Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım en ıyısı zeytınyag sur vallaaaa nasılll grıo anlamzsn onun zararıdaaa yok ben hep onla denedımmmm
vaaay sende zeytinyağcısın desene listeye seni de mi eklesek arkadaşım =))) bu arada gözünüz aydın Rabbim herkese isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. bebeğinizi sağ salim büyütmek nasip etsin.

vaaay sende zeytinyağcısın desene listeye seni de mi eklesek arkadaşım =))) bu arada gözünüz aydın Rabbim herkese isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. bebeğinizi sağ salim büyütmek nasip etsin.

Amin canım benim. İnşallah daha çok hamiş haberleri duyucaz bu sayfada, kızlar çok azimli

saolasın ekle ekleeeee :))))))))amın ınsallahhhhhhhhh ıns cnm yaaaa

Amin canım benim. İnşallah daha çok hamiş haberleri duyucaz bu sayfada, kızlar çok azimli
maşallah öyleler. eskisinden daha cesurlar çokşükür. çünkü birilerinin yenmesi onları daha çok ümitlendiriyor. eskiden yazmaya utanırlardı ama şimdi herkes öğrenmeye başladı utandıkça yenmek zorlaşıyor.

P.nin başını tam olarak alabilmiştim eşim tembellik etti 2 gün hiç denemedik ben de ona sinirlenip egzersiz yapmadım az önce denedik hiç giriş olmadi çok canım sıkkın kızlar

vallahı dogruyu solemek gerekırseee bende burda yenenler sayesınde azım ettım burda yazılanları telıme kaydettım kopyaladım kaydettım bak bole yenıolr bak bunları yapmm lazm bak bu kızda yendıııı bnım neym eksıkkk fln dedım hepppp hırs yaptım bende herkes yapsa emınım herkes yencekkk

P.nin başını tam olarak alabilmiştim eşim tembellik etti 2 gün hiç denemedik ben de ona sinirlenip egzersiz yapmadım az önce denedik hiç giriş olmadi çok canım sıkkın kızlar
egzersizden öte ara verince bazen acemilik çekmek normal. mesela yendikten sonra uzun süre eşinle birlikte olmasan bazen böyle acemilik hissettiğin bile olabilir. o anlık bir psikoloji

Reactions: vop
CANIM BAK esın gırerken o an derın nefes alll bak orasıı nasıl acılıp gırıyor anlamıcaksın

Çok haklısın, şu anda bile gizli takipçilerimizin olduğuna eminim. Çünkü ben de başlarda üye olmadan takip ettim sayfayı, çok utanç verici olduğunu düşünüyordum ne kadar yanılmışım. Hep beraber destek olursak, üstesinden gelicekler inşallah

korkularının üzerine gitmek lazım tabi. tebrik ederim seni. inşallah aşmayan kimse kalmaz.

hahaha bende yencegıme ınana kadar gızlıden takıp ettım ve yenınce grıp basarımı yazıcam demstm :))9

işin garibi de bu isimlerimiz falan gizli olduğu halde nedense utanıyoruz. gerçi ben yendikten sonra buldum burayı ama yardımcı olurken utanarak yazıyorum gerçi şimdi baya baya alıştım ama.

işin garibi de bu isimlerimiz falan gizli olduğu halde nedense utanıyoruz. gerçi ben yendikten sonra buldum burayı ama yardımcı olurken utanarak yazıyorum gerçi şimdi baya baya alıştım ama.
bende artık elımden gelenı yapmak ıstıorum burdakılereee kızlar cok kolayyyyyyy dıye yazanlara ben bakardım bole gercektenmı dercesıne smdıııı ben yazıorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…