- 7 Ocak 2014
- 820
- 892
- 133
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.601
Artık sıkacak canım bile kalmadı inan canımdan bezdim.. Ya nasıl milyarlarca insan yapabilir bunuda hemde cok buyuk zevkle ama ben yapamam.. okudularmı ufledılermi nedir bunun caresi...
Ne zamandır evlisin:))bnde bu soruyu kndime sorup dururdum.birgün kocamda elimde bezdi.dedı yeter artk 15 yaşndki çocuklatr bile yapıyo.hemde grup seks bilmem ne.gururuma dokundu. Çok istedim o gece ve basardım.kremsiz,İlaçsız,...Artık sıkacak canım bile kalmadı inan canımdan bezdim.. Ya nasıl milyarlarca insan yapabilir bunuda hemde cok buyuk zevkle ama ben yapamam.. okudularmı ufledılermi nedir bunun caresi...
Ben yapamıyorum bunu isteNe zamandır evlisin:))bnde bu soruyu kndime sorup dururdum.birgün kocamda elimde bezdi.dedı yeter artk 15 yaşndki çocuklatr bile yapıyo.hemde grup seks bilmem ne.gururuma dokundu. Çok istedim o gece ve basardım.kremsiz,İlaçsız,...
Beynime laf gecırdım vajına esnektr acılır dedim. Oldu bitti. Kabus sona erdi.2010 da evlendim.12de ilk ilişkim oldu
düşündüğün kadar korkunç acı verici birşey değil emin ol. bence senin yardım almanda fayda var en kısa sürede kendine bir danışman bulup bu sorunun üstesinden gelmelisin. eşinin bekleyelim demesine aldırma benim eşimde acelesi yok gideriz yaparız doktora ihtiyaç yok diyip duruyordu. kendim araştırdım merkezi buldum eşimi ikna ettim gerisi geldi zaten.Ben yapamıyorum bunu isteucu bile degse zıplıyorum hemen ellerimle ittiriyorum
kızlar, kayganlaştırıcı olarak glait jeli mi ok isimli kayganlaştiricimi kullansam hangisi daha iyi ? bu gun ok kayganlaştırıcısı da gördüm. hangisinin iyiolduğu konusunda kararsızkaldım.bir size sorayım sonra tam eminlikle gidib alayım dedim
Ruh halim cok kotu gercekten..
Kilo vermek istiyorum ama kendi kendime "bu işini hallettinmide kilo vereceksin. O diyet urunleri m... den istemek hakkınmı ki" diyorum. Cok gereksiz seyler benim için buyuk sorun en ufak tartısma sebebini bu durumuma getiriyorum. esime "ezersin tabi kadın olamıyorum ya ben" diye sitem edip aglıyorum..
Nasıl acı bir durum bu boyle..
Allahımm yardım et...
Ozaman bi kadın doğum a gıdeceksiz.işinde uzman vajınısmusa care bulan drlar varBen yapamıyorum bunu isteucu bile degse zıplıyorum hemen ellerimle ittiriyorum
Mrb bende cok zor durumdayim! 3 yillik evliyim ve esimle bi kere bile iliskiye giremedik! 1 sene sexologa gittik sonuc alamadim! O yuzden size katildim! Kegel egzersizleri yapiyorum! Parmak egzersizlerine baslamak istedim dün ama yapamiyorum bakamiyorum dokunamiyorum bile kendimi cok kotu hissediyorum tansiyonum dusuyo! Nasil yaptiniz nolur yardim edin banada! Sitede yeniyim! Bi konu acmak istiyorum! Herkez bana cvp yazabilsin diye! Anlamiyorum pek! Yardimci olun noolur kizlar! Yalvaririm!bence okey in kayganlaştırıcısı çok daha iyi öbür dediğinizi ben hiç sevmedim tuhaf bir şey..
Canım okurken nasıl üzüldüm anlatamam sana.. bende 1.5 yıllık evliyim atlattım çok şükür bu illeti.. Bak 3 parmak yapmakzorunda değilsin. bu hastalıkta unutmaki herkes tek başına kendini bol bol telkin et. Ben hep egzersiz yaparken besmele çekerek ve ayetel kursi okuyarak yendim bu illeti. Doktora gidince o seni psikolojik olarak tedavi ediyor ben doktor sayesinde yendim ne zaman bir sorunum olsa ona koştum ama inan herkesin yaptığı şey aynı. Sen eşli parmak egzersizini yapıyormusun? ben onu da yapamıyordum eşim midem bulanıyor bu şekilde senden diyordu , düşünsene ben çabalıyorum ama karşımdaki adam bana bunu söylüyor. Çok zor dönemlerden geçtik eşimle ama bir gün oturdum olacak bu iş erteleme yok dedim . İstersen sana yardım edebilirim...
