- 7 Ocak 2015
- 771
- 561
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.641
Sakın pes etme canım benim. Yenemesem ben yenemezdim. Canim cok tatlidir benim. En ufak bi yere carpsam iki saat kivranirim :)Ben de senin gibi diyodum ama Allahin yardimiyla oluyo. Bu durumu asinca cok kizacaksin kendine. Bumuymus ya diceksin. Aylarimi bunun icin mi mahvetmisim diceksin. Herkes yapiyosa senin neyin eksik. Hırslanman lazım. Hergun dene burda yazılanları. Vajinana bisey girse nolcakki ne olabilir onu dusun. Hadi diyelimki cok acidi ki acimiyo suan icinde bulundugun durumdan kotu mu olacak. Kendine guven cnm. Yakin zamandq guzel haberlerinizi bekliyorum.1XYLOCAİNE ADINDA BİR SPREY VARMIŞ ONLA YENEN VARMIŞ BUNU AMA NASIL GİDİP ALACAM ECZ DEN COKK ZORRR BEN YENEMİYCEM SANIRIM
Coook tesekkur!!! Bu aksam degil, birazdan baslicam insallah! Bugun evde yalnizim! Dualarinizi eksik etmeyin noolur! Cok mutsuzummm!!!Cnm oncelikle tek basina olmalisin. Ben yatk odama geciyodum ve kafani dagitacak seyler olsun meselq muzik ac tv izle. Baska seylere odaklanmalisin. Sonra bi ayna al ve vajinani incele. Basta dokunamayabilirsin. Ama azimli olan lazim. Sakin erteleme. Gun gun parmak egzersizi yap. Ben vazelin kullanmistim isi kolaylastirmak icin. Once vajinaya sür sonra serce parmagina vazelin sur. Yavas yavas iceri sokmaya calis. Basta zorlanirsin ama pes etme. Vajina kasilir ama sen derin nefes al. Alirkende karnini sisir. Nefesi yavasca verirken vajina zaten parmagi iceri aliyo. Zamanla parmagin tamami giriyo. Sonra iki parmagi sokmaya calisirsin bu yontemle. En azindan vajinadaki kasilmalari kontrol altina almis olursun. Bide tuvalette idrarini yaparken sal birak bi kac defa. Bu da kaslari senin yonlendirmene yardinci olur. Zamanla olacak guzelim Allahin izniyle. Sen yeterki pes etme. Bu aksm basla hemen. Dualarim sizinle.
Tv ye bakarakmi yapim egzersizleri?oda olur canım aynı markalar. Yanma neden oluyor biliyormusun kendini kasmaktan ben bütün egzersilerimi tv karşısında yaptım kendini rahat bırakmadan başlama zaten egzersize
Bana özelden yaz istersen ben de tam olarak yenmedim ama egzersizlerde ilerledim yardımcı olabilirimNe guzeeel!!! Insallah bende basaririm! Bogum derken neyi kastediyosun? Kusura bakma ben Fransadanim da bazi seyleri anlayamiyorum!
sakın öyle uyuşturucu kremler denemeyin. En güzeli kegel ve parmak egzersizi vageçmek yok..1XYLOCAİNE ADINDA BİR SPREY VARMIŞ ONLA YENEN VARMIŞ BUNU AMA NASIL GİDİP ALACAM ECZ DEN COKK ZORRR BEN YENEMİYCEM SANIRIM
Coook tesekkur!!! Bu aksam degil, birazdan baslicam insallah! Bugun evde yalnizim! Dualarinizi eksik etmeyin noolur! Cok mutsuzummm!!!
ilişki denemesine geçmeden önce kegel ve parmak egzersizi yapıyormusunuz?Arkadaslar ben de basaramayanlardanimucunu alabiliyorum daha sonra acidan ilerlettirmiyorum ;((( esim o sirada afedersiniz bosaliyo tamamen ice ben bu isi halletmeden hamile kalmaktan korkuyorum
Özelden mesaj at.ne durumdasınuz?basarırsın.bnde yapamadm ama şimdi 2 aylık oğlum varBerraq ayni seyleri yasiyoruz su anda 3 yillik evliyiz! Herkez soruyor cocuk ne zaman diye offf Allahim her seferinde yalan soyluyoruz istemiyoruz diye! Halbuki istemezmiyiz hic! Sanki hic yapamicaz cocugumuz olamicak gibime geliyo! Nolursun banada yardim et! Lutfeen cok mutsuzuumm !!
neresinde kaldınız olayın? yani tam olarak yenemedim derken. Yanlış anlamaa bende tam olarak yenemeden 1 ay geçirdim araftaydım resmen..Bana özelden yaz istersen ben de tam olarak yenmedim ama egzersizlerde ilerledim yardımcı olabilirim
Dualarim sizinle canim. Hayatta daha buyuk sorunlari olanlar var bunlar kucuk seyler yeneceksiniz eminimCoook tesekkur!!! Bu aksam degil, birazdan baslicam insallah! Bugun evde yalnizim! Dualarinizi eksik etmeyin noolur! Cok mutsuzummm!!!
