Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Artık sıkacak canım bile kalmadı inan canımdan bezdim.. Ya nasıl milyarlarca insan yapabilir bunuda hemde cok buyuk zevkle ama ben yapamam.. okudularmı ufledılermi nedir bunun caresi...
Artık sıkacak canım bile kalmadı inan canımdan bezdim.. Ya nasıl milyarlarca insan yapabilir bunuda hemde cok buyuk zevkle ama ben yapamam.. okudularmı ufledılermi nedir bunun caresi...
Ne zamandır evlisin:))bnde bu soruyu kndime sorup dururdum.birgün kocamda elimde bezdi.dedı yeter artk 15 yaşndki çocuklatr bile yapıyo.hemde grup seks bilmem ne.gururuma dokundu. Çok istedim o gece ve basardım.kremsiz,İlaçsız,...
Beynime laf gecırdım vajına esnektr acılır dedim. Oldu bitti. Kabus sona erdi.2010 da evlendim.12de ilk ilişkim oldu

Ben:
Vajina girişimde bir et parçası var ve orayı daraltiyor çok canım yaniyor vajinismusum parmak egzersizinde farkettim sizlerde de boyle bir durum oldumu ve olduysa nasıl bir yol izlediniz ?
Cevap:

bir doktora görünmelisin. vajina girişindeki et parçası ilişkiye girmeyi zorlaştırır hatta hiç giremezsiniz.belkide vajinismus değilsindir bir operasyonla et parçasından kurtulup rahat edebilirsin.

Hadi İnşallah degilimdir..

Ben yapamıyorum bunu iste ucu bile degse zıplıyorum hemen ellerimle ittiriyorum

Ben yapamıyorum bunu iste ucu bile degse zıplıyorum hemen ellerimle ittiriyorum
düşündüğün kadar korkunç acı verici birşey değil emin ol. bence senin yardım almanda fayda var en kısa sürede kendine bir danışman bulup bu sorunun üstesinden gelmelisin. eşinin bekleyelim demesine aldırma benim eşimde acelesi yok gideriz yaparız doktora ihtiyaç yok diyip duruyordu. kendim araştırdım merkezi buldum eşimi ikna ettim gerisi geldi zaten.

bence okey in kayganlaştırıcısı çok daha iyi öbür dediğinizi ben hiç sevmedim tuhaf bir şey..

Canım okurken nasıl üzüldüm anlatamam sana.. bende 1.5 yıllık evliyim atlattım çok şükür bu illeti.. Bak 3 parmak yapmakzorunda değilsin. bu hastalıkta unutmaki herkes tek başına kendini bol bol telkin et. Ben hep egzersiz yaparken besmele çekerek ve ayetel kursi okuyarak yendim bu illeti. Doktora gidince o seni psikolojik olarak tedavi ediyor ben doktor sayesinde yendim ne zaman bir sorunum olsa ona koştum ama inan herkesin yaptığı şey aynı. Sen eşli parmak egzersizini yapıyormusun? ben onu da yapamıyordum eşim midem bulanıyor bu şekilde senden diyordu , düşünsene ben çabalıyorum ama karşımdaki adam bana bunu söylüyor. Çok zor dönemlerden geçtik eşimle ama bir gün oturdum olacak bu iş erteleme yok dedim . İstersen sana yardım edebilirim...

Mrb bende cok zor durumdayim! 3 yillik evliyim ve esimle bi kere bile iliskiye giremedik! 1 sene sexologa gittik sonuc alamadim! O yuzden size katildim! Kegel egzersizleri yapiyorum! Parmak egzersizlerine baslamak istedim dün ama yapamiyorum bakamiyorum dokunamiyorum bile kendimi cok kotu hissediyorum tansiyonum dusuyo! Nasil yaptiniz nolur yardim edin banada! Sitede yeniyim! Bi konu acmak istiyorum! Herkez bana cvp yazabilsin diye! Anlamiyorum pek! Yardimci olun noolur kizlar! Yalvaririm!

Mrb bende cok zor durumdayim! 3 yillik evliyim ve esimle bi kere bile iliskiye giremedik! 1 sene sexologa gittik sonuc alamadim! O yuzden size katildim! Kegel egzersizleri yapiyorum! Parmak egzersizlerine baslamak istedim dün ama yapamiyorum bakamiyorum dokunamiyorum bile kendimi cok kotu hissediyorum tansiyonum dusuyo! Nasil yaptiniz nolur yardim edin banada! Sitede yeniyim! Bi konu acmak istiyorum! Herkez bana cvp yazabilsin diye! Anlamiyorum pek! Yardimci olun noolur kizlar! Yalvaririm!

