Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sayılır canım =)) kendi yerimiz var orda çalışıyorum ama karın tokluğuna =)))
anladım ALLAH KOLAYLIK versın kendı acından da soyle dusun hamılelık kolay bısey deıl mesela benım tansıyonumu dusuruyor yatıorum sureklı sen buna dayanblcnmı clsblcnmı yda sen de bole etkıler olckmı bılemıorum esınlık bı durum yok sende bıtıor hersey yanııı sen sahıp cıkcasn bebegıne ama sana sunu dıyım bır kez kalp atısını duysan ıcınde hsstsen onu bır dk snde bklemzdn yaaaaaa cnımm o benm canmmmmmmmmmmmmm

kızlar iki parmakta çok zorlanıyorum bazen hiç olmuyor bazen bir boğum en fazla o da ilerlemiyor çok dar gibi ve acıyor
canım bende iki parmakta zorlanırım bunun için üzme tatlı canını, arada uyarıcı etken olmadığı sürece vajinanın açılması biraz acılırdır.
vajinanın doğasında şu var zevk alacaksın zevk aldığın sürece esnektir ve pns kalınlığında birşey alabilir. ama o an mesela zevk alıyorken birden birisi çimdik atsa sana zevki unutursun acıya odaklanırsın ya o an vajina eski haline döner.

yani vajina ve pns anahtar kilit gibidir.
pns açıkta olduğundan görüyorsun zevk alınca genişliyor büyüyor değil mi? aslında vajinada öyle zevk aldığında vajina girişi de rahatlıyor vajinada 10 cm civarındayken 23 cm boyunda 6.5 cmçapında pns i alabilecek kadar genişliyor.

Kullandığım şey mumdan ince ama onun kadar uzun mum benimde aklıma geldide korktum biraz. Bide bildiğimiz bu beyaz mum demi ?

Peki her denenemem de zorlanacak mıyım? eşle daha mı kolay

ben kap atışını duymaya gittiğimde 2 hafta önce durmuş dedi dr ve dünya başıma yıkılmış gibi hissettim o an.yani ne kadar zor densede annelik başka birşey. o zorluklara rağmen evlat başka. malesef ki benim elimde olan birşey yok tatlım bu konuda. eşin de isterse bebek oluyor tabi Allahta nasip ederse. benim elimde olsaydı aylardır gözyaşı dökmezdim bebek istiyorum diye.

Ya gerçekten günde 2 saat egzersiz yaptım hepiniz biliyorsunuz ne kadar zor bir süreç olduğunu ama sanki hiçbirşey yapmıyorum ben erkeklere öyle kolay geliyor ki canım burnuma geliyor sonra ilgiye başlıyor ama iş işten geçmiş oluyor

Peki her denenemem de zorlanacak mıyım? eşle daha mı kolay
eş aslında hepsinden kolaydır ama biz haliyle bilmediğimiz için kasıyoruz kendimizi o yüzden giriş mümkün olmuyor.istersen özelden birazcık rahat konuşuyorum ordan konuşalım canım.

Reactions: vop
olcakkk olcakkkkkkkkkkkkkk

kızlar iki parmakta çok zorlanıyorum bazen hiç olmuyor bazen bir boğum en fazla o da ilerlemiyor çok dar gibi ve acıyor

Canım sana dar gibi geliyor sadece, acıyacak, yanacak, çok sancı çekicem diye düşünüyorsun .. düşündüğün gibi dar değil, inan bana acı da yok. acıyı sen yaratıyorsun beyninde, vajina tamamen boşluk ve esnek. egzersizlerini bırakma, kayganlaştırıcı kremlerle dene, yenince bu kadar mıymış, bu muymuş dediğinizi duyucaz inşallah

inşallahh canım

kizlar bu gün benim beşinci günüm egzersizlere başlayalı. iki parmağı tam ala biliyorum içeri. çok şükürler olsun Rabbime çok çok şükürler olsun. İki parmağı hem de küs işareti gibi değil yan yana ala biliyorum artık. dün ilk keziki parmağıdenedim biraz acıda degil yanma gibi oldu bu gün dünkünden çok rahat aldım. aha ördek ben bak neler yapa biliyormuşum. bununiçin mi bu bir yılda kendimi üzmüşüm diyorum kendi kendime. demek ki acıyokmuş acıyı ben yaratıyormuşum beynimde. birde parmaklarım vajideyken boyle kasıb gevşetiyorum kendimi. sırf neyi anlamak için biliyormusunuz? bu bir yılda bana acı veren neymiş diye onu anlamak için.parmağım içerideyken kasıyorum kendimi. bilseniz ne kadar sıkışıyor parmağım orda.demek ki acı veren neymiş kasmam. gevşeyince yollar almanya fransa sınırı gibi açık kızlar sakın yapamıyorum demeyin. Bu cümleyi yazın kagıta koyun gözünüzün önüne "Ne dersen deama asla ben yapamam deme" Yapacaksınız. Ördek neysesi yapdıysa her kes yapacak :)

Duyarsız insan dolu, iki farklı kelime yazıp klavye kahramanlığına soyununca tatmin oluyorlar demek ki. Gökçe öğretmendi ve sürekli bacım diye hitap ederdi, muhtemelen aynı gökçedir.

çok çok sevindim canım çok da güldüm almanya-fransa sınırı ha ne de güzel anlatmışsın, acı yok, ağrı yok her şey beyinde bitiyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…