorsun,zamanı boşa geçirmeden harekete geçmek lazım.Ben bazen yoğun çalıştığım için,kafama bu konuyu veremediğimi düşünüyorum.Sonra bi bakıyorum zaman geçmiş hala olmamış.Stres oluyorum.Üzülme(bnde tam 2 sene yapamayan bır kadınım.düşüncelerimiz aynı.kor kuyulardan gectim, bugünlere geldm.bgünler dedıysem bı oğlum var allahıma bin şükür.yaşadım o korkuları ama yendim de zamanla.yapmamız lazm dedim yarınlarmz için,eşimi mutlu etmek için...
Ve olduda nıhayet...ilerlemiyor deme ilerler vajınanın yapısı ilişkıye müsaıttır sonuna kadae.rahat ol sen gerısı gelır.daha 5 aylık evlisin hele noldu daha.pes etme. Seks güzel sey bı yasadınmı daha bırakamazsın.acele et bnm gıbı seneler atlama
Canım ben vajina girişine dokununca icim titriyordu ama nefes egzersizi ile başladım bir parmak 2 parmak derken bugün 3 parmakta yaptım 3 parmak olmasına rağmen zar a filan birşey olduğu yok eşiniz zaten biliyor durumu sorun eder mi ki.zaten yağ ile iyice kaygan olarak ilişkiye girilince kanama olmuyormuş bile çoğu arkadaş öyle diyorÇok teşekkürler yorumlarınız için :)
Egzersizde kafama şu kısım takılıyor.Kendim parmaklarımla denediğim zaman zarı zedelersem diye
endişe ediyorum.Eşim de aynı şeyden endişeli olduğu için biraz emin olamıyorum yapmaya.Bir de oraya bir şey sokmaya çalışınca verdiği o his garip geliyor.Alışılmamış bir his olduğundan dolayı olsa gerek.
Canım giren şey kalınlastikca ilk girişte genişleme oluyor o biraz ağrı yapıyor ama zamanla geçer diye düşünüyorum çalışmaya devamKizlarr artik egzersizler cokk kolay gelio 2 parmak.aparat hepsi iyi ama esimle yaparken canim yanio yarisi girdi ama zor oluo aciyo ben artik bunu zevk icin yapacagima inanmamaya basladim cocuk yapmak disinda keske mecbur olmasam sevismek guzel ama oraya gelince iskencee(
Canım giren şey kalınlastikca ilk girişte genişleme oluyor o biraz ağrı yapıyor ama zamanla geçer diye düşünüyorum çalışmaya devam
sabirsizca bekliyorum canim insallah basariliolursunBn gleitgelen aldim ama daha kullanmadim sinyc alursam yazarim buraya
Ağrımasının normal olduğunu bilmiyordum.Çünkü burda bir çok kişi hiçbirşey hissetmedik bir anda oldu yazmıştı.benimde ağrıyınca birşeyler yolunda gitmiyor diye düşünüyordum.Bende devamı gelir diye ümit ediyorum.off bide tatil giriyor iki hafta ayrı kalacaz inşallah dönüşte sil baştan olmaz.Ağrıması normald
Ağrıması normaldir.neden normal olmasın.ben 2 senedır aktıfim cinsel hayatta ama halen ağrı oluyor. Daha doğrusu zevj dıyeyim ona.bısey hıssedılmezse ne anlamı kalır kı o işi yapmanın. Devamı gelır merak etme bası gırdi mi.
Derin bı nefes al bıran da olur bıter
Aynen benimde öyle okadar acıyorki devam ettiremiyorum.Kizlarr artik egzersizler cokk kolay gelio 2 parmak.aparat hepsi iyi ama esimle yaparken canim yanio yarisi girdi ama zor oluo aciyo ben artik bunu zevk icin yapacagima inanmamaya basladim cocuk yapmak disinda keske mecbur olmasam sevismek guzel ama oraya gelince iskencee(
ayni benimde öyle oluyoYauf ben de denedim ama girişte bir yer var, oldukça acıyor, takılıyor oraya. Yok yani daha fazla girmesi için gözlerimden yaş getirecek kadar bi acıya katlanmam lazım (tabii girerse) bu beni korkuttu açıkçası.
Beynimde aynı oldu ılerleyemedım kas gecsetıcı kullandım nefes egzersızı fln ama çok acıdıBen iki parmakgıda yaptım ama 3 parmak olmuyor birtane cok az kalın aarat yaptım p.. kadar bile degil o girmiyor acılmıyor orası offff offfffyagmurzerresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?