- 12 Ekim 2012
- 399
- 429
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.661
Bi anda girmez zaten canim. Bogum bogum ilerleyeceksin. Pes etmek yok. Lutfen canim hadi devam olacak. Yari yatar gibi bacaklarini ac al aynayi karsina. Ben ilkinde tırnak cizgisine kadar sokabilmistim.PARMAK EGZERSİZİ YAPIYORUM AMA IKINIYORUM VAJINAMDA BİR SORUN OLSA ORASI ACILIRMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM EEE DELİKDE GÖRÜNÜYOR AMA BEN HALA SRCE PARMAGIMI SOKAMADIM
Ben Fransadayim cnmMerhaba canım senı suan okadar iyi anlıyorumkı.... ben 4 yıllık evliyim ve bu illeti yenelı daha bir yıl oldu. kımseye hıcbırsey anlatamazsın, kendınde ekseklık hıssedersın, daha neler neler.. ben bunu yenebilecegımı asla dusunemıyordum, hatta esime bosanmaa teklıfınde bıle bulundum. onu nekadar cok sevsemde o bana nekadar destek olsada 3 yıl hep ıcım ıcımı yedi. ınanırısın ben elımı bıle süremıyordum, ölücemi zannediyordum, ben bunu asla yapamycam diyordum... ama basardım ve yendım.. suan cocuk dusunuyorum, allah nasıp ederse. ama ben bunu kendım basaramadım doktorum sayesınde oldu. ilk oncelreri diyordum nasıl gıdıcem nasıl olacak. oraya gıttıgımde bır baktım okadar kalabalıkkı buenım durumumda olan bır suru ınsan vardı. ben cok erteledım keske daha once gıtseydım. allah doktorumdan bınlercekez razı olsun. hıc vakıt kaybetme hemen doktora gıt tek basına cabalama canım... suan hangı ıldesın..
slm kızlar size bişi soracam çok saçma ama napıyım
iki hafta önce eş denemesinde eşim boşaldı bende üsteydim p...vajinama girmedi ama oturdum gene üstüne sonra elimle spermi iyice yaydım olurda hamile kalırım diye... neyse 4 5 gün önce tekrar denemeye çalıştık ozaman gene yapamadım tam hatırlamıom ama galiba gene elimle spermi vajinaya sürdüm.. şimdide adetim tam 6 gün gecikti .. emmm hamile olabilirmiyim acaba çoookkk merak ediom inşallah hamileyimdir moralım coookkk bozuk adetim gelecek diyebana acilll cvpppppp ltfnnnn
ayy dua edinde hamile olayım buna okadar ihtiyacım varkiinşallah hamlesindir arkadaşım ama ne yazıkki yazmak sorundayım psikolojikte olabiliyor bana kızma ne olur
Ben Fransadayim cnmkızlar yardım etmek ıstıyorum hangı ıldesınız..
ayy dua edinde hamile olayım buna okadar ihtiyacım varki
pskolojik olmasınnnnngerçekten olsunn off yaaaaaaaaa
yarın almak istiom rabbim vajinismus hastası olupta hamile olmak isteyenlere nasıp etsin ammiiinn yemin ediom okadar ihtiyacım varki öyle mutlu haberecanım benim Rabbim gönlüne göre versin tabiki inşallah pskolojik değildirde hamile kalmışsındır bunun için hergün Rabbime dua ediyorum hem kendim için hemde bütün isteyenler için ama istersen bir test al o zaman kafandaki sorular hafiflemiş olur
Coook tesekkur ederim!! Ozelden nasil yaziyoruz? Ven daha sitede yeniyim kusura bakmayin nolur!Bana özelden yaz istersen ben de tam olarak yenmedim ama egzersizlerde ilerledim yardımcı olabilirim
Kiz 6 gun nasil durdun catlarim valla ben bekleyemem masallah sabrina :)yarın almak istiom rabbim vajinismus hastası olupta hamile olmak isteyenlere nasıp etsin ammiiinn yemin ediom okadar ihtiyacım varki öyle mutlu habereeczaneye gitip nasıl diim YANİ BEN GEBELİK TESTİ ALMAK İSTİOMMU DEYİM HMM
gel nasıl sabrettiğimi bide bana sor :) yarına kadar inşallah hastalamamda pozitif çıkar emm yarın sabah bişi yemicem alıp gelecem testi ozamanda olur demi aç kanımaKiz 6 gun nasil durdun catlarim valla ben bekleyemem masallah sabrina :)
yarın almak istiom rabbim vajinismus hastası olupta hamile olmak isteyenlere nasıp etsin ammiiinn yemin ediom okadar ihtiyacım varki öyle mutlu habereeczaneye gitip nasıl diim YANİ BEN GEBELİK TESTİ ALMAK İSTİOMMU DEYİM HMM
Canim ac tok farketmez ilk idrarinla olmasi onemli ins rabbim gonlundekini nasip edergel nasıl sabrettiğimi bide bana sor :) yarına kadar inşallah hastalamamda pozitif çıkar emm yarın sabah bişi yemicem alıp gelecem testi ozamanda olur demi aç kanıma
ha ha ha haamin canım inşallah evet ben öyle demiştim gebelik testi alabilirmiyim diye sordum eczacı kadında bana gününüz geçiyormu diye sordu bende içimden yok keyften geldim demiştimayy kusura bakma içimden geldi
AYYY AMİİNNN HEPİMİZE İNŞALLAH :) ŞİMDİ GİTSEMMİKİ ACEBA HAVA KARANIO AMA SABREDEMİOMCanim ac tok farketmez ilk idrarinla olmasi onemli ins rabbim gonlundekini nasip eder
Esine aldirtma imkanin yok mu ? Ya da aldigin zaman gun icinde 5-6 saat beklemis idrarinla da oluyomus galiba ama ben isini riske atma derimAYYY AMİİNNN HEPİMİZE İNŞALLAH :) ŞİMDİ GİTSEMMİKİ ACEBA HAVA KARANIO AMA SABREDEMİOM
ha ha ha haacayip güldüm varya ha ha ha ha ALLAH SENİİİ EMİİİİİ HA HA
AY İNŞALLAH :)ne yapim canım ben zaten heyecanlıyım birde gitmişim utana sıkıla istiyorum kadın aban öyle bir soru yöneltince bende içimden güldüm ama inşallah sonuç pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?