Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım benim sende Rabbime emanetsin hayırlı akşamlar :)

arkadaslar suan regl ımde gıremıyorum sayfaya cok
bıse sorcam egzersız yaparken pozısyonumuz nasıl olmalı tam olarak yanı kusura bakmayın
ben yapıyorum ama kara balta yanı bı yontem olmadan belkı daha rahat bır pozısyon vardır
reglım bıtsın hedefım 3 parmak ınsallah sankı onu yapabılırsem es denemesınde basarılı olurmusum gıbıme gelıo

Sırtını bir yere yaslayıp, dizlerini hafif kendine doğru çekerek deneyebilirsin. En rahat ettiğim pozisyon buydu, hedefine bir an önce ulaşırsın inşallah.

Sırtını bir yere yaslayıp, dizlerini hafif kendine doğru çekerek deneyebilirsin. En rahat ettiğim pozisyon buydu, hedefine bir an önce ulaşırsın inşallah.
daha yazalı bır saat oldu :) ve suan reglım bıttı dusumu aldım ve 3 parmagı basardım hala ınanamıyorum yaa hıc acımadı hemde hıc sadece sankı bı yanma gıbı bıse oldu zeytınyagı ıle denedım soklardayım gercekten okdr korkuyordum kı nasıl yaptım bılmıyorum
ama hala es denemesıne cesaretım yok eş denemesınde nıye cok acıyor anlamıs degılım ya
acaba pozısyonu mu yapamıyoruz ya var ya afedersınız yatagın ortasındayken kendımı sıka sıka gerı gıde gıde yatak baslıgına yapısıyorum o derece yanı bana da dua edın nolur 3 parmagıda yaptım cok sukur ınsallah es denemesını de yaparım

3 parmakmiiii???? Ayy ne guzelll yaaa! Sevindim adina!! Ben 1 parmagimin ucunu bile yapamiyorumm!!! Off!! Nasil basardin bunu nolur banada yardim et!!!

Canım zoru başarmışsın farkında değilsin, p...s parmaktan çok daha yumuşak daha kolay alırsın, kendini kasma ve derin bir nefes al, sen nefes verirken eşin ilk denemeyi yapsın. acı yok, aklından silmeye çalış . İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

3 parmakmiiii???? Ayy ne guzelll yaaa! Sevindim adina!! Ben 1 parmagimin ucunu bile yapamiyorumm!!! Off!! Nasil basardin bunu nolur banada yardim et!!!
cnm ınankı 20 sayfa onceye gıt bende senın gıbıydım bu sayfayı buldugumda dokunamıyordum bıle dusun yanı
burası sayesınde egzersızlere basladım oncelıkle ayna al ve ıncele orayı nefes al ver mesela tuvalete gıttıgımde bıle cıs tut bırak egzersızını yapıyorum devamlı
ben ılk once serce parmagımı denemıstım yavasca ve bırden sokma nefes al ver devamlı azcık sok rahatla ve devam et anlamıyorsun bıle
sonra ısaret patmagına gectım (serceyı yapınca)bır bogum ıkı bogum dıye tamamını basardım
sonra orta ve ısaret parmagımı sokmaya basladım tabı anlatması kolay ama bır aylık bır surec bu regl donemlerı pas tabıkı
bende bıse yapabıldıgımden degıl es denemesınde hala basarısızım ama en azından oranın esnek ve genısleyeılır oldugunu beynıme soktum ve burayı devamlı takıp ederek
burayı okumadan once hıc bırsey yapamıyordum ınankı

ay ınsallah yaaa vallahı bırıncı evlılık yıldonumunu boyle tamamlamak ıstemıyorum artık gercekten

ay ınsallah yaaa vallahı bırıncı evlılık yıldonumunu boyle tamamlamak ıstemıyorum artık gercekten
Canım tebrik ederim ben 3 parmaktan sonra beynim yabancı cismi de kabul etsin diye 2 farklı kalınlıkta aparat yaptım onlarla çalıştım biraz sonra eşimle denedim ve başını tamamen alabildim üstte oldum ben sen de öyle dene ikinmayi unutma

cnm aynen bende oyle dusundum sımdı kendı parmagımız oldugu ıcın rahat oluyor ancak onemlı olan yabancı cısımle basarmak bence cunku penıs de yabancı madde bı nevı aparatı nasıl yapmalıyım mısal yumusak olmadıgı ıcın zararı olur mesela

Ben allık fırçamin arkasına peçete sardim streçledim sonra ameliyat eldivenine geçirdim canım ince ile başla oldukça peçeteyi kalınlastir

kizlar üç parmak yapmadan aff edersiniz direk penisi alsam olurmu ? ördek kalbime bu gün cesaret gelmiş yoksa daha iki parmağa 2-3 gün de devam edeyim acele etmiyeyim ne dersiniz? bi tavsiyede bulunun şu kardeşinize

kizlar üç parmak yapmadan aff edersiniz direk penisi alsam olurmu ? ördek kalbime bu gün cesaret gelmiş yoksa daha iki parmağa 2-3 gün de devam edeyim acele etmiyeyim ne dersiniz? bi tavsiyede bulunun şu kardeşinize
Ben 3 parmak yapmadan denemiştim olmamıştı olmayacağını düşünmüştüm çünkü olacağına inanıyorsan yap canım ne kaybedersin ki olmazsa da deneme olur 3 parmağa geçersin.olmazsa canını sıkma sakın 3 parmaktan sonra mutlaka olur.

tamam kuzum çok teşekkür ederim.iki parmağı dün ve bu gün denedim. dün biraz yanma oldu bu gün çok hafifti o yanma hissi sonra tam alıştım. o zaman iki üç gün de devam edeyim. kendime bu kadar inanmışken bu gün yaparsam olmazsa yarın strese girerim böyle huyum da var yani o zaman çalışayım bir azda sonra

Benimde doğum yapalı 5 ay oldu böyle bir sorunum yoktu öncesinde.Sezeryan doğum yaptım ama 5 aydır bu sıkıntıyı çekiyorum.Rahatsızlığın adınıda bugün öğrendim.

Herkese mrb kızlar bende 5 aylık evliyim ve adından nefret ettiğm bu dertten muzdaripim kendi çabalarımla yenecektim fakat lanet mantar hastalığına yakalandım 3 ay boyunca geçmedi bu da benim iyice kötüye gitmeme sebep oldu bunalıma girdim doktora gitmeye karar verdim fiyatları duyunca iyice moralim bozuldu,burayı hep okuyorum ve şu an doktora gitmeme kararını aldım kesinlikle.parmak egzersizine başlıcam bende Allah hepimizin yardımcısı olsun hiç kolay değil neden ben sorusu çok yıpratıyor,güçlü ve azimli olmak zorundayız malesef kadınlığın diğer adı bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…