Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar takipteyim sizi adet oldum yazamiyorum. Sabrili nazli melankio secda dnz ne yaptiniz hallettiniz galiba ses soluk yok...

1XYLOCAİNE ADINDA BİR SPREY VARMIŞ ONLA YENEN VARMIŞ BUNU AMA NASIL GİDİP ALACAM ECZ DEN COKK ZORRR BEN YENEMİYCEM SANIRIM
Sakın pes etme canım benim. Yenemesem ben yenemezdim. Canim cok tatlidir benim. En ufak bi yere carpsam iki saat kivranirim :)Ben de senin gibi diyodum ama Allahin yardimiyla oluyo. Bu durumu asinca cok kizacaksin kendine. Bumuymus ya diceksin. Aylarimi bunun icin mi mahvetmisim diceksin. Herkes yapiyosa senin neyin eksik. Hırslanman lazım. Hergun dene burda yazılanları. Vajinana bisey girse nolcakki ne olabilir onu dusun. Hadi diyelimki cok acidi ki acimiyo suan icinde bulundugun durumdan kotu mu olacak. Kendine guven cnm. Yakin zamandq guzel haberlerinizi bekliyorum.

Coook tesekkur!!! Bu aksam degil, birazdan baslicam insallah! Bugun evde yalnizim! Dualarinizi eksik etmeyin noolur! Cok mutsuzummm!!!

Arkadaslar ben de basaramayanlardanim ucunu alabiliyorum daha sonra acidan ilerlettirmiyorum ;((( esim o sirada afedersiniz bosaliyo tamamen ice ben bu isi halletmeden hamile kalmaktan korkuyorum

1XYLOCAİNE ADINDA BİR SPREY VARMIŞ ONLA YENEN VARMIŞ BUNU AMA NASIL GİDİP ALACAM ECZ DEN COKK ZORRR BEN YENEMİYCEM SANIRIM
sakın öyle uyuşturucu kremler denemeyin. En güzeli kegel ve parmak egzersizi vageçmek yok..
Coook tesekkur!!! Bu aksam degil, birazdan baslicam insallah! Bugun evde yalnizim! Dualarinizi eksik etmeyin noolur! Cok mutsuzummm!!!

tamam canım dualarım seninle hadi başarabilirsin. Üzülmek yok ümitsizlik yok ben tv izleyerek yaptım canım. Aç tv yi otur karşısına ve hep yeniceğine emin ol. Çek besmeleni başla bakalım hadi.. ama ilk önce dediğim gibi kegel yap yani çiş tut bırak 100 kere ....

Arkadaslar ben de basaramayanlardanim ucunu alabiliyorum daha sonra acidan ilerlettirmiyorum ;((( esim o sirada afedersiniz bosaliyo tamamen ice ben bu isi halletmeden hamile kalmaktan korkuyorum
ilişki denemesine geçmeden önce kegel ve parmak egzersizi yapıyormusunuz?

Özelden mesaj at.ne durumdasınuz?basarırsın.bnde yapamadm ama şimdi 2 aylık oğlum var

ilişki denemesine geçmeden önce kegel ve parmak egzersizi yapıyormusunuz?[/QUOTE]
Evet yapiyorum onlarda sikinti yok kendimi kasmiyorum da esimi cok rahat aliyorum ama yarisindan ileri bir yerden sonra gitmiyo orda kaliyo

3 parmak yapabiliyorum mum kalınlığında aparat yapıyorum ama eş denemesine geçmedim aparati kalınlastirip devam edecegim
3 parmak mı ben 2 parmak yapabiliyordum ve deneyince oldu bence sende yapabilirsin.Zaten emin ol penis kemiksiz olduğu için kesinlikle hem aparattan hemde parmaktan çok çok daha iyi

ilişki denemesine geçmeden önce kegel ve parmak egzersizi yapıyormusunuz?
Evet yapiyorum onlarda sikinti yok kendimi kasmiyorum da esimi cok rahat aliyorum ama yarisindan ileri bir yerden sonra gitmiyo orda kaliyo [/QUOTE]
bak ilk başta bende öyle hissetmiştim mesela o an çok mu kasıldın hemen kas bırak yap ve birazcık ıkın ve poponu biraz salla aynı dans eder gibi inan bana hop diye olu veriyor

Evet kimseler görünmüyor herkes calisiyor galiba sen ne durumdasin canım
Canim adet oldum ama bitsin calismaya devam kimse umrumda degil artik coluk cocuk soranlara diyorum ki sen mi bakican.:) bu arda seni takip ediyorum masallah bayagi ilerledin 2 hafta once parmak yapamiyorum derken artik aparatlar yetersiz kaliyor hadi mujdelu haberlerini bekliyorum....

Evet yapiyorum onlarda sikinti yok kendimi kasmiyorum da esimi cok rahat aliyorum ama yarisindan ileri bir yerden sonra gitmiyo orda kaliyo
bak ilk başta bende öyle hissetmiştim mesela o an çok mu kasıldın hemen kas bırak yap ve birazcık ıkın ve poponu biraz salla aynı dans eder gibi inan bana hop diye olu veriyor[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim bir de sallamayi deneyeyim ikinmayi yapiyorum iste ikinirken bi bakmisim esim tamamen iceri askerleri gondermis

bak ilk başta bende öyle hissetmiştim mesela o an çok mu kasıldın hemen kas bırak yap ve birazcık ıkın ve poponu biraz salla aynı dans eder gibi inan bana hop diye olu veriyor
Cok tesekkur ederim bir de sallamayi deneyeyim ikinmayi yapiyorum iste ikinirken bi bakmisim esim tamamen iceri askerleri gondermis [/QUOTE]
ama bu dönemde hamile kalma bence . Prezarvatifle korunmayı deneyin bu şekil olmaz çünkü. Tedavın yarım kalır. Eşinde erken boşalma sorunu var anladığım kadarıyla. Hap falan kullansa aslında..

PARMAK EGZERSİZİ YAPIYORUM AMA IKINIYORUM VAJINAMDA BİR SORUN OLSA ORASI ACILIRMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM EEE DELİKDE GÖRÜNÜYOR AMA BEN HALA SRCE PARMAGIMI SOKAMADIM

Cok tesekkur ederim bir de sallamayi deneyeyim ikinmayi yapiyorum iste ikinirken bi bakmisim esim tamamen iceri askerleri gondermis
ama bu dönemde hamile kalma bence . Prezarvatifle korunmayı deneyin bu şekil olmaz çünkü. Tedavın yarım kalır. Eşinde erken boşalma sorunu var anladığım kadarıyla. Hap falan kullansa aslında..[/QUOTE]
Yok esimde bir sorun oldugunu dusunmuyorum sorun bende o ucunu yerlestirene kadar adami yarim saat ugrastiriyorum :) ya iste biz bu sekilde hamile kalinmaz biliyoruz cunku tam birlesme olmuyo sadece birlesmeye calismak oluyo tesadufen burasi denk gelince ogrendim kalinabiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…