Merhaba canım senı suan okadar iyi anlıyorumkı.... ben 4 yıllık evliyim ve bu illeti yenelı daha bir yıl oldu. kımseye hıcbırsey anlatamazsın, kendınde ekseklık hıssedersın, daha neler neler.. ben bunu yenebilecegımı asla dusunemıyordum, hatta esime bosanmaa teklıfınde bıle bulundum. onu nekadar cok sevsemde o bana nekadar destek olsada 3 yıl hep ıcım ıcımı yedi. ınanırısın ben elımı bıle süremıyordum, ölücemi zannediyordum, ben bunu asla yapamycam diyordum... ama basardım ve yendım.. suan cocuk dusunuyorum, allah nasıp ederse. ama ben bunu kendım basaramadım doktorum sayesınde oldu. ilk oncelreri diyordum nasıl gıdıcem nasıl olacak. oraya gıttıgımde bır baktım okadar kalabalıkkı buenım durumumda olan bır suru ınsan vardı. ben cok erteledım keske daha once gıtseydım. allah doktorumdan bınlercekez razı olsun. hıc vakıt kaybetme hemen doktora gıt tek basına cabalama canım... suan hangı ıldesın..

Berraq ayni seyleri yasiyoruz su anda 3 yillik evliyiz! Herkez soruyor cocuk ne zaman diye offf Allahim her seferinde yalan soyluyoruz istemiyoruz diye! Halbuki istemezmiyiz hic! Sanki hic yapamicaz cocugumuz olamicak gibime geliyo! Nolursun banada yardim et! Lutfeen cok mutsuzuumm !!

suan ınan eskı gunlerımı hatırladım keske yanında olabılsem ve senın elınden tutup doktora goturebılsem..

kızlar yardım etmek ıstıyorum hangı ıldesınız..

Aynen aynen bende su an ayni seyleri yasiyorum ve su an kendi basima agliyorum mesajini okurken kendimi gordum! Banada yardim edin lutfeeen! Nasil basardiniz???

canım ben ıstanbuldayım, saygın bey var cok unlu nerelerden hasta gelıyordu ona, ben oraya gıdene kadar hala basarabılecegıme ınanmıyordum. ben bunu basardıysam ınan herkes basarır. yınede ıstiyorsan netten bak. vajınusmus saygın yaz cıkıyor..

caNım öncelikle zamanı çok uzatmışsın . Aynayı al karşısına otur..Ikın bak göreceksin orada bir delik var. Vajinamızı kabullenmemiz gerekiyor. Rabbimin mucizesi bu . ama bunu yenmek için mutlaka parmak egzersizi yapmalısın. sen bu kadar korkuyorsan eşine söyle o yardımcı olsun sana olmazmı

BANADA YARDIMET BEN EGZERSİZ FLAN YAPAMIYORU 1.5YILDIRDA EŞİMLEEVLİĞİM MAMA SADECE YATAĞA GİRİPUYUYORUZ OK ADAR

Arkadaslar bu problemi illada dokrorda cozeceksiniz diye bisey yok.once burda tavsiyeedilen egzersizleri bi deneyin.eger cok ciddi anlamda yapamiyorsaniz doktora gidersiniz.hepinizi o kadar iyi anliyorum ki.1.5yil yasadim bunu.bebek sordular dusunmuyoruz yalanlari falan.ayni donemde evlenen arkadaslarimin bebekleri bile oldu.neyseki bu siteyi buldum.basaranlari okuyunca ben de yapabilirim dedim.kendimi gaza getirip egzersizlere basladim.ilk sizin gibiydim bakamiyordum.dokunamiyordum.yarisinin girmesini birakin ucu bile girmiyordu.o kadar kasiyordum.bes ay boyunca egzersiz icin cabaladim.ve baktim ki p....boyutunda aparati aliyorum ve ardindan iliskiye girebildim.nolur biraz cabalayin.ve bu mutlulugu ertelemeyin.mesela bugun baslayin egzersize.ben de doktora gitmeyi dusundum hem de altinlarimi gozden cikarmistim.burdaki arkadaslarin yaptiklarinin aynisini yaptiriyormus doktor.tek basima da yapabilirim dedim.sonucta yeni bir delik acmayacagim varolana yavas yavas birseyler girdirecegim dedim ise koyuldum.siz de yapabilirsiniz.hicbir sey yapmadan beklemek daha fazla yipranmaniza neden olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…