- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.941
bende de olmuştu ilk 3 ay yasak son 3 ay yasak demişti dr. malesef benim bebeğim 2 aylıkken kalbi durmuş. Allah bir daha yaşatmasın sizede yaşatmasın inşallah. dr dan bilgi alırsın canım. kolay pozisyonlar falan seçersiniz hamilelik dönemi için arama motoruna yazınca çıkar.ınsallah ben yener yenmez hamıle kaldım yaaa smdı malum ılıskı yasak 2 ay doluo daha snra bı skntı olmaz dmı
Allah herkese nasip etsin inşallah. ne güzel yendikten sonra yardım etme şansın olmuş.bende artık elımden gelenı yapmak ıstıorum burdakılereee kızlar cok kolayyyyyyy dıye yazanlara ben bakardım bole gercektenmı dercesıne smdıııı ben yazıorum :)
bende de olmuştu ilk 3 ay yasak son 3 ay yasak demişti dr. malesef benim bebeğim 2 aylıkken kalbi durmuş. Allah bir daha yaşatmasın sizede yaşatmasın inşallah. dr dan bilgi alırsın canım. kolay pozisyonlar falan seçersiniz hamilelik dönemi için arama motoruna yazınca çıkar.
inşallah oluyordur, elimden geleni yapıyorum arkadaşım.Eminim çok faydan oluyordur canım
of ALLAHIM KORUSUN INS SANADA SABIR VERSIN UZULME VEREN ALLAH ALAN ALLAH BOLESI DAHA HAYIRLIDIR BELKIDE
bende de olmuştu ilk 3 ay yasak son 3 ay yasak demişti dr. malesef benim bebeğim 2 aylıkken kalbi durmuş. Allah bir daha yaşatmasın sizede yaşatmasın inşallah. dr dan bilgi alırsın canım. kolay pozisyonlar falan seçersiniz hamilelik dönemi için arama motoruna yazınca çıkar.
ağlamak yasak =)) sadece dua etmek var =) diğer arkadaşlar için benim gibi bebek isteyenler eşini ikna edemeyenler için =))
Yapıyorum canım ilk seferde öyle aldım zaten ama moralim çok düşüktü denerken o yüzden olmadi galibaCANIM BAK esın gırerken o an derın nefes alll bak orasıı nasıl acılıp gırıyor anlamıcaksın
ağlamak yasak =)) sadece dua etmek var =) diğer arkadaşlar için benim gibi bebek isteyenler eşini ikna edemeyenler için =))[/QU????
sıkma cANINII benımde ılkınde olup ıkıncısnde olmmstııı ucuncude cok raht oldu masllah olmuosa zorlama o senn o ankı drmuna baglııııYapıyorum canım ilk seferde öyle aldım zaten ama moralim çok düşüktü denerken o yüzden olmadi galiba
yenısın o yuzden hemen de asılan bsey deılll sende olan drumda deıl btekkkk raht brk kendını olmuosa gt bııı cıkolata yeee olmdysa olmedık yaaa arkdsm alla alla a:=))))sıkma cANINII benımde ılkınde olup ıkıncısnde olmmstııı ucuncude cok raht oldu masllah olmuosa zorlama o senn o ankı drmuna baglıııı
Ya eşime çok kızdım her seferinde ben hadi deneyelim diyorum hiç umrunda değil sanki anlamıyorum ki.egzersizler iyi gidince artık deneyelim olmasa da dememek lazım dedim ve ilk deneme de başını tamamen aldım sık sık denemek lazım dedim ona rağmen takmadi yani prezervatif al daha kaygan olur diye 10 kere dedim onu da almadı.olmayınca oturdum ağladım eşim de olur diyo artık parmak egzersizi yapmak istemiyorum diye ağladım valla gerçekten artık istemiyorum egzersiz filan almaya başlamışken neden tekrar parmağa döneyim ki.ama nasıl olacak bilmiyorumyenısın o yuzden hemen de asılan bsey deılll sende olan drumda deıl btekkkk raht brk kendını olmuosa gt bııı cıkolata yeee olmdysa olmedık yaaa arkdsm alla alla a:=))))
