Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Parmak egzersizlerini nasil yapiyosunuz tam olarak anlatabilirmisiniz? Lutfen! Ben dokandigim an kendimi cok kotu hissediyorum bakamiyorum bile offf nasil iyilesiceemm!!???

Aynen aynen bende su an ayni seyleri yasiyorum ve su an kendi basima agliyorum mesajini okurken kendimi gordum! Banada yardim edin lutfeeen! Nasil basardiniz???
Merhaba cnm. Ben 2,5 yillik evliyim. Evliligimin ilk iki ayi berbat gecti. Bende vajinismustum. Once Allahin izniyle sonra Burda okuduklarim sayesinde 3 ay icinde yendim. İnsallah sende yenersin canim. Hersey stress yaptigimiz icin oluyo. Ben vajinaya dokunamiyodum bile. Parmak egzersizleriyle yendim. Sabir ve azim en buyuk ilaci. Ogrenmek istedigin bisey olursa yardimci olurum seve seve :)

Cok tesekkur ederim! Zaten sizden yani burdaki tum kizlardan destek almazsam hepten psikolojim bozulcak! Parmak egzersizlerini bastn sona anlatirmisin? Nasil yapmam gerek!? Lutfen!!!

Parmak egzersizlerini nasil yapiyosunuz tam olarak anlatabilirmisiniz? Lutfen! Ben dokandigim an kendimi cok kotu hissediyorum bakamiyorum bile offf nasil iyilesiceemm!!???
Bak şimdi ilk önce günde ben 300 kereye yakın kas-bırak yapıyordum(maksimim 1 saatini alıyor) sonra bir ayna al ve karşısına geç hafif yatar poziyonda ol.. Aç tv yide kafanı güzelce dağıt sonra ıkın azıcık bak hemen bir delik görcekesin. Ben parmağıma eldiven takıp bol bol kayganlaştırıcı sürüp ilk önce serçe parmağımı soktum ama ilk boğuma kadar sonra nefes alıp verip kendimi sakinleştirdim sonra azıcık daha ittim parmağımı ikinci boğumuda aldım .. ve o gün mutluluktan ağladım..Daha sonra hep en başa dönerek yani serçe parmaktan başlayarak devam ettim hergün 1 boğum daha ekledim.

BANA DA YARDIMCI OLLÜTFEN NE EGZERSİZ NE DOKUNMA HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUM

BEN İNANIRMISIN EMLA DİYE BİR KREM VAR ONU DA ALDIM SÜRDÜM BİŞEY OLMADI NEDENSE ANLAMIYORUM OLMUYCAK MI ACABA

Ne guzeeel!!! Insallah bende basaririm! Bogum derken neyi kastediyosun? Kusura bakma ben Fransadanim da bazi seyleri anlayamiyorum!

Cok tesekkur ederim! Zaten sizden yani burdaki tum kizlardan destek almazsam hepten psikolojim bozulcak! Parmak egzersizlerini bastn sona anlatirmisin? Nasil yapmam gerek!? Lutfen!!!
Cnm oncelikle tek basina olmalisin. Ben yatk odama geciyodum ve kafani dagitacak seyler olsun meselq muzik ac tv izle. Baska seylere odaklanmalisin. Sonra bi ayna al ve vajinani incele. Basta dokunamayabilirsin. Ama azimli olan lazim. Sakin erteleme. Gun gun parmak egzersizi yap. Ben vazelin kullanmistim isi kolaylastirmak icin. Once vajinaya sür sonra serce parmagina vazelin sur. Yavas yavas iceri sokmaya calis. Basta zorlanirsin ama pes etme. Vajina kasilir ama sen derin nefes al. Alirkende karnini sisir. Nefesi yavasca verirken vajina zaten parmagi iceri aliyo. Zamanla parmagin tamami giriyo. Sonra iki parmagi sokmaya calisirsin bu yontemle. En azindan vajinadaki kasilmalari kontrol altina almis olursun. Bide tuvalette idrarini yaparken sal birak bi kac defa. Bu da kaslari senin yonlendirmene yardinci olur. Zamanla olacak guzelim Allahin izniyle. Sen yeterki pes etme. Bu aksm basla hemen. Dualarim sizinle.

Bu arada heralde eldiven benim isime yariyabir cunku ben vajinamla parmagimin temasindan kendimi kotu hissediyorum sanki! Olabilirmi acaba?

estafurllah canım bak boğum dediğim şey şu

Eki Görüntüle 1389163

1 ile yazılı olan yer varya oradaki çizgi..
Aaa tamam anladim! Cok sag ol! Baska neler onerirsin? Bunu basardigimda mutlaka yazicam! Dualarinizi eksik etmeyin noolur! Cok caresizim! Sizde olmasaniz kiminle dertlesicem! Kimseye acamiyorum derdimi!!!

1XYLOCAİNE ADINDA BİR SPREY VARMIŞ ONLA YENEN VARMIŞ BUNU AMA NASIL GİDİP ALACAM ECZ DEN COKK ZORRR BEN YENEMİYCEM SANIRIM

Aaa tamam anladim! Cok sag ol! Baska neler onerirsin? Bunu basardigimda mutlaka yazicam! Dualarinizi eksik etmeyin noolur! Cok caresizim! Sizde olmasaniz kiminle dertlesicem! Kimseye acamiyorum derdimi!!!
üzülme canım çok dua edicem sana. Besmele çek olurmu ve moralini asla bozma. Hep inan yapabilceğine..olduktan sonra bumuymuş ya diyeceksin. en önemlisi kas-bırak yapmak hani çiş tutup bırakır gibi o inanılmaz rahatlatıyor insanı..

Aynen bende öyle idim git bir doktor eldiveni al. birde okey kayganlaştırıcı(çilekli olanı harika)
Bi kere kayganlastirici kullandim sanki yanma hissi oldu! Olabilirmi? Markasi durex! Hatta oda kirazliydi! Evlenmeden once almistim lazim olur diye! Ilk denememizde yanmisti! Zaten bidahada denemedik malesef

Bi kere kayganlastirici kullandim sanki yanma hissi oldu! Olabilirmi? Markasi durex! Hatta oda kirazliydi! Evlenmeden once almistim lazim olur diye! Ilk denememizde yanmisti! Zaten bidahada denemedik malesef

oda olur canım aynı markalar. Yanma neden oluyor biliyormusun kendini kasmaktan ben bütün egzersilerimi tv karşısında yaptım kendini rahat bırakmadan başlama zaten egzersize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…