Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Duyarsız insan dolu, iki farklı kelime yazıp klavye kahramanlığına soyununca tatmin oluyorlar demek ki. Gökçe öğretmendi ve sürekli bacım diye hitap ederdi, muhtemelen aynı gökçedir.
aynen öyle erkeklerde kadınlarda yazmışlardı.
ben de onlara o erkeğim diye geçinen soytarılara, hitaben şey yazmıştım uzundu ama en sevdiğim kısmı şuydu.
bizimle zeytinyağ yüzünden alay eden bu zavallılar eminim bir ereksiyon sorunu yaşasalar benzin içilecek dense çekinmeden içerlerdi.

evet aynı gökçe demek ki. gökçe en son hamileydi diye hatırlıyorum onu küstürdüler mi =(

çok çok sevindim canım çok da güldüm almanya-fransa sınırı ha ne de güzel anlatmışsın, acı yok, ağrı yok her şey beyinde bitiyor gerçekten.
çok çok teşekkür ederim canımbenimbide kızlar bu vajiyi yenmekte en önemli olan ne biliyormusunuz? moral. Ben eltime demiştim salak gibi böyle böyle. Kime hem de direk eltime. Herşeyi kenara bırakalımda o bir kez gittigim psikoterapist vardıya hani bu vajiyi yenmek için ilk seansa 120 tl isteyen adam. düşünsenize o bana sordu aileden birileri biliyormu.bende ona hee doktorbey elticigim biliyor dedi.adam höönnkk diye baktı yüzüme. elinde olsaydı her halde bişey fırlatırdı üstüme o sözden sonra. tenbihledi beni. ne kadar büyük yanlış yapmışsın dedi bana. sakın ha sakın bidaha böyle yanlış yapmaya kalkma dedi. yapmışım daha birde neye kalkacağım oturduğum yerde yapmışım işte dicekdim kendimi zorla tuttum bana dedi ki bu hastalık degil bu bir psikolojik sorun ve bazı insanlar sizi ezmek için bundan yararlanırlar. insalara bunu annesine dememeyi bile söylüyorumsiz eltiye demişsiniz. neyse doktor bey bana böyle demişti. ama adam haklıymış içgüdüleri de kuvvetliymiş ki eltimin ne nalet olduğunu o kadar mesafeden hiss edebilmiş. bir hafta önce eltim bana ezile buzule diyorki evde düşünüyorum da afferin benim gaynıma kim olsa boşanırdı felan füso. anaaam kime bide bana demiş bu kelimeleri. boynuzlarım hemen şifreyi kırıb çıktı dışarı. dedim affedersiniz de bizim ilişkimiz olmuş bu bende sonradan olmuş ve senin gaynın her halde bunu yaratmış bende ben senin gaynını boşamıyayım? ayrıca da gaynın dediğin adam çocuğumuz bileolmazsa ben senden ayrılmam sen hayatta en başarlı seçimimsin demiş bana. o yüzden için rahat etsin ömür boyu beni çekeceksin dedim onasinirimden. belki de onun hırsıydı ben 5 gün içerisinde iki parmakgirdim oraya burdan lanetlerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum o nalet eltime istemeden moralimi bozdu istemeden de iyilik yapdıbana. kızlar yani demem o kietrafınızda bilen varsa bunu ve benimeltimtipinde birileriyse sırfonlarainad yenin şu vajiyi hemen de ikiz dogurun alın gidin oinsanın evine çocuğunbezini ordadeyişin ve koyun evinortasına bak kafa gitti ben boyleyapacagım sırfbunun için uğraşıyorum marka olarakhangi bezialacağımonu bile bikenara yazmışım şakasıbir tarafa.kızlarhepmoralinizi yüksek tutun. hiçkimseye izinvermeyin moralinizi bozsun moral çok çok çokkk önemli. hepinizi öpüyorum.dualarımsizinle

Son düzenleme:

bence de çok doğru yazmışsın, düşmez kalkmaz bir Allah. Hesabını kapatmıştı yönetim geçici bir süreliğine sanırım, farklı bir nickle geliyordu, bir süre sonra hiç görmedim. Hamile miydi, çok güzel bir haber bu bilmiyordum