Ya eşime çok kızdım her seferinde ben hadi deneyelim diyorum hiç umrunda değil sanki anlamıyorum ki.egzersizler iyi gidince artık deneyelim olmasa da dememek lazım dedim ve ilk deneme de başını tamamen aldım sık sık denemek lazım dedim ona rağmen takmadi yani prezervatif al daha kaygan olur diye 10 kere dedim onu da almadı.olmayınca oturdum ağladım eşim de olur diyo artık parmak egzersizi yapmak istemiyorum diye ağladım valla gerçekten artık istemiyorum egzersiz filan almaya başlamışken neden tekrar parmağa döneyim ki.ama nasıl olacak bilmiyorum
tatlım yapp kendıne bı aparatt oraya gercekten bırsey gırdıgını gorup sınırlensın bak senle nasılll ılgılenıyor gorrYa eşime çok kızdım her seferinde ben hadi deneyelim diyorum hiç umrunda değil sanki anlamıyorum ki.egzersizler iyi gidince artık deneyelim olmasa da dememek lazım dedim ve ilk deneme de başını tamamen aldım sık sık denemek lazım dedim ona rağmen takmadi yani prezervatif al daha kaygan olur diye 10 kere dedim onu da almadı.olmayınca oturdum ağladım eşim de olur diyo artık parmak egzersizi yapmak istemiyorum diye ağladım valla gerçekten artık istemiyorum egzersiz filan almaya başlamışken neden tekrar parmağa döneyim ki.ama nasıl olacak bilmiyorum
valla bir ara istemiyordu şimdi ikna oldu o vaji olmuş gibi kaçıyor işleri çok yoğun stres yorgunluk bahanelerimiz var. malesef ki gerçektende yalan söylemiyor çok yoruluyor ve stresli.SEN VAJIYI yendın ama esın bebek ıstemıor olemı
hmm sen calısıomsnvalla bir ara istemiyordu şimdi ikna oldu o vaji olmuş gibi kaçıyor işleri çok yoğun stres yorgunluk bahanelerimiz var. malesef ki gerçektende yalan söylemiyor çok yoruluyor ve stresli.
canım bak eşin seni anlamaz ona istesende kendini anlatamazsın. en anlayışlı erkek bile anlamaz anlıyormuş gibi davranır, sadece incitmemek için uğraşır. bırak erkeği bu durumu yaşamayan kadınlar bile bizi anlamaz. az önce bir arkadaşa da söylemiştim. bizim korkumuz yaşamayan bir insan için örümcekten korkan bir insan nasıl komik gelir korkmayana , işte bizim yaşadığımızda aynen bu aslında. yendiğinde alıştığında ben neden korkmuşum diyeceğin bir korku. o yüzden eşinin seni anlamasını bekleme sadece anlayışlı olması için onu teşvik edebilirsin. sana ihtiyacım var, yeneceğim ama senin desteğin olmadan olmaz. ben kendime güveniyorum sende bana güvenirsen üstesinden gelebiliriz gibi.onun kendini bişey sanmasını sağla =)) şişir yani =)) bolca gaz ver.Ya eşime çok kızdım her seferinde ben hadi deneyelim diyorum hiç umrunda değil sanki anlamıyorum ki.egzersizler iyi gidince artık deneyelim olmasa da dememek lazım dedim ve ilk deneme de başını tamamen aldım sık sık denemek lazım dedim ona rağmen takmadi yani prezervatif al daha kaygan olur diye 10 kere dedim onu da almadı.olmayınca oturdum ağladım eşim de olur diyo artık parmak egzersizi yapmak istemiyorum diye ağladım valla gerçekten artık istemiyorum egzersiz filan almaya başlamışken neden tekrar parmağa döneyim ki.ama nasıl olacak bilmiyorum
sayılır canım =)) kendi yerimiz var orda çalışıyorum ama karın tokluğuna =)))hmm sen calısıomsn
kızlar iki parmakta çok zorlanıyorum bazen hiç olmuyor bazen bir boğum en fazla o da ilerlemiyor çok dar gibi ve
daaha baslardaysan normal , ıkı parmagı ıttrdkce zamnla esnck hergun dnekızlar iki parmakta çok zorlanıyorum bazen hiç olmuyor bazen bir boğum en fazla o da ilerlemiyor çok dar gibi ve acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?