Banada yardim edin nooolur!!Moral çok önemli. Allah yardimcin olsun. Bnde 2 sene snra basarmş bi kadınım.ıstediğini sor.cekinme özelden tel yaz. Whatsapp tan bile yazarım sana.başarmanız için, yardım için burdayız
Merhaba canım senı suan okadar iyi anlıyorumkı.... ben 4 yıllık evliyim ve bu illeti yenelı daha bir yıl oldu. kımseye hıcbırsey anlatamazsın, kendınde ekseklık hıssedersın, daha neler neler.. ben bunu yenebilecegımı asla dusunemıyordum, hatta esime bosanmaa teklıfınde bıle bulundum. onu nekadar cok sevsemde o bana nekadar destek olsada 3 yıl hep ıcım ıcımı yedi. ınanırısın ben elımı bıle süremıyordum, ölücemi zannediyordum, ben bunu asla yapamycam diyordum... ama basardım ve yendım.. suan cocuk dusunuyorum, allah nasıp ederse. ama ben bunu kendım basaramadım doktorum sayesınde oldu. ilk oncelreri diyordum nasıl gıdıcem nasıl olacak. oraya gıttıgımde bır baktım okadar kalabalıkkı buenım durumumda olan bır suru ınsan vardı. ben cok erteledım keske daha once gıtseydım. allah doktorumdan bınlercekez razı olsun. hıc vakıt kaybetme hemen doktora gıt tek basına cabalama canım... suan hangı ıldesın..Mrb bende cok zor durumdayim! 3 yillik evliyim ve esimle bi kere bile iliskiye giremedik! 1 sene sexologa gittik sonuc alamadim! O yuzden size katildim! Kegel egzersizleri yapiyorum! Parmak egzersizlerine baslamak istedim dün ama yapamiyorum bakamiyorum dokunamiyorum bile kendimi cok kotu hissediyorum tansiyonum dusuyo! Nasil yaptiniz nolur yardim edin banada! Sitede yeniyim! Bi konu acmak istiyorum! Herkez bana cvp yazabilsin diye! Anlamiyorum pek! Yardimci olun noolur kizlar! Yalvaririm!
Berraq ayni seyleri yasiyoruz su anda 3 yillik evliyiz! Herkez soruyor cocuk ne zaman diye offf Allahim her seferinde yalan soyluyoruz istemiyoruz diye! Halbuki istemezmiyiz hic! Sanki hic yapamicaz cocugumuz olamicak gibime geliyo! Nolursun banada yardim et! Lutfeen cok mutsuzuumm !!Çekiniyorsanız özelden yazın.hertürlü destek olurum. Çok kötü bı hastalık. İnsan mahvoluyo kocaya karsı cevreye karsı.çünkü hep sorarlardı, sizin neden çocuk olmuyor? Bzde her seferinde istemyz derdik.o işi yıllardır yapamıyorz dıyemezdık.bu psıkoji berbat. Ama ya basarınca,hergun kocanı mutlu edince, jinekolojik muayeneye rahatlıkla gıdınce dunyalar senın oluyor.
Bide şu var bu hastalık tek bnde var sanırdım. Ama doluymuş
suan ınan eskı gunlerımı hatırladım keske yanında olabılsem ve senın elınden tutup doktora goturebılsem..Merhaba canım senı suan okadar iyi anlıyorumkı.... ben 4 yıllık evliyim ve bu illeti yenelı daha bir yıl oldu. kımseye hıcbırsey anlatamazsın, kendınde ekseklık hıssedersın, daha neler neler.. ben bunu yenebilecegımı asla dusunemıyordum, hatta esime bosanmaa teklıfınde bıle bulundum. onu nekadar cok sevsemde o bana nekadar destek olsada 3 yıl hep ıcım ıcımı yedi. ınanırısın ben elımı bıle süremıyordum, ölücemi zannediyordum, ben bunu asla yapamycam diyordum... ama basardım ve yendım.. suan cocuk dusunuyorum, allah nasıp ederse. ama ben bunu kendım basaramadım doktorum sayesınde oldu. ilk oncelreri diyordum nasıl gıdıcem nasıl olacak. oraya gıttıgımde bır baktım okadar kalabalıkkı buenım durumumda olan bır suru ınsan vardı. ben cok erteledım keske daha once gıtseydım. allah doktorumdan bınlercekez razı olsun. hıc vakıt kaybetme hemen doktora gıt tek basına cabalama canım... suan hangı ıldesın..
kızlar yardım etmek ıstıyorum hangı ıldesınız..Berraq ayni seyleri yasiyoruz su anda 3 yillik evliyiz! Herkez soruyor cocuk ne zaman diye offf Allahim her seferinde yalan soyluyoruz istemiyoruz diye! Halbuki istemezmiyiz hic! Sanki hic yapamicaz cocugumuz olamicak gibime geliyo! Nolursun banada yardim et! Lutfeen cok mutsuzuumm !!
