Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Depresyona gırdım bebekli çocuklu hamıle gördükçe çok üzülüyorum huzursuz ve mutsuzum
canını sıkma inşallah yeneceksin. geçen sene bu zamanlarda aynı duyguları yaşıyordum. bebek haberi almaya dayanamıyordum. kimseyi kıskandığımdan değil neden ben eşimle birlikte olamıyorum bu mutluluğu bizde yaşayamıyoruz düşüncesi yüzünden. dışarıda çocuklu hamile kimi görsem direk bunlar da ilişkiye girmiş ben neden giremiyorum düşüncesi oluyordu. bu sorunu yaşayan başka vajinismuslularla konuşurken onların da aynı şeyleri düşündüğünü öğrendim.

Depresyona gırdım bebekli çocuklu hamıle gördükçe çok üzülüyorum huzursuz ve mutsuzum
Aynen Allah korusun Rabbim herkesin yavrusunu anasına babasına bagıslasın ama hamile haberi duymak istemiyorum.. Esimle sacma sapan yolları deniyoruz. Artık ikimizinde istedigi cinsellik degil sadece bir bebek..
Esim milyonlarca insan bu iş ara oduyor millet zevk icin neler veriyor senin bunu yapamıyor olmanı kabul edemiyorum ben dıyor hastalık olarak gormuyorum diyor.

Ruh halim cok kotu gercekten..
Kilo vermek istiyorum ama kendi kendime "bu işini hallettinmide kilo vereceksin. O diyet urunleri m... den istemek hakkınmı ki" diyorum. Cok gereksiz seyler benim için buyuk sorun en ufak tartısma sebebini bu durumuma getiriyorum. esime "ezersin tabi kadın olamıyorum ya ben" diye sitem edip aglıyorum..
Nasıl acı bir durum bu boyle..
Allahımm yardım et...

kendine neden haksızlık ediyorsun sonuçta aynı durumu yaşayan binlerce insan var. hamile kalmak bu sorunu çözmez malesef sadece problemi biraz daha ertelemiş olursun. önemli olan cinsel hayatını düzene sokmak sonra bebek kendiliğinden gelir zaten. bol bol egzersiz yap gerekiyorsa yardım al çözülmeyecek bir sorun değil öyle olsa ben yenemezdim. düşünmeye katlanamıyordum rüyamda bile göremiyordum. gece ağladığım için eşim defalarca uykumdan uyandırdı. kadın doğuma kontrol için gittiğimde çatala yattım dr daha elini bile sürmeden ben çığlık atmaya başladım. emin ol bu işi başardığında bu kadarmıydı diyeceksin. şu anda yaşadığın bütün korku endişe bir anda bitecek sanki hiç bu sorunu yaşamamış gibi olacaksın.

Esim milyonlarca insan bu iş ara oduyor millet zevk icin neler veriyor senin bunu yapamıyor olmanı kabul edemiyorum ben dıyor hastalık olarak gormuyorum diyor.
Buna ragmen ben aglayıp hıckırıklara bogulunca biz kendimize 2 sene cocuk yok diye anlasmadık mı? Bu sekilde cocuk yapmıycaz dedik farzet anlasma gibi gor diyor. Baktık hic olmuyor mecburen gidecegiz dr diyor ama ben hemen gidelim istiyorum zaten yeterince zaman kaybettim.. Cok mutsuzum ya surekli aglamak geliyor icimden

[QUOTEçok kronik061, post: 39066029, member: 647828"]Arkadaşlar 3 parmak egzersizini yapıyorum beyaz mum kalınlığında aparat da yapabiliyorum sizce artık iyileştim mi[/QUOTE]
Canim cok iyi artik es denemelerini sıklastir.bitirmissin sen.mutlu son cok yakin:)))

Canim ya ben de yasadim bu duyguyu cok Iyi bilirim.ama cozulmeyecek bisey degil.ama soyle dusun birde iliskiye giripte yillarca cocugu olmayanlar var.bunu yenince ne kadarbuyuttugumuzu anlayacaksin.sadece biraz caba gerekli.

[QUOTEçok kronik061, post: 39066029, member: 647828"]Arkadaşlar 3 parmak egzersizini yapıyorum beyaz mum kalınlığında aparat da yapabiliyorum sizce artık iyileştim mi
Canim cok iyi artik es denemelerini sıklastir.bitirmissin sen.mutlu son cok yakin:)))[/QUOTE]
Ay gerçekten mi çok mutlu oldum deneyeceğim sık sık mutlu sona koşarak gidiyorum

Moral çok önemli. Allah yardimcin olsun. Bnde 2 sene snra basarmş bi kadınım.ıstediğini sor.cekinme özelden tel yaz. Whatsapp tan bile yazarım sana.başarmanız için, yardım için burdayız

Esimde aynısını dıyor ucunda olum yok..
Biliyorum olmeyecegimi ki olum nasıl birseydir yasamadıgımdan bunuda bilmiyorum...

Esimde aynısını dıyor ucunda olum yok..
Biliyorum olmeyecegimi ki olum nasıl birseydir yasamadıgımdan bunuda bilmiyorum...
Canım sıkma canını.çaresiz dert yoktur. Derman ara sen :)) bnde senn gibiydim çocuğumu görmek nasip olmasınki.bak o derece anlıyorum. Ama basardık.hersey beyınde bıter. Sende yaparsın

Çekiniyorsanız özelden yazın.hertürlü destek olurum. Çok kötü bı hastalık. İnsan mahvoluyo kocaya karsı cevreye karsı.çünkü hep sorarlardı, sizin neden çocuk olmuyor? Bzde her seferinde istemyz derdik.o işi yıllardır yapamıyorz dıyemezdık.bu psıkoji berbat. Ama ya basarınca,hergun kocanı mutlu edince, jinekolojik muayeneye rahatlıkla gıdınce dunyalar senın oluyor.
Bide şu var bu hastalık tek bnde var sanırdım. Ama doluymuş

Canım sıkma canını.çaresiz dert yoktur. Derman ara sen :)) bnde senn gibiydim çocuğumu görmek nasip olmasınki.bak o derece anlıyorum. Ama basardık.hersey beyınde bıter. Sende yaparsın
Artık sıkacak canım bile kalmadı inan canımdan bezdim.. Ya nasıl milyarlarca insan yapabilir bunuda hemde cok buyuk zevkle ama ben yapamam.. okudularmı ufledılermi nedir bunun caresi...

Canlarım umutsuzluk yok acı olduğu yerde durun sakınlesın ve ıkınarak ılerleyın durmak onemlı hele giriş oldumu gerısı sakınlıkle halloluyor sadece bekleyın o acı Geçiyor kı kasılmaktan oluyor

Artık sıkacak canım bile kalmadı inan canımdan bezdim.. Ya nasıl milyarlarca insan yapabilir bunuda hemde cok buyuk zevkle ama ben yapamam.. okudularmı ufledılermi nedir bunun caresi...
Caresı kı ben gaza geldım ark hamıle OLDUĞUNU duyunca kı ben 1.5 senelık evlıydım ve ark 3 aylık evlıydı bır gaza geldım ve başardım 2ay oldu başaralı kı suan cok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…