- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.001
bayadır buraya gelmiyor diye biliyorum onunda stresli dönemleri oldu sanırım. Allah kolaylık versin herkese. bilmiyorum ki vakti var mı. inşallah yine gelir aramıza.
bayadır buraya gelmiyor diye biliyorum onunda stresli dönemleri oldu sanırım. Allah kolaylık versin herkese. bilmiyorum ki vakti var mı. inşallah yine gelir aramıza.diğer isminiz belki tanıdık gelir bu yabancı geldi çünkü. bu arada eşimin gelme vakti ben müsadenizle çıkmalıyım. Allaha emanet olun arkadaşlar.
arkadaslar suan regl ımde gıremıyorum sayfaya cok
bıse sorcam egzersız yaparken pozısyonumuz nasıl olmalı tam olarak yanı kusura bakmayın
ben yapıyorum ama kara balta yanı bı yontem olmadan belkı daha rahat bır pozısyon vardır
reglım bıtsın hedefım 3 parmak ınsallah sankı onu yapabılırsem es denemesınde basarılı olurmusum gıbıme gelıo
daha yazalı bır saat oldu :) ve suan reglım bıttı dusumu aldım ve 3 parmagı basardım hala ınanamıyorum yaa hıc acımadı hemde hıc sadece sankı bı yanma gıbı bıse oldu zeytınyagı ıle denedım soklardayım gercekten okdr korkuyordum kı nasıl yaptım bılmıyorumSırtını bir yere yaslayıp, dizlerini hafif kendine doğru çekerek deneyebilirsin. En rahat ettiğim pozisyon buydu, hedefine bir an önce ulaşırsın inşallah.
HAYIRLI OLSUNyaptım iki parmak oley oleyama ilk giriş ağrıdı biraz
3 parmakmiiii???? Ayy ne guzelll yaaa! Sevindim adina!! Ben 1 parmagimin ucunu bile yapamiyorumm!!! Off!! Nasil basardin bunu nolur banada yardim et!!!daha yazalı bır saat oldu :) ve suan reglım bıttı dusumu aldım ve 3 parmagı basardım hala ınanamıyorum yaa hıc acımadı hemde hıc sadece sankı bı yanma gıbı bıse oldu zeytınyagı ıle denedım soklardayım gercekten okdr korkuyordum kı nasıl yaptım bılmıyorum
ama hala es denemesıne cesaretım yok eş denemesınde nıye cok acıyor anlamıs degılım ya
acaba pozısyonu mu yapamıyoruz ya var ya afedersınız yatagın ortasındayken kendımı sıka sıka gerı gıde gıde yatak baslıgına yapısıyorum o derece yanı bana da dua edın nolur 3 parmagıda yaptım cok sukur ınsallah es denemesını de yaparım
daha yazalı bır saat oldu :) ve suan reglım bıttı dusumu aldım ve 3 parmagı basardım hala ınanamıyorum yaa hıc acımadı hemde hıc sadece sankı bı yanma gıbı bıse oldu zeytınyagı ıle denedım soklardayım gercekten okdr korkuyordum kı nasıl yaptım bılmıyorum
ama hala es denemesıne cesaretım yok eş denemesınde nıye cok acıyor anlamıs degılım ya
acaba pozısyonu mu yapamıyoruz ya var ya afedersınız yatagın ortasındayken kendımı sıka sıka gerı gıde gıde yatak baslıgına yapısıyorum o derece yanı bana da dua edın nolur 3 parmagıda yaptım cok sukur ınsallah es denemesını de yaparım
cnm ınankı 20 sayfa onceye gıt bende senın gıbıydım bu sayfayı buldugumda dokunamıyordum bıle dusun yanı3 parmakmiiii???? Ayy ne guzelll yaaa! Sevindim adina!! Ben 1 parmagimin ucunu bile yapamiyorumm!!! Off!! Nasil basardin bunu nolur banada yardim et!!!
ay ınsallah yaaa vallahı bırıncı evlılık yıldonumunu boyle tamamlamak ıstemıyorum artık gercektenCanım zoru başarmışsın farkında değilsin, p...s parmaktan çok daha yumuşak daha kolay alırsın, kendini kasma ve derin bir nefes al, sen nefes verirken eşin ilk denemeyi yapsın. acı yok, aklından silmeye çalış . İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
ay ınsallah yaaa vallahı bırıncı evlılık yıldonumunu boyle tamamlamak ıstemıyorum artık gercekten
Canım tebrik ederim ben 3 parmaktan sonra beynim yabancı cismi de kabul etsin diye 2 farklı kalınlıkta aparat yaptım onlarla çalıştım biraz sonra eşimle denedim ve başını tamamen alabildim üstte oldum ben sen de öyle dene ikinmayi unutmaay ınsallah yaaa vallahı bırıncı evlılık yıldonumunu boyle tamamlamak ıstemıyorum artık gercekten
cnm aynen bende oyle dusundum sımdı kendı parmagımız oldugu ıcın rahat oluyor ancak onemlı olan yabancı cısımle basarmak bence cunku penıs de yabancı madde bı nevıCanım tebrik ederim ben 3 parmaktan sonra beynim yabancı cismi de kabul etsin diye 2 farklı kalınlıkta aparat yaptım onlarla çalıştım biraz sonra eşimle denedim ve başını tamamen alabildim üstte oldum ben sen de öyle dene ikinmayi unutma
Ben allık fırçamin arkasına peçete sardim streçledim sonra ameliyat eldivenine geçirdim canım ince ile başla oldukça peçeteyi kalınlastircnm aynen bende oyle dusundum sımdı kendı parmagımız oldugu ıcın rahat oluyor ancak onemlı olan yabancı cısımle basarmak bence cunku penıs de yabancı madde bı nevıaparatı nasıl yapmalıyım mısal yumusak olmadıgı ıcın zararı olur mesela
Ben 3 parmak yapmadan denemiştim olmamıştı olmayacağını düşünmüştüm çünkü olacağına inanıyorsan yap canım ne kaybedersin ki olmazsa da deneme olur 3 parmağa geçersin.olmazsa canını sıkma sakın 3 parmaktan sonra mutlaka olur.kizlar üç parmak yapmadan aff edersiniz direk penisi alsam olurmu ? ördek kalbime bu gün cesaret gelmiş yoksa daha iki parmağa 2-3 gün de devam edeyim acele etmiyeyim ne dersiniz? bi tavsiyede bulunun şu kardeşinize
tamam kuzum çok teşekkür ederim.iki parmağı dün ve bu gün denedim. dün biraz yanma oldu bu gün çok hafifti o yanma hissi sonra tam alıştım. o zaman iki üç gün de devam edeyim. kendime bu kadar inanmışken bu gün yaparsam olmazsa yarın strese girerimBen 3 parmak yapmadan denemiştim olmamıştı olmayacağını düşünmüştüm çünkü olacağına inanıyorsan yap canım ne kaybedersin ki olmazsa da deneme olur 3 parmağa geçersin.olmazsa canını sıkma sakın 3 parmaktan sonra mutlaka olur.
vaaay sende zeytinyağcısın desene listeye seni de mi eklesek arkadaşım =))) bu arada gözünüz aydın Rabbim herkese isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. bebeğinizi sağ salim büyütmek nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?