Aynen aynen bende su an ayni seyleri yasiyorum ve su an kendi basima agliyorum mesajini okurken kendimi gordum! Banada yardim edin lutfeeen! Nasil basardiniz???canını sıkma inşallah yeneceksin. geçen sene bu zamanlarda aynı duyguları yaşıyordum. bebek haberi almaya dayanamıyordum. kimseyi kıskandığımdan değil neden ben eşimle birlikte olamıyorum bu mutluluğu bizde yaşayamıyoruz düşüncesi yüzünden. dışarıda çocuklu hamile kimi görsem direk bunlar da ilişkiye girmiş ben neden giremiyorum düşüncesi oluyordu. bu sorunu yaşayan başka vajinismuslularla konuşurken onların da aynı şeyleri düşündüğünü öğrendim.
Ben Fransadayimkızlar yardım etmek ıstıyorum hangı ıldesınız..
caNım öncelikle zamanı çok uzatmışsın . Aynayı al karşısına otur..Ikın bak göreceksin orada bir delik var. Vajinamızı kabullenmemiz gerekiyor. Rabbimin mucizesi bu . ama bunu yenmek için mutlaka parmak egzersizi yapmalısın. sen bu kadar korkuyorsan eşine söyle o yardımcı olsun sana olmazmıMrb bende cok zor durumdayim! 3 yillik evliyim ve esimle bi kere bile iliskiye giremedik! 1 sene sexologa gittik sonuc alamadim! O yuzden size katildim! Kegel egzersizleri yapiyorum! Parmak egzersizlerine baslamak istedim dün ama yapamiyorum bakamiyorum dokunamiyorum bile kendimi cok kotu hissediyorum tansiyonum dusuyo! Nasil yaptiniz nolur yardim edin banada! Sitede yeniyim! Bi konu acmak istiyorum! Herkez bana cvp yazabilsin diye! Anlamiyorum pek! Yardimci olun noolur kizlar! Yalvaririm!
BANADA YARDIMET BEN EGZERSİZ FLAN YAPAMIYORU 1.5YILDIRDA EŞİMLEEVLİĞİM MAMA SADECE YATAĞA GİRİPUYUYORUZ OK ADARSelamlar.
1,5 yil ceken ve sonra vajinusmusu 4. gun yenen, bu topikteki 2 kisinin de yenmesine yardim eden eski vajinismusluyum. Aslinda hala tam olarak iliskiye giremesem de isteyince girebiliyorum.
Oncelikle sunu belirteyim arkadaslar vajinusmusu ustte daha rahat yenersiniz. Kontrol sizde oluyor cunku caniniz yaninca bekleyebilirsiniz. Ama esiniz ustte olursa durdurmaniz zaman alir daha tedirgin olursunuz.
Duvara carpma hissi geldiginde penisi asagi dogru ittirin. Cunku o yanlis yone gittigini gosterir. Giristeki az yanmaya biraz kaylanabilirseniz devaminda hicbir sey hissetmiyorsunuz. Olup olmadigini anlamiyorsunuz bile.
Inanmakta bitiyor is. Kendinize guvenin. Ben parmakla basladim aparat hazirladim sonra bunu yapabiliyorsam onu da yaparim dedim 4. Gun bitirdim isi.
Zor degil. Korkmayin. Cesaret azim ve kendine guven ile 2 gunde yenenler var bu illeti.
Bu topige cok takildigimda liste hazirliyordum. Simdi yapan var mi bilmiyorum ama lutfen vajinusmusu yenenler ve egzersiz yapanlari ayirdiginiz bir liste yapin. O listeye girmek icin daha cok calisiyor vajili dostlar. Benim cok vaktim olmadigimdan artik yardim edemiyorum.
Ama isin sirri azim guven cesarette...
Herkese basarilar...
ama egzersiler çok önemli bu işin altın kuralı.. Hem vajinanla barışık olmalısın hiç aynada inceledin mi?BANADA YARDIMET BEN EGZERSİZ FLAN YAPAMIYORU 1.5YILDIRDA EŞİMLEEVLİĞİM MAMA SADECE YATAĞA GİRİPUYUYORUZ OK ADAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?