Reactions: vop
bana da yapmışlardı millet alay etti cezasını biz çektik iyi hoşta yönetimde yanlış olan durumlar var bence neyse. yazık olmuş gökçeme görmez olmuştum. ben öyle hatırlıyorum ama inşallah doğum yapmıştır da o yüzden gelmemiştir. farklı isimle gelincede hesabını kapatıyorlar biliyor musun. o da yasakmış

burdaki herkes bence sizin eltinize anlatsın bu durumu memlekette vajli kalmaz sanırım. ama o eltiyede birşey düşünmek lazım. mesela çocuğa tuvalet öğretirken bezini çıkarırlar ya bezi var var diyeceksin vereceksin kucağına çocuğun tuvaleti geldiğinde. hadi yavrum çişşş tuvalete geldik diyeceksin Allah herkesin ettiğini buldurur merak etmeye gerek yok. Rabbim herkese yenmeyi ve isteyenlerede bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah.sizinde gözünüz aydın.

senindediğin planda iyi onu da uygularım çokteşekkür ederim bacım.Darısı (vajiyi yenme darısı diyorum elti darısını demiyorum o düşmanımın başına) bu illetle uğraşan her kese inşallahen kısa zamanda her kes yensin bu illeti bu topikde ben yapamıyorum ben vajiyim diyen bir kişi bile bulamıyalım. her kes başarısını yazsın gülsün geçsin niye korkmuşum diye.inşallah inşallah amin

ya supersın tam benım kaFADAN durmak yok yolaa devamm :=)))

farklı bir isimle gelince hesabın kapandığını bilmiyordum, gerçi haklısın bir müddet yazdı sonra ona hiç rastlamadım. Umarım bebeği kucağındadır şimdi, çok sıkıntı çekmişti hak etti sonuna kadar.

estağfurullah bacım ne demek =) sen hele bir bebeği ayarla biz kulüpçe toplanır bir pislik düşünürüz eltiye =)) denizde kum bizde sadece kötüler için entrika =)) masumuz ama kötülere tahammülümüz yok artık.
amiiiin diyorum güzel duan için. bu konuya bakıp, şey diyelim inşallah, buralar eskiden hep dutluktu

bende burada birinden şüphelenmiştim erkek olarak giriyorlar ya arada. bende bu ne ayak dedim farklı adres aldım ismimi karalamayım diye =)) hasta gibi yazayım dedim kıza ne akıl verecek diye. sonra baktım yok ya çok açık yazınca kız mı erkek mi anlamaya çalışamadım. ama baktım 2. üyelik diye ikiside iptal olmuş =)) ıp adresinden anlıyorlar ya.

ama ben benim gökçeye baktım şimdi en son dün girmiş siteye. sanırım farklı kişiler. kgökçe benim ki.

İlginç bir deneyimle öğrenmişsin canım ajanlık yapayım derken hesabından olmuşsun :) yazıların, kelimelerin çok tanıdık geliyor bana, seni de tanıyor olabilirim.2-2.5 yıl önce buralardaydım sürekli, daha sonra pek sık giremedim. kgökçeydi evet, gelse keşke, sürpriz yapsa.

Çok gecmıs olsun canım

sanırım 2 yıldır falan burdayım arkadaşım.arada mecburi çıkışlarım olsada genelde burda kalmaya çalışıyorum. bu aralar özelden daha çok yardımcı oluyorum fırsat bulamıyorum sitede yazmaya.gökçe en son dün girmiş msj yazdım kesin cvp lar.

çok uzun süredir giremiyordum, diğer hesabımın şifresini bir türlü hatırlayamadım, bunu yeni açtım 2 hafta kadar oldu. Vakti varsa eğer buraya gelip kızlara o eğlenceli, sevimli haliyle fikirler vermeli, o kadar çok kişiye moral oldu ki.

bayadır buraya gelmiyor diye biliyorum onunda stresli dönemleri oldu sanırım. Allah kolaylık versin herkese. bilmiyorum ki vakti var mı. inşallah yine gelir aramıza.diğer isminiz belki tanıdık gelir bu yabancı geldi çünkü. bu arada eşimin gelme vakti ben müsadenizle çıkmalıyım. Allaha emanet olun arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…