Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

PARMAK EGZERSİZİ YAPIYORUM AMA IKINIYORUM VAJINAMDA BİR SORUN OLSA ORASI ACILIRMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM EEE DELİKDE GÖRÜNÜYOR AMA BEN HALA SRCE PARMAGIMI SOKAMADIM
Bi anda girmez zaten canim. Bogum bogum ilerleyeceksin. Pes etmek yok. Lutfen canim hadi devam olacak. Yari yatar gibi bacaklarini ac al aynayi karsina. Ben ilkinde tırnak cizgisine kadar sokabilmistim.

Ben Fransadayim cnm

slm kızlar size bişi soracam çok saçma ama napıyım
iki hafta önce eş denemesinde eşim boşaldı bende üsteydim p...vajinama girmedi ama oturdum gene üstüne sonra elimle spermi iyice yaydım olurda hamile kalırım diye... neyse 4 5 gün önce tekrar denemeye çalıştık ozaman gene yapamadım tam hatırlamıom ama galiba gene elimle spermi vajinaya sürdüm.. şimdide adetim tam 6 gün gecikti .. emmm hamile olabilirmiyim acaba çoookkk merak ediom inşallah hamileyimdir moralım coookkk bozuk adetim gelecek diye bana acilll cvpppppp ltfnnnn

inşallah hamlesindir arkadaşım ama ne yazıkki yazmak sorundayım psikolojikte olabiliyor bana kızma ne olur

ayy dua edinde hamile olayım buna okadar ihtiyacım varki

pskolojik olmasınnnnn gerçekten olsunn off yaaaaaaaaa

canım benim Rabbim gönlüne göre versin tabiki inşallah pskolojik değildirde hamile kalmışsındır bunun için hergün Rabbime dua ediyorum hem kendim için hemde bütün isteyenler için ama istersen bir test al o zaman kafandaki sorular hafiflemiş olur

yarın almak istiom rabbim vajinismus hastası olupta hamile olmak isteyenlere nasıp etsin ammiiinn yemin ediom okadar ihtiyacım varki öyle mutlu habere eczaneye gitip nasıl diim YANİ BEN GEBELİK TESTİ ALMAK İSTİOMMU DEYİM HMM

amin canım inşallah evet ben öyle demiştim gebelik testi alabilirmiyim diye sordum eczacı kadında bana gününüz geçiyormu diye sordu bende içimden yok keyften geldim demiştim ayy kusura bakma içimden geldi

amin canım inşallah evet ben öyle demiştim gebelik testi alabilirmiyim diye sordum eczacı kadında bana gününüz geçiyormu diye sordu bende içimden yok keyften geldim demiştim ayy kusura bakma içimden geldi
ha ha ha ha acayip güldüm varya ha ha ha ha ALLAH SENİİİ EMİİİİİ HA HA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…