Evet kimseler görünmüyor herkes calisiyor galiba sen ne durumdasin canımKizlar takipteyim sizi adet oldum yazamiyorum. Sabrili nazli melankio secda dnz ne yaptiniz hallettiniz galiba ses soluk yok...
3 parmak yapabiliyorum mum kalınlığında aparat yapıyorum ama eş denemesine geçmedim aparati kalınlastirip devam edecegimneresinde kaldınız olayın? yani tam olarak yenemedim derken. Yanlış anlamaa bende tam olarak yenemeden 1 ay geçirdim araftaydım resmen..
3 parmak mı ben 2 parmak yapabiliyordum ve deneyince oldu bence sende yapabilirsin.Zaten emin ol penis kemiksiz olduğu için kesinlikle hem aparattan hemde parmaktan çok çok daha iyi3 parmak yapabiliyorum mum kalınlığında aparat yapıyorum ama eş denemesine geçmedim aparati kalınlastirip devam edecegim
Evet yapiyorum onlarda sikinti yok kendimi kasmiyorum da esimi cok rahat aliyorum ama yarisindan ileri bir yerden sonra gitmiyo orda kaliyoilişki denemesine geçmeden önce kegel ve parmak egzersizi yapıyormusunuz?
Canim adet oldum ama bitsin calismaya devam kimse umrumda degil artik coluk cocuk soranlara diyorum ki sen mi bakican.:) bu arda seni takip ediyorum masallah bayagi ilerledin 2 hafta once parmak yapamiyorum derken artik aparatlar yetersiz kaliyor hadi mujdelu haberlerini bekliyorum....Evet kimseler görünmüyor herkes calisiyor galiba sen ne durumdasin canım
bak ilk başta bende öyle hissetmiştim mesela o an çok mu kasıldın hemen kas bırak yap ve birazcık ıkın ve poponu biraz salla aynı dans eder gibi inan bana hop diye olu veriyor[/QUOTE]Evet yapiyorum onlarda sikinti yok kendimi kasmiyorum da esimi cok rahat aliyorum ama yarisindan ileri bir yerden sonra gitmiyo orda kaliyo
Cok tesekkur ederim bir de sallamayi deneyeyim ikinmayi yapiyorum iste ikinirken bi bakmisim esim tamamen iceri askerleri gondermisbak ilk başta bende öyle hissetmiştim mesela o an çok mu kasıldın hemen kas bırak yap ve birazcık ıkın ve poponu biraz salla aynı dans eder gibi inan bana hop diye olu veriyor
PARMAK EGZERSİZİ YAPIYORUM AMA IKINIYORUM VAJINAMDA BİR SORUN OLSA ORASI ACILIRMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM EEE DELİKDE GÖRÜNÜYOR AMA BEN HALA SRCE PARMAGIMI SOKAMADIMSakın pes etme canım benim. Yenemesem ben yenemezdim. Canim cok tatlidir benim. En ufak bi yere carpsam iki saat kivranirim :)Ben de senin gibi diyodum ama Allahin yardimiyla oluyo. Bu durumu asinca cok kizacaksin kendine. Bumuymus ya diceksin. Aylarimi bunun icin mi mahvetmisim diceksin. Herkes yapiyosa senin neyin eksik. Hırslanman lazım. Hergun dene burda yazılanları. Vajinana bisey girse nolcakki ne olabilir onu dusun. Hadi diyelimki cok acidi ki acimiyo suan icinde bulundugun durumdan kotu mu olacak. Kendine guven cnm. Yakin zamandq guzel haberlerinizi bekliyorum.
ama bu dönemde hamile kalma bence . Prezarvatifle korunmayı deneyin bu şekil olmaz çünkü. Tedavın yarım kalır. Eşinde erken boşalma sorunu var anladığım kadarıyla. Hap falan kullansa aslında..[/QUOTE]Cok tesekkur ederim bir de sallamayi deneyeyim ikinmayi yapiyorum iste ikinirken bi bakmisim esim tamamen iceri askerleri gondermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?